Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Ezt a videót láttátok már?
Fórum alapján annyit már lehet tudni, hogy BMW Z4 kópia, illetve nem class 5
-
hunmyke
aktív tag
válasz
fekeandras #19752 üzenetére
Igen, emlékszem, egész jó volt, ma is léptem fel, de tényleg roncsderbit csinálnak a versenyből néhányan.
Bome, jahh elkezdtem megint, felveszlek.
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras #19794 üzenetére
Hát ja meg nem ártana megtanulni magyarul helyesen írnom se...
-
csny75
csendes tag
válasz
fekeandras #19794 üzenetére
Köszi, ugyanez a PS2 joy is, csak kb 5 éve nyúzom, BF2-ben tökéletesen működik, és minden eddigi játékban is, de a PT nem jegyzi meg, nemcsak a JOYPAD, de semmilyen irányítási beállításokat sem! Erre keresnék valamilyen megoldást, vagy volt-e valakinek ár hasonló gondja, és hogyan oldotta meg?
-
válasz
csny75 #19793 üzenetére
A .../Project Torque/save/controls mappában meg kell nézni a három fájlt, hogy nem lettek-e véletlenül írásvédetté téve. Ha írásvédettek, akkor meg kell szüntetni a védettséget.
Ha így sem működne, akkor kitörölni mindegyik fájlt ebben a mappában (controls), elindítani a játékot és beállítani újra az irányítást.
fekeandras: Én egy Dual Action gamepad-et nyúzok már fél éve (használtan vettem egy 500-asért). Sokat kibír, ezt garantálom. Repült már, csavarodott, asztal szélének ütközött rosszabb napokon.
-
fekeandras
őstag
válasz
csny75 #19793 üzenetére
Nem a reklém helye, de vegyél egy ilyen Logitech Rumblepad II-t.
Unokaöcséim 3éve nyúzzák felvátva (néha repül is ha valami nem úgy sikerül) de szó nélkül túri a szerencsétlen.Az ára is baráti.
-
csny75
csendes tag
Sziasztok!
Régi-új játékos vagyok, egy régebbi, még talán béta állapotában kezdtem el játszani a játékkal, 1-2 éve. A nickem: CsabaHUNDeat.
Van egy kis problémám: ha beállítom a kontrollerem (PS2 joypad + usb Madrics SuperBox 3), vista alatt, a játék seperc alatt elfelejti a beállításokat, vajon mi ennek az oka? Esetleg valami config file-ban lehetne alapértelemzettnek beállítani az irányokat legalább? Amikor felraktam a gamét, az 1. versenyen tudtam használni a joypadot, azóta nem sajnos, de bármilyen irányítási opciót állítok nem jegyzi meg, ha az alapot állítom el, akkor visszalépéskor üres a mező! Légyszi segítsetek, mert a billentyűzettől már vízhólyagosak az ujjaim!
Köszi: Cs. -
Creative997
őstag
válasz
fekeandras #19791 üzenetére
-
fekeandras
őstag
válasz
Creative997 #19790 üzenetére
Privátban adhatnál egy linket róla, vagy jöhet ide a topikba is hátha másnak is vannak ilyen elfekvő képei.
Hát ja kis reklám...
-
Creative997
őstag
válasz
fekeandras #19789 üzenetére
És közben reklámozod a pH-t is
AGn nyitott mian egy olyan topikot, ahová az e hibából kifolyólag készített garázsfotókat lehet berakni
-
fekeandras
őstag
Már megint előjött ez a fránya bug...
De legalább lőttem egy háttérképet...Ezzel a Suzuki Swift GTi -vel (tököm sem emlékszik rá, hogy a játékban milyen nevet adtak neki) nyomulok mostanság, kipróbálgattam az összes RP-ért megvehető Class 2 kocsit de messze ez volt a legjobban vezethető így e mellett döntöttem.Nem bántam meg...
-
Bazzzs
senior tag
Hmmm, mostmár két hete csúszik az update. Múlt héten azt írták, hogy ma jön
-
dokar
addikt
hozzávágtam a pincérhez a tányért és átmentem egy másik étterembe. ha be szerettem volna piszkolni a kezem, akkor nem mentem volna étterembe. régebben sokat jártam oda egy bizonyos étel miatt, aminek TA volt a neve. sajnos az étterem nem csak előkelő uraknak ad otthont, hanem más kevésbé kívánatos egyéneknek is. ez miatt a hely színvonala jelentősen lecsökkent. tovább súlyosbította a helyzetet, hogy a kiszolgálás minősége is pocsék lett. mivel máshol nem kapom meg ezt a fajta ételt, ami általában az esti vacsorám, ezért később fogok visszanézni, miután gordon ramsay rendbe tette a dolgokat.
remélem érthető, tehát várok vmi javítást.
-
PaJa1
őstag
-
GabN73
addikt
válasz
fekeandras #19783 üzenetére
nálam a csütörtök-péntek-szombat-vasárnap-hétfő is játszik
csütörtökön csak este tudok lenni
Időegyeztetés és mehetnénk gurulni egy "pár" kört -
GabN73
addikt
holnap estére eddig csak 1 ember jelentkezett rajtam kívül
későn lenne?
átrakhatjuk szombatra is! -
dokar
addikt
ha többszöri alkalom után is legyet találsz a levesedben, akkor azt két ujjal megfogva kiszeded vagy pedig inkább szólsz a pincérnek, hogy nem vagy elégedett a kiszolgálással?
megjegyzés: jelen esetben ha kiszeded, utána visszarepül, vagy esetleg jön egy másik helyette.(#19779) fekeandras: #19786-os hsz még nincs is, te látod a jövőt vagy mi? na most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz benne.
-
PaJa1
őstag
Ha 2 kattintás "bonyodalma" elveszi a kedved az egésztől akkor inkább nyomjál egy alt f4 kombót. Bár az bonyolultabb...2 billentyű ráadásul egyszerre.
Nekem hetente jó ha egyszer előjön ez a fajta ikoneltűnés. A másik accommal meg egyszer fordult elő de akkor 2 percen keresztül akárhova mentem volna mindig eltűnt az összes ikon
azóta nem volt panasza "neki" sem.
Szerintem dolgoznak az ügyön a debreceni fiúk és lány ;)
-
-
orkaman
csendes tag
sziasztok, csak benéztem miz újs.
már vagy 3 hónapja nem PT-zek, de mazohista módon a gift eventeket nyomomna nem baj, ha egyszer időmilliomos leszek, akkor legalább lesz csomó cucc.
-
erdol
senior tag
Ma szerver leállás lesz tapasztalatom szerint újabb bugok jönnek.
-
dokar
addikt
válasz
fekeandras #19769 üzenetére
én már lassan egy hete nem játszottam, de nem is hiányzik. tegnap este beléptem, csak a chat ablak volt meg, minden más gomb hiányzott, na alt+f4 aztán grid.
-
PaJa1
őstag
válasz
fekeandras #19769 üzenetére
Örülj, hogy a szobáig eljutsz... Nekem kb 2 percen belül amiután beléptem a játékba a gép képet se ad, alapjáraton zörög, semmit nem lehet vele kezdeni csak RESET v POWER gomb megnyomás lendít valamit a dolgon...Ez van kb 1 hónapja.
Szerencsére a laptopon még eldöcög a PT -
fekeandras
őstag
Aaaaaajjjjjj!!!!!
Ezt a bugos szart!
Felb@xott agyilag, mára elégvolt belőle... -
fekeandras
őstag
Miért van az hogy ha belépek TA ba nem tudok sem csatlakozni a játékhoz sem az exit gombot megnyomva visszalépni?Nem spectratorként próbáltam.Maga a játék nem fagy le mert azt a képernyőt látom ahol körbe állva forognak a kocsik, chat ablakot lehet használni stb... de se csatlakozni se kilépni nem lehet.Vártam birka türelemmel legalább 10percet de semmi változás.Csak a Alt+F4 segít.Más tapasztalt már ilyet?
-
Mariann294
őstag
Ujabb free 200 AP event
(Bár ez is kissé macerás.)
-
GabN73
addikt
csütörtök este 10-11 fele egy TA?
mehetünk gurulni,fél 11 a tuti idő ^^
aki jönne az írjon egy pü-t
Rookie-ban tolnánk !
körök száma 15 v 30 v 60
Válasszatok de szerintem középút vagyis 30 kör
MOD:körök -
Nem tudom milyen frissítést hoztak ki mai napra virradóan (bár mondjuk nekem már március 6-óta nem updatelt), de nem indul el a PT. Bejön a kis szárnyas ikon, aztán Microsoft Error Reporting. Semmi hibaüzenet... Mindkét telepítés ezt csinálja.
MOD: Nem szóltam. Ezt a sz..t, magától megjavult. -
Bazzzs
senior tag
Én ezzel tisztában vagyok, de "idegesített", hogy nem jövök rá
Volt anno egy ilyen üveggömbös event is, ami nagyon egyszerű számsorokat követett. Azt meg is nyertem, de ez piszkálja az agyam, hogy nem jövök rá. Még most is állítom, hogy van benne valami logika, de majd kiírja a végén, feladom
Nrduu remélem benne vagy a 3-ban, mert még két napja úgy volt, hogy csak GS/GM-ek találták meg, ők meg elvileg nem számítanak -
PaJa1
őstag
Nem akarok senkit se lelombozni, de úgy láttam hogy csak az első három kap APt és azok már az első napon megvoltak. Van rengeteg kocka aki az ilyeneken nagyon felizgul és pusztulásig csinálja... azok kapnak az effajta eventen APt.
-persze tévedhetek....nagyon kicsi valószínűséggel -
válasz
Bazzzs #19754 üzenetére
Az volt a feladat, hogy meg kellett keresni a linkeket, amik a játékok fórumában volt elrejtve. Minden egyes játék fórumában egy-egy városra mutató link volt elhelyezve.
A csel az benne, hogy nem postol Jonghost új hozzászólást a topikokba, hanem kiválaszott egy-egy hozzászólást és moderátorként azokat módosította (például).Nagyon nehezen találtam meg a linkeket. Az utolsó még nincs meg, de lehet nem is találom meg.
Nincs benne logika, csak a keresésen múlik minden (meg a figyelmen). -
Bazzzs
senior tag
Úgy láttam Méri, meg még valaki próbálkozott ezzel az AGE Rat Race nevezetű event-tel. Én is szenvedek vele, de egyszerűen semmit se találok
Ti rájöttetek esetleg valamire azóta? JonGhost-nak volt már egyszer egy üveggolyós event-je, akkor számsorozatokban kellett gondolkodni. Biztos vagyok benne, hogy most is valami logikát követve kell a linkeket megtalálni, de eszem sincs hozzá.
Valaki annyit írt fórumon, hogy gondoljuk végig milyen 'resources'-okat ad az aeria meg mi a közös minden helyben, ahol már voltunk. Nem igazán értem mit érthet ezalatt. Valaki rájött esetleg valamire időközben? -
fekeandras
őstag
-
GabN73
addikt
válasz
Mariann294 #19747 üzenetére
nyugi már leírtam nekik
-
GabN73
addikt
válasz
Baggio35 #19744 üzenetére
ezt az oldalt megnyitod
Keresd meg a Step 1-et.a végén ott van hogy Sign in here ((katt)) (most bejelentkezel)
ha minden jól megy akkor ugyanazon az oldalon maradsz legörgeted az aljára és voala! ott egy fehér üres mező ahová beírhatod!szerk:egy két pont
-
hunmyke
aktív tag
válasz
Mariann294 #19743 üzenetére
Hali, értem amit mondasz, de belépek akkor hova írjam be a kódot?
[link] -
Baggio35
csendes tag
Hali mindenkinek!Tudna vki segíteni abban,hogy hová,és hogyan kell beírni az e-mailban kapoott "Free gift"kodot?
-
Mariann294
őstag
válasz
hunmyke #19741 üzenetére
Ha mmegkaptad a levelet nem értem mi a gondod.MINDEN BENNE VAN!Többek közt a link is ahova be kell irni a kodot.Mégpedig ezaz:
http://project-torque.aeriagames.com/cse/amd
(nem mükszik a link gomb)
Rákattansz hogy Sign in here.Belépsz majd utána frissited a linket amit küldtem.És beirod a kodot.Remélem tudtam segiteni.
-
hunmyke
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy kis problémám, én is megkaptam ezt a levelet, de nem találom hova kéne beírni a kódot. Beléptem előtte az Aeria-ra is. Elvileg a Gifts fűl alatt kéne megtalálni nem?
Vagy én keresem rossz helyen?
[link] -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #19736 üzenetére
Hetente ha 1xer fordul elő ilyen hiba nálam. Játékosinfó megtekintése segít.
-
erdol
senior tag
válasz
Csak neked új nekem rendszeres.
-
tomkatomi
tag
válasz
Ilyenkor, ha a chat ablakban valaki nevére "jobbklikkelsz", behozza az user adatait, és visszajönnek a hiányzó gombok is. Nálam mindenféle menüs problémára ez a +oldás
-
GabN73
addikt
válasz
1 az szép
2:nekem ma az egész menü nem jelent meg,semmi,csak a szürke háttér. Fogalmam sincs mi lehet ez...
-
PaJa1
őstag
válasz
GabN73 #19731 üzenetére
Ma legalább 300 kört mentem zsinórban TAban, 5x60 kört tuti mentünk... Tartott másfél óráig cakkum púder minden
299 csak mérföldben jó... de annyival normál körülmények között nem mész ;) A rúki is képes 300 kmph fölé tornázni magát... a többinek meg 350 a valami....kanyarban
Nekem akkor van olyan hibaüzim, amikor kétszer kattintok a use gombra.
Mellesleg jó TAban általában benne vagyok
-
GabN73
addikt
szerk:kérdés#2
Ma jönne vki egy 30 körös TA-t?kérdés: TA-ban a 299-es tempó az jó?
kérdés #2: miért van az ha giftet aktiválnék azt írja h Gift not fund?
-
bbm
csendes tag
Az mért van hogy én nem kaptam ilyen key-t az ingyen cuccokhoz!???
-
fekeandras
őstag
Kéne egyet meccselni valamikor...
-
PaJa1
őstag
válasz
Stig20 #19721 üzenetére
Az integrált intel vga chipeket nem komálja a játék, legalábbis eleanor kezdetén voltak vele bajok. Játszani tudtál, de a feliratok nagyon nehezen voltak olvashatóak. Nem tudom, hogy azóta változott e a helyzet. Nekem ati x1600 mobility radeon van a laptopomban. 2 éves driverrel fut a játék gond nélkül.
-
GabN73
addikt
válasz
Creative997 #19722 üzenetére
hát nem kaptam
Valakinek esetleg feleslegbe ? -
GabN73
addikt
hali
nemrég kezdtem a játékot(előtte is játszottam csak akkor nem volt ennyi event) és azt szeretném kérdezni hogy hol lehet event kódot szerezni az AMD/ATi-ra?Nick nevem: V1rtuaL
-
Mariann294
őstag
Még jó hogy nem vettem meg ezt a Mazdát class 2.Uff
Akkor még gyüjthetek jó sokáig valami evo-ra.Nekem még mindig az tunik a legjobb választásnak.Dehát mire összegyül rá az ap-m1 new Fantasy car - The Cobra!
Na erre kiváncsi leszek.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
fekeandras #19716 üzenetére
Igen, pont az a lényege a mail-nek, amit kicsillagoztál. Azt a kódot kell bemásolni ezen a linken: http://project-torque.aeriagames.com/cse/amd
Előtte jelentkezz be az aeriára, mert csak akkor fog megjelenni az a beviteli mező ahova be kell másolni a kódot. Megnyomsz valami button-t (), kiírja, hogy thank you, és ha belépsz a játékba már meg is érkeztek az e-mail-ben felsorolt free gift-ek.
Szerk: vagy téged a körítő duma érdekel? Mert szerintem az lényegtelen. Meg még felsorolja, hogy milyen új dolgok várhatóak a közeljövőben.
-
fekeandras
őstag
Kérnék egy kis segítséget, nagyjából lefordítaná nekem valaki a lényeget?
Ezt az e-mailt kaptam reggel:Players! Are you ready to Torque up your System?
Thanks to the generous support of Project Torque by AMD we are proud to announce 'Torque up your System's sweepstake. Everyone who is entered into the sweepstake will have chance to win one of the 4 Quality Video Cards from AMD/ATI! We are giving away 2 ATI Radeon HD 4850 and 2 Sapphire HD 3850 Video cards!This event will run from April 24th 12:00 PM PDT to May 24th 12:00 PM PDT.
Your Key to enter this event is: **** - **** - **** - ****
This key is good for FREE GIFTS and is also your entry into the sweepstake. The only way to enter the sweepstake is to redeem the key. By redeeming the key you are automatically entered in the drawing. Only 1 key per account allowed.
What are the free gifts?
Redeeming your code will give you the following gifts:
Brand New Limited Edition AMD Rudy car Vinyl for RX-7
A 10 pack of Double RP (General Racing Item)
A 10 pack of Double XP (General Racing Item)
A 10 pack of Combo Seekers (Explorer Mode Item)
A 10 pack of Inixo's Additive (Thunder Alley Item)
A 10 pack of Drifters Hack Pack 3 (Drift Racing Item)
1 Golf Cart 7 Days Fore!
1 Black Skeleton key - Unlocks or accomplishes any one mission, task or drivers challenge
How do you redeem your key?
To Redeem your key please go to http://project-torque.aeriagames.com/cse/amd and follow the instructions on that page.Recently released new content:
Honda Car Release - Honda Civic type R - Now available!
5 new racing tracks
New bundles available in the PT Web Item Mall
New features & content under development/coming soon:
'King of the Hill' Crew battle system - Monthly rewards for top crews
New Mission system with Bronze, Silver and Gold levels, prizes and Prestige rewards
1 new Fantasy car - The Cobra!
3-5 new Licensed cars
Crew heads up dueling systemIMPORTANT NOTICE! PATCHING ISSUES!
Any player having patching or updating issues, please go to: here for more details on how to resolve. IF for any reason that does not work a clean install will also resolve the issue.Look forward to seeing all of you in game!
*Aeria Games is responsible for overseeing and handling the sweepstakes, prizes and fulfillment. Please contact Aeria Games for any questions or issues you may have.
Ilyenkor bánom, hogy nem az angolt választottam a suliban...
-
Bazzzs
senior tag
Na megszületett végre a döntés a mazdáról
CTD válasza a fórumon:
We confirmed with Dev's it will be Class 2.1! We thought it was going to be 1.3, but too good for Class 1.
Magyarul Cl 2.1 lesz, bár korábban Cl 1.3-nak szánták, de oda túl jónak találtatott. Ezért keringett tegnap még kétféle információ. Kár, mert így gyengus, viszont Cl 1-nek nem lett volna semmi
Még jó, hogy nem vettem meg.
-
Creative997
őstag
elkezdtem én is, de nem nagyon tudom hol találom a linkeket. Pár másik fórumba benéztem de esélytelen számomra. Láttam valakit aki lvl0ás, 1 win/1 lose és már végig ért..
Fogalmam sincs milyen linkre kell kattintani, megnéztem jonghost postjait de nem találtam közöttük semmit
-
Mariann294
őstag
Nah közben láttam hogy megkaptam a kulcsot!!
-
Mariann294
őstag
válasz
fekeandras #19707 üzenetére
Itt nem a kocsi a lényeg
....azt csak tesztelgettem.De nekem is tul lomha
-
Ricco_hun
senior tag
Hát most nézegettem az egyes kocsik "pöttyeit" class-on belül. Eddig sohasem ez alapján választottam a kocsimat. És valószínűleg ezentúl sem fogom figyelembe venni, mert xart se ér. Például az evo/wrx 1 pöttyös, a spiedo meg 3. Mégis mi alapján
, merthogy a spiedo nem viszi le az evo-t/wrx-et az biztos. Találtam némelyik kocsinál logikát is ebben a pöttyözésben (pl az oké, hogy a civic type-r class4-ben csak 1 pöttyös), de az esetek többségében nem igazán megbízható ez a fajta rangsorolás a kocsik között.
-
PaJa1
őstag
válasz
lopicika #19705 üzenetére
Ha megnézed akkor látod hogy valódi márkák vannak a verdán feltüntetve... ilyet látsz valamelyik LevelRben vagy a PTben? Szerintem ez egy promo csomag része, lehet, hogy lesz majd igazi szponzora a játéknak amit fel is tüntetnek majd?!
A Mazdán nem tudom mit csodálkoztok annyira... már napok óta ott lifeg a ranglistán ;)
Az osztálybesorolásáról nem sokat tudok, de class1be volt begondolva. Ez volt a titkos nyereményautó a ligákon is. Tehát aki azt kért az Xedost fog kapni. -
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294 #19706 üzenetére
Foscsombék az a kocsi... Irányítása több mint röhejes, nagy lomha billegős izé...
Próbálgattam kicsit de hamar rájöttem nekem ilyenem biztosan nem lesz. -
Mariann294
őstag
Ujra kellett a raknom a gépet.Mire felraktam rá a PT ráment egy egész napom.
Aztán találkoztam egy ilyennel is! -
lopicika
csendes tag
Hi
Nézkélődés közben találtam, valami van a képen
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #19701 üzenetére
Teljesítményt jelöl, mint ahogyan Crea is írta, de szerintem értelme nem sok van. Mármint attól, hogy valamelyik három pöttyös még nem biztos, hogy tényleg jobb is összesítésben mint egy egy pöttyös. Vegyük például a Quadro-t. Teljesítményre jó, de körülbelül úgy fordul mint egy uszály
Ezt meg már mindannyian tudjuk, hogy nem a végsebesség meg a lóerő jelenti adott szinten a győztes autót, szóval szerintem értelme nem sok van. De ez csak az én véleményem
Maximum Wangan-ra nézve van értelme figyelni a pöttyöket
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #19700 üzenetére
Ezt értettem, hogy az 1.3-at arra értitek, hogy class1 és 3 pötty. De a pöttyök mit szimbolizálnak játékon belül? Ezt még sose néztem, hogy most melyik kocsi hány pöttyös adott class-on belül. Egyáltalán van valami jelentősége?
Az új kocsikat meg nagy szeretettel várjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest