- TCL LCD és LED TV-k
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krechl
csendes tag
válasz
berobi78
üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Nekem ördöngősségnek tűnik. Amíg nem értem az utasításokat, csak mechanikusan lemásolom, addig nem érdemes belevágnom. Mondjuk nem is találtam olyan leírást, ami kifejezetten lámáknak szól. Általában feltételezik, hogy jártas vagy linuxban. Hát én nem vagyok jártas 
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Automata kávégépek
- Android játékok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem ördöngősségnek tűnik. Amíg nem értem az utasításokat, csak mechanikusan lemásolom, addig nem érdemes belevágnom. Mondjuk nem is találtam olyan leírást, ami kifejezetten lámáknak szól. Általában feltételezik, hogy jártas vagy linuxban. Hát én nem vagyok jártas 
wassermann