- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
enginev3.0 #29721 üzenetére
mire varsz, m9?
-
-
Balinov
titán
Sracok, M7-rol M8-ra migralnam magam, HTC Transfer tool segitsegevel. Gyonyoruen atviszi a kontaktokat, hivaslistat, mediatartalmat, csak amig a HTC Transfer tool szerint az a 1000+ SMS completed, addig M8-on futo Transfer tool szerint 0 jott at.
Milyen egyeb megoldassal lehetne atvinni az sms/mms-eket? Ajanlana valaki egy megbizhato, egyszeru, bevallt modszert.
-
Balinov
titán
válasz
enginev3.0 #29472 üzenetére
tenyleg, varhato meg ujabb felsokategorias droidos HTC a kovetkezo 3-4 honapban?
-
Balinov
titán
Sracok, van olyan, aki M7-rol valtott M8-ra? Erdekelnenek a tapasztalatai.
Van lehetosegem kb 50€-ert elhozni egy M8-at az M7 helyett...erosen gondolkodom, de erdekelnenek elotte user tapasztalatok
-
Balinov
titán
sracok, hasznalja valaki vetletlen a MoDaCo-s switchel a GPE romot velvaltva a stock rommal? tapasztalatok?
-
Balinov
titán
Sracok, visszaolvastam a biztonsag kedveert, hogy az elmult 24 oraban jelezte-e mar valaki, de mivel nem, orommel tudatom, hogy vegre elerheto nekem is a Sense6 frissites. HTC_001 CID, irorszagi szolgaltatos telefon, de gyarilag kartyafuggetlen. Reggel meg nem volt elerheto (kb 7korul neztem), de ugy 1 oraja felpattant a frissitest jelzo ertesites.
Ha nem lenne csak 150mb hatra az adatcsomagombol, meg mobilneten is lekapnam meloban.
-
Balinov
titán
Sracok, regebbi Sensekben elerheto Ora/Weather widget nem elerheto veletlen valami kulso apk formajaban?
-
Balinov
titán
válasz
SeatLeon08 #27438 üzenetére
az lehet, hogy nem dolgoznak a hangyak, de miert ne tudnak utemezni az OTA roll out-ot tetszoleges regiora/idpontra/cid-re,stb..?
-
Balinov
titán
tudom,tudom, sokaknak leragott csont a kerdes, de miujsag a Sense6 vs HTC_001 CID temaban?
-
Balinov
titán
válasz
CptAdamica #26778 üzenetére
san01: nem, nem kell hozza semmi mokera, stock rommal, root nelkul is megy.
-
Balinov
titán
Sracok, masnak is gondja van neha-neha az M7 mikrofonjaval beszelgetes kozben? Havernak is, nekem is kb 1 eves One M7-unk van, srac most kerdezte, nekem is van-e olyan, hogy hivott fel panaszkodik, hogy neha nemm hall es jobban belegondolva igen, elofordult parszor az utobbi par hetben.
Ezen a linken ossze van gyujtve par tipushiba, ahol irnak errol a jelensegrol is:
There have been lots of HTC One owners complaining about the microphone. During calls the other caller may report that you sound muffled and the sound quality is poor. Switching to speaker alleviates the problem, but no one wants to have to use speaker phone all the time. There are two microphones on the HTC One: one on the bottom edge and one on the back at the top to the right of the camera
Az ott irtakon kivul van meg valami, amivel szerviz nelkul lehet a hibat orvosolnI?
koszi
B -
Balinov
titán
válasz
HUTCHDB #24975 üzenetére
detto, EPC3295-s modem, UPC 120-as net (annyi a kulonbseg, hogy irorszagi UPC) tobb teszt szervert probaltam ki csak a kedvedert, 41-42mbit/sec letoltes. Viszont tegnap vezetes kozben bekapcsovla hagytam a wifit, mentem elkerulon 100-al, jott mellettem a tavolsagi busz (free wifi) es raalt annak a wifijere. 100km/h-s temponal.
Tegnap reggel a .11-es, 205mb-os updtet viszont 2-3 perc alatt lekapta! meg is lepodtem, hogy na, na, hova rohan..
-
Balinov
titán
válasz
Nightfall75 #24959 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
MerLinh #24953 üzenetére
Hat ez az, 4.4.2 (Sense 5.5-tel) mar megvan par hete, jelenlegi SW verzio 4.19.401.9 , SDK API level 5.68, ezert is allok itt ertetlenkedve, hogy mi ez a 4.19.401.11
szerk: gugliztam most 1 kicsit, de kb az elso 10-15 talalat ugyanaz a hirrol szol, kisse atdolgozva az adott site izlesenek megfeleloen.
-
Balinov
titán
Sracok, nyugodtan kovezzetek meg, tudom, vissza kellene olvasnom, de nincs valamik konkretabb changelog a 4.19.401.11 sw update-rol? Ma szolt a telefon (HTC001 CID),hogy elerheto ez a 204.9MB-os software update, de csak annyit emel ki konkretan ,hogy Wifi improvement: Suport more routers.
Azert 200+MB-ba tobbminden felefer.
Koszi
B -
Balinov
titán
HTC_001-re valakinek elerheto mar?
-
Balinov
titán
Sracok, ma a szivbajt hozta reggel ram a One. Reggel leveve toltorol rutinszeruen lefrissitettem az appokat a Play store-bol kaja kozben, majd par perc utan fekete kepernyo. hiaba nyomtam a pwr gombot, vagy a vup/vdown+power konbot rovid ideig, nem csinalt semmi mast az One a fekete kepernyon kivul, mint a home es vissza gombok villogtak.
Halistennek, pwr gomb hosszanti lenyomasaval felallt a telo, muxik rendesen, de mi a tokom lehetett ez?
A friss YT, Tapatalk appokat nem tudta frissiteni, Swiftkey-t, Chrome, flipboard, Onavo, Quickpick, unified Remote full frissult sikeresen. Ujraprobalva mind a ketto sikeresen frissult.
-
Balinov
titán
válasz
szekra #20084 üzenetére
nana,hogy az, kb fel eve ingyert is el lehetne hozni a szolgaltatomtol, ha epp le lenne a huseg jarva...csak ki a rossebb birta kivarni, mikor europahoz kepest (kiveve UK) kozel 1 honappal elobb lehetett az enyem a kicsike. Oszre lejar a husegem, remelem lesz akkor is valami utos HTC...
-
Balinov
titán
válasz
_Flood_ #17075 üzenetére
koszi, ettol azert valamivel szinvonalasabbra szamitottam.
csacsi67: siman, nem kell bemutatni, marcius vege ota vagyok boldog tulaj.Amugy valami hasonlora gondoltam, random guglizas utan. de meg ez sem igazan a megszokott reszletessegu, mint pl. amig Engagenet-nel tapasztaltam sokszor.
-
Balinov
titán
sracok, tudom,hogy mar biztos volt, de nincs olyan oldal, ami felsorolja szep reszletesen a HTC-s 4.3 ill. Sense 5.5 ujdonsagait?
-
Balinov
titán
Sziasztok, hamar kiegeszitok a tema, ki milyen autostartot ajanl?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Sracok, elnezest, valszeg mar leirtatok 1000x, de 3,5 hetes lemaradast kell szabi utan ledolgoznom ph!-n.
Latom, varjatok a 4.3-at. Valszeg lemaradtam valamirol, de ez most a nem GPE-s, gyari Sense5-os 4.3-as FOTA?
-
Balinov
titán
válasz
Avicularia #10082 üzenetére
ez igy nagyon nem gromek. ha a tavoli ojjektumok mosodottabbak lennenek, meg aszondom (a kis DOF miatt) nade a kep elotereben a fuszalak is mosodottak...itt valami nagyon nem okes
-
Balinov
titán
válasz
Avicularia #10061 üzenetére
Avicularia: lehet hulyeseget irok, de en pl. tajkep temaju kepnel azt vettem eszre, ha nem en valasztom ki a fokusz teruletet, akkor a kep egesze eles (mar amennyit persze az F2.0 miatti kis DOF enged), ha fokuszalok egy adott pontra, akkor az eles, a korulotte levo kisse elmosodott (mint pl. tukrosnel, ha el akarom mosni a hatteret, akkor a lencsevel elerheto legtagabb (legkisebb F ertek) rekeszt hasznalom.
-
Balinov
titán
válasz
N4ri87 #10046 üzenetére
hdr, szerintem. egy expon belul nagyon sok lehetoseget nincs, vagy az eloter lesz rendesen kiexponalva, vagy az eg. rendes fenykepezonel focus stackinggal ossze lehet elvielg fuzni (meg nem probaltam), igy mindket resz bol a rendesen exponalt kerul a vegso kepre.
telefonnal nem tudom, van-e ilyen stacking app, de ahoz,hogy normalis illesztessel megold, sztem kezbol love szinte 0 az eselye (az en remegos kezemmel legalabbis tuti), eros kontrasztos helyzetekben en a hdr-t probalom hasznalni, levegovisszatartva, hogy minel kisebb legyen a halo efekt a targyak korul.
Esetleg az AF/AE lock-kal es/vagy kezi fokuszalassal lehetne meg probalkozni, bar ez szerintem elegge makfaktoros
-
Balinov
titán
szerintem nem lesz gondod a halozattal. Ez alapjan rohadt sok szabvanyt ismer
-
Balinov
titán
válasz
HUTCHDB #10035 üzenetére
HUTCHDB: ugyanez a kerdes feszegetett engem is, utanakeresten, talan az xda-n lattam par postot, ahol irtak, hogy a google nem engedi a droid alatt az appfejlesztoknek ilyen szinten vezerelni a kamerat(zarido es rekesz)
Arra lennek viszont rohadtul kivancsi, hogy a droidos Nikon es Canon kompaktoknal hogy oldjak ezt meg
-
Balinov
titán
válasz
HUTCHDB #10030 üzenetére
AE=auto exposure, tehat mer fenyt, es rogziti, ha elforditod mas tema fele,akkor is az elozo fenymeres alapjan kesziti el az expot. AF- autofokusz, ha lockolsz egy adott fokuszpontot, es ujrakomponalsz, akkor ugyanaz a resze lesz az ujrakomponalt kepnek fokuszban.
mas: haverom vett 3 hete egy fekete One-t. Irodai munkaja van, zsebben hordja, vigyaz ra, de az eleknel mar most kopik, kb mint anno a fekete One S-em. Nem bantam meg, hogy az ezust lett.
-
Balinov
titán
válasz
Luser2000 #9018 üzenetére
kulonosebben mar nem erdekel, kijon ireknel, amikor kijon..ugyis csekkolom napjaban 3x...
Imadom a HTC-t, de ugyanezt eljatszottak a Hero-val, Legenddel, Sensationannal, meg az One S-el is...igazan valtoztathatnanak mar legalabb az EU-s FOTA roll out policy-jukon...
Altalanos HTC garis kerdesemre nem tudtok valami tuti infot?
-
Balinov
titán
Sziasztok Sracok, egy gyors kerdes. Ha EU-s hivatalos forrasbol vett HTC-je van az embernek, arra elvileg 2 ev HTC gari van, ugye? Hogy meg otthoni gariztatas? HTC szerviz IMEI alapjan csekkolja, hogy bele esik-e a keszulek a garanciaba?
-
Balinov
titán
most olvastam a twitteren,hogy dual sim-es One-hoz toljak kifele FOTA-n a 4.2.2-t...nem is tudtam,hogy van dual sim-es valtozat, de azert az megint pofatlansag,hogy nem a rendes, lehetoleg HTC_001 CID-eshez jon ki az elso korokben.
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #7305 üzenetére
huh, kosarlabdat utoljara akkor kovettem, mikor Jordan Pippennel jatszott a Bullsban, meg mikor a Szolnok a Kormendel jatszott telthaz elott rangadokat
nem kekeckedesbol,de elobb belegazoltam a lelkivilagodba? ha igen, sry, nem allt szandekomban
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #7299 üzenetére
Iron Man reklamozza a HTC-t, akkor Plasticman a Samsungot, nem?
Kokufuu1986:airdroid, de filezillat is ra lehet elegkonnyen varazsolni (vagy mas ftp klienst) aidrdroidot nezt meg elso korben
-
-
Balinov
titán
feltetlen kifogom probalni, igeretesnek hangzik. Kozben gugliztam egy kicsit es ezen DPreview-s cikk alapjan nem egyhamar lesz ilyen.
Ebben rejlik a lenyeg, sajnos:
At present, the Android operating system doesn't give app developers direct access to the shutter speed and aperture for full manual exposure control (besides, the aperture is physically fixed on virtually all smartphones' lenses).
Ami kicsit hulyeseg, merpl. egy Nikkor 30mm/F1.4-es uveget is addig rekeszelsz le, akar F22-F32-re, amig akarsz.
Nem is ertem pl. a Canon androidos kompaktja hogy oldja ezt meg...
-
Balinov
titán
BRK-re en inkabb bracketing-et mondanek. fotos korokben a rekeszerteket mindenhol az F ertekkel jelzik.
Ez olyan (legalabbis Nikon DSLR-nel), hogy beallitod, hogy mekkora Ev(exposure value, magyarul Fé, fenyertek) eltolassal keszitsen sorozatot a gep. Konzumer dslr-ek tobbnyire 3 expot keszitenek, foleg HDR-hez hasznaljak,hogy egy alul, egy felul es egy helyesen exponalt kepbol (szigoruan RAW-ban) minel jobb dinamikatartomanyu kepet keszitsenek. Gyari kamera sw is ezt csinalja HDR modban, csak ott alapbol osszefuzi, mindenfele beallitasi lehetoseg nelkul.
Megneztem a Play-en, az lesz az, bracketing :
Full fledged exposure bracketing: from 3 to 7 frames, unlimited stops spacing, plus custom EV shifting
-
Balinov
titán
sajna nem
adott fenyviszonyok mellett minel kiseb az ISO (alacsonyabb erzekenyseg, kevesebb kepzaj) annal hosszabb zarido kell ugyanannyi fenymennyiseg szenzorhoz valo eljuttatasahoz (expo)
Sasold meg ezt, igaz, nem irja a fenyviszonyokat, de latod,hogy ISO100-nal 16min a shutter, ISO200-on ez mar felezodik.
itt van par uj kep, foleg a Flickeres set vege fele
off: Ficker miota free reggel is 1gb-ot ad csak nekem tetu lassu? nem ezert fizettem pro accountra...
Redplee: azt akkor tapasztalom, ha kezzel adom meg rabokve a kijelzore a fokuszpontot. Ha nem basztatom, jo. Sajna ez meg az F2.0 rekesz miatt van...annal eleg kicsit a DOF...imadnek egy olyan kamera appot, vagy updated a gyarihoz, ahol lehet a rekeszerteket allitani. Tajkepnel jol jonne egy F8-F11 legalabb..
-
Balinov
titán
Kotelezo tortenelemora, nem HTC tulajoknak
-
Balinov
titán
válasz
robit74 #5032 üzenetére
egyebkent erdekes, ez az 5-ik HTC-m, ugyanattol a szolgalatotol, mind elofizus konstrukcioban, mindnek HTC_001-es CID-je volt es mindegyik fuggo volt, tudtam otthon oket hasznalni (Hero-t nem, az igaz, az csak 2-3 hetig volt meg, aztan kicsereltettem Legendre) magyar sim-mel. Ugyanazon szolgaltato, asszonykam SGSIII-a meg ugy fuggo, mint a 3,14csa
offba tettem, nem igazan vag teljes mertekben a temaba
-
Balinov
titán
válasz
robit74 #5026 üzenetére
na akkor valszeg fogalomzavar van a tereroben. az en olvasatomban a fuggo azt jelenti, hogy mas szolgaltato simjet hasznalva segelyhivason kivul nem tudsz semmit kezdemenyezeni (phone restricted vagy mi), ha fuggetlen, akkor mas szolgaltato simjevel tudsz hivast kezdemenyezni/fogadni, sms-st kuldeni/fogadni (adatroamingot nem probaltam, ahoz kene tolteni a T-s egyenlegemen). Nalam az utobbi eset all fenn
-
Balinov
titán
Van valami kosza hir egy esetleges 4.2.2 update-rol mostanaban?
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #4836 üzenetére
Hinye, ez erdekes:
A mobilinternet szolgáltatásra garantált le- és feltöltési sebesség minden mobilhálózaton 0 Mbit/s. Nem aprozzak el.
Nem latom, letezo Domino Sim-et lehet upgradelni erre, van benne hanghivas is?
-
Balinov
titán
sziasztok, hamar T-mobile. Ajanljatok mar egy jo Dominos dijcsomagot, amiben nem egy vagyon egy epkezlab mennyisegu bennefoglalt adatmennyiseg (ugy 500mb-1GB mar jo lenne). Nyaron megyunk haza 3 hetre, kene valami normalis dominos dijcsomag.
Meg mindig ugy csinaljak, ha tulleped az adatforgalmat, akkor csak sebessegkorlatozas van, de az ingyen?
Koszi
-
Balinov
titán
válasz
S e t h #4660 üzenetére
nehol igen,valoban, probalgattam mindenfele beallitast, amirol fotos tapasztalattal ugy gondoltam, hogy erdemes foglalkozni. a tegner meg az eg valoban ilyen kek volt.Vinnem kellett volna a tukrost, hogy legyen osszehasonlitasi alap
bacca meg, most nezem, hogy korabbrol a contrast-ot meg a sharpmess-t +1-en hagytam, raadasul ISO400 is bennragadt..
-
Balinov
titán
Par ujabb tesztkep, frissek a forgalomiranyito bojatol vannak a gelariaban, utolsok tegnaprol, azt megelozoek az utobbi 2-3 hetrol
Elso par hetben fura volt a kamera, de most eljutottam oda,hogy egyszeruen imadom.
Kerdes is, hogy legyen: Zoe-s ~30mp koruli videohighlights-nal nincs semmi mod,hogy 30mp-nel hosszabbat lehessen kesziteni ill. hogy 13db kepnel tobbet hozzaadni? Ja, meg azt vettem eszre, ha FB-re toltom direkt, otvar modon visszavesz a minosegen. YT-n szemre OK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest