- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Az lassan 2 éves HSZ
A hivatlos forumon a shoutbox alatt szokott lenni kiírva ha van ilyen ingyen APs lehetőség.
Játékon belül meg a Challenge módban nyerhetsz ha első vagy második leszel, a belépéshez kell challenge ticket, ami 5 ap, de elég sűrűn alapnyeremény az eventeken is. -
Creative997
őstag
Ez jó kérdés. Szerintem az lesz megint mint ami volt, előre megkérdezek mindenkit hetekkel a verseny előtt mikor jó, mert másként úgy tűnik nem lehet megszervezni.
Úgy gondoltuk az elődöntő és döntő Sim pályái meglepetéspályák lesznek, a verseny napján kerül nyilvánosságra, természetesen a pálya szintkorlátja max akkora, amekkora a bejutott játékosok közül a legkisebb játékos szintje. Viszont hogy a döntőben ghost off vagy on az még vitatott, de sajna lehet on lesz az elkerülendő problémák végett. És szerintem marad a Cobra az elődöntőben, a döntőre meg attól függ kik jutnak be, lehet magasabb class.
Csak először a csoportversenyeket kéne már lenyomni.. -
tomkatomi
tag
Sorry, de ezt most nem értem
...Mármint én tuningoljam föl az AP-s autóimat arra a szintre, mint az RP-seimet (mert talán úgy véled, hogy nem azonos szinteken mérem össze őket), vagy az Aeriának kellene még 1-2 upgrade szintet hozzátennie?
Vagy arra célzol, hogy én a fullos RP-s autóimmal megyek más stock AP-s gépek ellen? -
szacsee
nagyúr
-
Ricco_hun
senior tag
-
PaJa1
őstag
Vagy a csapat vs csapat versenyek után vagy még nem tudom mikor, jövőhét esetleg.
A TSt csak ki akartam volna próbálni, hogy mennyit bír az egy megás net...
Jobb kummunikálni szóban, igaz van PH csati a játékban, de verseny közben nem nagyon van időm gépelni..jó néha előfordul
-
Kommy
veterán
Ha húzva van a géped akkor vedd visszább, elvileg a memória hibázik, ha nincs, ha van akkor is futtass memtest-et (letöltöd, kiírod újraírhatóra és utánna bebootolsz róla eltart egy ideig míg végez érdemes 5 pass-t megvárni)
-
PaJa1
őstag
És ebből még a pályát ki is hagytam! Az a mondat CSAK az autót vette figyelembe, de emellett ott van a pálya is. Első sorban a pálya határozza meg, hogy milyen autóval megyek (általában azzal amivel a legkönnyebbnek érzem a gyors köridőt). És persze nincs két egyforma pálya...bár ez nem azt jelenti hogy mindig autót kell váltanom, vagy balanszot cserélnem, csak meg kell szokni/tanulni hogy azon hogy lehet gyorsan menni.
Én sajnos kimaradok a senior kategóriából, erősítem a... nem is tudom milyen kategória van 21 éves kornál
, na de azt - legalábbis dátum alapján. Testem mint egy 16 évesé, lekem mint egy 14 évesé
Szia Kisa és a többi ifjonc
-
PaJa1
őstag
Nagyon sok, gyors ember van! Fele sincs fentebb felsorolva szerintem...
Én a billentyűsökkel egész jól tartom magam gyakorlás után, aki kormánnyal vagy a billentyűknél valamivel precízebb irányítással rendelkezik azokkal nehezebb felvenni a versenyt, ha egyáltalán sikerül.... A gyors kanyarokban rengeteget kapok.Ja mégy annyit, hogy minél lassabb autóval mész annál könnyebb jól menni, kevesebb a hibalehetőség, több időd van reagálni, minden lassabban történik!
Meg az sem mindegy hogy sok autóval versenyzel, vagy csak kevéssel. Szinte minden átülés után újra kell memorizálni a fékpontokat, íveket, sebességi fokozatokat, ideális váltásokat, nem is beszélve az autó balanszáról, pályától függ hogy mit tartok jónak. Az autók különböznek! Csak rengeteg gyakorlás után tudok jól menni egy autóval úgy hogy közben mással nem "mocskolom" be a kezem. -
Bazzzs
senior tag
A belinkelt oldalon fent vannak nagy gombok. Ott a fórumra menj rá, majd ha betöltött, akkor görgess le az aljára. Ott egy nagy fekete téglalapban két oszlopban vannak menüpontok felsorolva. A jobb oldali oszlop legalsó szövege a Contact Us. Arra katt. Itt értelemszerűen megadod a felhasználóneved, tárgynak meg ezt: free class 4 promotion. A szövegben meg kifejted, hogy melyik AP-s kocsit vetted és melyiket szeretnéd.
Remélem így már tiszta
Amúgy itt a pontos link: Katt!
Szerk.: Látom megelőztek a válasszal
-
UnConnecteD
senior tag
nahat, ilyen se volt meg, hogy event listan a 1st: utan legyen az en nevem is. tokjo
foleg, hogy : 1st place: 2x RP poppers, Drifters hack pack III, Nitro lvl4, Challenge tickets 5pcs
juhuuu
amugy ez a kor volt : CTF
Creative majdnem lebeszelt rola, meg szerencse, hogy kesobb visszaneztem, jokor, jo helyen
-
Ricco_hun
senior tag
Ez mind szép és jó. Csakhogy PT-ben már kialakult egy olyan PRO csoport/társaság, hogy mindig azok nyernek meg mindent. Még ha el is indulsz a Tournament-en az első verseny után már csak a g25-tel nyomuló "kemény mag" marad meg. Nincs értelme elindulni, mert szinte előre ki vannak osztva a helyezések. Kicsit túlzás, de ez van. Mezei PT-s azokat a nagy neveket már nem veri meg soha.
-
Creative997
őstag
Ja sry akkor, az kavart meg h össze-vissza kaptam meg őket.
És most már megvan ez is végre, + majdnem maxos vagyok 2000. győzelem (1999. gridghost ellen
)
-
PaJa1
őstag
-
PaJa1
őstag
HP nc8430. Szintén T7200 C2D @ 2GHz. Ati X1600 256 MB vidkari. Fos samsung vinyóval. Jó esetben nálam nincs baj az FPSel (Fraps 40 körüli értéket mutat, de leesik 20 alá), csak mikor rengetegen vannak körülöttem és akkor sem a grafikai megjelenítés (dx9, minden minimum kivéve a kocsim texturája, ami közepes, 1280x800) miatt hanem a PT miatt akadozósan, nem folyamatosan látom a kép mozgását, illetve ugyan ez van még tokyo pályákon is. Meg kormány nélkül csak érzékenyen tudom irányítani az autót normálisan, de ez sokszor hibához vezet mert nem folyamatos a kép amit látok. Tegnap ligán nagyon akadozott mikor együtt mentünk 4en 5en pedig az csak circuit volt. Nagyon komoly versenyeket, hogy az élmény is tökéletes legyen kell egy jó gép és KORMÁNY.
Tervezem majd a PCm újítását, illetve cseréjét. AGPs alapra már hülyeség játékra szánt PCt építeni. -
Karibaba
aktív tag
Erre emlékszem el is mentettem!!!! b-road record
-
PaJa1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Sorozatok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Macrodroid
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- Gombászkönyvek egyben
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged