Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Z betűvel előhozod a chatet, majd a fülekkel váltogatva, a friendnél ott vannak a nevek, felkiáltójellel akik bejelöltek. Ha a nevekre rámész (kijelölöd), lent van egy + és - ikon, értelemszerűen elutasítod vagy a barátlistához adod.
Amúgy fent vagyok. Pár órát lehet fent leszek még
-
Iratus bug
tag
Regisztrálnod kell a www.heatonline.invictus.com oldalon. Ha egy régi accodat akarod áthozni ide akkor a névnek és email címnek egyeznie kell a korábbival.
Töltsd le a maggie.exe-t, csomagold ki. Másold bele egy régi leila verziós heat.exe-t. Indítsd el a heat.exe-vel és elkezd frissíteni. Amikor kész a frissítés bezárod a klienst és csinálsz egy parancsikont a heat.exe-ről (ez már nem az amit belemásoltál frissítve lett) és azzal tudod indítani a játékot.
Ha 102-es hibát dob bejelentkezésnél akkor a parancsikonon jobb klikk és a cél résznél hozzá kell adni a new-t, így "...\Heat.exe" new -
Gaz 78
aktív tag
-
Gaz 78
aktív tag
Tulajdonképpen minél erősebb a drift kocsi annál könnyebben driftel nagyobb-hosszabb kanyarokban.Gyengébb vassal könnyebben boldogulsz szűkebb fordulókban,míg a hosszabb kanyarokban elvész az ereje! Kisebb kanyarokban az erős vas nagyon reszel és nehezen driftel! Szóval a gyengébb autóknak is van előnye.Mindegyik autó ideális lehet! Nekem 2 drift autóm van éppen ezek miatt!
-
Bekő Tóni
tag
CTF-re még mindig a Lancer EVO a tuti, meg a többi kis fordulókörű négykerék-
kormányzású, elöl-hátul "elsőkerekes"meghajtású kocsi: WRX, Nardo meg az RPsek: Spiedo F, Buggy-
A kezes kétkerekesekkel (pl. Cobrák) is el lehet lenni, csak a kormányszög értéket érdemes feljebb tolni addig.
A rutinos CTF-esek ellen - akiknek az a néhány CTF-es pálya jelenti a Heat Online-t, akik 10 másodperccel előre tudják minden mozdulatodat - meg jó bármelyik kocsi. Úgyis ők nyernek. -
Bekő Tóni
tag
Hello,
A buggy nem a felfüggesztés-tuning miatt válik ingataggá.Alapon ugyanolyan himbilimbi.
Ha tuningolod a rugókat, jobban fog tapadni, kevesebbet farolgat, nő a kanyarsebesség (0-ról 4-es szintre tuningolva a +10, 15 km/h-val gyorsabban bevehetők a derékszögű utcasarkok).
Ettől aztán hangsúlyosabbá válik a 4-kerék meghajtás fizika, amit többen nem szeretnek (pl. én sem, mert 4 kerék-kormányzást érzek ki a 4 hajtott kerekes kocsiknál).
És akkor emiatt néhányan kihagynak kezelhetőséget érintő tuningokat mert egy buggy-ban egy könnyű utcai autót keresnek.
Pedig ez a játék legzseniálisabb autója, tessék elfogadni olyannak, amilyen.
A tuning meg egyszerű: mindent meg kell venni. Aztán balanszolással mehet a személyre szabás.CTF-re szerintem nem a legjobb, mert a kiálló kerekek miatt el-elpattog ha az ellenfelek hozzádérnek. Meg a falakon se tudod emiatt rendesen megvezetni ha üldöznek, zászlóval a hátadon. Nem beszélve a képességéről az előrefelé bukfencre, amit - ha ügyes vagy - egy vészfékezéssel is össze tudsz hozni teljes tuningnál.
A nagyobb -Falcon- driftkocsi erősebb (sztem jobb) -az addig driftel amíg el nem veszed a gázt. A Toxico-t töbebt kell rángatni, állandóan figyelni kell arra nehogy betapadjon.
-
Gaz 78
aktív tag
a cl 6-os "falken szerü" Stallion a jobb mert erősebb,én ezt használom. bár lehet mindegyik jó valahova... Hexan is van,de azt csak akkor használom ha mások is azzal mennek :s
..C-Racer jól megy tuningolt futókkal,lehet a Buggy lesz az bár az itt nekem nincs ..szerintem tuningold a futóját mindenképpen jobb lesz a vas!
-
-
JackShephard
tag
Én az első beta teszt fázisban benne voltam. Szerintem jó kis szimulátor, bár akkor még nem voltak igazi nagy csaták és talán 2féle autóval lehetett csak menni, Ha jól tudom most már több lehetőség van. Ahogy Hugo írta vannak olyan kiírt tesztek, amikor valós versenyzők ellen mehetsz, egy kis technikai trükkel.
Szerintem jelenleg a legélvezetesebb és "virágbolti" verzióval simán működő online játék még mindig az rFactor, rengeteg a mod rá és nagyon jó a fizikája. Paddal is iszonyú élvezetes, kormánnyal tuti császár lehet -
hugoagagyilo
tag
Hát ugy kb fél élve játszadozom vele.Vannak meghivásos versenyek amire időben kell regizni,egyébként meg gépi ellenfelekkel sajátmagaddal ghost illetve az idővel kell megküzdeni.Egyébként full szimulátor a GTR sorozatnál megszokott modon kezelhető irányitható.A lényege hogy valahol rendeznek egy autó versenyt ahol minden autóra felkerül egy jeladó,és Te otthonról részt vehetsz a versenyben.Sajna angol tudásom hijján ezt nem mertem még bevállalni.Szokott olyan is lenni hogy egy igazi versenyző Ts en keresztül segit kielemezni a köridődet és ad némi tanácsot mit csinálsz rosszul vagy mi van rosszul beállitva az autón.Szóval a jó angoltudás elengedhetetlen a játék maximális élvezéséhez.Aztán ha vége a bétának fizetős lesz még nem tudni mennyibe fog kerülni.
Wolfinak:322 mb ha gondolod feltöltöm valahova.
-
PaJa1
őstag
Nem kapsz több RPt futamonként, viszont vannak kb hetente eventek a csapatnak, ezeket a naptárban tudod megnézni, ott RP jár a top 3nak. Tegnap sikerült elhoznom 10 ropit
nekem csak vizsgaidősuck van, még nem tudom hogyan fogok akkor ráérni, haza megyek e hétvégén vagy sem. Ez a dízel nem az e-klub? az is a planeáriumnál volt.
-
-
PaJa1
őstag
Én eddig csak 1 eventen voltam. Drift time event Cl2vel 2 hete, nyertem
De nehéz volt. Headhunterrel voltunk csatában az 1. helyért. Nem sokkal nyertem, pedig ő tuningolt autóval, drift pakkal ment már nem először a pályákon, én meg alap, szarul balanszolt hexannal item nélkül első alkalommal a pályákon.
Kellemes meglepetés volt nekem isPTben tök üres az event rész. Kezdőlapon és indítóban is.
A németeknél vannak olyan események ahol lehet szerezni ingyé GPt? -
PaJa1
őstag
Ebbe bele jönne a használt itemek, lányok is, helyezés, autó, tuning, rating, szint is akár. Nehezen kivitelezhető, és borul a bili ha ezek közül valami megváltozik, kiesik vagy új dolog lép be. Sokváltozós lenne a dolog.
Így a helyezés számít csak, ha jól tudom. Azonos classban kell menni és itemhasználatot engedni annak aki kevésbé fejlett autóval megy vagy ha nem same calss akkor a kisebb autó használhat ezt-azt. Én így csináltam elég sok szobát, igyekeztem egyenlő feltételeket teremteni. -
dokar
addikt
-
hugoagagyilo
tag
Igen ez a sorrend jó Spiedo class 5 ből egy két pályán oda lehet pörkölni vele az Evonak meg a Subinak aztán majd class 6 ból Panna szerintem mert hát hiába a class 6 os Cobra ez azért gyorsabb mindenképp és Panna a legirányithatobb auto.Persze ezek saját vélemények.
A WGT autó más kategoria egymás ellen a legjobbak igazán fej fej melletti küzdelemhez valok kemény futómüvel a gyors kanyarsebességhez és ha kicsit meglöknek nemfog egyből elszállni az autó.Jetinek: Nem kell menteni .Beirod és kész.
-
kekeeci
senior tag
Csak az az érdekes, hogy anno kb egy éve egy sz@r frissítés után, mikor kezdtek elvándorolni a felhasználói a PT-hez, pont ők reklamáltak az IP ban miatt.
Most meg ...Ja, és azok a játékostársaink, akik akkoriban "fedezték fel" a PT-t azok most meg mennének vissza, ezt nevezem hűségnek.
-
PaJa1
őstag
Meg fogsz lepődni... PaJa1 néven tolom
mivel a [HUN]This No All -t banolták.
Az event 1710től volt. Cl2vel 6 pályán az összesített drift idő számított. Nem látom még a kiírást, de sanszos, hogy legrosszabb esetben 2. lettem. 99es "HeadHunter" rel lesz szoros a küzdelem. Ő PTben nagyon bunkó volt, folyton fikázta a játékot mikor már LvlRben játszott, banolták is párszor.hugo,
Tudom, hogy vannak angol szájú GSek, de a játékban 1et sem láttam.
Német szinte mindig van fent, elvétve francia. -
PaJa1
őstag
Igen, a játékban nem húznak le anyagilag ha gyorshajtasz. Nekem egy záróvonalas előzésem volt eddig, 2000 huf. Ami nagyon durva az a piros lámpán áthajtás: 100.000! Erről én úgy tudom, hogy ha telezöldes a kereszteződés akkor 2 fotót kell készíteni.
A ban nem járt le, sőt még mindig semmi konkrétumot nem közöltek, a bizonyítékot sem mutatták meg és az emil értesítés sem jött meg.
"(#25984) PaJa1" : másik accot csináltam -
PaJa1
őstag
Mennék már kipróbálni milyen a németeknél, bár a nyelvükkel még mindig nem leszek jó viszonyban az tuti. A nem németnyelvűség miatt még mindig megy a diszkrimináció?
Sajnos még mindig ki vagyok tiltva, nagyon lassan akarják megtalálni a terhelő bizonyítékot, vagy most kovácsolnak valamit? -
hugoagagyilo
tag
Corus Rs jo kis auto jól gyorsul de igazán csak hosszu egyenes pályákon van előnye Cobrával szemben.Egy rajt utáni első kanyarban már Cobra el is fordul mig a Corus csak tolja az elejét bármennyire balancolod!Javaslom teszteld elötte mindenképp,Cobrát elöször nehéz vezetni de ha megtanulod az a csúcs járgány szerintem,szerintünk.
Az IP bant egyáltalán nem értem.Csak akkor lenne jogosultsága ha mindkét játék 100%-ban megegyezne,de nem igy van.Akkor korlátozhatnák a lag stb miatt a hozzáférést.Jelenleg én vagyok a "vevő" ne a bolt diszkrimináljon,had döntsem el én kitől mit vennék meg szivesen.Szivem szerint és játékostársaim szerint is szabad bejárást kérnénk minden verzióba hogy mi döntsük el nekünk mi tetszik és miért fizetnénk.Versengjenek a kiadók a pénzünkért hogy ki tud több jobb tartalommal ellátni minket.
Lacanak: Köcce a jó kivánságokat húsvétra,viszont neked is minden jót!
-
Creative997
őstag
Hát a CTF-el kapcsolatban, ha beviszed a saját házadba a zászlót az a logikus hogy visszarakja a kezdő pozícióba, különben ott körözöl a házadban és beviszed 10x egymás után? Nem játszottál még Capture the Flag-et lövöldözős game-ben? (most perpill a Quake III jutott eszembe)
A driftet viszont nem értem miért vették ki... -
bix-
tag
Szerintem az csak böngészésre működik. A múlt héten kicsit utána olvasgattam ennek a kérdésnek, a lényeg, hogy SOCKS5ös proxyval működik, mivel a SOCKS4 csak a HTTP forgalmat engedélyezi (ami a böngészéshez kell), játékok és egyebek más protokollt használnak kommunikációra. De egy próbát természetesen megér, de én nem élném bele magamat a helyedben.
-
tomkatomi
tag
Milyen szolgáltatónál van a net-ed? Nekem régebben (UPC-s voltam), a modemhez adott régebbi driver miatt fagyott a PT. Kerestem hozzá újabbat és megszűnt a fagyás...
Vagy próbálj meg régebbi videokártya drivert az Ati-hoz (8-as sorozatút, esetleg a kártyához adottat, de ne a legújabbat)
Egy próbát megér. -
JackShephard
tag
Nekem ugyanez az alaplapom, a procim, de még a RAMom is márkára, mennyiségre is. Csak a videókarim egy nvidia 8800GTS. Soha semmilyen fagyásom nem volt a PT-vel, pedig nem keveset játszottam. Szerintem is valami szoftveres gond lesz inkább, mint hardware-es.
Milyen vírusvédelmet, tűzfalat, egyebet használsz? -
JackShephard
tag
Milyen házban van a cucc és mennyi ventillátor végzi a légmozgatást? Ha komolyabb játékra adod a fejed, akkor elengedhetetlen, hogy a ház elején 1db. 12cm-es ventillátor szívja be a friss levegőt, hátul pedig egy másik 12 cm-es ventillátor szívja kifelé! így a VGA ventillátora által kidobott akár 80-90fokos levegőt, ez a légáramlat húzza ki a házból.
Ja és természetesen por ne álljon hegyekben sehol, mert az halál a hardvereknek. Ha a ház első ventillátora előtt van porvédő szűrő, azt is pucold ki, hiszen ha megtelik, akkor kevesebb levegőt enged át, ami szintén nem jó.
így hirtelen ennyit tudnék segíteni. Én 2-3 hetente porszívózom a gépemet, mert ennyi idő alatt pont tele lesz porcicákkal.Ja és esetleg valamivel figyeld a VGA hőfokát, nem tudom ATI cuccoknál mivel lehet, mert én nVidiát használok, de nálam a Rivatunerrel tökéletesen lehet ezeket a dolgokat kontrollálni.
-
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Csak találgatni lehet mi lehet a baj.
Első lépésben futtas a gépeden egy memtest-et hátha memória hibád van.
Második lépés vedd le a procidról a hűtést és pasztázd újra a procit. Hátha túlmelegszik.
Ugyan ezt csináld meg a vga-val is! A PT iszonyatosan forralja a gpu-t.
Ha ezek sem hoznak javulást, akkor próbálj ki egy másik tápegységet a gépben, hátha azért fagy, mert leesik a feszültség.Szoftveres hiba is lehet.
Win újratelepítése.
Vírusírtás, kémprogramírtás.Amennyiben ezek sem hoznak javulást, akkor lehet alaplap hibád is.
-
hugoagagyilo
tag
Ez akár lehet videokártya tulmelegedés ,lehet tele van porral egy tisztitás probát megér illetve ki is venném a helyéről meg vissza is tenném 1 x.A porcicákat processzor hütőnél is megnézném.Ram is lehet akár.Ha van benne 2 külön külön probáld ki velük.De lehet a táp is .Elér egy bizonyos hőfokot és csökken a teljesitménye.Hirtelen ennyi az ötlet tőlem.
-
hugoagagyilo
tag
Nálam is volt alaplap csere.Asrock meghalt
lett helyette Gigabyte,de még a windows-t sem kellett ujra tenni minden tök jól müködik .Pt is ugyanugy hasit.1 éve voltak sürü leállások de az is szerver hiba miatt.Akkor pártoltam át a Level R be.De egy ideje ujra itt és semmi gond a gaméval kb fél éve.
-
PaJa1
őstag
Nekem már nagyon rég fagyasztotta a gépet a rendes PT. A béta is csak kilépett, de fagyásról nem nagyon tudok.
Se 31bites XPvel se 64bites 7essel nem volt ilyen problémám.
A speciálisan német pályán laggolást szintúgy nem tapasztaltam. Ha nem történt változás az elmúlt 1 hónapban akkor most se kéne laggolnom ott. -
SSP33DY
aktív tag
Szi Vetti!
Osztom Csabesz véleményét.. nekem is felborul.. még álló helyzetben is
Csak úgy tudok vele menni 1 métert is, hogy benne van a "borulásgátló" BP.
A buggy sztem ezerszer jobb! Több mapon tudod használni, és ha valamivel, azzal lehet szivatni a népet
(Persze nekem kuss, me' eddig pont annyit CTF-eztem, mint amennyit dragba mentem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mozilla Firefox
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest