- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyika
tag
válasz
steyer9094 #15699 üzenetére
megírom ezt a Sony supportosnak, kiváncsi vagyok mit válaszol
de azért még várom a tapasztalatokat vagy a véleményeket -
szunyika
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy Raspberry Pi 2-t, de nem egyértelmű számomra, hogy jó lesz-e a TV-hez vagy sem, vagyis hogy a TV távirányítójával tudjam irányítani a Raspberry-t.
(TV: Sony Bravia KDL-42W650A)Tudom, hogy HDMI-CEC kell hozzá hogy működjön és azt is tudom, hogy a Sony esetében egy Bravia Sync-nek hívják, tehát elvileg minden okés.
Azért a biztonság kedvéért küldtem egy emailt a Sony-nak hogy tutira úgy van-e ahogy én gondolom - és láss csodát nem biztos hogy jó lesz
Idézem a választ;
A Bravia Sync funkció csak Sony termékek esetén elérhető, bár a funkció a HDMI CEC protokol alapján működik, de kizárólag a Bravia Sync funkciót támogató eszközökön.
Az általános HDMI CEC nem támogatott az eszközön.
Megértését köszönjük.Na most akkor értelmezzük; HDMI CEC protokollt használ, de azt csak Sony termék érti meg... Általános HDMI CEC eszköz azt nem érti meg.
Némi ellentmondást látok ebben.Valaki tud nekem erre valamit mondani? Nem akarok potyára venni egy Raspberry-t...
-
Virág et.
senior tag
Bocs, még egy kérdés: DVB-T tuner (pld MyGica) távvezérlője működik Openelec alatt?
(azt hiszem az a TV nem HDMI-CEC -es, aminél használnák) -
Spuri2000
senior tag
válasz
wassermann #15693 üzenetére
Tudsz valamit ajánlani ami 4 helyes?
-
PpenoO
őstag
válasz
PpenoO #15613 üzenetére
Pár fotó a gyári tápegységről és a fehér málnás házikóról.
A táp jó súlyban van, illetve a tápkábel is jónak tűnik (20AWGX2C). Remélem ez tükrözi a minőséget.
A házikó is masszív műanyag, nem úgy mint elődje. Rendes tappancsokkal, minőségi illesztésekkel. Egyedül a proci nyílást lőtték egy picit félre. Aki procihűtőt használ és ilyen házra vágyik, az jó ha számol ezzel.
-
Spuri2000
senior tag
Odroid Xu4 lappak szeretnék egy nas-t összehozni és keresnék 4 helyes hdd dokkolót usb3-sata.
Tudnátok ajánlani valamit vagy van esetleg valakinek tapasztalata.
Gondolkodom hogy ez már-már sok lesz (anyagilag) és lehet egyszerűbb lenne egy normális nast venni. -
caris1
tag
-
Geripapa
aktív tag
Szaisztok, tudok valahogy a pi2-re egy email servert tenni? Esetleg valaki már tett ilyent rá?
Jelenleg médiacenternek van használva, de igény mutatkozik rá hogy a hátérben a levelekkel is foglalkozzon, sok levelet föleg egyszerre nem kell kezelnie... -
huliganboy
addikt
válasz
bandika753 #15684 üzenetére
Szia!
Nekem saját beltéri van LG tv-vel. Ebben ki lehet kapcsolni a CEC-et. Pontosabban még sose kapcsoltam be rajta, így tökéletesen vezérli a PI-t.
A szolgáltatós beltériben nincs erre lehetőség?
Illetve nekem van NEM CEC vezérelt HDMI bemenet ha jól emlékszem!
-
Spuri2000
senior tag
válasz
bandika753 #15682 üzenetére
És ha kicseréltetnéd a beltérit?
-
Spuri2000
senior tag
válasz
bandika753 #15680 üzenetére
Más hdmi-vel nem próbáltad a digit bedugni?
-
Celtis
veterán
válasz
bandika753 #15674 üzenetére
Valószínűleg a digis beltéri blokkolja a cec kommunikációt. Azt javaslom, hogy próbáld meg egy régebbi HDMI kábellel, amelyikben még nem volt bekötve a CEC vezeték.
-
Spuri2000
senior tag
válasz
bandika753 #15674 üzenetére
Nem próbáltad más hdmi bemenete dugdosni az eszközeidet?
-
válasz
hodostamas #15668 üzenetére
Szia,
én csináltam ilyet, szép grafikonokat rajzoltattam vele meg minden
Melyik része érdekelne pontosan?
Csináltam azt, hogy SQL adatbázisba írtam az adatokat, és php-val csináltam egy felületet hozzá, illetve van ennél egyszerűbb megoldás is. Ezt érdemes átolvasni
http://humbletux.blogspot.hu/2012/12/yet-another-raspberry-pi-temperature.htmlIlletve ha jól emlékszem ide is be lehetett varázsolni:
http://store.raspberrypi.com/projects/rpi-monitor -
bandika753
csendes tag
Sziasztok.
PI2-höz keresek távírányítót, valami stabilt.
Médialejátszóként használom Kodi fut rajta, Samsung fullhd tv-re kötve.
Hdmi-CEC csak (tv távja) csak akkor működik, ha minden más hdmi kábelt kihúzok a tv-ből (digitv van csak rajta). Nagyon jól megy az Anynet, de mint írtam csak akkor ha a digitv hdmi-t kihúzom.
Mindig meg nem akarom húzogatni.
Milyen távirányítót (légegeret) javasoltok ebay-es is jó. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Ezen a linken nézz körül:
http://www.instructables.com/
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Nekem az a véleményem, hogy ha ilyet - és csakis ilyet - szeretnél, akkor azt nem érdemes raspi-val csinálni, mert nagyon megdrágítja a projectet, amellett a PI processzora az idő jelentős részében elmegy kávét inni, annyira nem feladat ez számára.
Inkább arduino-ban gondolkoznék a helyedben. Sokkal olcsóbban kijössz és a fejlesztés is egyszerűbb.
Most vettem rádiót (adó-vevő) 400 Ft-ért, de kínából rendelve fele ennyibe került volna. Egy arduino uno, vagy mini kompatibilis board kínából két-négy dollár, itthon 1000-1600 Ft. Egy relé modul itthon 500-800, egy esőérzékelő 800, egy wifi modul 1300, egy óra, egy SD kártya modul 500 Ft.Az egész dolgot ki tudod hozni kb. 6000-8000 Ft-ból és semmivel nem lesz rosszabb, mintha PI-vel csinálnád.
A PInek ez a feladat egész egyszerűen iszonyúan kevés. -
Celtis
veterán
válasz
ratkaics #15665 üzenetére
Nem szeretek NYÁK-ot tervezni. Csak ha nagyon muszáj.
Sokan hirdetnek ilyen szolgáltatást. Azon az áron én pláne nem csinálnám. Ha belegondolsz, hiába csak egy darab kell neked, egy komplett termék fejlesztést kell végigcsinálni.
De ha megcsinálod a kapcsolási rajzot, akkor a NYÁK-os cégek általában vállanak tervezést, de ki tudja, hogy az olyan lesz-e mint amit te elképzelsz.Én még nem próbáltam.Ezt a NYÁK-ot a PCBWAY.COM prototípus gyártónál rendeltem. Szállítással együtt is töredéke az ár az itthoninak. A minőség kifogástalan. Értelmesen és gyorsan kommunikálnak.Az alapáron is megrendeléstől számított két napon belül postára adták a kész NYÁK-ot.
Maga a vezérlő egyébként egy nyílt projekt. A kapcsolási rajz és a NYÁK terv letölthető. A fájlok megnyitásához az ingyenesen is elérhető Eagle CAD szoftver szükséges. Én egy az egyben ez egyik NYÁK-ot választottam, nem akartam belenyúlni, mert ezt a CAD szoftvert korábban nem használtam. De szerintem nem bonyolult ezt a NYÁK-ot átalakítani és pár relét rárakni csak igen alaposan ellenőrizni kell az eredményt, nehogy az embert kellemetlen meglepetések érjék a kész NYÁK kézhezvételekor.
Még annyi, hogy a NYÁK gyártónak un. Gerber fájlokat kell küldeni, ezt a CAD szoftverrel lehet generálni a NYÁK tervből. Ezeket a Gerber fájlokat kell jó alaposan átnézni (vannak ingyenes gerber nézegetők a neten), mert ez alapján történik a tényleges gyártás.
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
gondolkodom egy pi 2 beszerzésén, téli hideg időkre időtöltésnek. Amit meg szeretnék csinálni így elsőre, az 3 wireless hőmérséklet/páratartalom mérő, adatok loggolása stb..
Magát a PI 2-t a malnapc-ről érdemes megvenni? Illetve szenzorokat nézegettem már, de szép áruk van. Esetleg aki már csinált ilyet és tudna adni egy két alaplinket stb, megköszönöm.
-
Zebu
addikt
válasz
Arolotifar #15661 üzenetére
ok, megpróbálom!
-
Zebu
addikt
válasz
Arolotifar #15652 üzenetére
nulláról, vagy esetleg restore elég? csak mert lusta vagyok újrakonfigolni mindent.
-
azbest
félisten
Valószínűleg elmegy vele, ha tudja a ráírt teljesítményt. Arra gondoltam inkább, hogy érdemesebb-e munkát fektetni bele, mint venni egy tápot 3 ezresért
A szivárványozás állítólag 4.8V alatt már előjön egyébként, ha felette marad terheléskor, akkor nem fog panaszkodni.
Az egyik pi2 nálam most egy it9135 és egy t230 tunerrel, smartkártya olvasóval 0.7A-t vesz fel 5.05V mellett a Strongtonics 2A tápról.
-
Laca0
addikt
válasz
azbest #15654 üzenetére
1,2A-nak bőven elégnek kellene lennie egy wifi adapter meghajtásához szerintem. Mert csak ennyi van a Pi2-n.
Wifi nélkül, LAN-on a tévé USB portja is meg tudja hajtani, ami kb. 500mA. Wifi-vel is megy a filmlejátszás, de már megjelenik a szivárványos jel. Szerintem ha sokkal jobban terhelné az bemenetet, akkor el sem indulna. Úgy gondolom, hogy az 1,2A-es táp is csak kb 70%-osan lenne terhelve.
De javítsatok ki, ha tévedek. -
Laca0
addikt
A Pi2 mennyire érzékeny a betáp feszültségére?
Van egy 1,2A-es DC tápom, amihez gyártanék egy microUSB konvertert.
Ezek a DC adapterek viszont nem szoktak tökéletesen stabilizált 5V-ot leadni. Most 5,12V-ot mértem rajta. Lehet baja tőle a pipinek? -
RPI B+-ra tudtok ajánlani pénztárcabarát megoldást Toslink-kimenetre?
Köszönettel: MaCS
-
Zebu
addikt
válasz
Arolotifar #15649 üzenetére
igen microSD. az egyik 6.0 a másik 5.0.8. És mindegyikkel csinálja.
-
Zebu
addikt
válasz
yossarian14 #15635 üzenetére
Azt hiszem visszateszem a HELIX-et, mert néhány film laggol, illetve van amit le sem játszik. Mindjárt kipróbálom a régebbi verzióval.
-
berobi78
tag
Erre valaki?
Azt lehet valahonnan tudni, hogy melyik wifi adapter, melyik pi-s oprendszerrel kompatibilis? Én OpenELEC-t szeretnék rátenni, és egy ilyet néztem ki. Ez vajon jó lenne?
Köszi -
Celtis
veterán
válasz
ratkaics #15643 üzenetére
Keresgélni kell a neten. Nekem egy hasonló projektem van öntöző rendszer vezérlésre.
esetleg nézd meg, hátha szódával elmegy neked is. 1 relé kimenet, 8 triak kimenet, 4 analóg bemenet, egy analóg kimenet, igaz alacsonyabb feszültségszinten. Van még panelem, ha érdekel. -
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
RPi-vel szeretném megoldani a fűtési rendszerem vezérlését is szabályozását. Kicsit nézelődtem már a témában. A hőmérsékletek érzékelését 1W-ös hőmérőkkel szeretném megvalósítani. Ezen kívül szükségem lenne még négy darab relés kimenetre és minimum egy analóg kimenetre, ami 0-10V-os analóg feszültséget képes kiadni. Erre az utolsóra nem találtam kész panel-t. Van esetleg valakinek tudomása arról, hogy létezik ilyen eszköz?
A legjobb az lenne, ha a fentebbi igények mindegyike egy panelen lenne. Ilyet tud valaki? :twisted: Ja esetleg egy pici LCD kijelző és gombok is lehetnek rajtaKöszönöm előre is mindenki segítségét!
-
tvamos
nagyúr
válasz
RoundRobin #15627 üzenetére
Betyár!
-
peter1998
tag
Sziasztok ! Szerintetek [ez] szabályos UPS a raspberryhez ?Én úgy gondolom hogy ezt könnyű lenne megépíteni is .
-
krechl
csendes tag
válasz
totya79 #15637 üzenetére
Nem merem határozottan kijelenteni, hogy rosszabbul szól, mint más zenelejátszók, de az egész PI beruházás mögött egy minimalizálási szándék állt. Az is lehet, hogy zavar, hogy az eszköz dönti el, hogyan használjam. Meg ugye olvastam, hogy van megoldás, akkor nem tudok beletörődni, hogy nem boldogulok vele.
A KODI túl sokmindenre alkalmas. Egyébként nagyon szeretem filmezésre. Külön SD kártyán van openelec 6.0, KODI-val.
-
Spuri2000
senior tag
válasz
t.zolka #15633 üzenetére
Letöltöd a puttyt --> beírod a RP2 ip címét --> kapcsolódsz --> belépsz az alap név/jelszó párossal --> a konzolba beírod a parancssort amit korábban kaptál --> Elmented --> Újraindítasz és ha minden jó akkor kész is vagy. (Esetleg ha kis commanderes felületre vágysz akkor felrakod a Midnight Commandert. --> sudo apt-get install mc)
-
krechl
csendes tag
válasz
berobi78 #15630 üzenetére
Ma megkaptam a Max2Play-től a premium licenszt, így sikerült megszólaltatni. Maximalizmusra törekedve, hálózat helyett egy powerbankról tápláltam a PI-t. Egyelőre úgy érzem, egy darabig boldogan élek a kapott hanggal. Habár úton van egy I2S to HDMI átalakító, amivel állítólag még jobb minőséget lehet elérni, ha van mi fogadja az I2S jelet.
Sajnos a coax tényleg szebben szól, mint USB-ről.A Max2Playre érdemes ránézni, mert egy komplett debian alapú oprendszer, beágyazott Squeezebox serverrel, KODI-val, MusicPlayerDaemon-nal. És még egy csomó bővítmény van hozzá 10 euroért.
Ettől függetlenül, ha valaki tudja, hogy pl. Runeaudioba, hogy lehet a wolfson kártyát szóra bírni, ne kíméljen!
-
t.zolka
aktív tag
válasz
futizoli #15625 üzenetére
Köszi!
Megnéztem az oldalt, amit linkeltél, de az ott leírtak nekem nem igazán mondanak sokat. Mondhatnám az is, hogy szinte semmit. Sajnos a tudásom ott ér véget, hogy kiveszem az SD kártyát a Pi-ből, és PC-n Notepad++-al belemásolok a config.txt fájlba. Ennyi!
Fogalmam sincs hova kell ezt a sudo nano /etc/modules vagy mit írni, vagy hogy hol kéne ezt látnom, config fájlban nem találtam ilyet, enélkül meg ugye egy kicsit nehéz lesz bármit is mókolnom rajta.
De ha valaki megtenné, és elárulná a módját, azt megköszönném! -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Nem tudok a Pi2-re SSH-val csatlakozni. Openelec és Raspian alól is próbáltam, win pc-vel Putty-al.
Ez a hibaüzenet:
Mi lehet a gond? -
sztanozs
veterán
Pi-hez keresek olyan usb hangkártyát, vagy kiegészítőt, aminek van analóg 5.1 kimenete.
-
berobi78
tag
válasz
krechl #15624 üzenetére
(#15625) futizoli által linkelt oldalon is azt írják a cirrus-ról, hogy kétszer is gondold meg ha ilyet veszel, illetve ha csak kimenetre van szükséged, azt ajánlják, hogy mást válassz.
de ha esetleg segítséggel sikerül beüzemelni, írd meg a tapasztalatokat.
MÁS: Azt lehet valahonnan tudni, hogy melyik wifi adapter, melyik pi-s oprendszerrel kompatibilis? Én OpenELEC-t szeretnék rátenni, és egy ilyet néztem ki. Ez vajon jó lenne?
Köszi -
Zebu
addikt
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy 15.2-es kodinál időnként film lejátszás közben véletlenszerűen elmegy a kép (fekete lesz) kb 1 másodpercre, majd visszatér minden gond nélkül. HD és SD felbontású moziknál is előfordul. NAS-ról játszom le őket, LAN-on, tehát nem hinném ,hogy itt lenne baj. HDMI kábellel kötöttem össze a Raspi-t a Yamaha erősítővel, majd onnan megy tovább az egész egy Panasonic plazmába szintén HDMI-n.
-
Arolotifar
őstag
válasz
RoundRobin #15627 üzenetére
Pofás
-
futizoli
tag
válasz
t.zolka #15585 üzenetére
Esetleg próbáld meg az alábbi oldalon leírtakat.
Itt négy kártya beállítását részletezik, köztük a PiFi dac+ -t is.
Elsőként az infravevő lekapcsolásával kezdik.
A config.txt átírásán kívül egyéb paraméterezésről is szó van, amihez én nem értek, de a szakik biztosan segítenek... -
krechl
csendes tag
válasz
totya79 #15620 üzenetére
Én nagyon szeretném működésre bírni, de csak KODIval sikerült. A NOOBS-ba integrált megoldással nem próbálkoztam, mert kifejezetten Volumioval, vagy hasonló MPD alapú zenelejátszóval szeretném használni.
A runeaudiohoz van is egy patch, de az valószínűleg nem PI2-höz való, mert mindent sikerült a leírás szerint végrehajtanom, csak éppen soha többet nem inult el. Később láttam meg, hogy a fórumukra belinkelt patch még a PI2 megjelenése előttről való
Most a MAX2PLAY-jel próbálkozom, deazok meg ravaszul, csak akkor adják a Wolfson (Cirrus) plugint, ha prémium ügyfél vagy, és vásárolsz tőlük. Nyilván, ez is utólag derült ki
Vettem tőlük plugin csomagot 10€-ért, de még nem ment át az utalt összeg, így egyelőre nem elérhető a prémium szolgáltatás. Kezd sokba kerülni a kici occó cucc.
Esetleg, ha valakit érdekel, szívesen megválok a Cirrus kártyától. Alig egy hetes!
Veszek valami hétköznapibbat, aminek a drivere integrálva a van a használni kívánt lejátszókba.
Persze, ha tudsz segíteni totya79 , akkor még kap egy esélyt -
krechl
csendes tag
válasz
berobi78 #15619 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Nekem ördöngősségnek tűnik. Amíg nem értem az utasításokat, csak mechanikusan lemásolom, addig nem érdemes belevágnom. Mondjuk nem is találtam olyan leírást, ami kifejezetten lámáknak szól. Általában feltételezik, hogy jártas vagy linuxban. Hát én nem vagyok jártas
-
synar
őstag
válasz
Blackdeath12 #15611 üzenetére
Erről lemaradtam
-
totya79
tag
Aki cirrus kártyát szeretné műkösésre birni,az írjon bátran,megpróbálok segíteni
Házam az egy általam csinált mestermű
Egyszer láttam ebay-en hozzá való házat,de akkor balga modon nem vettem meg,most meg nincs sehol. -
berobi78
tag
-
krechl
csendes tag
válasz
berobi78 #15617 üzenetére
Annyiban különbözik, hogy a Wolfson a régi PI-khez 26 tüskés csatlakozóhoz illeszthető, a Cirrrus pedig az újabb 40 tüskésre. De a chip benne ugynaz, azonos driver kell a működtetésükhöz. Hangjukban sem lehet különbség. Nekem cirrusom van, de ezeket csak Kernel Patchel lehet működésre bírni.
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Tudtok egy jó leírást, hogy hogyan lehet 1 sd kártyára több rendszert telepíteni?
Egy openelec-win10 perverz elképzelésem van -
krechl
csendes tag
válasz
totya79 #15610 üzenetére
Irigylem az örömöd.
Én nem boldogulok vele. Csak KODIn tudtam megszólaltatni, de egyetlen mpd zenelejátszóval sem sikerült hangot kicsikarni az SPDIF kimeneten. A KODI meg zenén nem szól annyira jól, mint az MPD alapú lejátszók.
Utána néztem, és kernelt kellene patchelni, de azt nem merem bevállalni. -
PpenoO
őstag
-
Celtis
veterán
válasz
Osynho #15600 üzenetére
Azt hiszem itt pontosan leírják azt amit te is tapasztalsz. Arra is van magyarázat, hogy pillanat állj módban miért nincs zaj és némítva miért van.
Azt viszont nem tudni, hogy régebben miért volt jobb. Mindenesetre úgy tűnik ennyit tud a Pi. Érdemes egy USB analóg adaptert venni. -
totya79
tag
válasz
berobi78 #15609 üzenetére
Hát aki azt tervezi hogy hangkártyát vegyen a pi-hez,akkor én a cirrust mindenképp ajánlom.
Elképesztő hogy milyen minőségben szól.Nemrégiben itt a forumon segitettem egy srácnak beüzemelni,és most engedelmével megosztom azt amit utána írt nekem.
"Nagyon szép hangja van. Bevittem a stúdióba (összeálltunk páran, amatőr stúdiót működtetünk) és mutattam az egyik kihangosító kollégának. Megtápláltuk nasról flac-okkal. Hanyatt estünk tőle :-) Ugyanolyan hang jön belőle mint a Mackie Onyx digitális stúdiókeverőből. Dynaudio stúdióhangfalakkal hallgattuk. És mindez összesen kerül egy-két tízezerbe. Miközben a stúdiószoftverek többezer eurósok, az eszközök néha több tízezer eurósok. Ez a málnapc egy kisebbfajta csoda."
-
berobi78
tag
Sziasztok, ha már szóba került a zenehallgatás, kérdeznék.
A tervem az, hogy veszek egy pi2-t, és filmezés mellett még zenét is szeretnék rajta hallgatni.
Melyik hangkártyát érdemes hozzá megvenni?Ezeket találtam:
Cirrus logic
Wolfson audio
HifiberryVagy valami noname kínait az ebay-ről mondjuk valami ilyesmit vagy ilyesmit
A tervem az, hogy rákötöm majd egy aktív hangfalra, vagy belemegy egy erősítőbe, ezt még nem döntöttem el.
Köszi -
kk831228
addikt
válasz
s_e_n_k_i #15598 üzenetére
Nem mondtam hogy ennyiért legyen High - End... Viszont ha valakinek mint pl. nekem nincs hdmi az erőn vennem kell mellé hangkarit ami 8000 az már 26000 ft... Akkor még nincs távirányító, nincs dobozba nincs wifi stb... Persze ezekre nincs szükségem éppen, csak ha össze akarunk rakni egy normálisabb cuccost ez se 15000 ft lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó a csótány PC! i5-12400, 16GB RAM, GTX 1660 Super, SSD + HDD
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Új - Gamer Gép - Gigabyte Z790 EAGLE, Intel i7 13700, 32GB DDR5, RTX 4070, 1 TB M.2 SSD, TT 1000W
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest