Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Mostanában egyre több embernél látok Evo-t. Tényleg ennyivel jobb lenne a WRX-nél?
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #19598 üzenetére
Igen, a hosszú nyújtott kanyarokban elmarad az idő billentyűzetnyomkorászással...
Féktáv meg nem tudom, pedállal könnyebb adagolni, ligán a quadroval nyomkodni kellett rendesen a féket mert mindig blokkolt a kerék. A corrallal is nyomkodni kellett a féket mert erősebb fékezéskor ha egy kicsit is eltértem az egyenestől a fara kezdett megelőzni.Én tegnap versenyen és ma replayben is azt vettem észre, hogy vagy jobb féktávot tud venni valaki pedállal vagy késik a féklámpa fénye ha mást nézel.
Yozseeval mentem stock 2000GT circuiton, és a hajtű előtti fékezésnél úgy estem rá hogy hamarabb kezdtem el fékezni! Legalábbis én úgy láttam, hogy neki a féklámpája később gyullad ki de mégis rövidebb úton lassul. Aztán meg replayben amit mentettem Inside Hunter CrossRoad rallijára gyakorlást azon is sokkal kevesebbet világít neki a féklámpája mégis ugyan olyan lassulást ér el mint én aki tapossa a lefele nyilat néha felengedve egy kicsit.Szerintem billel nem lesz gyorsabb a játékos. Kormánnyal meg nehezebb menni de sokkal jobb érzés. A PTben szerencsére lehet billentyűzeten is boldogulni, a sim-ekről ez nehezen mondható el.
-
tomkatomi
tag
Sejtettem, hogy valaki megcáfolja majd...nos én így megyek, mert így jó. Te Paja, és még 1-2-en egy külön kategória lehettek (vagy neked valami különleges verziójú játék futhat a gépeden), mert billel futsz olyan időket, mint mások kormánnyal, kontrollerrel.
Én az átlagra gondoltam. Azok pedig verhetők mindkét és még jónéhány pályán
-
PaJa1
őstag
Szerintem Canalon is a hexan megy jobb időt. Broadon ligán én hexannal mentem és tartottam a corallosokat.
-
Creative997
őstag
Így van, meglepő, de például sports sedanban a b-road reversen a Corall a leggyorsabb, jobb a 2000GT-nél és a hexannal is. Lehet hogy az egyenes szakaszon állva hagynak a többiek, de a kör végére utoléred és a 2. kör végén már te vezetsz a corallal, mert sokkal gyorsabb a kanyarokban, gyakorlatilag alig kell fékezni, csak lassítani kell és ez a legtöbb pályára igaz. Mondjuk egy broadways 4-en esélye sincs a corallnak, meg a gyors pályákon.
-
-
Ricco_hun
senior tag
Éééééééééééssssss level 41! Folytatnám tovább is az explorert, de nem csak gépezésből áll az élet, menni kell ki ház körüli munkákat végezni.
-
Domonkos
addikt
válasz
Creative997 #19590 üzenetére
A corall miért olyan jó kocsi?
A hexan simán legyorsulja...
-
Creative997
őstag
válasz
fekeandras #19589 üzenetére
Következő RP-s kocsinak 3-at ajánlanék: Class2-ből Hexan vagy Corall, Class4-ből (22-es szinttől) Stallion. De egy jó tanács autóválasztás előtt: menj a boltba, válaszd ki a kocsit, rakj rá akármit, amit szeretnél (tuning, balance) és menj a Test Drive gombra és ott teszteld le, anélkül h bármit is megvennél!
-
fekeandras
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz
aborbely #19581 üzenetére
Milyen autót választottál?
Class1es autót NE VEGYÉL boltban, kivéve a Corollát ha tetszik, mert az összeset megkapod az első oldal MISSION teljesítésével.
Class1ből a kawana és a lion jó. Mindkettő jól kanyarodik. A wizz és a corus olyan középszarÉn még anno azért kezdtem újat, mert nem a kawanát választottam... TNA nem a fő acc ;)
Kérdéseidre a játékkal kapcsolatosan itt kaphatsz választ. -
dokar
addikt
válasz
fekeandras #19586 üzenetére
tankoltál is? draft volt? DTP? BF?
-
dokar
addikt
válasz
fekeandras #19584 üzenetére
akkor lassan kezdhetsz TA felé kacsingatni így ni
-
fekeandras
őstag
válasz
Domonkos #19580 üzenetére
"Szerintem a 19x350-es csík is kiválóan alkalmas, hogy megmutasd,hova tartozol."
Bele kell írni az aláírásba és kész.Arról mindenki vágja mi a helyzet...
(#19583): A frászt én is csak alig pár hete akadtam rá a játékra.Jelenleg Class1-ben fekeandras_hun néven egy Wizz-el tolom mind egy eszement...
Most értem el benne azt a szintet, hogy már nem nagyon van hová fejleszteni a kocsit.Kezdődhet az RP gyűjtögetés valami jobb verdára.Sok mindent nem vágok még de lassan menet közben rá lehet jönni a dolgokra.
A szerverek teli vannak magyar játékosokkal.Ne tévesszenek meg a nevek.Nem volt még olyan nap, hogy ne találkoztam volna legalább egy magyar arcal. -
aborbely
csendes tag
válasz
Domonkos #19582 üzenetére
Köszi. Most láttam, hogy van car upgrade. Ott százalékosítva vannak az emelkedő értékek. Majd kitapasztalom hogy mi merre hány méter. Nagyon király ez a játék. Régen kutattam már jó autós játék után ami nem NFS, és nem ralli.
A magyar játékosok hol vannak? Bár gondolom már mindenki legalább class 5-ben versenyzik. -
Domonkos
addikt
válasz
aborbely #19581 üzenetére
Hello!
A két leggyorsabb fejlődési formáttól éppen most fosztanak meg bennünket...Az egyik a wangan sim-ben amitől ma búcsúztunk. A másik az explorer (csak combo-kkal) amit várhatóan a következő héten húznak majd leA jó street kocsihoz minden 4esre kell tuningolni
(én először a handling-et szoktam fejleszteni (beleértve a body-t is)),de hogy Te mit fogsz csinálni az csak rajtad múlik...
Sok sikert!
-
aborbely
csendes tag
Sziasztok!
Én most leltem rá erre a játékra ,és nagyon tetszik. Látom a fórumon most éppen vér folyik, de azért lenne egy kérdésem. Mivel most kezdtem el a játékot, nem igazán vágom mik a legyorsabb fejlődési formák. Még az alap autóm van meg, és gyűjtöm a pontokat ezerrel. Most jön a tuning. Gyorsuláshoz vettem már két féle alkatrészt is, de nem sok változást hozott egyik sem. A kérdésem a köv: Grip-ből melyiket vegyem? A lényeg egy jó street-es kocsi összehozása lenne. Sokszor tűnik úgy hogy a többiek állva hagynak, pedig ugyanolyan class-ban tolom mint a többi. -
Domonkos
addikt
Nézegettem az OBB fórumát és láttam, hogy panaszkodnak, hogy kihalófélben van a PH...de az övüké sem megyeget... Ezzel a hsz.-szel nem az a célom, hogy mégjobban szétszakítsam társaságot, hanem pont az ellenkezője! Én midkettő "csoportot" megértem.
Megértem a PH-sokat, mert tényleg túlzottan nagy aláírásnak nincs értelme... Szerintem a 19x350-es csík is kiválóan alkalmas, hogy megmutasd,hova tartozol.
Másrészt megértem az OBB-seket is, mert ahol nem kedvelnek már oda tényleg nem érdemes menni... Sajnálom, hogy csak azt a megoldást találtátok, hogy csináljatok egy csak OBB-s fórumot
Ez a háborúskodás nem fog semmire sem vezetni és soha sem vezetett!
Ez a fórum régen nagyszerűen ment! (Olvasgassatok vissza)Én csak ennyit szerettem volna hozzászólni ehhez. Köszönöm annak aki megért és egyetért velem!
-
Ricco_hun
senior tag
Na mára elegem van az explorerből. Már csak 174k xp kell és lvl41
. Majd holnap délelőtt folytatom a Forma1 után.
PaJa mégegyszer megkérdezem: mikor szándékozzák csökkenteni az explorer rp/xp adási faktorát? Vagy te sem beszélhetsz róla, mert seggbe billentenek?
-
Domonkos
addikt
Ma teljesen kifulloztam a buggy-m!
Az XP csajt is kibontottam, hátha jövőhéten már "szájbarúgják" az explorert. És elértem a 32-es szintet -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #19575 üzenetére
Az a karácsonyi vinyl lehet, mert ha felteszed és leveszed akkor a karácsonyi festés ugrik.
-
UnConnecteD
senior tag
egy teljesen egyszeru, egyszinu zold fenyezes az miota szamit EXTREME VINYL-nek ? tegnap vettem eszre a Phoenix-nel. Ok, szep, de ez igy elegge tulzas
-
bome
csendes tag
Na megoldottam! A frissítő csík felett tiszta szürke volt az ablak, rámentem jobb gombbal és frissités, kiirta a kért webhely nem érhető el offline módban. Mondom wazz há megy a net!
Befrissitett és jó lett minden wááá!
Tönkre tesz ez a sok bug
-
bome
csendes tag
Nem lehet h a netemmel van vmi? mert böngészni tudok, de MSN-re sem tudok belépni!
-
bome
csendes tag
Segítsetek!
Próbálom elindítani a PT-t de nincs start gomb, és azt írja ki Update finished with error! File: header3.dat Errorcode 1001!
Ilyenkor mi a teendő?
Tudni kell, hogy tegnap este 7-kor elszállt a netem és ma reggel jött vissza. Van vmi új update? Mert tegnap este 6-7 között még játszottam a gammával!
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #19566 üzenetére
Wangan és explorer változni fog, egyiket sem ilyen jól könnyen fizetőnek tervezték.
Akinek van ilyen baja hogy megcsináltnak látszik a jogsi de még sincs teljesítve az szóljon GMnek vagy nekem.
-
UnConnecteD
senior tag
az igen. Wangan-hoz 47 Millio XP szukseges
-
Bazzzs
senior tag
Húú de jó h feljött az EVO vs. STi téma. Engem is csábított már a gondolat, de nem tudtam köztük dönteni:S Viszont cl 5-ből megvettem az NSX-et nyeremény AP-ből, mert beleszerettem a kinézetébe
Menni még nem sokat mentem vele, mert előbb fel akarom tuningolni. Olyan kérdésem lenne, hogy azon kívül, hogy szép, mennyire versenyképes? Statok alapján az EVO rohadt jól gyorsul kimaxolva, az NSX meg verhetetlen végsebességben. Eddig az alap kocsikon kívül egy kimaxolt Stallion, meg egy közepesen tuningolt NSX van meg. Utóbbival tudok majd boldogulni cl 5-ben vagy vegyek mellé egy EVO-t vagy WRX-et? Ha versenyképes velük, akkor inkább ellövöm az AP-t a Corolla és Toyota 2000 párosra
Előre is köszi a segítséget
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Domonkos #19553 üzenetére
Most már értem. Valamiért megcsináltnak tekinti az előző licensz tesztet, pedig te azt nem is csináltad meg és most be vagy ragadva azon a szinten. A kép szerint a következő licensz teszt aktív. Azt nem tudod megcsinálni? Elég gáz ez a helyzet, szerintem a vége az lesz, hogy jelenteni kéne az aeria megfelelő topikjába, mert most így senki sem tud rá megoldást mondani.
-
bome
csendes tag
Elkészült .HRT. - Hungarian Racing Team - várjuk a jelentkezőket!
-
Domonkos
addikt
Segítség kéne, de nagyon sürgősen!!!
Egyik frissítés után beléptem pt-be mondom gyakorolok a 30-31es licenszre és látom, hogy készen van...Na mondom megspóroltam 1400RP-t. Igenám de most, hogy elértem és meg kéne csinálnom nem lehet. Practice-t tudok menni de még ha aranyra is csinálom meg akkor sem enged tovább. Kéne szólni valami kedves GS-nek, hogy adjon még 1XP, vagy zázja le nekem ezt a licenszet, mert beragadtam!!!
Vagy esetleg van valakinek valami más ötlete?
Talán megcsinálhatnám a 35-36osat, de azzal sem lennék sokkal előrébb... -
PaJa1
őstag
válasz
bumbalaci55 #19547 üzenetére
Néha én is eldriftelgetek, igaz általában csak eventre és/vagy haverokkal.
-
bome
csendes tag
válasz
Mariann294 #19538 üzenetére
Mariann!
Egy kis segítség!
bome7 ---> =MildWolf=
bumbalaci55 ---> =BlackWolf=
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #19542 üzenetére
Na megnéztem az aeria oldalán a purchase history-ban és kaptam 400AP-t a youtube-os eventért, végre. Ha hazaérek szerintem veszek egy Honda S2000-et. Class4-ben úgy is csak a Phoenix-em van. Class5-be meg összkerekesnek ott van a Spiedom. Szóval relli ótót majd akkor veszek inkább, hogyha rebate sale akció lesz. Mondjuk addig remélem megint lesznek ilyen 100-200 AP szerzési lehetőségek, mert az S2k vásárlás után igencsak megcsappan majd a nehezen összekuporgatott AP-im száma.
-
dokar
addikt
ma este 20 körül, talán egészen 22-23 óráig, 30 körös TA versenyeket megpróbálok rendezni. az első verseny szűretlen lesz.
-
Mariann294
őstag
Most versenyzés közben kaptam 300 P-t!
Gondolom a youtube-os.Épp ideje volt! -
ABnormal
őstag
majd nézzetek rá néha azoknak az adatlapjára akik nagy dérrel-durral itt hagyták a fórumot...
vicces,hogy ki mikor jelentkezett be legutóbb...
biztosan unatkoznak a saját fórumukon...
komolyan mondom nincs is kedvem elindítani a PT-t... -
Ricco_hun
senior tag
Most, hogy leértékelés van szinte az összes kocsin, elgondolkodtam, hogy venni kéne egy relli ótót. Csak ugye az örök kérdés (és harc
): Lancer Evo vagy Impreza STi? Akinek mindkettő megvan az dobhatna valami infót, hogy melyik a jobb (tudom, próbáljam ki test drive-ban, de mire egyenként rárakok mindent mindkét kocsira addigra megőszülök). Vagy még elég csábító a class4-es Honda S2000. Elbizonytalanodtam vagy mégsem
.
-
Möhe
addikt
törőték a modik a háeszemet (brühü)
amúgy olyanok mint nagyok,csak kicsibe(ugratás volt,nem megsértődni)
hétvégén lesz valami balkanyaros füttyfürütty a boxucca körül? monnyuk egy vagy több 60 körös?
régen voltam máramúgy felesleges beskatulyázni valakit hogy TA vagy CTF vagy Drift,vagy mittomén mit szeret és hol tölti a játékidejét, mindenki mást szeret
(én pölö a Horváth Évi 2 nagy szíve csücskét: ( o )( o ))
-
dokar
addikt
megy ez a játék vista 64 alatt?
-
Racecam
nagyúr
Takarítottam.
SSP33DY: Légy szíves fogd vissza magad és ne kelts itt flame-et.
-
-
UnConnecteD
senior tag
valakinek van kedve delutan CTF vagy drifthez esetleg? 2-5 kozott kb.
vagy csak mostantol kizarolag baszogatjatok egymast?
-
bome
csendes tag
Ha azt akarjátok, hogy ne legyen vége ennek a fórumnak, váltsatok témát. Aki akar menjen más fórumokra, de ide csak azért ne írkáljon be, hogy felkavarja az állóvizet. Én is bánom ezt az aláíráskép tiltást de na.. Ki lehet bírni. Most azért mert 1-2 moderátorral összekap valaki azért nem kell elhagyni a fórumot, főleg nem csoportosan, ennyi erővel az egész PT-t abba lehetne hagyni a sok rossz arcú miatt aki a játékban van. Na hogy kicsit más témát hozzak a fórumra, holnap este fele létrejön egy új magyar crew: [.HRT.]Hungarian Racing Team, színvonalas, jó hangulatú társaság leszünk várjuk a jelentkezőket. CTF fanok előnyben. eddigi tagok: MildWolf & BlackWolf.
Akármennyire is hihetetlen még a számomra is, de szerintem a PH sokkal átláthatóbb mint az ilyen "maszek" fórumok, és már ehez is vagyok hozzászokva, én maradok itt, de ez nem azt jelenti, hogy akik elhagyták a fórumot azokkal rosszban lennék, mert a többi PT-s oldalra is felnézek néha (obb és hungarianpt)! Mert jó kis oldalak azok lehet még én is csinálok egyszer egy .HRT.-s oldalt!
De egyelőre van elég dolgom jelenleg készülő oldalammal: mcfc.hu
-
Mariann294
őstag
válasz
Ricco_hun #19520 üzenetére
Az istenért ne kezd már te is!
És miért baj az ha van egy klán,jó társaság,barátok és csinálnak egy külön oldalt is?Mert tudod sokan csinálják.Oda neked nem kötelező menni.Ha nem teccik ne nézegesd.Ennyi.
Szpíidi: Léccives fogd vissza magad és ne beszélj mindenki nevében.
Ilyen hsz-ekkel azt fogjátok elérni hogy bizony szétmegy a "banda".Csak szolok. -
Ricco_hun
senior tag
Én azért nem lennék ennyire pesszimista. Néhány emberkének erőt kéne vennie magán és nem birka módjára követni másokat (ha ők mennek én is megyek címen). Annál többet élt meg ez a topik, minthogy csak így hagyjuk veszni. Azért kéne pár partner ebben. Igaz a modik időszakos ámokfutásai nem sokat segítenek benne. (azért sem teszem off-ba
)
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY #19517 üzenetére
Na most nyomd be te is a durcát. Há de nem? Tudsz kulturáltabb körülményeket a fórumozásra a Ph-nál? Meg miért jó az, hogy százfelé szakítjuk a társaságot. Tudtam, hogy csak hátrányai lesznek ennek a klán-rendszernek. Tessék, idáig gyűrűzött. Erről is az aeria tehet
. Nem hiába nem léptem be egy klánba se játékon belül (tudom, nem is nagyon kapkodtak értem - nem vagyok egy pro csukló sofőr na).
Régebben is írkálták be ide emberkék, hogy csinálnak külön honlapot meg pt-fan oldalt. Mondtuk, hogy jól van csináld, de az már nem lenne olyan funny, hogy 3-4 oldalt kell nézegetni állandóan, amikor központi pt fórumnak itt van ez. Azért majd' 20 ezer hozzászólásig csak eljutott ez a "szedett-vetett banda". -
PaJa1
őstag
Na most hogy törölték az előző HSZem így bubinak esélye sincs reagálni rá. Nem mentette el valaki a balhét?
Ha leszünk 3an sárgák akkor megint lehet tojást keresni.
-
Ricco_hun
senior tag
Fú, félve írok be bármit is, még letámad a barna mackó
.
Ilyen sem volt még. Most valamennyi kocsi akciós. Elég csábítóak, be is neveznék egy Lancer-re, ha megkapnám a jutyúb videjós eventért az AP-m. Taz, csak írogatja, hogy elnézést, meg sajnálom, de AP sehol. Na mind1. A mostani árakat még megfejelhetnék egy 50% rebate sale-el és akkor többet egy rossz szavam nem lenne az aeriára (no azért ettől nem félek, mert ilyen úgyse lesz
).
OBB-sek visszejöhetnétek. Most, hogy ilyen összetákolt honlapok soselátott fórumaira jártok az kinek jó? Sylar (Lacika), oké tudom, hogy sok munkád volt az egyéni aláírásképekkel, meg jól is néznek ki, de fölöslegesek. Egyszer kétszer be lehet rakni, hogy nekem ilyen is van, de hogy most egy egy tapsolós smiley-t vagy csak annyit, hogy "PM ment" tartalmazó hsz-ek után elég gáz betenni egy kb 8 sort foglaló képet.
Bubival meg nemtom mi vót. Talán ivott vagy csak már a végletekig felhúzta az agyát ez a "nevezd át magad vagy ready up for ban" dolog. Amit én sem értek, szvsz fontosabb dolgokkal is törődhetnének a GM-ek (pl AP kifizetés
). Meg mondom, tegnap találkoztam egy "SerGeyGoesAnal" nevű egyénnel - ööö hiba a Mátrixban.
ui: nem baj, én akkor is fogok ide írni, ha senki más nem is
.
-
SylarHUN
senior tag
Akit esetleg érdekel egy új fórum az katt. ide: OBB és Project Torque.
Mindenkit szeretettel várunk!OBB Crew
-
7
addikt
JackShephard egy napot kapott indokolatklan, flamekeltő személyeskedésért. Nem sokkal korábban elég nyilvánvalóan leírtam, hogy nem toleráljuk a fórumon az ilyen megnyilvánulásokat. Paja1-et is kérném, hogy ha meg is sérti valaki, azt inkább felénk jelezze ahelyett, hogy visszavágna.
Egyúttal megkérek mindenkit, hogy a moderálással kapcsolatos offot hanyagoljátok.
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #19504 üzenetére
Há télleg röhej.Én is vagy 3 órája be akarok kerülni és semmi.
Órákat vártam mire vége lett....10 percenként pattogtak ki az emberek.Egy ezrednyi másopdpercre a tv-re nézek és vissza és be is telt.Mentem máshova jáccani.Kérdeztem Pajátol mikor lesz a következő?Mondja fél 1 körül oks.Fél 1 kor ott vagyok semmi.Visszamentem jáccani 1-re visszatértem ott volt a szoba.Először 2-en voltak várták a 3. tagot fél óra alatt meg is lett.Aztán gyakorlás vele ujabb félóra.(Mi a fax tart amugy ennyi ideig??)Aztán végre kinyilik farkaszemet nézek a szobával amint kinyilt katt.Dehát természetesen nem sikerült..betelt.Kicsit sem volt idegesitő..
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #19500 üzenetére
Nem annyira jó, class4es street kocsik között talán az egyik legrosszabb.
Egyébként szerintem kicsit sok lesz a class4esből és még fog jönni pár, azok is APsek főleg. Korábban ezt csinálták a class5el. Class2be kéne még pár (ha a 2kGTt átrakják 3ba, akkor oda kéne nyomni APs verdákat és még 1-2 RPst) és class3ba elkélne még sok gép. Meg hát a Morello APs párja (Ferrari, aztán jöhet class8ba a veyron, class9be a Spirit of America, class10be meg lopakodó, class11be spacetowership
). A Camarot meg jól elcseszték, mert nem illik a class6ba se, class5be se.
Valami jobb elosztást kéne, vagy mindig egy classra gyúrnak rá?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #19500 üzenetére
Ha küldesz nekem egyet gift-be megmondom, hogy annyira jó-e
.
Egyébként pont most léptem ki PT-ből. Előtte server is shutdown volt, nemtommé
. Nyomtam egy kis tuningot a vaciúj Buggy-mra. Elég jól megy, csak hosszú pályákon elvérzik, mert kicsi a végsebessége. Egyébként Buggy-teszt közben találkoztam egy olyan nevű gyerekkel, hogy "SerGeyGoesAnal". Szóval, ha ilyen nick megengedett, akkor Bubi még HugeBoobshunter is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest