Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #21399 üzenetére
Csak sok jóból kimaradtál, a játék egyik legjobb részét kihagytad a "létrát" ami MMO része.
-
JackShephard
tag
válasz
tomkatomi #21390 üzenetére
Hehe, emlékszem amikor a Kawanám után, 2. autónak a Panamát vettem meg és tuningoltam fel fullra.
Paja, hogy féltett, nehogy nagyon beverjem az orrom, cl1ből cl6ba, kicsit nagy ugrásnak tűnt. De szerencsére nem volt az és ezek szerint nagyon megérte feltuningolni akkor, mivel sokkal alacsonyabb volt a szintlimit.
Lehet nem tudok indulni ligában, de ez még nem 100%. Pedig nagyon szeretnék -
UnConnecteD
senior tag
" A PDkért driftelni arkádban is lehet, kipördülés veszély nélkül. "
ezt ma kiprobaltam nem is rossz. high speed joyride, phoenix, bar az ujjam kicsit zsibbadt mar a 12. kor vegere, annyira kellett nyomni a gombot, hogy csusszon mar vegre
-
tomkatomi
tag
Jé, most nézegettem, hogy az RX-7 -hez már lehet kapni az általatok megszavazott vinylt, amit én csináltam.
Viszont én azért nem kaptam (kivéve az aeria fórumán rosszat és rosszabbat (lásd: addyduss)MÉG semmmit. -
tomkatomi
tag
Jah, én is láttam a szobát, csak akkor pont CL6-os volt. A panamám pedig enyhén szólva nem fullos, a bent lévő nevekből kiindulva pedig biztosan fullos volt mindenki. A ligán nyertem egy négyes féket, vagy váltót, vagy valami hasonlót, amihez AKKOR 39-es szint kellett. MOST ehhez csak 36-os kell. Így ott áll a nyereményem a garázsban használhatatlanul, mert még csak 38 vagyok, és a nyeremény rendületlenül ragaszkodik a 39-es szinthez.
-
PaJa1
őstag
Este 8tól TA vagy sim. lehet jönni, akár korábban is.
Simben 7 körös versenyek olyan pályákon amiket szeretek, TAban meg 30 körös rúki, mert az van mindenkinek. Rating nélkül lesznek a szobák
Autót majd megbeszéljük, h kinek mi van aztán úgy gurulunk. -
Ricco_hun
senior tag
Igen láttam a szobát, miután kijöttem abból a szobából, ahol anil pasa felbaszott, de tele volt a szobád, nekem meg a tököm, úgyhogy léptem. Egyébként most megint mentem pár jó kört.
ui: néha beírhatnád ide is, hogy most leszel játékban és nyitsz egy fasza simvs szobát, menjünk minél többen stb stb. -
PaJa1
őstag
MA csak cl3-6ig mentem.
4-5 pályán mentünk elég sokat. stock cl6, tuning cl5, alatta ami belefért. Táskás Cobrák ellen tök jókat mentünk. Én buggyztam mert az jobb mint a kávé, olyan gyorsan és közel történik minden, hogy muszáj figyelni így felébredtem
Nagyon nagy pech sorozatom volt szinte az összes versenyen. Ha volt valami baleset akkor tuti a kis buggym a pálya szélén kötött ki roncsként, evo wrx poon kicsit testesebb alkaltok mint a csővázas erölködőm
Alapvetően direkt lökdösődő nem volt, csal valahogy rám sose figyeltek...
A versenyek mind izgalmasak voltak!
1000től 3000ig kaptam a végén pontot.Ricco,
3 órán keresztül sárgán világított a jó szoba, bár magyar nem volt bentszerintem a kövi TAban lesz, mert az is jó. Tegnap is volt sokpléjeres TA és nagyon jó volt. A befutó is nagyon jól sikerült. 4ből 3 magyar vagy valami ilyesmi.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #21385 üzenetére
Ez pontosan így lehet, ahogy mondod. Én is elverem az árkádból frissen szabadult egyéneket, mert egyszerűen nem tudják a féktávokat, de a nagy öregekkel meg nem szeretek menni, mert rendre elvernek, ugyanis én pl egy tokión nem tudok hibátlanul menni, míg ők igen. Néha egy-egy blt befigyel, mert éppen össze tudtam rakni egy kört. Tegnap is meg ma is (egészen az anil pasás afférig) ismeretlenekkel mentem és volt sikerélményem. Mentünk fasza kis class4-es versenyeket sok player-rel és volt olyan, hogy a 4. körben már köröztem is le valakit. Szóval jó volt na. De az ilyen anil pasa félék mindig elveszik a kedvem. Meg az ugye, hogy elég hamar megunom, mert egyszerűen nincs szoba. A meglévő szobák 40%-a állandóan jelszavas, gondolom saját maguk ellen nyomják. Tegnap volt olyan gyerek, aki állandóan twisted twin ringen ment. Kérdeztem tőle, hogy miért mindig csak ezen megyünk. Nem reagált semmit, csak indította a versenyt, én meg léptem. Ha több játékos lenne simvs-ben, gondolom, hogy sokkal változatosabb szobák lennének. Most van egy két tokió-harcos (gyűlölöm a tokiói pályákat), meg simdriftes, néha sgt barnes nyomja b-road-on saját maga ellen, de mások is bemehetnek a szobájába, meg aztán ott van a sok jelszavas szoba. Úgy kell vadászni a normális szobákra.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #21384 üzenetére
Nem lehet, hogy nagy részben ez is közrejátszik abban, hogy alig vannak simvs-ben? Nem pont a lökdösődésre gondolok, hanem hogy ugyanazok vannak fent. Gondoljatok csak bele, hogy annak a 40-50 embernek legalább a 75-85%-a level 30-40 közötti, sőt felette van! Legalábbis én akármilyen időpontban lépek fel, mindig látok egy-egy szobában 2-3-4 ismerős arcot. Ezek közül meg ha nem is mindenki vérprofi, de azért elég jól ismerik a pályát. Én pl. simán kikapok Bubitól, illetve Crea is látta, hogy el-el kapok egy-egy oszlopot Tokyo-n, de egy arcade-ból frissen átjött játékost én is elverek azért. Sikerélmény nélkül meg persze, hogy gyorsan feladja a level 10-20 környékén lévő játékos.
-
Ricco_hun
senior tag
Na most jövök gammábúl.
Hogy ez az ANIL PASA mekorra egy seggfej gyerek. Eddig is tudtam, hogy vigyázni kell vele, mert lökdösődik, de mondom hátha most nem fog (nem, nem én voltam a room master). Ő full bp-es corvette, én panama, chicane kings. A lényeg, hogy elsőnek fordultam el, majd vezettem is, erre fékezés nélkül belémrongyol és benyom egy my bad-ot. Körről körre jövök fel rá. Az egyik körben a célegyenes előtti kanyarban kicsit tovább homokozik a kelleténél, ezért beérem a célegyenesben. Látja tükörből, hogy hol akarok elmenni, direkt arra húzza a kormányt. Gyorsan irányt váltok, hogy becsapjam, erre szánt szándékkal rámhúzza a kormányt és kitesz a visszafordító homokos bukóterébe. Aztán még hahaházik a célig, büszke magára, hogy milyen ügyes egy köcsög. A room-ban tovább örömködik, mondogatja, hogy csak az álmomban vagyok gyorsabb nála. Én idióta lökdösődőnek nevezem, erre egyből reporttal fenyeget. Miközben egy fasz, ő lökött ki többször is, mert látta, hogy gyorsabb vagyok és még neki áll feljebb. Nagyon el van tévedve a gyerek. Csodálom, hogy őt még nem bannoltatta ki senki, pedig nem hiszem, hogy csak nekem volt eddig problémám vele. Én nem fogok jelentgetni, meg replay-t sem mentettem, de esküszöm, ha mégegyszer összefutok vele, nem nem lépek ki, megyek ellene, majd mentem a replay-t és szépen kirakatom ezt a faszt (hacsak addig ő nem rakat ki, amiért chat-en leidiótáztam). Ahogy hallottam ez a gyerek mindig ezt csinálja, csodálom, hogy még játszhat a PT-vel. A szobában csupa újonnan nevelkedett játékos volt, ők nem ismerhették ezt a pöcsöt. Hát majd megismerik, ha tudnak vele együtt menni (mert ezeken a futamokon úgy volt, hogy a többiek nagyon le voltak szakadva, ezért nem is láthatták, hogy mit csinál ez a farok). -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #21382 üzenetére
Mert az újak ott kezdhetnek csak versenyezni. Mikor meglenne a lehetőség kipróbálni a simet akkor tegyük fel, hogy megteszik és irtózatosan bénáznak, mert ugye itt nincsen be ragasztózva a kerék, űber ESP van az autókban nehogy véletlen kicsússzanak, a fékek is 12 dugattyús brembók...stb. És ha végig is mennek akkor azt veszik észre, hogy még annyit sem kapnak egy ugyan olyan versenyért mint amennyit arkádban kaptak, tehát visszamennek. Arról nem is beszélve hogy a ctf, explorer és a drift is arkádabb lett mint volt, tehát amit eddig megszoktak az ott is érvényes. Nincs semmi ami sim módba késztetné az emberkéket.. A PDkért driftelni arkádban is lehet, kipördülés veszély nélkül.
Lehet azért nem jönnek újoncok ligára mert látták hogy simben lesz
De remélem hamarosan jön az orvosság erre a borzasztó gyerekjátékra, szim irányítást mindenhova! Arcadeba kell arkád, mert annak az a neve is, a többi sokkal jobb szimben!
Viszonylag jó képet küldtél UnConn, van amikor 5xör annyian vannak arcadeban mint szimben.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #21381 üzenetére
Akkor mondhatjuk, hogy csúcsidőben 500-600 játékos. De cseszhetem, ha a fenti simvs-ben összesen 54-en vannak. Azt meg még mindig nem értem, hogy arcade-ban miért vannak 3-szor annyian.
-
UnConnecteD
senior tag
a kepet most csinaltam. kb. 1-2 perce.
nekem 531 jott ki ...
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #21379 üzenetére
Tény hogy sokkal kevesebben játszanak mint régebben. Elég sűrűn előfordult, hogy a Phoebus már nem is bírta a terhelést és restartolt. A Subpropolis is emiatt lett megnyitva, de most már az sem kell. Nem ritka alkalom volt amikor 6-700 játékost lehetett összeszámolni csak a lobbikban, plusz még amennyi csak a menüben, optionsben, garázsban, missönben botorkált csak az egyik szerveren.
-
Ricco_hun
senior tag
Sohanapján kiskedden. Ugyanis az a kb 150-200 aktív játékos, aki még kitart a PT mellett, nem méltó rá, hogy megvásárolhassa potom 650k rp-ért az egyetlen class7-es kocsit.
(egy kis elmélkedés: két számérték szerepel fentebb:
a) 150-200 játékos: nevetségesen kevés, ahhoz képest, hogy az egész világon elérhető, hiába van ott a német meg a japán verzió. Elméletileg ezzel játszik az egész USA, nem? Más kiadó, ha ilyen számokat produkálna már rég becsukta volna a boltot, de az aeri azt hiszi jó úton jár, hiszen veszik az AP-t dögivel.
b) 650k rp: a régi rendszerrel sem volt egy kis összeg, de most, hogy minden rp szerzési lehetőséget kivettek vagy bannolgatólistára tettek, eléggé elérhetetlen összegnek számít. Még az igazi kockáknak is több hónap és akkor még csak egy alap kocsid van, amit nem néznek jó szemmel a játékban. Ahogy most játszogatok, nekem pl. lenne vagy 8-10 hónap mire öszehoznék ennyi rp-t) -
korbi
csendes tag
a morello mikor jön?
-
PaJa1
őstag
válasz
ígyvanferi #21375 üzenetére
nem baj, még nem küldünk PMeket... majd ha gyűlik a nép
-
ígyvanferi
addikt
Remélem nem gáz, de csak most állítottam át, hogy mindenkitől fogadhassak PM-et... Ugyan elolvastam alaposan a ligák szabályzatát, ez mégis csak most jutott eszembe.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
ígyvanferi #21371 üzenetére
Sajnos 1x-e csak 1 ligában indulhatsz!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
JackShephard #21369 üzenetére
Ahogy én a fórumon olvastam anno, azok szerint túl jó volt class 1-be, így átpakolták class 2-be, de ott viszont már elvérzik mindegyik ellen. Bár nekem nincs meg, csak ez volt az egyöntetű vélemény.
-
PaJa1
őstag
Touringban nincs szintlimit
Xedos volt az ismeretlen autó
Szerintem a másik kép is bent van aláírásnak, de a profilban nem jelenik meg, lehet ott más kódolás miatt, ha pedig a hozzászólásoknál nézed akkor ott felismeri az első kép kódját is.
-
tomkatomi
tag
Apropó ligák:
Az előző sorozatban lehetett nyerni (nekem nem sikerült) 1 új class 1-es autót. Az tulajdonképpen most melyik is?
-
PaJa1
őstag
-
Dillon
tag
Van valami kitétele a PH Crew-hoz való csatlakozásnak amúgy?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
ígyvanferi #21356 üzenetére
Oké, így már letisztult a kép, lehet tényleg bannt érdemel az a két ember. Csak nem csípem az olyanokat, akik minden kis szaron megsértődnek és egyből reportolnak, meg fenyegetnek chat-en, hogy "erről csináltam screenshot-ot" stb. TA-ba meg nem hiába nem megyek. Ott egy ember elkezd laggolni és utána vége mindennek. Meghát megvan a véleményem a TA-ról.
Dokar: semmi. békesség és harmónia. -
-
Xantomas
őstag
válasz
ígyvanferi #21346 üzenetére
3 15 körös TA-t nyomtam most vele végig, mindháromban lökdösődött eatdustsucker.
-
erdol
senior tag
Szobában látszódnak a nevek végre.
egy darabig azt eltűnt. -
Xantomas
őstag
válasz
Ricco_hun #21347 üzenetére
Ricco, van egy új accom, egyszerűen Xantomas1-ként. Xantomas-hun acomat az öcsém használja. Belefér, hogy mindketten a PH Crew tagjai legyünk? (Úgy is jobb nálam)
(#21346) ígyvanferi Ez mikor volt? Csak azért mert ma én is indultam egy 60 körös TA-t és a felénél ki is léptem, mert ugyan ez a két kis görény idegelt fel.
Basszus, ha lökdösődni akarnak, miért nem CTF-et játszanak? Az még több pontot is ad. Bőven 1200-1300 RP/XP-t szedek össze minden 300 seces CTF után, a hülye lökdösődők miatt meg egy 5 körös TA-ban van hogy csak 200-at. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
ígyvanferi #21346 üzenetére
Ne akarj már te is ilyen kis jelentgető k.cs.g lenni. Most mindenkit ki akarsz bannoltatni, aki valamikor is kilökött a pályán? Lehet, hogy lagg volt vagy lehet, hogy csak mondjuk a hülye tesója belépett az acc-jával, hogy zúzzon egyet. Erre mondjuk hazajön melóból és azt látja, hogy kapott egy friss ropogós bann-t. Így is alig vannak a játékban, muszáj még bannolgatni is? Többet nem játszol ezekkel és kész. Meg van oldva. A TA meg ilyen, jobb ha hozzászoksz, hacsak be nem kerülsz a Dokar & Társai Zrt-be.
-
ígyvanferi
addikt
Hogy működik ez a reportolás? Fentebb linkelte nekem Bazzzs az oldalt, de meccs után nem tudok replay-t menteni. Miért?
Mentem egy 60 körös TA-t, amit a két gyökér ellenére megnyertem. Ketten egész jól mentünk, izgalmas versenynek ígérkezett, de valamikor a verseny közepe táján elkezdtek kilökdösi minket, mikor leköröztük volna őket. Szerencsémre többször is jobban jöttem ki a helyzetből, mint a másik srác, a végére pedig fel is adta és elkezdte őket lökdösni.
Szóval, ha látjátok Redeye2009 és eatdustsucker nevét, ne játszatok velük! -
PaJa1
őstag
Amikor még láttuk az accneveket a játékban akkor kb 5 perccel tartott tovább azokat a játékosokhoz csatolni mint csak simán egy képet küldeni a befutóról. De a díjkiosztás sokkal gyorsabban ment. Akkor tényleg a kövi hét elejére megérkeztek az ajándékok, persze azt amikor nem volt jó az ajándékozó eszköz azt nem számítjuk. Most nem tudok róla, hogy baj lenne vele.
Valószínű ma nyomom fel az EU ligákat, kisebb nagyobb változások lesznek. Pl 5 helyett 8 fordulós, ebből 5öt kell teljesíteni ahhoz hogy kapj nyereményt. Autó korlátozások változhatnak, az új irányítás és új verda miatt. Touringban minimum időlimit lesz, ez a liga a nem vérpofiké, aki tud versenyezni az menjen nagyobba. Én felsőbb ligákba ghost OFF illetve no repairt szeretnék.
-
rsx
aktív tag
Az enyémet meg lehet már el is ásta.Nem igazán értem minek akkor beígérni a díjakat mikor nem osztják ki vagy csak a felét küldik meg.A GM gondolok itt elsősorban
-
Karibaba
aktív tag
Amit rendeztél, "tolatós event " nagy mázlim volt és megnyertem, de azt írtad kapok érte valami kis ajándékot ( popper, csajszi vagy valamit) de nem kaptam még semmit.
De azért valamikor megkapom majd?????? asszem ez volt az -
Xantomas
őstag
Más az, mikor előzgetjük egymást, és hozzuk vissza a lemaradást azt első körben történt dolgok miatt, de megint más, hogy a nutórikus lökdösőket, nem engedem magam mellé, mert ha megelőz, vagy mellém kerül, akkor kampec, mert tol fel a falra, vagy a ki fűre. Én miért tudom megelőzni a másikat szélárnyékban hajtva, nem full gázzal, majd kiugorva padlóval, úgy, hogy ne koccoljam le?
Ne érts félre, imádom a jó fair futamokat, ahol egymást előzgetjük folyamatosan, de ha nem tud megelőzni, akkor igenis vegyen vissza a gázból, és támadjon a másik oldalról. Az életben sem megy másként. Ja hogy itt nem hal bele...Egy jó partnerrel én is minden további nélkül megyek 0:58-as köridőket, nem azzal van a baj. Hanem a suta kis tökmagokkal, akik csak arra hajtanak, hogy eltiporjanak mindenkit, és úgy kerüljenek az élre 3-400m-es előnnyel.
(#21336) ígyvanferi
Rockyban egyedül 1:00:110, szélárnyékban húzva a másikat valahogy 0:58:3xx De 3 haverral most készülünk arra, hogy 4-en egymás mögött felsorakozva, a leghátsó mindig megy előre. Így mekkora időt tudunk összehozni. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Xantomas #21331 üzenetére
Szerintem sem ez a lényege a TA-nak, ellenkezőleg, hagyod előzni, aztán visszaelőzöd, és ezt folyamatosan. Ha ügyesek vagytok, és megértitek egymás, kialakul egy jó kis ritmus, mindig ugyanott mentek el egymás mellett, nem kacsázik senki, nagyon jó így menni. Másfél másodperccel jobb időket lehet így elérni. Főleg akkor hasznos, ha nem te még az élen. Könnyen lefaragható a hátrány.
Egyébként rookie-ban milyen köridőket tudtok hozni? Nekem egyedül 1 perc alá sosem sikerült még. 1:00:001 volt így a legjobb. Mintha ez valami bűvös, átléphetetlen határ lenne. Viszont volt tegnap egy versenyző, akinek 0:59:elejét is sikerült mennie egyedül. Nem igazán értettem a dolgot, mit tudhat jobban? Még csak teljesítményfokozót sem láttam TA-ra a shopban, az adalékanyagot leszámítva, amivel csökken a fogyasztás.Bazzzs: köszi, megfogadom a tanácsokat, feltuningolom a Cobrát és gyűjtök egy pro járgányra. Bár szerencsére az az egy komolyabb, negatív tapasztalatom volt ezidáig.
-
erdol
senior tag
-
Srácok, töröltem a játékot (egyelőre csak az egyik particióról), ezentúl valószínűleg nem fogok feltűnni, vagy csak nagyon ritkán. Indokolni is tudnám, de röviden csak annyi, hogy már nem olyan, mint volt és nem nyújt semmi élvezetet, csak bosszúságot.
Köszönet az eddigi versenyekért és eventekért mindenkinek, akivel valaha is versenyeztem! -
Dillon
tag
Letöltöttem én is a játékot, az első 15 perc benyomása alapján nagyon jó. Elolvastam Sh4rKy cikkét is, de az abban leírtakon kívül érdemes még valamit tudnom? Kissé hosszadalmas elfoglaltságnak tartanám 21.000~ hsz átolvasását.
-
PaJa1
őstag
válasz
Xantomas #21331 üzenetére
Khhm...
Ha nem hagyod előzni a mögötted jövőt akkor nem fogsz gyors köröket menni -> buktad az első helyet, csak akadályozod a játékot. Te is lassan mész, ő is lassan megy persze, hogy felforralod a vizét.
Nem "divat" a másik hátráltatása, mert senkinek sem jó. Szerintem aki szólóban megy az gyorsabb mint az aki folyton feltart valakit.
Ha viszont kölcsönösen segítetek egymást, akkor gyorsak lesztek, másodpercekkel jobb köridőtök lesz, mint annak aki egyedül megy. Elég az utolsó körben a pozicionálásra figyelni, meg persze a boxkiállásoknál, amúgy maxigáz turbórudi! -
Xantomas
őstag
válasz
ígyvanferi #21326 üzenetére
Én is megszerettem a TA-t, csak páran teljesen elfelejtik, hogy pont az lenne a lényege, hogy folyamatosan véded a mögötted jövőnek a szélárnyékból való támadását. Ehelyett jön-jön mögötted a szélárnyékban, látod, hogy a kis zöld nyíl kezd oldalra menni, tehát manőverbe kezd, erre elhúzod egy picit a kormányt, hogy ne előzzön, helyette lassítson. Még szép, hogy beléd megy. Vagy hátulról, vagy mégjobban kihúzza oldalra, és megpróbál kiforgatni.
Ha meg volt annyira ügyes, hogy vette a lapot, és hirtelen a másik irányból előz ki, akkor mikor melléd ér, megtorlásként felken a falra, vagy belök a box utcába.Mod: mindezt úgy, hogy több körön folyamatosan jobb időket mész mint ő.
Majd mikor visszaelőzöd, az első kísérletedkor szintén félre lök. -
Bazzzs
senior tag
Látom a kb. év elején kiírt egy hetes árcsökkentés az ap-s autókra ma váratlanul véget ért (lásd cl5 és cl6). Most bosszankodhatnék, de ha a következő egy hetes árcsökkentés is ilyen lesz, akkor legyen
-
Bazzzs
senior tag
válasz
ígyvanferi #21328 üzenetére
Bár én nem szoktam TA-zni, de úgy tudom, hogy rookie szinten van sok lökdösődő vagy egyszerűen csak ügyetlen emberke. Vegyél egy szinttel nagyobb kocsit (pro), és ott már nem lesz ilyen probléma
Amúgy a játékmód velejárója sajnos, hogy elég gyakoriak az ütközések, de ezek nem mindig szándékosan történnek (sok kezdő, tumultus, lag stb.) Viszont más majd mond okosabbakat TA-ról, mert én tényleg csak pár alkalommal próbáltam
Cobrával kapcsolatban viszont tudok segíteni
Én azt javaslom, hogy mindenféleképpen maxold ki! Istenien jól eltalált autó. Class 3-ban simán a legjobb, és kimaxolva alap class 4-es kocsikat is meg lehet vele szorongatni. Viszont nem olyan drága a tuning rá, így akinek van, az már valószínűleg fel is tuningolta, így alap állapotában nem leszel a legversenyképesebb vele. Nem olyan rég került bele egyébként a játékba, így elég népszerű. Szobát tuti fogsz találni hozzá. Hanyas szinten vagy?
Szerk.: Ja, még egy személyes tapasztalat: Amennyiben a szobába frissen belépő nem reagál a köszönésre vagy a 'ready' kérdésre, illetve játék kezdete után sem köszön vissza a hi guys/hello-ra, akkor érdemes vigyázni vele előzésnél
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Bazzzs #21327 üzenetére
Az történt, hogy első helyen mentem, ketten (azonos előtagú nevük volt, gondolom valami klán tagjai) apránként utolértek. Haladtunk így hárman egy darabig, aztán az egyikőjüket nem sikerült tökéletesen elengednem, hátulról belém jött. Nem volt igazából gáz, senki nem csúszott ki, talán még időt sem veszített. Viszont másodszorra, mikor mellém ért, egyértelműen rám húzta a kormány, én fel a falra, és kaptam egy fincsi áthajtásos büntetést. Így a dobogóból (neadj' isten első helyből) lett egy 4. azt hiszem. Mindegy, túlzottan nem rendített meg a dolog, csak mindenképp furcsáltam, hogy egyből felkapta a vizet és így megtorolta.
Most viszont nyertem egy újabb 60 köröst.És most igazán korrekt játékosok voltak a szobában, főleg ketten, velük hosszú köröket mentünk együtt.
Ja igen, nem a shopban kerestem az upgrade-eket, hanem egyből a garázsban akartam kiválasztani őket.Megéri egyáltalán tuningolni a Cobrát? Most inkább TA-kat játszom (bár még nem mentem élesben a Cobrával). Talán 22-esen egy Harpoon jobban megéri...
-
Bazzzs
senior tag
válasz
ígyvanferi #21326 üzenetére
Mit értesz unfair alatt? Amennyiben valaki szándékosan folyamatosan kilök, illetve csúnyán beszél, akkor arra van egy hivatalos bejelentő oldal itt. Upgrade természetesen van a cobrához. A shop-ban lehet megvenni. Tudsz választani külön a parts és upgrade menüpontok között. Persze az egymást követő upgrade-ek (1-4) megvételéhez egyre magasabb szintkövetelmény társul. Ettől függetlenül viszont láthatod őket a boltban, és ha felpakolod test drive-ra kattintva ki is próbálhatod őket
-
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
Hosszú idő után (talán másfél éve is megvan) újra feltettem a PT-t, meglepett a sok változás. Játékok között hirtelen nem is tudtam eligazodni. Viszont kipróbáltam a TA-t, ami jelenleg a kedvencem. Persze, csak rookie-n. Ha valaki ott unfair módon játszik, lehet valahogy erre felhívni a figyelmet, valahol, jelenteni GM-nek, hasonló?
A sok gyorsan megkeresett RP-ből gyorsan vettem egy Cobrát. Lehet azt majd fejleszteni? Unlockolni kell, vagy csak mivel új az autó, még nincsenek meg az upgrade-jei?
Ennyi jutott így hirtelen eszembe. -
erdol
senior tag
válasz
<-OBB->Herti #21323 üzenetére
Téged is látni,vagyis nem látni?
-
Bazzzs
senior tag
Megint sz*r a szerver
-
PaJa1
őstag
válasz
gentleman07 #21318 üzenetére
Van video KÁRTYÁD, úgy 5 évesnél nem régebbi?
-
gentleman07
csendes tag
[B][P
]Sziasztok.
Letöltöttem a játékot,konfigurált,updételt.
Elinditom,bejönnek a képek,Bódi Szilvy is de sehol nincs semmiféle szöveg.
kérem h valaki sürgősen segitsen mert ahogy írjátok jó játék!!PLS
Ha lehet emailben : boxer07@gmail.comElőre is köszönöm[/P[/B]
-
Xantomas
őstag
válasz
UnConnecteD #21315 üzenetére
Nekem már teljesen ki van a...
Nincs olyan verseny, hogy valaki ne lökdösődne.
Ha megyünk valakivel egy tényleg durván jó futamot, mm-re ugyan azon az íveken, blokkolva a másikat, de végig szélárnyékban maradva, az első adódó hosszú egyenes vége előtt kiugrani mögüle, és megelőzve, akkor biztos, hogy az első kanyarban ki fog forgatni, vagy beléd jön hátulról.Folyamatosan dobálja nekem a Fogaskerekes kis ablakot, majd dob a login képernyőre.
Kurzor szintén eltűnik.
CTF-et nem tudok egy normálisat menni, mert laggol, de akár 15 másodperceket is.
Explorer módban szintén. Megyek át a bogyókon, erre nem veszi fel, majd pár pillanat mulva a másknak egy tonnányi pontja van.Belevágtak megint valamelyik Európa-Amerika Üvegszálba, vagy mi a fene van, hogy ilyen durva csúszás van?
-
(HUN)IronMan
csendes tag
Franyek, + 50% RP/XP Bonus!!!!!
-
UnConnecteD
senior tag
most eppen minden rendben volt, jatszottunk 5-6 -ot egymas utan cimboraval, nem kinlodott semmit a program. csak valaki megint eldugta a kurzort
-
korbi
csendes tag
semmi ujdonság?
-
Stewe24
csendes tag
Ujjra nyitva a PT server lehet menni játszani
-
PaJa1
őstag
válasz
mocyka85 #21307 üzenetére
2GHz, 1 magos, AMDproci 512 rammal, és szutyok 6600 assal elmegy a játék, minimumon szaggat, de arcadera jó. Mindjárt kipróbálom, hogy megy most, rég ültem már a PCmnél játszani, laptopról nyomom, 2ghz c2d, 1,5g ram, 256mg x1600. minimumon közepes felbontásban játszok, általában 30-60 FPS
Az esti pályákat ne vedd figyelembe, azokon valami el van baxva mert fele annyi FPSt produkál a játék éjszakai pályán mint nappalin.
21000 hozzászólást, 2 év termékét soká tart végiglapozni is nem hogy mindet elolvasni
-
mocyka85
csendes tag
köszöntem a választ igen hát én is ezt tapasztaltam h eléggé tud szaggatni csak azt nem értem h low.on is pedig új rendszer új lapok vagy hasonló szóval friss minden új driverekkel na nem baj lassan úgy is újítani kell
-
válasz
mocyka85 #21304 üzenetére
"Végigolvastam az összes hozzászólást" - ~58 óra alatt (pihenés nélkül) át is olvasható az egész, ha minden hozzászólásra 10 másodpercet számolok.
A kulcsok az elején a kezdéshez szolgáltak, ideje lesz versenyezni is. Mivel a játék egy MMORG (massively multiplayer online racing game), ezért a neten kell vele játszani.
Minden 7000XP után jár egy piros kulcs és minden megtett 75 mérföld után jár egy sárga. Ezekkel oldhatóak fel a Mission-ök, amik csak azért vannak a játékban, hogy ki lehessen kapcsolódni két verseny között.
Ezt minden 200-adik hozzászólásban megkérdezi valaki és szoktunk is rá válaszolni. Tehát nem olvastad el az összes hozzászólást.AP-t venni lehet pénzért (valódi pénzért), néhány autó (a license-eltek) csak AP-ért vehető meg. AP-t lehet nyerni a hivatalok fórumon meghirdetett versenyeken, vagy a játékban a Challange játékmódban (nagyon keveset lehet itt kapni).
RP-t minden egyes verseny után kapsz, akármilyen módban mész. Elég sok autó RP-vel is megvásárolható. A kezdő autókat nem szabad megvenni, elég ha a kezdő autóddal tolod egy darabig, aztán ahogy kapod a kulcsokat, úgy oldhatod fel a Mission-öket. Ezekből a feladatokból nyerhető Kawana, Lion, Wizz és Corus is.Eléggé processzor éhes a játék, én ezt tapasztaltam. E2180-on (dupla magos!) alapjáraton (2GHz) szaggat, 3GHz-re húzva viszont már nem. Egy sima P4-es proci nem túl erős, de még éppen elég. Videókártyából elég egy 7300GT is, azon már viszonylag normálisan megy (közepes minőségben). A 6600GT picivel a 7300GT alatt van teljesítményben, tehát low és medium beállításokkal szerintem szépen kell mennie. Ha 8 játékos szobába mész, akkor javaslom inkább low-ra állítani, mert akkor csúnyán tud szaggatni.
-
mocyka85
csendes tag
ja és még1 dolog nincs aza húdezsírlullpullfullfeltuningoltvilágítósípolózenélő gépem de azért ehhez a játékhoz még sztem jó 1 Gb ram 3.2-es proci meg valami szutyi 256-os 6600gt és a verseny közben hát eléggé szaggat szinglibe meg megy rendesen a netre sem foghatom mert az meg 5/5.ös szóval ha valaki tapasztalt ilyet akkor írja le mit bütykölt köszöntem!
-
mocyka85
csendes tag
Napot minden kedves fórumozónak! Végigolvastam az összes hozzászólást és mégis lenne pár kérdésem
nemrég kezdtem el játszani kb 2 napja és még nem igazán értek mindent. Lvl5 környékén járhatok elfogytak a kulcsaim a versenyekben hááát öööö sehol nem vagyok
mit tudnék ilyenkor tenni? és ez az AP-s dolog: ezt akkor az rp-vel lehet pótolni? szóval nincs szükségem AP-ra h bármit is megvegyek? ha valaki felvilágosítana megköszönném azaz sztenjú előre is! Üdv
-
erdol
senior tag
Úgy rémlik "vész leállást" írtak mielőtt lekapcsolták,szóval nem hibák javítása lehet szerintem inkább valami szerver hiba.
-
Stewe24
csendes tag
Remélem ez idő alatt kijavítják az összes BUG-ot a játékban... Ha már 24 óráig szüneteltetni kell a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest