- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Ununqatrium

üzenetére Ununqatrium

üzenetéreNem ahhoz hasonlítottam, hogy mennyi szarabb van nála, hanem hogy mennyiért kapsz vállalható minőségűt. És az kb 3e Ft. De még ez is messze a telefon képességei alatt van, kb egy 10-15e füles még simán jó mellé, de bizonyosokból még annál is drágább. (#25226) saintex72 Kereslet-kínálat piac  
 Dehogy haragszom, csak mint írtam feljebb, jobbat érdemel az one...
- 

válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetéreHallgass meg egy jobbat, és rájössz, hogy mekkora hibát követtél el a zene ellen, hogy eddig ezen hallgattad  Legyen 1,5e  
- 

Sztem meg nem külön téma, ha az lenne, akkor a legolcsóbb csomaggal is megvásárolható lenne a telefon ebben a részletfizetős konstrukcióban. 
 De itt pont az a lényeg, hogy sokat fizess havonta (ezért megéri a kamatmentes hitel...)De nem veheted meg csak olyan díjcsomaggal, aminél a piacon van lényegesen olcsóbb ugyanazon paraméterekkel (csak telefont nem kapsz hozzá így). Pl telenornál ugyanez a korlátlan kb 9e... Szerk: nem vitatkozni akarok, de számomra ez elfogadhatatlan és szemétségnek tartom a szolgáltatóktól... Az tiszta sor lenne, ha ingyen adnák 2 év ilyen rablánc mellé a telefont  
- 

válasz  Laca1212

üzenetére Laca1212

üzenetéreÉrtettem a lényegét, de az elv számomra elfogadhatatlan: azzal rabláncol egy szolgáltató magához egy drága díjcsomaggal, hogy "olcsón" kapsz egy prémium telefont: olcsó nem is olcsó, hisz valszeg nincs szüksége azokra a szolgáltatásokra, kifizetteti a telefont, és még drága is. Ha az első nem áll, és tényleg kell valakinek a korlátlan hívás, akkor is kb 250e-t fizet a telefonért... 
- 

válasz  Valkűr

üzenetére Valkűr

üzenetéreHallottam mindkettőt, zenei minőségben a CX300 kb egy 3-4e ft-os szint. A tesztek nem sokat jelentenek, nagy részük szponzorált és nem a kis kínai gyártók (Vsonic, Soundmagic, stb), akik fizetik... A külföldi fórumok sajnos hasonlók, a nagy gyártók fizetett bérírnokai is írnak rá, így nehéz kiszűrni mi a fizetett dicséret és mi nem az. A Fülhallgatós topic ajánlott fülesei fülhallgatós találkozók keretében többek által meghallgatást nyertek, és azért ajánlottak. Az én személyes ajánlásom egyébként a 10-15e kategóriában a Vsonic VSD1, de ez csak ázsiából rendelhető, ami sokakat elriaszt, pedig hangminőségben magasan veri a mezőnyt. 
- 

válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetére Beats volt kb az első, amit kikapcsoltam. Fülessel hallgathatatlanul basszuskiemelt vele... Beats volt kb az első, amit kikapcsoltam. Fülessel hallgathatatlanul basszuskiemelt vele...
- 

válasz  SeatLeon08

üzenetére SeatLeon08

üzenetéreBekapcsolt Beast-tal volt jó vagy anélkül? 
- 

válasz  takibacsi_11

üzenetére takibacsi_11

üzenetéreHa egyről beszélünk, akkor lehet módosítani. Összevonva többet odatenni stb stb 
- 

- 

válasz  Greg-77

üzenetére Greg-77

üzenetéreEgyre gondolunk. A kábelben a szál magától nem szakad el csak fizikai behatásra (meghúzás, helytelen tárolás, stb), ezért nem szokták elfogadni garanciális problémának. 
 Csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogyha azt mondja a htc, miután 2 hétig utazik a szervizbe és vissza telefonnal együtt, hogy ez nem garanciás, akkor jogosan mondja mindezt.
- 

- 

válasz  Sheepczx

üzenetére Sheepczx

üzenetéreSanszosan lett volna annál jobb vétel is, kicsi kínaiak alkotnak nagy csodákat viszonylag olcsón. Pl a Vsonic, Soundmagic, stb. 
 Igen, kicsit hosszúra sikeredett (és még így is kihagytunk egy csomó mindent ) )LUCKY78 Nem igazán értem, hogy mi bajod azzal, hogy átirányítottam a kollégát oda, ahol többen tudnak segíteni neki abban, hogy ár/érték arányban megtalálja a legjobb megoldást a fülesre. Elég speciális szegmens ez (is) és bizony nagyon mellé lehet nyúlni. (Pl a Sennheiser többnyire kerülendő márka a fülesek közt) 
 Meg a romolással se látom, hogy mi a baj, minden telefon topicja egy idő után átmegy részben ebbe az irányba, amivel semmi baj nincs, sőt (ha lenne 1.55-re S-OFF, valszeg még többen csinálnák, én is).Sygic még mindig akcióban van, ha valakit érdekel. 35Euro 2db full Európa. 
- 

Nektek működik a telefon mobilnetjének megosztása usb-n keresztül a gép felé? 4.2-ben tökéletesen ment, mióta frissítettem 4.3-ra azóta nem akar menni... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

~400eft-ot fizetsz ki 2 év alatt...
 ~400eft-ot fizetsz ki 2 év alatt... 

Beats volt kb az első, amit kikapcsoltam. Fülessel hallgathatatlanul basszuskiemelt vele...
 Beats volt kb az első, amit kikapcsoltam. Fülessel hallgathatatlanul basszuskiemelt vele... 

Az nagyon veszélyes, mert rájöhetsz, hogy mindig lehet feljebb váltani (bitang drágán, többnyire)
 Az nagyon veszélyes, mert rájöhetsz, hogy mindig lehet feljebb váltani (bitang drágán, többnyire)  

Egy 0.7A-s hálózati töltő szintjét nem adja le a laptop...
 Egy 0.7A-s hálózati töltő szintjét nem adja le a laptop...