Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
[HUN]Dani #29159 üzenetére
Ráfordított idő per kifizetés arányban most a drag van felhúzva (korábban senki se játszotta). Ott is a "Wangan 1km sprint" adja a legtöbbet. De az is csak addig érdekes amíg drag-noob-ként fejlődsz és tapasztalod hogy tudsz gyorsabb lenni. Amikor már ugyanazokat az időket hozod, az is elveszti a "varázsát" és még unalmasabb lesz mint a sima Wangan sprint.
Én TA-t szeretem. Igaz hogy megyünk körbe-körbe mint bogár a lámpa körül, de az egész egy komplett verseny, amit a végén igyekszel megnyerni. Ott is ha elég sokat játszol az ottani legjobbakkal, akkor előjönnek a játékmód finomságai. Kapcsolgatás 5-6 seb fokozat között, side draft kihasználása, boly tömörítése kerék a kerék mellett sűrűségűre, vagy ha belül előz valaki, de neked is megvan a sebességed akkor harmadik kocsiként bevállalod a kívülről előzést stb. Meg 10 fő alatt nem kell elindulni s annyi.
Vagy SIM-ben 20 kör bármely tempós pályán egy ügyes ellenféllel, akivel egymásnak adjátok-veszitek a best lap time-ot, aztán így gyorsabban elrepül az idő. (Árkádban kecsup miatt ez ugye nem megy.)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
[HUN]Dani #29035 üzenetére
90 fokos vagy szűkebb kanyarokkal tarkított pályákon még billentyűvel is meg lehet fogni a nyomit. San Frisco, Serpentine rázós útra vezető verziói, szögletesebb Tokio pályák stb.
Viszont ahol sokáig ki kell tartani a kormányt -California drift, Serpentine sima aszfalt, német pályák, Mud- ott a kormányával közel verhetetlen.
(Igen, nyominak neveztem, mert ki nem szállna abból a k*rva Lionból mondjuk egy Wizzbe vagy Corusba hogy valami challenge is legyen az ő részéről. Még akkor se amikor sorban 10+ versenyt megnyert már)
Más: ha valaki emlékszik, a Python Creek-es (sivatagos bánya, gát) pályákon 2009-ben is csak offroad kocsikkal lehetett menni?
-
Attila752
csendes tag
válasz
[HUN]Dani #28933 üzenetére
Elnézést kérek, hogy többtöktől megkérdeztem.
De választ akarnék kapni igaz, vagy sem? Annak örülnék, ha a válasz az lenne, hogy kamu.
Ha pedig igaz lenne. Beadnám újításba, hogy adják ki Offline módban, vagy Lan módban játszhatóra. Az is jobb, mint elfelejteni teljesen. Nem? Elnézést mégegyszer. -
kekeeci
senior tag
válasz
[HUN]Dani #28808 üzenetére
Na akkor ezzel se nagyon fogsz játszani, mert az oroszok már itt vannak.
A chat ablakban olvasható szövegek nagy része német (na engem meg ettől ver a víz), a második leggyakrabban feltűnő az orosz, néha egy kis angol, 'a többi néma csend'.A 'gagyi városban furikázás'-sal néha el lehetett ütni az időt, míg az ember fia haverokra, vagy 'normális' versenyzőtársakra várt, nem mellesleg még arra is jó volt, hogy tét nélkül gyakorolgasson az ember egy-egy hosszabb szünet után (és még valami kis ajándékot is kapott érte).
Bekő Tóni
Nitro:
A HO legnagyobb baja nem a nitro használat volt, hanem az, hogy azonos pályán két teljesen azonos autó közül a másodiknak mindig nagyobb volt a sebessége néhány százalékkal, függetlenül a két autó közti távolságtól (lemértem wangan-on két Lion-nal fél távnyi előnynél a második autónak volt hogy 12-15 km/h-val nagyobb volt a sebessége). Ha ehhez még hozzáadjuk a szélárnyék hatását (ami szerintem egy versenyben természetes) plusz a nitro, akkor persze, hogy úgy elhúz a hátul jövő, persze jó taktikával ezt ki lehetett védeni. -
Bekő Tóni
tag
válasz
[HUN]Dani #28618 üzenetére
Még semmi új, ezt az átvételt is csak a múlt héten jelentették be.
Amikor látszólag nagyon dolgoztak rajta (minden patch-csel jött valami újdonság, Norlandenring pl.) akkor is fél évek teltek el a frissítések között.
Annyit tudtam meg, hogy az a bizonyos Riley Gerster akit bevonnak a fejlesztésbe, az Anxiety43 a Heat-os fórumról. -
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #28615 üzenetére
Cleo, Diane, Eleanor, Fiona, Isabel
Így voltak sorban a verziók. 2007 nyár elején volt az Open Beta, szeptemberben jött ki a Cleo ha jól emlékszem.
A Cleo az alap volt, sok Tokyo-s, Circuit-es, pár England-es meg még 1-2 pályával és a 4 alap Class1-es (Miyato, Lion, Kawana, Corus), Class 5-ös Harpoon, meg tán még a Class 4-es Stallion, meg Corolla és Mazda RX-7 FD-vel, mint AP-s kocsi, meg tán még 1-2 mással indult. Nem emlékszem CTF és TA volt e már akkor.
Számomra a Diane patch volt a legjobb és a legjobban kezelhető, az Eleanor is még jó volt, 2009 júniban kijött Fiona viszont elb@szta az egészet, főleg az irányítást, bugos volt mint a sz@r (a Cleo is, de ott legalább király volt a kezelhetőség). A játék végefelé az Isabellel akarták korrigálni 2010-ben, de addigra már az Aeria Games és a Gamigo összebalhézott a területi jogokon, a PT IP blokkot kapott, a verzió se volt az igazi, nem is élt sokáig a játék, 2010 augusztus elején be is zárt.
Íme a PT története rövid története
Én speciel örülök, hogy visszarakják a Cleo-t és remélem ne szúrják el megint és jó irányba fejlesztik. Lehet vissza is térek
-
Amur
addikt
válasz
[HUN]Dani #28536 üzenetére
Nem tudtok valami egyszerű és gyors pénz illetve xp szerzési lehetőséget?
Hát ha a hosszú TA-k unalmasak(nekem azok),akkor talán az explorer mód amikor mindenki a kilometer eventre hajtva csak akkor szed fel valamit amikor le akar járni az idő.
Ott legalább nem zárt pályán száguldasz monotonon hanem oda mész ahová akarsz.
Egy ilyen kimaxolt meccsen nagy pénzeket lehet szakítani,pláne egy rp/xp duplázó kombóval.
(bár itt megjegyezném hogy egy szemét ruszki banda jól kitolt velem,megbeszéltük hogy km event,jó hosszú meccset akarok,és azt is irtam hogy xp/rp duplázot rakok be,erre 15 perc után jön velem szemben az egyik egyenesben, és frontálisan belémhajt,majd elkezd szitkozodni hogy milyen noob vagyok és kirúg a versenyből...
Ez több dolog miatt sem volt fair! egyrészt mert nem tehettem róla,már kitérni sem tudtam,másrészt odaveszett 15 percnyi játék+a felhasznált xp/rp duplázom ami azért elég nagy kincs,harmadrészről mi a bánatot vesztett egy ilyen meccsen azzal hogy összeütköztünk?!! Úgy felhúzott hogy ha ruszkikat látok valahol csak káromkodok egyet és megyek másik szobába!!) -
Amur
addikt
-
JetiRulez
őstag
válasz
[HUN]Dani #28112 üzenetére
Érdekes, nekem minden probléma nélkül elindult elsőre. De másodjára talán nekem is lehet ilyen bajom.?
Más:
Még csak 1 órát játszottam a HeatOnline-nal, de máris szimpatikusabb, mint a Level-R jelenlegi állásában. Itt, mintha kicsit dinamikusabb lenne a rendszer. Kevesebb töltés, kevesebb bug, ellenben pár dolog hiányzik. -
Cr@c@
csendes tag
válasz
[HUN]Dani #27677 üzenetére
Félek hogy az alacsony konfigom miatt vagy ezt már más is tapasztalta Desktopra dob a játék minden előjel nélkül verseny kelös közepén...konfigom P4 AMD athlon 1,8 Ghz 1,5 G ram ATI Readon 9550/x1050 128 megás video kártya 5Mbit/s internet.Plusz azt is észrevettem pár óra játék után elkezdek LAG-olni ezek orvosolhatok tapasztaltatok már ilyet?Esetleg valami program van amivel optimalizálhatnám a helyzetett hogy stabilabb legyen?
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #27667 üzenetére
Szia!
LevelR-ben a napi eventeket csináljad,azzokkal fejlődsz leggyorsabban.A szombati,vasárnapi eventekkel sokat kaszálhatsz,ráadásul RP és XP duplázókat kapsz pluszba ajándékba!Ha bemész TA-ba és mész egy 80 körös versenyt XP/RP duplázókkal akkor összeszedhetsz vele 14-16000 XP/RP-t.Én rámentem a napi eventekre és 2 hónap alatt 70-es szintre emelkedtem, és van vagy 6 autóm fullosra tuningolva!!!!
üdv. Zoli
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #27324 üzenetére
Hoppá, firssült az oldal. Már van dátum
Érdekes, hogy regisztráció nélkül is lehet majd játszani, gondolom akkor nem került mentésre semmi amit elérsz és mindig előről kezdi az illető, ha újra vendégként lép be. Furcsa, hogy még nincs foruma, rendes strukturált honlapja a játéknak.
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #27291 üzenetére
Én nem akarok átszokni arcadera. Az első (és eddig egyetlen) valós versenyélményem egy gokartban volt. Az úgy ment mint a játékban az arkád módban szinte bármi, de itt egy alig 100 kilós talicskáról van, szélről az arcodban, hólyag a tenyereden és akkora vigyor a pofádon, hogy nem férsz ki a sisakból. Úgy, hogy ez teljesen reális, nem úgy mint a játékban. Virtuálisan nekem a szimulátor csalja a mosolyt az arcomra, mikor a tojáshéj megreped a lábam alatt mert sok volt és már el is úszott az autó hátulja, hanem az egész szekér. Esténként mikor kocsikázok a gépen izzadok, folyik rólam a verejték... ugyan ez történt velem a gokartozáskor is... szeretem
A PTben a sim mód szerettete meg velem az online versenyzést, küzdelmet. Addig szinte csak nfsekben bohóckodtam. Persze lehet azokat is komolyan játszani, de nekem már nem tetszik.Kíváncsi vagyok a Heatnél mennyire fogják figyelembe venni a játékosok igényeit és abból mennyi fog megvalósulni. Bár ha azt nézem, hogy szinte alig játszik LvlRben és alig játszottak PTben sim irányítással akkor nem számíthatok sok jóra a szimulációs irányhoz való visszatérést illetően.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
[HUN]Dani #27245 üzenetére
Azért az nagyon érdekes, hogy ugyan annál a kiadónál indul útjára az átnevezett játék, ahol eddig is futott csak más néven.
Lehet, hogy az eddig megszerzett javak oda át kerülnek? Az lenne a korrekt eljárás.Ricco: Teljesen igazad van! Mi Magyarok mostmár maradjunk európában, ha egyszer ide kötnek a földrajzi viszonyok.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[HUN]Dani #27245 üzenetére
"A játék Heat Online néven lesz elérhető az USA, Kanada és Mexikó területén.
Az Invictus tárgyalásokat folytat a magyar üzemeltetési jog tulajdonosával, a Gamepot Inc-kel arról, hogy ezután is csatlakozni lehessen az amerikai szerverre Magyarországról."1. Minek, ha úgyis törlik az összes pt-s accountot?
2. Szerintem nem kéne megint a különcködés meg a szarkavarás. Magyarország európában található (ugye milyen meglepő?
). Európában meg a gamigo adja ki a játékot. Ez ennyire egyszerű. Most már le kéne zárni a dolgokat és szépen, nyugodtan játszani a LevelR-el (az elejétől kezdve azzal kellett volna a magyaroknak). Innentől kit érdekel, hogy mit csinál az aeria. Szolgáltassa csak az USA-nak, Kanadának, Mexikónak, a kutya sem fog vele játszani, ahogy eddig se érdekelte az amcsi playereket a játék.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
[HUN]Dani #27243 üzenetére
Ez mekkora átverés emberek!!!!!!
Törlik a PT-s accokat és újraindítják az egészet másik néven!
Mindenki kezdheti elölről gyakorlatilag ugyan azt a játékot csak más lesz a neve.
Úgylátszik túl sok volt a magas szintü user.Na ez azért undorító!
Biztos vagyok benne, hogy a most bezárt béta lesz ez. Ezért nem volt szabad róla sem képeket sem infókat kiadnunk.
ÉS ERRŐL AZ INVICTUSNÁL TUDTAK A LEGJOBBAN!!!!!!
De nem mondtak róla semmit.
"WHAT IS THIS?
HEAT online is a free-to-Play MMORG (Massively Multiplayer Online Racing Game) developed by Invictus-Games Ltd."Available in USA, Canada and Mexico.
-
erdol
senior tag
válasz
[HUN]Dani #27221 üzenetére
Nem mindegy a többi cucc sem és az a kérdés hogy a 4670-et ki tudja-e majd hajtani a géped.Itthon van egy 2600 Mhz-es dupla magos intel 677-es memókkal és a 8600 gt 3600 pont körül kapott 3dmarkban.Vettem egy 9600 gt-t és az meg 4600-ot kapott,pedig egy jó gépben 12000 felett kell teljesítenie.Na most egy jobb gép lesz a 9600-hoz hogy tudja is majd a 12000-et ez meg megy eladásra.
-
buvez
tag
válasz
[HUN]Dani #27211 üzenetére
ahogy néztem vmi olyasmit válaszoltak neked, hogy szaraxik a szerver és várni kell pár órát?!
a checkolás elindult, majd az update is.
az a telepítő exe leszedett nekem 2,5 gigát, ami kicsomagolva és feltelepítve 4,3 giga lett.
Normális, hogy most még ennyit update-el is ezekután?
-
-
buvez
tag
válasz
[HUN]Dani #27178 üzenetére
nekem is ugyanazt a hibakódot dobja, mint neked
és ez van a log fájlban:
10.07.25 21:05:49 Download error in file:M:\LiveUpdater_v9\UpdaterLib\cDownload.cpp function:cDownloader:: Download line:608 retry:30
10.07.25 21:05:49 Error message: Failure when receiving data from the peer
10.07.25 21:05:49 Error info: url:/header3.dat -
smk17
tag
válasz
[HUN]Dani #27159 üzenetére
Velem is ez volt a helyzet . 40 ről 88ra . 15 millió XP , és RP plussz .
Szerintem már csak azért akciózgatnak , mert aug 2 től úgyis vége . Mindenki " Vegyen amit csak tud " .Nembaj . Ha a Level R továbbra is működik , akkor majd ott újra kezdem , mert így már csak autó tesztelgetésre jó az egész .
Gondolom a Level R nem fog megszünni ugye ?
-
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #19140 üzenetére
Drag : sima gyorsulás egyenes szakaszon, kb 400 métereseken.
Challenge : Sim VS fizika, mindenki egy pozicióból indul, első kettő APt kap: az indulók challenge ticketének összértékének 70/20 %át, Ghost és Rating ON.
Drift : Drift fizika, az autók jobban csúsznak mint normál versenyen, minél több pontot szerző játékos nyer, keresztben kell minél gyorsabban minél nagyobb szögben csúszni.Crea,
csak nem 3 kiállásos taktikanem biztos hogy gyorsabb mint a 4es.
Dani,
Purchase historyt megkukkantod és látod mire kaptál illetve költöttél... Lassan a tartozást is időszerű lenne megadni... lassan EGY ÉVE KAMATOZIK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest