Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Visszaolvastam vagy 120hsz-t.
A véleményem röviden tömören: "Szívjanak le"
Még jó, hogy fél éve abbahagytam a játékot. Pedig már agyaltam, hogy elkezdek én is kp-ért vásárolgatni. Szerencsére nem így lett. Kár érte pedig szerettem a játékot. Ez mindenképpen kibaszás a játékosokkal szemben. Van aki rengeteg időt beleölt a játékba. Az usa szerveren meg olyan pingjeim voltak mint a picsa. "Nascar" versenyen állandóan szopóágon voltam emiatt. Eu szerveren biztosan jobb lenne a helyzet de ezt már sosem tudom meg. Végleg elvették a kedvem ettől a játéktól.
-
fekeandras
őstag
Jó régen nem jártam erre felé. Valaki összefoglalná pár mondatban mi ez az egész?

-
fekeandras
őstag
Faxa kis játék, rohadtul bugos de játékélményben szerintem van olyan jó mint a nfs, sőt...
más: előbb jött meg az e-mail.Már megint van valami extra action.Pont most mikor eladtam a videókártyámat és ideiglenesen egy X300 van a gépemben (azzal meg felejtős a PT még 800x600-on is)...

-
fekeandras
őstag
Volna egy kis gondom.A játék értelemszerűen a c meghajtón van, vagyis már csak volt mert formáztam ezt a partíciót mert már tele volt maradvány file-okkal "szeméttel"..A d meghajtó download mappájából telepítettem fel ezért a d meghajtóra rakta a "1249ca997c3e4769b26f0" mappát amit az istenért sem tudok letörölni.Gondoltam velem nem baszik ki leformázom a d meghajtót is.Lám nem lehet befejezni... Legalább 16éve a videójátékok "megszállottja" vagyok.Az csak egy dolog, hogy ez idő alatt mégegy ilyen bugos játékkal nem találkoztam, de hogy még szabadulni sem lehet tőle ez már a faszomkivan effektust váltotta ki nálam.
Most lehet összehalászni a nélkülözhetetlen filejaimat mielőtt nekiesek újra.Formázhatom az egész vinyót megint aztán win telepítés + driverek + programok, stb... Estig megint megvan a program, hurrá... 
sux invictus
-
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
A gumikopás mindenképpen jó lenne, illetve Simulation vs. módban az autók érzékenyebbek lehetnének bizonyos sérülésekre.Mert néha ha kiütök egy oszlopot fossá megy az egész kocsi másskor 200al belemegyek a falba és nem történik semmi kár.Lepattanok és megyek tovább mint ha mi sem történt volna.
+ az is jó lenne ha játék közben szavazást lehetne kezdeményezni, hogy a nem fair módon játszó egyéneket lehessen kirakni a francba.(mint pl a CoD-nál vagy a DMoMM-nél) -
fekeandras
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Nekem semmi ilyen gondom nem volt még.(kop-kop)
-
fekeandras
őstag
Tud valaki olyan szobáról vagy "klánról" ahol normálisan lehet Simulation vs. módot játszani?Ma bármelyik szobába beléptem néhány versenyt leszámítva kivétel nélkül mindből roncsderbit csináltak néhányan...Ez így elég szar, hamar elment a kedvem az egésztől...

Kéne összkovácsolni egy pár fős gárdát és elvonulni egy zárt szobába fair módon játszani.

-
fekeandras
őstag
"De volt, hogy (itthonról ugyanerről a netről) CS-ben majd 40-en lőttük egymást egy pályán és egy pillanatra nem röccent meg...Szépen egyenletesen ment a játék."
Azok a szerverek is a nagy "pocsolya" túloldalán vannak jópárezer kilóméterre innen.
Ettől függetlenül elsősorban én is a netemre gyanakszom valószínűleg ingadozik mint a szar... De a játéknak azon része is optimalizálatlan lehet.Nem csak nálam fordul elő ez a gond.Hiába na, én egy hejesíró balynok vagyok!

-
fekeandras
őstag
válasz
GabN73
üzenetére
Semmi, minden ki van lőve az avast megy egyedül de megpróbáltam nélküle is és tök ugyanaz a helyzet nem befojásol semmit... Semmi letöltés nincs közben, frissítés meg csak értesítést küld nem telepszik magától semmi a háttérben ami erőforrást vonna el vagy sávszélt foglalna.Néha megy rendesen néha nem de mindíg csak a TA baszakszik.

De volt, hogy (itthonról ugyanerről a netről) CS-ben majd 40-en lőttük egymást egy pályán és egy pillanatra nem röccent meg...Szépen egyenletesen ment a játék. -
fekeandras
őstag
1024kb/sˇ - 128kb/s^. De nem hinném, hogy ez lenne a szűk keresztmetszet mert pl az imént 14en voltunk TA-n és most fasza volt minden...
Lekopogom, eddig még egy játékkal sem volt gond.Olvastam valahol egy tesztet, hogy online játék közben maximum 50-80kb/s adatforgalom van, azt meg bőven ok ezzel a kis nettel is.De tesómnál a 8megás neten ugyanez a szitu.Nem értem én ezt...

a pingem még sosem ment 15 fölé.
-
fekeandras
őstag
Teljesen megzakkant ez a bug halmaz.Fél órán belül 2x fordul elő, hogy se szó se beszéd verseny közben egyszercsak kilép a bejelentkező képernyőre ahol jelszót kell megadni...

A másik az miért van, hogy TA-ban nyomjuk a köröket és már az első két körben félreáll minden kocsi a pályáról és csak én körözök.Vagyis ez csak látszat.Közben rendesen megy a verseny csak nem látom a kocsijukat.Ílletve látom, így:
mi a fax ez?

-
fekeandras
őstag
válasz
CsíkosMókus
üzenetére
Én csak szívtam a kavana-val.Kár volt a rá költött pénzért...
A Wizz viszont nagyon bejött, irányítása is elfogadható, ha sodródik akkor is jóindalutúan, ki lehet számolni az ívet, hogy merre míg a kavana ha egyszer rendesen megcsúszik elég öszesszedni, és ezzel sok időt vesztesz.Az sem rossz kocsi de csak akkor ha már minden tuning kütyü rajta van.
Mikor elkezdtem én a motort és az ecu-t tuningoltam először.Hiba volt.Egyenesben hiába voltam valamivel gyorsabb a többieknél féktávon megérkeztek mellém a kanyarban meg úgy mentek el mellettem mint a pitscha...
Szóval először futómű+fék+gumi.Aztán jöhet a teljesítmény emelés és csak végül a kasztni (mert rohadt drága
).Szerintem. -
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras
üzenetére
Na ennyire azért ne tolongjunk...

-
fekeandras
őstag
Ma este lesz valami kergetőzés?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras
üzenetére
Hát ja meg nem ártana megtanulni magyarul helyesen írnom se...

-
fekeandras
őstag
válasz
csny75
üzenetére
Nem a reklém helye, de vegyél egy ilyen Logitech Rumblepad II-t.
Unokaöcséim 3éve nyúzzák felvátva (néha repül is ha valami nem úgy sikerül
) de szó nélkül túri a szerencsétlen.Az ára is baráti. 
-
fekeandras
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Privátban adhatnál egy linket róla, vagy jöhet ide a topikba is hátha másnak is vannak ilyen elfekvő képei.
Hát ja kis reklám...

-
fekeandras
őstag
Már megint előjött ez a fránya bug...
De legalább lőttem egy háttérképet...
Ezzel a Suzuki Swift GTi -vel (tököm sem emlékszik rá, hogy a játékban milyen nevet adtak neki) nyomulok mostanság, kipróbálgattam az összes RP-ért megvehető Class 2 kocsit de messze ez volt a legjobban vezethető így e mellett döntöttem.Nem bántam meg...

-
fekeandras
őstag
Aaaaaajjjjjj!!!!!
Ezt a bugos szart!
Felb@xott agyilag, mára elégvolt belőle...
-
fekeandras
őstag
Miért van az hogy ha belépek TA ba nem tudok sem csatlakozni a játékhoz sem az exit gombot megnyomva visszalépni?Nem spectratorként próbáltam.Maga a játék nem fagy le mert azt a képernyőt látom ahol körbe állva forognak a kocsik, chat ablakot lehet használni stb... de se csatlakozni se kilépni nem lehet.Vártam birka türelemmel legalább 10percet de semmi változás.Csak a Alt+F4 segít.Más tapasztalt már ilyet?

-
fekeandras
őstag
-
fekeandras
őstag
Kéne egyet meccselni valamikor...

-
fekeandras
őstag
Kérnék egy kis segítséget, nagyjából lefordítaná nekem valaki a lényeget?
Ezt az e-mailt kaptam reggel:Players! Are you ready to Torque up your System?
Thanks to the generous support of Project Torque by AMD we are proud to announce 'Torque up your System's sweepstake. Everyone who is entered into the sweepstake will have chance to win one of the 4 Quality Video Cards from AMD/ATI! We are giving away 2 ATI Radeon HD 4850 and 2 Sapphire HD 3850 Video cards!This event will run from April 24th 12:00 PM PDT to May 24th 12:00 PM PDT.
Your Key to enter this event is: **** - **** - **** - ****
This key is good for FREE GIFTS and is also your entry into the sweepstake. The only way to enter the sweepstake is to redeem the key. By redeeming the key you are automatically entered in the drawing. Only 1 key per account allowed.
What are the free gifts?
Redeeming your code will give you the following gifts:
Brand New Limited Edition AMD Rudy car Vinyl for RX-7
A 10 pack of Double RP (General Racing Item)
A 10 pack of Double XP (General Racing Item)
A 10 pack of Combo Seekers (Explorer Mode Item)
A 10 pack of Inixo's Additive (Thunder Alley Item)
A 10 pack of Drifters Hack Pack 3 (Drift Racing Item)
1 Golf Cart 7 Days Fore!
1 Black Skeleton key - Unlocks or accomplishes any one mission, task or drivers challenge
How do you redeem your key?
To Redeem your key please go to http://project-torque.aeriagames.com/cse/amd and follow the instructions on that page.Recently released new content:
Honda Car Release - Honda Civic type R - Now available!
5 new racing tracks
New bundles available in the PT Web Item Mall
New features & content under development/coming soon:
'King of the Hill' Crew battle system - Monthly rewards for top crews
New Mission system with Bronze, Silver and Gold levels, prizes and Prestige rewards
1 new Fantasy car - The Cobra!
3-5 new Licensed cars
Crew heads up dueling systemIMPORTANT NOTICE! PATCHING ISSUES!
Any player having patching or updating issues, please go to: here for more details on how to resolve. IF for any reason that does not work a clean install will also resolve the issue.Look forward to seeing all of you in game!
*Aeria Games is responsible for overseeing and handling the sweepstakes, prizes and fulfillment. Please contact Aeria Games for any questions or issues you may have.
Ilyenkor bánom, hogy nem az angolt választottam a suliban...

-
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Foscsombék az a kocsi... Irányítása több mint röhejes, nagy lomha billegős izé...
Próbálgattam kicsit de hamar rájöttem nekem ilyenem biztosan nem lesz.
-
fekeandras
őstag
Valamit nem értek.
Elméletileg futottam ma egy world recordot a tokyo / broadways # 1 reverse pályán kaptam érte 3500 RP-t is.De szerintem valami bug lesz.Az nem létezik, hogy senki sem ment ott jobbat egy full upgrade-es wizz nél.Ráadásul épp billentyűzetről játszottam ami érezhetően lassabb köridőket jelent.

-
fekeandras
őstag
-
fekeandras
őstag
válasz
Domonkos
üzenetére
"Szerintem a 19x350-es csík is kiválóan alkalmas, hogy megmutasd,hova tartozol."
Bele kell írni az aláírásba és kész.Arról mindenki vágja mi a helyzet...
(#19583): A frászt én is csak alig pár hete akadtam rá a játékra.Jelenleg Class1-ben fekeandras_hun néven egy Wizz-el tolom mind egy eszement...
Most értem el benne azt a szintet, hogy már nem nagyon van hová fejleszteni a kocsit.Kezdődhet az RP gyűjtögetés valami jobb verdára.Sok mindent nem vágok még de lassan menet közben rá lehet jönni a dolgokra.
A szerverek teli vannak magyar játékosokkal.Ne tévesszenek meg a nevek.Nem volt még olyan nap, hogy ne találkoztam volna legalább egy magyar arcal.
-
fekeandras
őstag
Na, mire ideérek vége a flame-nek.

visszaolvasok...
-
fekeandras
őstag
Kicsit lehetne reálisabb a játék.Van pl. egy amcsi pálya ahol a cél előtt közvetelenül kirongyolsz egy csatornából és van egy éles jobbos visszafordító.Én lelassítok kézifék + finom gáz és elfordulok, a mögöttem jövő ember meg nyélgázon neki a falnak visszapattan arról és meg tovább mint ha mi sem történt volna...
Persze az ő módszerével símán beelőz engem.Végül csak a Wizz -e kezdtem el a játékot
. Egész jó, bár tuning hatására sem vettem észre jelentős javulást a széria állapothoz képest.A fék nyúlik de rendesen, a futómű és a gumi hoz valamennyit, a motortuning is felemás kicsit, mire elérné a kocsi a végsebességét úgy is kanyarodni kell...Még valami.A játék elején volt egy "csík" ami az ideális ívet mutatta, na az most eltűnt.Hogyan lehet visszacsinálni?Van egy rakás pálya amin még nem jártam és így elég nehéz jó helyezést elérni.
-
fekeandras
őstag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz és köszi a segítséget.
-
fekeandras
őstag
Újra raktam az xp-t és láss csodát, azonnal pattentul működik minden.A frissítés is elsőre lejött (1,5 óra alatt a múltkori 4,5óra helyett...)
Viszont tényleg bagzik a játék.Előfordult hogy mikor visszalépek egy üres háttér jön be és csak az autó látszik.Na onnantól se kép, se hang csak a ctrl+alt+del segít a dolgon.Maga a játék tetszik.Azt hittem valami CRC klón lesz, de jobb annál.mod: a Wizz jó autó kezdésnek?
-
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Ennyit nagy nezezen sztaki szótárral kibogoztam de nem műkszik akkor se...

-
fekeandras
őstag
Járt már úgy valaki, hogy regisztrációnál mikor megjön a link az e-mail címre és rákattintás után meg kell adni a jövőbeni jelszót, de nem fogad el semmit, bármi is lett beírva?
Mert most nálam ez a helyzet...Ilyenkor mit lehet tenni?

-
fekeandras
őstag
Na 2nap alatt csak összebénáztam, hogy működjön
.
Mivel a jelszavam elfelejtettem (és a jelszó emlékeztetőn nem tudok eligazodni) csinálok egy másik acc.-ot és nekiesek a játéknak. Gondolom Cross Racing Championship feelingem lesz.Azzal sokat játszottam régen. -
fekeandras
őstag
Most valami csoda folytán 100% ig végig ment a frissítés.
El is indult a játék viszont miután újra indítottam a gépet és megint el akartam indítani a játékot ismételten elkezdte magát frissíteni.Nincs kedvem újra 4,5 órát várni erre...
-
fekeandras
őstag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Kivétel nélkül minden xp frissítés fent van (külön ellenőriztem), az összes driver is az elérhető legfrissebb verzió.Vagy 20x indítottam el a frissítést eddig de menet közben mindíg leállt valami hibaüzenettel.76% nál tart jelenleg.Eddig még sosem jutott el.Talán most sikerül végigfutnia ...

-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras
üzenetére
" u_02_02_84.dat Errorcode: 4005! "
Minden frissítési próbálkozásnál ezt írja ki.

Valakinek van valami mentő ötlete?

Lassan kezd elmenni a kedvem az egész játéktól ...

-
fekeandras
őstag
Na most már semmit sem bíztam a véletlenre.
3 helyről párhuzamosan töltöttem az 1,55Gb-s verziót.
Előbb végzett.Gép újraindít és nekiugrok a telepítésnek.
Valamelyik csak jó lesz a 3 közűl.
-
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Lakótelepi suttyó volnék
a legkirályabb hely! -
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Köszi, így talán egyszerűbb lesz. (Viva Dunakeszi, gyártelep rulz!
Ott nőttem fel.) -
fekeandras
őstag
Akkor nem is érdekel ez a xar!
Korom nélkül semmit sem ér az egész...De viccet félretéve, ez fogadott reggel: "Update finished whit error! File: p_63_22_26.dat Errorcode: 6611!"
Rányomtam újra, hogy frissítsen megint azóta ezt írja ki: "Update finished whit error! File: header3.dat Errorcode: 1001!"
És azóta minden indítási kísérletnél ezt írja ki. Ez mi a f@xomat jelent?
Máshonnan nem lehet letölteni ezeket? -
fekeandras
őstag
Letöltöttem, telepítettem,regisztráltam.Elkezdte frissíteni magát de tetű lassú! 20-25perc alatt 4% nál tart.Ez normális?

Új hozzászólás Aktív témák

- NEC NP-PA550W projektor- 5500 Ansi - távirányitóval
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most lehet összehalászni a nélkülözhetetlen filejaimat mielőtt nekiesek újra.Formázhatom az egész vinyót megint aztán win telepítés + driverek + programok, stb... Estig megint megvan a program, hurrá... 
de az új asszonypajtitól nem lehet, pedig őt józanul elviselni...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)