- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pH]Lacika
tag
A zenék részlegbe nem feltétlenül a PT- zenéit szántam. Az csak úgy extraként van ott. De azért azokat is felteszem, mert látom nagyon sokan igénylitek.
Nincs meg véletlen valakinek a "slowmotion" video alatt szóló zene? Vagy legalább az előadó neve kellene.
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #19294 üzenetére
Na végre a régi arcképed!!!
Ahogy nézem az összes videó Addydus-é!Azok pedig szuperek ám!
A zene menüben miért nem a PT zenéi vannak? -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #19294 üzenetére
El voltál vele egy kicsitQrvaYó!
-
12 új pálya került be ha jól látom az England pályára, de egyelőre még zárva vannak, nem lehet rajtuk menni.
East short course + reverse, North half course + reverse, Monkey head + reverse, CCW River Sprint, River Sprint, Northern Sprint, Chase the plane, CW B-Road Sprint, CCW B-Road Sprint.A sprint pályák elég hosszúak, valószínűleg Wangan stílusú pályák lesznek.
Jónak ígérkezik. Jöhetne már a Long and Twisty #2 is.. Már régóta rajta van a listán. -
PaJa1
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #19289 üzenetére
Szerintem ami tavaly is volt... tojások lesznek explorerben
Amúgy én ilyen "tojás" keresős eventet csinálok majd a héten, ha minden jól megy akkor ma ki is írom hogy mire kell számítani meg mikorTöltöm fel a PT zenéit, ha gondolod akkor az óbébé oldalra feltolhatod őket ha nem lennének meg esetleg.
-
SSP33DY
aktív tag
Isti!
ööö.. ja
Ha má' CL4,akkó Stalli.. odabaxósabb, mint a Phoenix..és akár meg is veheted.. legalább lesz, ami hajt egy kicsit, és explorerbe kényszerít
PAJA!
Húsvétra mit "várhatunk"??? Kagylózzál csak arra a GM-ek felééNyú map, nyú autó.. vagy csak simán nyú-l
Esetleg nem csak 10% rush.. hanem 11?
Szal lopj valami infót lécccii!
-
Darahian
tag
válasz
torque12 #19277 üzenetére
Fúha, a stallit (meg a Phoenixet is) csak megfelelő gyakorlás után vedd meg, mert ha szívásnak érzed a vásárlást akkor nagyon anyázni fogsz
Ha kigyakorlod akkor megy mint az állat, DE egy elb@szarintott kanyarban könnyen csak a tükörből láthatsz a menetirányba mert a fenekét hajlamos úgy riszálni mint Shakira
Ugyanis hálistennek mindkettő hátsó kerék meghajtású. A másik meg: hallottam itt egypár véleményt itt a fórumon is, a tapasztaltabbak kivárják hogy összejöjjön a full tuningra a pénz - annak viszont a szint követelménye is magasabb lesz!
-
Amur
addikt
válasz
Mariann294 #19285 üzenetére
ok majd aznap még írok ide hogy többen legyünk,és akkor jelszóval is levédhetjük a szobát.(ne kelljen oroszoknak,spanyoloknak,amcsiknak magyarázni hogy mi is az a kombo),ma egy spanyol gyerek aki kukkot se tudni english azt irta hogy cobozni akar.
azt hittem combora gondol,hát nem,mágnessel szedte össze a cuccot,és felháborodott hogy az én autóm gyorsabb... -
Amur
addikt
Fizethetne jobban ez a CTF,nagyon élvezem,de nem nagyon keresek vele,xp se igen jön,és level 28 után tudom fejleszteni csak a lancerem(egy kis fék tunning elkelne ehhez a játékmódhoz,gyakran csak annyin múlik hogy megszivatnak),egy kis explorer combozás lesz level 28ig a kövi szabadnapomon!(szerda)aki akar jöhet,már délelőtt kezdem,csinálok PH-s szobát is akár.
-
rsx
aktív tag
válasz
fekeandras #19280 üzenetére
Én is azt lesem
.Hát ami most ott megy az
-
rsx
aktív tag
válasz
fekeandras #19278 üzenetére
A shop-ban tudsz ilyen BP-t venni, berakod a trunk ba és megint látod az ideális ivet
-
fekeandras
őstag
Kicsit lehetne reálisabb a játék.Van pl. egy amcsi pálya ahol a cél előtt közvetelenül kirongyolsz egy csatornából és van egy éles jobbos visszafordító.Én lelassítok kézifék + finom gáz és elfordulok, a mögöttem jövő ember meg nyélgázon neki a falnak visszapattan arról és meg tovább mint ha mi sem történt volna...
Persze az ő módszerével símán beelőz engem.
Végül csak a Wizz -e kezdtem el a játékot
. Egész jó, bár tuning hatására sem vettem észre jelentős javulást a széria állapothoz képest.A fék nyúlik de rendesen, a futómű és a gumi hoz valamennyit, a motortuning is felemás kicsit, mire elérné a kocsi a végsebességét úgy is kanyarodni kell...
Még valami.A játék elején volt egy "csík" ami az ideális ívet mutatta, na az most eltűnt.Hogyan lehet visszacsinálni?Van egy rakás pálya amin még nem jártam és így elég nehéz jó helyezést elérni.
-
torque12
csendes tag
Sziasztok.
Összejött egy kis RP, és arra volnék kiváncsi, hogy a Stallion úgy mennyire jó kocsi ?
-
Darahian
tag
válasz
SSP33DY #19271 üzenetére
SSP33DY: basszus, miért pajszerrel nyitod fel a szemem?
Erre a borulásgátlóra eddig nem is gondoltam - ménem??? Tény hogy anélkül kb olyan stabil mint egy teli tejesdoboz kerekeken (érdekes módon pont ezeknek a vasaknak kéne nagyon lent hordaniuk a súlypontjukat, NEM?)
-
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #19270 üzenetére
milyen tunningot raktál a rangerbe CTF-hez?
egyébként én is 2-3 fős játszmákat szeretek,de ha menetközben becsatlakoznak a szavazás alatt,van hogy nem lépek ki.Ma is leszek! -
SSP33DY
aktív tag
Szi Vetti!
Osztom Csabesz véleményét.. nekem is felborul.. még álló helyzetben is
Csak úgy tudok vele menni 1 métert is, hogy benne van a "borulásgátló" BP.
A buggy sztem ezerszer jobb! Több mapon tudod használni, és ha valamivel, azzal lehet szivatni a népet
(Persze nekem kuss, me' eddig pont annyit CTF-eztem, mint amennyit dragba mentem)
-
Amur
addikt
válasz
csaba0223 #19268 üzenetére
nem kell nekem full tunning!
Én mentem test drive-ot vele,méghozzá a Mud-on,nem tudtam csak 1x felborítani,
CTF pályák általában sík egyenesek,ott azért nehezebb megborítani.
Boruláson kivül más ami ellene szól? gyorsulást mondjuk nem néztem.
mindegy azért egyedi lenne egy wrangler-el verni a mezőnyt! -
Amur
addikt
végig CTF-eztem a délutánt,de sehol egy ismerős..
A wangan-on csúcstartó Corvette-s gyerek corvettjét is megszorongattam párszor
(spartan?) csak onnan tudom hogy verseny közben kérdezték tőle hogy te vagy az? és ezzel az autóval? Mert én be nem teszem a "lábam" arra a pályára! (mi élvezett van benne? na mindegy!)Nézegettem ezt az "új" jeepet(84-es wrangler fantázia),
jó lehet az CTF-ezni? kicsi, jól fordul,és 1/3 annyi az ára mint a buggynak(arra sajnáltam 100k-t,így EVO-val nyomom,jól fordul,de buggyval egy gyakorlott emberke hülyét tud belőlem csinálni vele..),még ha fel is turbózom azt a kis jeepet,akkor sem lesz több 60k-nál és kapok egy jó kis CTF autót! vélemények? -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #19265 üzenetére
Én is szemeztem vele! Lehet hogy kipróbálom!
-
EdHunt3r
csendes tag
Ha valakinek hiányoztam volna akkor itt vagyok
újra...
am nem értem...lehet h csak egy hetes bannt kaptam de legalább nem kellett...nah mindegy
a lényeg hogy re
uh lehet örülni nekem
MOST!!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
ABnormal #19260 üzenetére
..nyugodtan aktiváld.. 2-3 explorer, és kapsz vagy 10 targoncát, meg markolót, meg golf cartot.. nem győzöm dobálni őket..
Hát Paja vazzeg.. akkor is néha hihetelen amit művelsz
Ahol én felborulok, ott Te még gyorsítasz.. Ahol engem visszatezs "wrong way-el", ott más simán átmegy..
Mindegy tréningtréningmelegítőedzőcipőőő -
ABnormal
őstag
gyerekek,targoncás versenyt nem rendezünk? gondolom mindeki kapott most nemrég...addig nem aktiválom amíg nincs "értelme"
-
PaJa1
őstag
Most látom csak, lehet már euróval is fizetni APért.
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #19256 üzenetére
Há jah.. van rengeteg pálya amin nem mentem.. pl a sivatag új volt, te meg ott trónolsz a 3, helyen...azé ha nem borul fel a doboz akkor igencsak szoros lett volna a befutó.
A cl1 spagetti falrakenés után legalább volt kit előzgetni
Meg a honda is új volt, legalábbis annyira hogy nem vagyok hozzászokva a pocsék fékeihez, amúgy nem rossz verda, de főleg csinosCsak gyakorolni kell és minden menni fog.
Így tudok jól menni: bill & 0 help. A help kibax az észből folyton megfordul vele az autó, ellenkormányozik itt nekem mikor keresztben csúszni csudajó, igaz köridő szempontjából nem előnyös. De akkor se a gépnek akarom "köszönni" az eredményem.
-
erdol
senior tag
-Ma megint jó estét tudhattam le az OBBsekkel..faja vót! Érdekes módon minél kevesebben voltunk a szobában annál több ratinget adott a győzelemért-
Árulkodó mondat,szerényen,ezek szerint sokszor elverted a társaságot miután leléptem.Szerencse hogy a fiam aludni tért így az én egóm megmaradtcsak egyszer poroltál el.
Dehát nem verseny közben kellene kísérletezgetni a féktávokkal a class 1 kimaradt az életemből gyakrabban kellene menni vele.
-
SSP33DY
aktív tag
Akkó az uniós ADR és AETR vizsgámat se tudom használni
Jó vót' a tegnapi racsingolás! Köszönjük az oktatás zongora mester
De ha Te így mész bill.-vel, és 0 helppel.. akkó nem tudom mit, és hogy csinálsz
Bár itt-ott verhető vagy, csak kell hozzá pár oszlop, vagy faLegközelebb csak akkor jöhetsz, ha fáradt vagy, és már nem látsz
Úgy legalább látlak magam előtt
JA és ez is csak ha Nepszter tesó és a Farkancs bratyó beragad a rajtnál.. különben az a fránya 4. hely néz csak ki
Na jóvan', nem égetem jobban az egóm!Isti, kejjé' fő
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #19250 üzenetére
Nekem a busz nincs meg de a többi stimmel... a gépkezelő is, csak targoncával kiegészítve, plusz kül és belföldi árufuvarozó, veszélyes anyag szállító, mg-i vegyszer és undort keltő anyag szállító...
Mondtam hogy a papíroknak nem sok közük van a PThez...;)
Ma megint jó estét tudhattam le az OBBsekkel..faja vót! Érdekes módon minél kevesebben voltunk a szobában annál több ratinget adott a győzelemért.
A Honda s2000-nek pocsék a fékje! Amikor már a fékezésre gondolsz nyomni kell tövig... amúgy egész jó verda...volt már rosszabb is
-
erdol
senior tag
válasz
Mariann294 #19248 üzenetére
Köszi te egy angyal vagy!
A főnök meg mindjárt lebas.. a lábamról mert átsiklottam az üzijén. -
SSP33DY
aktív tag
-
bome
csendes tag
válasz
Mariann294 #19248 üzenetére
Jah megoldás, ideiglenesen, nekem pont ma volt ugyanez de utána akárhányszor vissza akartam lépni a főmenübe mindig az volt!
-
PaJa1
őstag
Nézd meg valaki profilját vagy húzd elő a csomitatyit...
bome, nekem hajóra is van ;) vitorlásra és motorosra is egyaránt. Szintén motorozok... a szükség úgy hozta. hogy már februárban nyeregbe kellet ülnöm jó időben szerencsére.
Ma meg hasonló eset volt mint a tiéd, csak azzal a különbséggel, hogy simán rámkanyarodott a külső sávba.Kinek hogy tetszik az új updater?
...működik
-
erdol
senior tag
A tök.. tele van már hogy ha kilépek a garázyból nem jönnek be az ikonok csak a chat ablak.Alt+F4 és újra belépés a játékba segít csak.
-
bome
csendes tag
"Nekem elég sok mindenre van jogsim ;) de ennek nem sok köze van a mondani valómhoz."
Nekem 18 évesen van kocsiból és nagymotorból jogsim, és nem azt akartam én magyarázni délelőtt, hogy a PT élethű, csak azt, hogy nekem így tetszik az irányítás CTF-része ahogy van. Nem az irányítás miatt játszom a PT-vel, hanem azért mert egy online, autós, jó játék és azért a bosszúságok ellenére is büszkék lehetünk az Invictus-os fiúkra.
Ötletek: Sokkal jobb lenne a játék szerintem, ha lenne több szín a kocsikhoz, sőt akkor még annál is sokkal űberkirályabb lenne, ha lenne színkeverő és mindenki olyan színt keverne a verdájához ami éppen neki tetszik. Lehetne sokkal nagyobb matricaválaszték is, meg valami matricaszerkesztő is.
Sokkal változatosabb lenne a játék szerintem, ha nem nézne ki minden 2. kocsi úgy ahogy az enyém. Én már ezekkel megelégednék, ezek után meg jöhetne a még több optikai alkatrész......SŐT MÉG EGY AUTOSCULPT is elférne a játékban mint ugye abban a fránya NFS-ekben is van.
Szerintem ezek a dolgok nem jelentenének gondot az Invictus-os srácoknak, de valószínű az Aeria tehet róla, hogy ilyen csekély a választék.
Én is örülnék ha bekerülne a játékba a team-ctf mód!
Más: Már az utakon is CTF-eznek az emberek, múltkor motoroztam a városban és egy (faterom annyit mondana rá: ÚRVEZETŐ
(tudni kell a faternak mindenre van jogsija csak repülőre, vonatra meg hajóra nincs meg pár finomságra még (pl: űrhajóXD)). Na szóval egy ilyen ÚRVEZETŐ kihúzódott jobbra index nélkül és aztán azzal a lendülettel mikor én előztem balról, rám húzta szintén index nélkül a kormányt. Szerencsére megúsztam, hála a gyors reakciómnak. Még csúnyát mondani sem volt időm, hazafele menet adtam a mocinak!
-
PaJa1
őstag
Írom a válaszaim szépen sorban ;)
Figyelem, hosszú!...eléggé? nagyon? kicsit? döntse el mindenki, nem volt kedvem 11 HSZel elárasztani az oldalt... nem is lettek volna egy lapon
Elkészül kb 30 perc alatt.. élvezzétek...amíg alszok egyet a kádban lesz min rágódnotok(#19211) Creative997,
Az Hello Kitty ONLINEnem új... megy már egy ideje. Egyből beugrott az 1ik HK kedvelő volt oszttársam. be is linkelem neki...Az itteni(PTs) lányok tetszését vajon elnyerni
(#19215) bome,
Nekem elég sok mindenre van jogsim ;) de ennek nem sok köze van a mondani valómhoz.Autónál ha így rángatnád a kormányt, akkor az autó nem így viselkedne:
1, nem tudod ilyen gyorsan tekerni a kormányt
2, ha mégis qrvagyorsan tekernéd akkor előbb csúszni fog a kerék nem pedig tapadni normál körülmények közöttCTFet lehet rendesen is játszani, úgy mintha tényleg autóval mennél és nem kéne így ilyen hülyén cikcakkozni vele mint valami ovis a matchboxéval! Én CTFben(és mindenhol máshol) autót vezetek nem játékszert. Undorodom a mecsboksz júzerektől...
Felfoghatjátok ezt úgy is hogy béna vagyok CTFhez, ha így van akkor kérdem én, ki szeret úgy versenyezni hogy semmi esélye? Ezért marad a saját szintjén és ott versenyzik, a jobbaktól tanul és fejlődik ezután már a jobbakkal is játszik mert van esélye azok ellen is.Mi van a semi auto váltóval?
A kockás szóhasználatot úgy értettem hogy CTF megszállott(lásd HWk), mint dokar a TAval.
CTFben trükközhetsz, az arról szól, de azt is lehet normálisan, pl egy erőseb kézifékes kanyar, nitrós kigyorsítás, meglepő tolatások, rövidített ugrások, nem várt fékezések...stb
Ezek alkalmi trükkök nem állandóan csinálod mint a kormányrángatást.Sim VS, Driftben, TAban, Dragben nincs trükközés! Ott vagy tudsz vezetni(csapatban) vagy nem, ismered e a pályát és az autódat vagy nem.
(#19216) dokar,
Jó a CTF, lehet élvezni ha találsz megfelelő szobát megfelelő játákosokkal.(#19218) bome,
TA húzza le a játék színvonalát (nem is kicsit)
Nagyon tévedsz! TA remek játékmód, nem véletlenül itt találod a játékosok kb 1/3-t. Nem is beszélve a TA fanatikusokról. Én is nagyon sokat TAztam mikor kezdtem, aztán 1 év kihagyás után most megint viszonylag sokat karikázok Sunbayen.A Drag móddal tényleg kellene kezdeni valamit... Nem tudom miért hiányzott ez annyira sok embernek, aztán senki se játszik vele.
(#19222) dokar,
egyébként jó lenne, ha TA-ban a gumifogyasztást is bekalkulálnák.
várd ki a végét ;) nem te vagy az egyetlen aki fejlesztené a TAt(#19224) bome,
A Paja nem arra gondolt szerintem, hogy ész nélkül rángatják a kormányt hanem hogy nem életszerű mikor ide-oda rángatja valaki a kormányt, és ez nem ugyanaz.
Tudom hogy tükörből vezetitek az autót, de a kezdeti rángatás ész nélkül megy... amikor közel kerül a támadó akkor kell elgondolkozni hogy hogyan is kerüljek én mögé, a kapuhoz közelebb úgy hogy előnnyel induljak meg.Na további jó fórumozást, én nem szándékozom fórumozni egy darabig!
Jó hosszú szünet volt(#19225) [HUN]-Kisa,
bome-t ki akarja le köcsögözni? Téged mikor hívtunk népművészeti cserépedénynek?
Azért mert bome megvédi LOGIKUSAN az álláspontját és kinyilvánítja ÉRTELMESEN a véleményét nem fogjuk szétcincálni hiába vannak itt a farkasok már falkaszámra
Mikor osztottak ki? Mert a te előtted lévő(19224es) HSZben biztosan nem!
Lökd ki a csipát a szemedből és folytass értelmező olvasást, köszi.(#19226) dokar,
Te kezdted...19216os HSZszerintem
szólás szabadság van. max jön a "sün" és elvisz.
csak azt neeee(#19227) bome,
Pajával kulturáltan beszélgettünk!
Sajnos csak most tudom folytatni a mondókámat, remélem kielégítő mennyiségű szöveget találsz a beszélgetés további folytatására, bár szerintem lassan lezárul(#19229) bome,
Itt pont, arra utaltam, hogy a ctf is olyan mint a többi játékmód (pl: simvs, TA), hogy aki igazán szereti a CTF-et mint pl te a TA-t és eléggé gyakorlott már benne, annak automatikusan jön reflexből ez a trükközés.
Azért azzal a különbséggel, hogy trükközni csak CTFben kell a boldoguláshoz (fentebb már írtam).(#19230) SSP33DY,
A CTF jó vicces játékmód! Paja.. Ha egyszer az a lényege, hogy rángassa a járgányt? Kit érdekel, hogy nem életszerű? Ha nem tudod elkapni, és idegesít.. az nem baj
Na elég a hülyeség!
A CTF az kormányrángatózósoknak nem vicces hanem véresen komoly mérkőzésekből áll! Legalábbis én nem tudok nevetni rajtuk...
Mentem már valamelyik HWs ellen, undorító volt amit művelt mégsem véreztem el nagyon, pár száz pont lett a különbség "csak".
HÜLYESÉGBŐL SOSEM ELÉGÚj item
Hehehe, vicces... kb olyan mint a nem süllyed el az autód a vízen az új pályánLehet, hogy ez bekerül a top 5 leghosszabb PH-PT HSZ közé? Pedig csak 6 óra eseményeire írtam választ, leszámítva a helókittis dolgot..
Azért ez nem semmi... Van hogy napokon keresztül csak a nyavíkolás, panaszkodás megy...néha még az sem, erre tessék milyen mozgalmas délelőtt és kora délután kerekedett!
Tetszik ;) Csak győzzem utána olvasniBele se merek gondolni mi lenne ha ez menne végig amikor nyaralok... mi fogadna ha hazaértem...áááá
-
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #19236 üzenetére
Igaz hogy annakidején lealáztál rendesen mikor nyomtunk pár CTF-et,de én is szabad vagyok hétvégén,a kisfiammal az ölemben majd nyomok párat!
Nekem is favorit a CTF. -
-
UnConnecteD
senior tag
en szivesen jatszok CTF-et, de csak class5-6. a hetvegen fent leszek sokat, ha valaki akar jatszani, szoljon
-
dokar
addikt
válasz
SSP33DY #19230 üzenetére
nincs itt semmilyen anyázás, nem kell mindenért egyből farkast kiáltani
arról van szó, hogy én javaslatot tettem a fejlesztésre, ami lássuk be jó dolog. vannak olyanok, akik egyből vitatkozni akarnak, de felesleges. a véleményemet leírom és másokét is elfogadom. tehát elfogadom azt, hogy ő elfogadja.
egyébként komoly ötleteim vannak a drag és a drift fejlesztésére. ha normálisan támogatnák ezeket a módokat, akkor szívesen versenyeznék ott is. majd egyszer talán ez az idő is eljön.
-
Darahian
tag
A CTF pl arra tökéletes hogy elsajátítsd , hogyan tudsz belepukkanni a másikba, aztán elspurizniiiiii
Aki nem szereti a TA -t, az sokat veszít, aki a CTF-et húzza le, az is - eeeennnyi. De ha sokáig agyaltok kinek miben volt igaza, akkor megint takarítás lesz
Ja, kedves OBB! Nektek csak annyit mondok hogy mától vagyok teljes jogú tag
-
SSP33DY
aktív tag
'Reggelt...
Na megint 1 oldal fika, és anyázás.. gratulálok hozzá..
Dokar tesó.. 'ájjá' le.. bírd ki légyszi, hogy nem szólsz máshoz, csak a TA-hoz! UFF.
A CTF jó vicces játékmód! Paja.. Ha egyszer az a lényege, hogy rángassa a járgányt? Kit érdekel, hogy nem életszerű? Ha nem tudod elkapni, és idegesít.. az nem baj
Na elég a hülyeség!Fakrancsom! A multkor igazad volt!!
Illetve a többiektő érdeklődnék, hogy létezik, hogy az Explorer ideje gyorsabban telik?!?!?! Nem sokkal, de szedni kell a lábast, hogy meglegyenek a cuccok!!
(Ha a CTF nem csak 2 forintot adna, biztos azt is tolnám..vagy pl nem 2 centinként lennének a kapuk.. szal lehetne egy kicsit "menekülni" a zászlóval..)Na pá..
megyek ki a jóidőbe
.. viszem a gépem is
-
bome
csendes tag
"De egyébként aki elég sok időt fektet a ctf-be, mint ugye dokar a TA-ra és mások pedig a simvs-be, azoknál egy idő után automatikusan előjön ez a trükközős reflexe, miután rájön csak így lehet boldogulni, és szerintem jobb is így a játék!"
Ebben mi volt az ellenpélda? Itt pont, arra utaltam, hogy a ctf is olyan mint a többi játékmód (pl: simvs, TA), hogy aki igazán szereti a CTF-et mint pl te a TA-t és eléggé gyakorlott már benne, annak automatikusan jön reflexből ez a trükközés.
Itt pont, hogy semmi rosszat nem mondtam se rád, se a TA-ra csak téged hoztalak fel példának mint TA-fun. De neked sikerült kikerekítened ismét a vitát a Paja és az én beszélgetésemből! Grat!
-
dokar
addikt
-
bome
csendes tag
válasz
[HUN]-Kisa #19225 üzenetére
Én nem osztottam ki senkit. Engem csak dokar hozzászólása mérgelt fel, hogy a CTF komolytalan. Pajával kulturáltan beszélgettünk!
Szerinted ki kezdte akkor dokar?---------------------> "sztem ez a CTF elég komolytalan dolog, semmi köze az autóversenyzéshez. ez a mód csak lehúzza a játékot. inkább a dragot kéne fejleszteniük és a driftet."
Ez előtt a megnyilvánulásod előtt egy rossz szót nem írtam a TA-ról!
-
dokar
addikt
nem is játszottál vele annyi játékidőt, hogy rendesen kiteszteld a csínját bínját
ha alapból nem érdekel, akkor nem fogom nagyon tesztelgetni sem. biztos lehet élvezni a bújócskát-fogócskát, de engem akkor is hidegen hagy.
nem is én kezdtem a TA-t fikázni
pedig te voltál, én meg sem említettem. én elsőnek csak a CTF-et kifogásoltam és javaslatot tettem a drag és drift módok fejlesztésére.
szerintem sokkal nagyobb az esélye, hogy a TA-t hamarabb ki fogják venni a játékból
támogatom az ötletet, mely szerint legyen külön önálló játék a TA. de akkor már legyen még reálisabb. valós törések, kerékcsere, tapadásváltozás...
Neked jól esne, ha itt szerveznéd a Ta party-kat és mindig beírnék valamit, hogy gagyi, komolytalan a TA?
én elsősorban külföldiek körében szervezem a TA partykat. egyébként nyugodtan be lehet szólni, szólás szabadság van. max jön a "sün" és elvisz.
-
bome
csendes tag
"az CTF-ben ész nélkül rángatják a kormányt ahogy paja is leírta"
Na ez meg a másik, mi nem ész nélkül rángatjuk a kormányt, hanem tükörből látjuk hol jön az ellenfél, meg a térképet is figyeljük. Ez most olyan nálunk is van aki összevissza rángatja a kormányt, ez a nobb kategória, úgy ahogy TA-ban is vannak noobok, akik lökdösődnek stb...
A Paja nem arra gondolt szerintem, hogy ész nélkül rángatják a kormányt hanem hogy nem életszerű mikor ide-oda rángatja valaki a kormányt, és ez nem ugyanaz.
De ha neked jól esik körbe - körbe rohangálni a TA pályákon akkor egészségedre, de nem tetszik nekem, hogy minden más játékmódot leoltasz, mikor nem is játszottál vele annyi játékidőt, hogy rendesen kiteszteld a csínját bínját. Részemről téma lezárva, nem is én kezdtem a TA-t fikázni, neked a szokásod ez a beszólogatósdi, szerintem nem más játékmódokat kéne fikázni, és hírdetni, hogy ki kéne venni a játékból. Nem tudom neked hogy esne, ha kivennék a TA-t.
De szerintem sokkal nagyobb az esélye, hogy a TA-t hamarabb ki fogják venni a játékból, mint a CTF-et. Nem is jövök én többet ide a fórumra, beszélgetni jöttem, szervezni a versenyeket, hogy funnoljuk jókat, aztán mindig van valaki aki másfele tereli a szót iylen hülye beszólásokkal. Neked jól esne, ha itt szerveznéd a Ta party-kat és mindig beírnék valamit, hogy gagyi, komolytalan a TA? Szerintem nem!
Na további jó fórumozást, én nem szándékozom fórumozni egy darabig!
-
bumbalaci55
tag
Bome farkaskoma most tudtam olvasni a fórumot ott leszek veled(este 7és 8 után kb)
Jó ötlet volt ez a kis CTF összecsapás. Ez ilyen csapat verseny 2vs2 vagy 3vs3 jó ötlet , kemény lesz új élvezetet ad a játékmódnak: azon fogsz izgulni hogy a csapattársad vigye a zászlót vagy védje meg
itt nagy harcok lesznek
Dokar: Azért vannak ilyen játékmódok hogy mindenki megtalálja a neki valót PONT téma lezárva.
Fő harapós farkas; Lacika javulást.
-
dokar
addikt
az CTF-ben ész nélkül rángatják a kormányt ahogy paja is leírta, a TA-ban pedig nem elég a legjobban irányítani az autót, hanem keményen taktikázni is kell. tehát itt már a gondolkozás is szükséges.
ki merem jelenteni némelyik CTF fan ha benézne a TA szobátokba elpicsázna titeket rendesen
látom még mindig nem érted, a TA mód egy csoportos verseny, ahol egymást segítik az összetartó versenyzők. nincs semmilyen elpicsázás. ha nem tud velünk jönni, akkor egyedül verheti a seggét az aszfalthoz, sosem fog tudni utolérni.
egyébként jó lenne, ha TA-ban a gumifogyasztást is bekalkulálnák.
-
Ofi1978
csendes tag
-
bome
csendes tag
Hát...ha már itt tartunk, szerintem meg a TA húzza le a játék színvonalát (nem is kicsit). Sokkal nagyobb kreativitás és tudás kell a CTF-hez mint a Ta-hoz, különösen a HW-sek ellen. CTF-ben is van egy külön színvonal, ahol már nem a noobok játszanak, hanem a technikásabb játékosok. Hogy említsek párat: Mariann, Ofi, martinio, gsrmax, ndruu, bumbalaci55 alias blackwolf
, W Arnis, Power, tuner55, aiwa, Wandal, Plutos, body-r, odballl, lady in blue, musk_man, 3Dawid stb... (akit kihagytam attól elnézést kérek), ezekkel a játékosokkal mindíg nagy csatákat vívunk fej - fej melletti versenyeken. És most akármit kapok ezek után nem érdekel lehet engem támadni meg utálni, de nem tűröm, hogy egy olyan játékos aki csak TA-zik leszólja a CTF-eseket és magát a játékmódot. A drag...pont azt kéne kivenni a játékból a TA-val együtt...A dirft, az meg a másik kedvencem a CTF mellett, és nem is vagyok benne rossz. Rajtad nem lepődtem meg amúgy dokar, te már annó a simvs-t is fikáztad rendesen, továbbra is az a véleményem CTF foreva, és ki merem jelenteni némelyik CTF fan ha benézne a TA szobátokba elpicsázna titeket rendesen, de erre nincs lehetőség mert ugye ti mindenkit kickeltek aki új a TA-ban. Mi csak akkor kickelünk, ha valaki futam alatt nem fair-ül játszik, nem vagyunk sznob-ok mint egyes TA-sok.
A TA a játék szemete!
CTF, DRIFT foreva, a simvs is jó de meghagyom másnak, simvs-ben csak funnolok 1000-el!
-
csaba0223
senior tag
Szerintem jó a CTF! Bár ritkán játszom ebben a módban! Néha a klán összejön egy két partira, jó móka
Szerintem akkor lenne jó a CTF ha törnének az autók és nem lehetne javítani!
Vagy legalább lehetne ezt a módot is választani! -
bome
csendes tag
Üdv Paja!
Van jogsim kocsira is (B) és azt kell mondjam igazat beszélsz, a valóságban tényleg nem lehet ilyen dolgokat megcsinálni felborulás nélkül, de igazat kell adjak Mariannak, mert a ctf-ben tényleg ez a lényeg a trükközés. Jó persze lehetne reálisabban is vezetni a kocsikat, de akkor sajnos nem lennék én sem versenyképes, ha nem rángatnám a kormányt, mert azonnal elveszik a zászlót, mivel a játékosok 99%-a ezt csinálja. És különösen lényeges számomra ez a trükközés, mert én állandóan cl5-ös kocsikkal megyek (EVO, WRX) és a morellokat meg a panamákat csak úgy tudom elintézni, ha jól beforgatom őket!
És még akkor nem is beszéltünk a semi auto váltóról sem!
De nem értem ezért valaki miért kocka, max azért leehetek kocka, mert viszonylag sokat gépezek!
Én egyébként ezt élvezem a CTF-ben ezt a trükközést, most nem akarok nagyképűnek tűnni, de van 1-2 trükk amit én fejlesztettem ki, vagy más is rájött biztos, de elég sok ember átvette már!
De egyébként aki elég sok időt fektet a ctf-be, mint ugye dokar a TA-ra és mások pedig a simvs-be, azoknál egy idő után automatikusan előjön ez a trükközős reflexe, miután rájön csak így lehet boldogulni, és szerintem jobb is így a játék!
Ma délután és este fele keressetek team ctf lesz!
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #19211 üzenetére
vagy áprilisi tréfa vagy pedig robbantsa fel vki az aeriát. mocsok kapitalista kapzsi banda. nem értem miért nem kapott hazai szolgáltatót az invictus.
-
Darahian
tag
Azonnal eltakarítom az összes rózsaszín festést az összes kocsimról, míg meg nem lincseltek
(pedig múltkor mekkorát röhögtünk ezen...
)
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #19211 üzenetére
Úristen, ez mekkora baromság.
-
Creative997
őstag
Ezt nem hiszem el, új AG játék: Hello Kitty
-
válasz
Mariann294 #19207 üzenetére
Egy CTF fun partiban benne lennék, de nem most... Mondjuk estefelé...
Panamával, Buggyval és Spiedoval tudnék csak beszállni. -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #19207 üzenetére
Már ágyban vagyok, alvós pozicóban, hason fekve, így nem tudok vezetni, csak írkálni sok hülyeséget
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #19205 üzenetére
CTFben a jobbra balra ingadozás mióta lényeg?!
Mikor láttál autót így viselkedni?
CTFezni lehet úgy is hogy rendesen irányítod az autót nem úgy mintha az egy darab bot lenne és arra cibálod a végét amerre akarod. Jó hogy nem fordítod ki a verdát aztán mindenki a hajtókarok és fogaskerekek táncát látná kívülről...
Ezek szerint veled se fogok CTFezni. -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #19203 üzenetére
Akartam írni du mikor megláttam de aztán elviharzottam itthonról.
Lényeg:
Ebben a hónapban ha veszel 5k APt és ennyit v ennél többet el is költesz és ha reklamálsz május 1-10 között-me nem voltál megelégedve- a megadott módon akkor visszatérítik.SSP,
Helytartó ...ehhh nem vagyok vallásfanatikusde azé jól hangzott
bome,
CTFezni csak akkor megyek ha nem matchboxként kezeli az ellenfél az autóját, a CTF kockák(akik magas pontot érnek el és nehéz elvenni tőlük a zászlót), azok undorító módon kezelik az autót, legszívesebben átnyúlnék a monitoron és lecsavarnék egy jó nagyot a tarkójára hogy behorpadjon a kocka feje amikor a monitornak ütközik. Mióta cibáljuk jobbra balra az autót? Olyan mint az elsőkerekesek szenvedése drift módban: malac a jégen szindróma, azzal a különbséggel hogy itt hasznos
Mellesleg remélem, hogy hamarosan hivatalosan is lehet Team CTFet játszani, nem csak úgy hogy a játékosok beszélik meg.LoL.. ilyenkor mit tölt már 2 perce?
egyik gombot se lehet megnyomni hiába látszik
-
JackShephard
tag
Valaki aki jó angolos segítene nekem, hogy most itt miről is szól a dolog?
itt
Totál nem értem..
Köszönöm előre is. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #19199 üzenetére
Gyógyulj kicsi Farkancs!
Mert togue-n "már" 1.19.-et repülök..lol de hol van az a +2 mp.. -
bome
csendes tag
válasz
Creative997 #19200 üzenetére
Oks, bármikor ha meglátsz PT-n írj rám, mert én egy jó ideig ezt fogom tolni, amikor csak lesz rá jelentkező, mert most funnolok, mert már megvannak a kedvenc verdáim, a level meg nem érdekel különösebben, mert ha csak azért játszanék be is golyóznék és funnolással ha a ratingen nem is nő de az rp-xp arányom valamivel gyarapszik.
Ez a khm ez mi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest