- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
ratkaics #15665 üzenetére
Nem szeretek NYÁK-ot tervezni. Csak ha nagyon muszáj.
Sokan hirdetnek ilyen szolgáltatást. Azon az áron én pláne nem csinálnám. Ha belegondolsz, hiába csak egy darab kell neked, egy komplett termék fejlesztést kell végigcsinálni.
De ha megcsinálod a kapcsolási rajzot, akkor a NYÁK-os cégek általában vállanak tervezést, de ki tudja, hogy az olyan lesz-e mint amit te elképzelsz.Én még nem próbáltam.Ezt a NYÁK-ot a PCBWAY.COM prototípus gyártónál rendeltem. Szállítással együtt is töredéke az ár az itthoninak. A minőség kifogástalan. Értelmesen és gyorsan kommunikálnak.Az alapáron is megrendeléstől számított két napon belül postára adták a kész NYÁK-ot.
Maga a vezérlő egyébként egy nyílt projekt. A kapcsolási rajz és a NYÁK terv letölthető. A fájlok megnyitásához az ingyenesen is elérhető Eagle CAD szoftver szükséges. Én egy az egyben ez egyik NYÁK-ot választottam, nem akartam belenyúlni, mert ezt a CAD szoftvert korábban nem használtam. De szerintem nem bonyolult ezt a NYÁK-ot átalakítani és pár relét rárakni csak igen alaposan ellenőrizni kell az eredményt, nehogy az embert kellemetlen meglepetések érjék a kész NYÁK kézhezvételekor.
Még annyi, hogy a NYÁK gyártónak un. Gerber fájlokat kell küldeni, ezt a CAD szoftverrel lehet generálni a NYÁK tervből. Ezeket a Gerber fájlokat kell jó alaposan átnézni (vannak ingyenes gerber nézegetők a neten), mert ez alapján történik a tényleges gyártás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC // RTX 4060 // Ryzen 5 5500 // 32GB RAM // 1TB SSD
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest