- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Ami használja a HDD-t az a Kodi és a Transmission. Este még el volt indítva rajta egy film + torrentek. A TV-t kikapcsolta a saját időzítője a Pi marad bekapcsolva (CEC tápellátás szinkronizáció ki van kapcsolva), a torrentek úgy vannak beállítva, hogy állítsa meg őket elkészülés után. Reggel hallottam/éreztem, hogy pörög a vinyó alapjáraton, pedig az összes torrent stopped volt. Lehet a Kodi dolgoztatja?
pontosan milyen parancs kiadásakor kaptad ezt az üzenetet?
Például sudo hdparm -y /dev/sdaEkkor ugye standbyba rakná, ezt a választ adja:
issuing standby command
HDIO_DRIVE_CMD(standby) failed: Invalid argumentA másik választ akkor adta amikor sudo hdparm -S 12 /dev/sda-t adtam ki neki.
-
Létezik Kodira valamilyen használható és működő Chromecast-alternatív megoldás?
Köszönettel: MaCS
-
-
ther
aktív tag
Pi-re rá van dugva egy külső WD Elements HDD, egy NTFS és egy Ext4 partícióval. Szeretném, hogy ha idle a vinyó, akkor állítsa le (spin down). Néztem ehhez hdparm-os beállításokat, de az mindenféle akcióra a következő választ adta: HDIO_DRIVE_CMD(setidle) failed: Invalid argument
Ez lehetséges a partíciónálás miatt? Láttam hogy van hd-idle illetve sdparm is, ezekkel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
-
válasz
erik365 #16995 üzenetére
A jessie lite nálam bevált.
-
Laca0
addikt
válasz
golya87 #16990 üzenetére
OE: 1130,1201,1203,1204 build-eket próbáltam. Eddig a 1201 volt a legjobb, a 1204 a legrosszabb.
Az OSMC-nél az audio rész ugyanúgy működik, mint az OE-nél. A HD hangok nem jól mennek át. Vagy valamilyen rejtett paramétert kellene még állítgatni. Pl. láttam már olyan screenshot-ot, ahol a hangbeállításnál a passtrought-nál volt DTS-HD opció is.Jön akkor a Krypton teszt
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
DLNA-ról játszanék le a tv-n, Full HD filmeket, jó volna Wifi kapcsolat a routerrel.
Néha menne rajta torrent, Raspberry-t néztem, hogy megfelelne.
Milyen oprendszer kellene nekem rá? -
golya87
őstag
OE-ből melyik nightly-t használtad?
Az 1.9.6-os pvr-re hivatkozás elég fura, valahol 2.1 fölött jár most a stabil is, a béta meg...
Vagy ezt, vagy a 17-es alapút én lehet megpróbálnám, elkezdték lecserélni a video lejátszót a Kodi alatt. (Hogy mindkettőt, vagy csak az egyiket azt nem tudom hirtelen.) -
Celtis
veterán
válasz
envagyok #16985 üzenetére
Nekem Sony TV-m van. Ott egyszerűen megnyomom az Option gombot a távirányítón.
Ha a te TV-den nincs ilyen, akkor be kell áldozni egy másik gombot, pl. a színes gombok valamelyikét és a context menüt kell hozzárendelni.
Létre kell hoznod egy keyboard.xml fájlt és beleírnod ezt az egy mappelést. Itt vagy a HTPC topicban már csatoltam mintát és részletesebb leírást. Keress rá a keyboard.xml kifejezésre. -
hpeti2
aktív tag
válasz
Psycho12 #16972 üzenetére
Most van samba vagy nincs? Ha van, akkor azon keresztül éred el a fájlokat. Hálózat résznél kell keresni a windowsban.
Deluge-hoz vagy raksz egy vékonyklienst, vagy engedélyezed a böngészős dolgot:
http://www.howtogeek.com/142044/how-to-turn-a-raspberry-pi-into-an-always-on-bittorrent-box/ -
consono
nagyúr
válasz
szasanyi #16970 üzenetére
Ez is csak 150-es, erről van szó:
http://www.arukereso.hu/halozati-kartya-c3658/tenda/w311m-mini-usb-p59779277/
szerk.: ez a hűtés beteg
KELL!
-
envagyok
veterán
válasz
wassermann #16965 üzenetére
-
envagyok
veterán
Tudja vki hogy openeleccel, hdmi-cec-el hogyan lehet a context menüt elővarázsolni?
-
Maczbal
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy igazán zavaró problémám, aminek a megoldásában hátha tudnátok segíteni.
Raspberry Pi 2 készülékem van, ezért előre is bocsánat, ha nem jó helyre írok, de 2-es fórumot nem találtam.HTPC-nek használom, OpenELEC Kodi fut rajta, eddig nagyjából minden gond nélkül, azonban filmlejátszást követően (legyen ez youtube, trailer, vagy film) ritkán, de annál zavaróbb módon a menübe való visszatérést követően pár másodpercre rá eltűnik a kép, és feketeség lesz úrrá rajta..
Érdekes módon SSH-n elérem (mármint be tudok lépni root-tal, de még a reboot-ra se reagál), de a remote alkalmazás offline-nak jelzi, a TV-n is látom a HDMI forrásnál mint opciót, és rá is tudok váltani, ott a full HD kép, csak épp fekete, és semmire sem reagál.
A megoldás, hogy áramtalanítom és utána elindul. Tapasztaltatok már ilyet? Mit próbáljak meg?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
válasz
wassermann #16963 üzenetére
Ez lehet így van, de 600 forint egy hűtőborda szettet nem összeg.
Meg ha semmit sem ér dizájnnal jóDe akkor mit szólnátok egy ilyenhez?
-
Laca0
addikt
Na szóval... ki gondolta volna, hogy a HTSP client-nek az osmc-ben meg kell adni nevet és jelszót?!?
Az OE-nél nem kellett... Szóval írni kell nevet: osmc és jelszót: osmc.Az osmc-hez külön letöltött dvb-usb-dib0700-1.20.fw firmware-el a Dibcom 7000 alapú USB-s tuner szépen muzsikál. Úgy néz ki, mégiscsak összeállnak itt a dolgok...
Holnap jön az erősítő teszt! Gondolom már várjátok!
-
Psycho12
csendes tag
Üdv!
Elég kezdő vagyok még, mint hálozati részen, mint Linux részen ezért segítséget szeretnék kérni, ha lehetne elég "szájbarágósan". Elszeretném érni a raspberrymet távolról vagyis a fájlaimat és ezzel együtt szeretném a Deluge-t is irányítani, hogylehetne ezt megoldani? Jelenleg: Samba és deluge tökéletesen megy rajta. -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Megbukott minden próbálkozásom a tvheadend kodi+OE verziókban.
Leírok röviden 1-2 tapasztalatot, hátha jó lesz még valakinek:
HDMI passtrought megy a hivatalos 6.0-al is, a DD és a sima DTS jó. DTS-HD csak sima DTS-ként megy, a TrueHD pedig csak PCM-ben. Nem jó viszont a BD-3D kezelése.
A 1130-as beta build audio tekintetében ugyanúgy működik, bár elvileg itt már javították a TrueHD-t, de csak nem jó. Viszont működik a BD-3D.
Nem működik viszont a tvheadend. Feltelepíteni lehet a szervert és a klienst is, de nem válaszol a 9981-es porton. A kliens a következő hibát írja ki indításkor: PVR.HTS 1.9.6 verzió függőség nem elégíthető ki.A következő próbálkozásom az OSMC. Feltelepítettem, feltettem az appstore-ból a tvheadend szervert. Nem ismerte fel a tuner-emet, de találtam hozzá fw fájt. Most már látja a tuner-t, viszont iszonyat lassú az egész, lehetetlen konfigurálni! Állandóan befagy a felülete! Ti tapasztaltatok hasonlót?
Amúgy a menürendszere is lassabb, mint az OE.
A samba hozzáférés elméletileg osmc/osmc, de nem fogadja el
Csak nekem ennyire nehézkes ez az egész? -
szasanyi
félisten
válasz
wassermann #16965 üzenetére
Remek, köszi szépen!
-
crissprivat
senior tag
válasz
wassermann #16963 üzenetére
Itt a pont
-
wassermann
Topikgazda
- Se hűtőborda, sem ventillátor nem szükséges! A mért hőmérsékletek itt maghőmérsékletek és van belső hővédelme is!!!
Ez az egész herkentyű egy törpefogyasztású szerkezet, ami nem igazán melegszik, A felvett teljesítmény 5W alatti !!!
Annakidején én is benyeltem, hogy kell hűtőborda, de ez csak egy játék: az árusítóhelyek szeretnének minél több bevételt termelni, ezért rásóznak a PC-khez szokott emberekre mindent, amit csak lehet.
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
iSonic #16961 üzenetére
Hát nem tudom.
Nekem NAS funkciókat lát el a Pi. Akril dobozban borda és venti nélkül. Ez az egész egy nagyobb telefondobozban (hogy az aktív USB hub és a vinyó együtt legyen a Pi-vel). Ez az egész a TV szekrénybe bezárva. Mindez nyáron, panellakásban (ahol napközben szerény 30-32 fok volt) és nem ment a CPU hőmérséklet akkor sem 61 fok felé, ha orrba-szájba töltött a torrent kliens. -
dugesz77
őstag
válasz
iSonic #16959 üzenetére
Igazad van, én magamból indultam ki, hogy nálam 100%-ban médiaplayernek van használva. Sokak szerint a borda is túlzás. Szerencsére nem is hajlamos a megsülésre(legalább is nem olvastam még ilyen hiba miatt tönkrement rpi-ről). Valahogy nekem mindegy hogy 52 vagy 58 fokos ha ez teljesen hangtalanul el lehet érni. Persze nem árt az elővigyázatosság de szerintem túlzás a ventilátor rá ha nincs igazán számolás igényes dolgokra használva.
-
iSonic
addikt
válasz
dugesz77 #16955 üzenetére
Nincs semmi ezen túlpörgetve, csak attól függetlenül az ember nem akar fölösleges pénzt kidobni egy ARM procis lapért, ami 0-24-be menni fog, különböző szerveroldali feladatokat végezz a kliensek felé és ezek a feladatok terhelik a processzort, sőt egy-kettő még a GPU-t is. A hőelvezetés szerencsére nem drága dolog, ehhez a konstrukcióhoz, ezáltal csak jót teszel vele ha bevezetsz a rendszerbe valamiféle hűtési megoldást, plusz így az életciklusát is megnöveled, ezáltal egy hibalehetőség, melyet kiküszöböltél. Ha számodra ez elhanyagolható, azzal nincs baj, de valakinek ez fontos és 500-600Ft-ból meg lehet valósítani, akkor azzal sincs baj.
-
-
hpeti2
aktív tag
Ha ennyire akartok ventit miért nem teszitek a házon kívülre (ha jól látom, akkor a kialakítás simán megengedné) és máris nem gond a nagyobb borda.
Nálam rpi 2 bordával 50 fok körül van tuning nélkül. -
dugesz77
őstag
Szerintem kicsit túlpörgitek ezt a hűtés dolgot. Nálam nyáron a szokásos fekete dobozban borda nélkül szinte állandóan 58-62 fok körül ment 0-24 ben. Két hónapja kapott egy ilyen plexiházat bordástul de venti nélkül High beállítással tuningolval(950/450/450) 55-58 fok körül van. Ugye 85 fokig el lehet menni vele. Pont jó helyen van amúgy a ventilátor kivágás a borda fölött le tudja adni a hőt. Még lehetne szórakozni egy kicsit,hogy ne a kétoldalas hővezető ragasztóval legyen felfogatva a borda az is számítana biztos de szerintem felesleges. Bőven jó venti nélkül és nem zajong.
-
válasz
iSonic #16952 üzenetére
hát nekem a hálóban van az egyik, azért nem akarok rá ventit.
De majd be izzítom mennyire zavaró
A többi úgy is költözik egy rack-be, ami meg ventis, és mennek le a pincébe, így nem fog zavarnijaaa, de az valami lapos borda, amit nekem küldött az nagyon nem ilyen.
De jah, a második videón elég látványos ahogy le esik a hőmérséklete.
Az első videós viszont nagyon tetszik.
A proci saját hőmérséklet szenzorát használja. Ha 45 fok fölötti, akkor elindítja a ventit 5 percre, majd újra vizsgálja a feltételt. Szép megoldás -
iSonic
addikt
válasz
Pulsar #16951 üzenetére
na igen a nyár az érdekes lesz, bár légkondis szobába lesz, tény nem 0-24-be, de nagyrészt abba
cooler kapcsolatban linkek: [link] itt a srác rámokolt egy sensort és úgy kötötte rá a GPIO-ra. [link] itt pedig az 3.3V és a GND-re kötötte rá simán és megy is
és ha nézed az értékeket brutál letolta a temperature-t.
Szerk.: [link] neki meg sikerült borda + cooler kombot megcsinálnia
-
válasz
iSonic #16950 üzenetére
van a csomaghoz egy ragasztható réz lemez. Lehet azt kellett volna a procira nyomni, és úgy a venti?!
Mondjuk úgy is nyáron fog ki derülni, hogy mennyire kell a venti.
Addig meg jöhetnek az ötletek, hová is kéne be dugniAzért érdekes, mert elég spéci csatija van, így azt hittem a panelon lesz egy csati ennek...
-
iSonic
addikt
-
válasz
Froclee #16946 üzenetére
Szerintem a sok állítgatástól besokallt. Nekem folyamatosan be van/lesz kapcsolva a Pi, ezért ilyen, hogy a TV hamarabb van bekapcsolva nem nagyon fog előfordulni.
De, ha újra is kell néha indítani, nem fogok a kardomba dőlni, mert "kicsit" gyorsabban bebootol a Kodi, mint az A.C. Ryan...
-
válasz
Froclee #16944 üzenetére
Köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal
Felkeltem az ágyból és lementem a nappaliba lefotózni a Kodi menüjét
. (Nem kicsit b*szt* a csőrömet a dolog).
Gondoltam egyet és kipróbáltam egy 1080p-s anyaggal is. Azt sem játszotta le rendesen (kisebb méret, 60Hz). Itt kezdett gyanús lenni a dolog, hogy itt valami más gond van. Hirtelen ötlettől vezérelve újraindítottam a Pi2-t.
Újraindítás után a képkimeneti beállítás átállt DESKTOP 60Hz-re magátólVisszaállítottam 1920x1080p@50Hz-re és minden a megfelelő méretben, a megfelelő frekvenciával játszódik le.
Azt nem értem, hogy mitől állítódott el
De úgy látszik, hogy itt is, mint a Win-nél egy újraindítás sok esetben segít
Szerk.: a fekete sávok minimalizálása beállítását 1%-ra véve az elbaltázott felbontású (1916x1076) anyagok sem hagynak fent fekete csíkot
-
Celtis
veterán
1. A képméret kalibrációnak és a TV beállításnak ehhez nincs köze. Az, hogy más képfrissítéssel megy a film mint kéne, az egy teljesen más probléma. Én is csak azt tudom mondani, hogy a lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz legyen kikapcsolva.
2. Ha a képméret egy kicsit is más pl. 1916x1076 ahogy írtad, akkor a fekete sáv csökkentés ezt eltünteti, csak be kel állítani egy nullánál nagyobb százalékot. Túl magas érték esetén erősen torzítja a képet a fekete sávok eltüntetése érdekében. 5% fölé nem érdemes menni.
3. A TV adásban lévő vékony fekete csíkkal nem tudsz mit csinálni, mert az úgy jön, mint a kép része.
-
szasanyi
félisten
válasz
V.Stryker #16926 üzenetére
Rendben, megpróbálom holnap aztán csak megmondják mi is a helyzet.
(#16928) odipapa: néztem az ebay-es ajánlatokat és árakat, de a hazai garancia miatt a kis többlettel nekem jobb lenne a fenti lehetőség.
To all: azt esetleg tudja-e vki, hogy milyen 300Mbps-esUSB WiFi-vel működik jól? Vmi olcsó kellene (2-3k) amiből van sok, csak nem biztos, hogy mind jó lenne.
-
válasz
iSonic #16934 üzenetére
rendeltem én is egy ventis házat egy ilyet, de igazából felesleges a venti szerintem.
Egyrészt, nem fél el a venti ha a hűtőbordát felragasztod. Másrészt meg így sem melegszik
(ja, és csatlakozó sincs direkbe a panelen, hogy arra lehetne kötni, én meg nem kezdtem kiépíteni) -
iSonic
addikt
válasz
Pulsar #16933 üzenetére
Néztem is egyébként, hogy a 4 negatív értékelés abból fakad, hogy nem ment el a posta vagy rossz adaptert küldött ennyi.
Mellesleg én külön rendelgettem az SD kártya + ventis ház + 16x2-es LCD panel, stb. kiegészitők, mert úgy olcsóbban jöttem ki plusz azok már meg is érkeztek.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Rpi 2-nél az openelec miért csak 738mb ramot lát?
-
szasanyi
félisten
Esetleg tud vki ajánlani megbízható külföldi oldalt / eladót ahol jó áron (és biztosan EU dugaszolóaljzathoz való adapterrel) vásárolható meg? Hazai üzletben nem találok, mert itt is csak rendelni lehet (és csak egy félét amit kicsit sokallok).
-
Laca0
addikt
válasz
azbest #16915 üzenetére
Nem beta van rajta, teljesen alap 6.0.0 OE.
A Tvheadend lett unofficial repo-ból telepítve, mivel "gyárilag" nem volt benne. Ennek a verziószám: 6.0.3, de a leírásban Tvheadend (version 4.0.8) van. Nem tudom, melyik az igazi.Celtis:
Úgy tűnik, hogy igen, viszont tudni kell, hogy a tuner és a padlásantenna sem mozdult azóta, hogy a beta OE fent volt. Továbbá ha a tunert a notiba dugom, akkor jó a vétel minden csatornán. Nem mondom, hogy tökéletes, de ritkán kockásodik csak. Másik topicban megtárgyalva egyre valószínűbb, hogy driver/fw hiba lehet.MaCS_70:
"Játékgép" üzemmódra/profilra kell a bemenetet állítani, ez felel meg a pixelhelyes módnak. Ilyenkor a képjavító alkalmazásokat is letiltja. -
válasz
crissprivat #16918 üzenetére
Köszi
, Celtis Neked is
Szerk.: sajnos a "minimize black bars" nem segített. Valószínűleg az a probléma, hogy megvan a teljes képtartalom, csak a felső pár sorban "fekete" tartalmat sugároz az adó... Remek...
-
válasz
Celtis #16890 üzenetére
Még egy kérdés (elnézést, de nem találok jobb topikot, meg ha már így előkerült a téma...).
Szóval beállítottam mindent, de....
Létezik, hogy 1080-as TV adások, és Web-DL sorozatoknál nem mindig pontosan 1080 pixel magas a kép?
Azt vettem észre pár sorozatnál, de nem mindegyiknél, hogy a kép tetején van 2-3 sornyi rész, ahol fekete a képtartalom. Itt a TV adás a ludas (mármint nem teljesen megfelelő méretben sugározza az adást, vagy valami beállítási problémába ütköztem ismét?
Mondjuk én az adások pontatlanságára tippelek, mert 1080-as filmmel nem volt ilyen gond (vagy csak nem találkoztam vele) -
azbest
félisten
Nem lehet, hogy megint egy béta változatot találtál meg? Csak azért gondolom, mert a másic topciban 6.0.3-at írtál verziónak. De a hivatalos oldal letöltés részén még minfig 6.0.0 a legújabb: [link]
Persze lehet, hogy csak olyan verziószámot írtál, ami nem erre vonatkozik. Ha nem a hivatalos helyről töltötted, akkor a rendszerinfónál érdemes megnézned, hogy ott mi szerepel.
-
lehella
senior tag
válasz
Celtis #16908 üzenetére
Szia! Amikor ssh-val belépek, akkor nekem nincs .kodi mappa:
OpenELEC (official) Version: 6.0.0
RaspberryPI:~ # pwd
/storage
RaspberryPI:~ # ls -l
total 18
drwxr-xr-x 2 root root 1024 Dec 29 10:37 backup
drwx------ 2 root root 12288 Nov 1 21:07 lost+found
drwxr-xr-x 2 root root 1024 Jan 1 1970 music
drwxr-xr-x 2 root root 1024 Jan 1 1970 pictures
drwxr-xr-x 2 root root 1024 Jan 1 1970 screenshots
drwxr-xr-x 2 root root 1024 Jan 1 1970 tvshows
drwxr-xr-x 2 root root 1024 Jan 1 1970 videosAztán rájöttem hogy csak elrejti őket a WinSCP
-
válasz
Celtis #16887 üzenetére
Van valakinek ötlete arra, hogy régebbi LG tévéken hogyan lehet a HDMI-bemenetet pixelhelyes megjelenítésre kapcsolni?
Nálunk négyből négy tévén rettenetesen túllóg a PI képe a képernyőn, és végigbogarászva a tévék menüjét egyikben sem találtunk erre vonatkozó opciót.Köszönettel: MaCS
-
Spuri2000
senior tag
Nekem abban segítsetek, hogyan tudnám késleltetve indítani az RP-t, mert ha egyszerre indul az erősítővel akkor nem ad képet, csak ha az erősítő bekapcsolása után indítom. Van erre valami parancs vagy trükk?
-
Celtis
veterán
válasz
V.Stryker #16901 üzenetére
Ha a hálózaton Samba megosztáson keresztül éred el, akkor közvetlenül a Userdata nevű folderben kell létrehozni a fájlt.
Ha SSH-n lépsz, be akkor pedig az említett /storage/.kodi/userdata/ az elérési út.Onnan tudod, hogy jó helyen jársz, ha olyan fájlokat találsz ugyanitt, hogy guisettings.xml meg profiles.xml
De ez a javasolt megoldás akkor nem segít, ha lassú a wifi.
-
Froclee
őstag
válasz
szasanyi #16904 üzenetére
ezek közül max bd3d-vel lehet problematika, de a test build-ekkel mennie kell elvileg (#1203-at pl ajánlják - innen lehet őket letölteni). gondolom picit később egy stabil verzióba is bele fog kerülni.
De ahogy Spuri mondta, sokat nem vesztesz.
Legrosszabb esetben eladod pár ezer forint veszteséggel.
-
szasanyi
félisten
válasz
Froclee #16900 üzenetére
Az egy új, még el nem terjedt hangformátum amit mindenhol külön említenek ezért kérdeztem. Az AV erősítőm egyébként nincs erre felkészítve tehát nem tudja kezelni, így ha a DA esetén is átmegy a mag az már jó.
Spuri2000: BD ISO, 3D BD ISO, .mkv (ACV, VC-1), mts és m2ts fájlok kadenciahelyes lejátszására valamint érdekes lehet a magyar karakteres feliratfájlok támogatása is. Pontosabban, hogy ezekkel van-e bármi probléma. Mint mondtam csak médialejátszóként használnám, de arra teljes körűen. Tudom, hogy a H,265 / HEVEC és a 10bit nem megy és nem is fog, de ez az eszköz nem drága, ezért egy csere miatt (~1 év múlva) nem fog fájni a fejem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest