- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade.T
tag
válasz
Ricco_hun #27373 üzenetére
Tegnap este egész jó volt autókázni HEAT onlineban, eleinte kicsit furcsa volt hogy nincs sim mod de meglehet szokni.
Ricco_hun
Ha van kedved gyere lövöldözni ide [Wolfteam], még csak regisztrálnod sem kell simán a régi PT-s nickedel beléphetsz
itt van egy kis kedvcsináló:[video1] [video2] -
boxer666
tag
válasz
Ricco_hun #27278 üzenetére
itt van írva hogy tárgyalás folyik arról hogy felmehessenek-e magyarországról a Heat játékra.. és elvileg ameikre nem engednek fel magyarországról oda be se tudsz jelentkezni.. ergó ha Level-R-en eddig tudtak jáccani magyarok tudni fognak ezután is meg most is.. úgyhogy kezdheted a Level-R-t =)
Szerk.: [link]
itt áll feketén fehéren az invictus magyar hivatalos honlapján h ingyenes mivan benne stb stb. feltételezem nem raknák ki a MAGYAR HIVATALOS HONLAPRA MAGYARUL MAGYAROKNAK ha nem mehetnénk fel... egyértelmű nem?
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #27276 üzenetére
Akkor benéztem, csipás vagyok még... Rohadt reggeli vonat felborította a napomat.
Tehát mo és na egy kiadónál voltak, így lesz e továbbra is? A heat online oldala nem ezt írja, úgyhogy valószínű a világ többi része besorolás alá fogunk esni a gamigonál. Így a honlapon is elég pár sort kitörölni, még új karaktert sem kell bevinni mo hovatartozását illetően -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #27274 üzenetére
Az csak egy feltételezés volt, hogy mi oda kerülünk. A területi jogokról nem tudom, hogyan állapodnak meg, hivatalosan mi az AGEhez tartoztunk, amit az oldalukon nem írtak ki csak az invictusnál. Logikusabb lenne, ha az europai verzióhoz tartoznánk.
Az idők változnak, régebben jobb volt PTzni mint lvlRezni, de ez majd éve megváltozott. Nem tudom, hogy ez az új kiadó milyen csapást fog megnyitni, valószínűleg már létező verziót fog kapni. De hanem, és egy jobb, "retro" verzióval fog indulni, akkor én valószínűleg ott jobban fogom érezni magam. Feltéve ha lesz elég játékos.
Amúgy az invictus honlapján még mindig age-t ír észak amerikai terjesztőnek, de már Magyarország a gamigohoz került a világ többi része alá. -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #27254 üzenetére
Mi ez a hülyeség, hogy az AP elveszik?
Az AP amid van az megmarad, felhasználót nem törölnek azzal, mert bezár egy játék. A felhasználódhoz továbbra is "hozzáférsz". Tudsz forumozni és mát AGE játékot játszani, az összes APd megmarad, azt nem PTbe vetted, hanem a felhasználói fiókodra, ebbe a nyeremény AP is beletartozik. -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #27249 üzenetére
Még nem olvastam utána, csak amit itt láttam, az alapján mondom a magamét
Új kiadó kiadóról beszéltek, ami nyilván új adatbázissal indul, hülye lesz majd átültetni a régit, amiért valószínű fizetnie kell az age felé, ami mostanra tele van felpumpált játékosokkal (minden verda és cucc RPért kelt el, RPből meg nem volt hiány), akiknek nem kell megvenni semmit, tehát nem fognak költeni a játékra.
Szerintem a mostani játéknak sem lesz nagyobb sikere odakint, ha nem lesz kellő képen reklámozva, terjesztve. A PTvel is inkább europaiak játszottak mint a "helyiek" akiknek elvileg készült a játék.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Ricco_hun #25899 üzenetére
Nézd mi toljuk egy ideje de senki nem retteg nálunk emiatt.Mikor 2008 ban kezdtem a PT-t ugyanez volt itt is a szitu."hugyé-szaré bannolgatós játék"Napi szinten legalább 100 report készült és a replay-ek screenshot-ok fel voltak töltve valahová az aerianal.Azért azt te is tudod egy replay-bol kiderül szándékos volt vajon az az ütközés vagy sem.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Ricco_hun #25749 üzenetére
Tevedsz Ricco nem szokásom besértődni,sőt imádom ha bele kötnek abba amit csinálok amit mondok
Rajtunk mulik mivel játszunk mit játszunk mire költünk.Sokan elfelejtik ez üzlet a kiadónak.Ha eladható tartalmat tud nyujtani lesz bevétele és a játékosoknak helye hol játszani.Ellenben ha nem felszámolja szerverén a játékot és annyi.Lásd japán PT.Aki költött rá az sem járt rosszul hisz kapott valamit a pénzéért és játszott vele,bár mindenki joggal várja el hogy legyen fejlesztés és ez igy is lenne helyes mert akkor még többet költenénk a játékra talán.Soha senkinek nem lehet megfelelni 100%-an,mindig lesznek olyanok akinek semmi nem tetszik.Nem hinném hogy kezd összeomlani a kártyavár talán inkább csak az amcsi szerver zárja be a kapuit de reméljük nem.Jó lenne ezügyben a japokkal beszélni náluk hogy kezdődött és hogyan végzödött ez a dolog.
Más téma: Klánosdi.Nem értem ha nem vagy részese egy dolognak hogyan tudod kritizálni.Itt még jobban emberi kapcsolatok barátságok kötödnek és még had ne mondjam mire nyilhat lehetőség.Talán ha részese tudtál volna lenni egy ilyen dolognak más véleményed lenne.A csapat nálunk nem merül ki abban hogy a nicked elött ott a csapat teg.Az hogy ez a lehetőség a játékban kihasználatlan csak egy dolog de előre vetiti mennyi + lehetőség van még a játékban,milyen irányokba mehet el a fejlesztés.Laca szerintem nem csak hobbiból kérte ki a véleményünk a bétáról.Adott egy jó játék tele lehetőséggel,talán kicsit segithetet a jövőre nézve a Ph maroknyi csapata.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Ricco_hun #25745 üzenetére
Kedves Ricco alias emberi faj egy képviselője./ha már mi vagyunk az állati faj aki fel merjük emliteni szentségtörésként a LevelR-t mint játékot./
Eggyetlen egy tagunk van aki csak a Level R-ben kezdte.Ha folyamatosan olvasod a hsz-eket tudhatod hogy ki az.De segitek MaxFecky.Mint OBHUN csapatfőnöke én itt kezdtem Pt-ben.Anno még Ofi1978 és Csaba0228 egyengette utamat és mondta mit hogyan kell csinálni itt.Sokat játszottam az akkori még nem VAS-tagokkal és cicissel./boobshunter/Ha vissza emlékszel valami kokány szerver megtürt szektorain futhatott a PT az amcsiknál mert folyamatosan nem lehetett belépni,ledobott stb.Most had ne keressem vissza az akkori hsz-eket de oldalak szoltak erről.Valaki ekkor bedobta ide milyen jo a LevelR teljesen ugyanaz mint ez a játék és mindig be lehet lépni és nem dob ki játék közben.Gondoltam én is kiprobálom és nem csalodtam tényleg minden ugyanaz volt kivéve szerver problémák,ott semmi!!!!Volt ott is magyar bőven hamar egymásra találtunk de kiderült mindenkiről hogy a PT-t is tolja./kivéve Max
Aztán a németek beruháztak egy csajba már nem tudom a nevét de nem jó vásár volt és ujra itt találtam magam./jött Max isA csapat már ekkor megvolt igaz tagok nélkül de belelendültünk és csak jöttek a jobbnál jobb tagok DarkDevil,Max,Bix,Apa55,Vakondka,Nkarcsik,Freki01,Atesz1988,IvanGorcsev,
Bakosgabor57,M3tr0,Purshill,Vilike89,Rol@ndi,Mr Gabriel,./igaz volt egy "kis a" bottlásde az már a multé Tuti nem mi vagyunk a legjobbak a játékban de csapatszellemben annál inkább.Egyszerűen szeretünk egy jót jól játszani.Nem véletlenül szoktak hozzánk betérni visszatérően játszani más csapatbol tagok,még a password-os szobáink is nyitottak mindenkinek csapaton kivül is sokan tudják a jelszót.Visszatérve mi az IP ban ellen szoltunk szoltam.Mindenkinek szive joga ott játszani ahol akar.Ha uj pályákra vágyunk azt a játékot inditjuk el amelyik ezt nyujtja.Nem szoltuk le azokat akik sokat beleőltek időt pénzt ebbe a játékba.Mindenki saját maga tudja mit akar.
Üdv:Hugó
ja és nem hagytad abba a keverést épp forgattál rajta egy lapáttal -
MaxFecky
csendes tag
válasz
Ricco_hun #25745 üzenetére
Szia!
Nem jól látod, csak én és Hugo voltunk LvlR-es. Hugo csak azért, mert anno voltak problémák a pt-vel, én ott kezdtem 2008-ban. IP-ban-nál jöttem át és találkoztam Hugoval újra tavaly októberben és hoztuk létre a mai nap is látható OBHUN-t. És igen, nagyon szíven ütött, hogy mindent elveszítettem és elölről kellett kezdenem. De vagyok és van az egész OBHUN. Mind1 most már hol játszunk, hiszen a csapaton van a hangsúly nem a szerveren. Tervünk, hogy az összes ingyenes online autóverenyt kipróbáljuk és részt vegyünk benne, csapatként! Tán egyszer a Forma 1-ben is ott leszünk!
Üdv. Max!
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #24795 üzenetére
Az igaz, az arkád kisgyerekek nem kitartóak. Akik simet játszanak azok kitartóbbak. De szerintem aki nem irtózik attól hogy a szomszéd szobában ventilátoros orrszarvús autók lövöldöznek villámokat egymásra, annak egy jó lesz szim kezeléssel futni pár szoros versenyt vagy keményen lopni a zászlót.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #24789 üzenetére
Még most is sírsz mikor nyugodtan te is megengedheted magadnak és megi s teheted a bétán?
Rankings, ha rekordot akarsz dönteni akkor veszel 3 napra acc csaj, amire szerintem simán összejöhetett az AP. Addig meg gyakorolsz az összes pályán és mire aktív lesz a csaj akkor te leszel a Jani!
Ettől függettlenül az eventekhez és a szobákhoz is jó lenne egy notrunk/no girl szűrű.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #24747 üzenetére
A bétában tök random árak vannak. Ökörke lehet majd autót bérelni RPért is, legalábbis szerintem lehet majd, ahogy eddig.
Engem egyáltalán nem zavarnak a feliratok, sőt a felugró chat sem, egyik sem akadályoz semminek az észlelésében. A felirat és a chat bőven messze van a képen attól amerre az autóval menni akarok és ahonnan autó vagy bármi más akadály várható.
Nekem nem ment ennyire jól az RX, de a mostani PTben elég jól parriban a többi CL5el, leszámítva az extrém eseteket.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Ricco_hun #24711 üzenetére
Örülök, hogy végre találtál valami jót is a game-ban!
Én is leírom (írtam) mi ami tetszik benne és mi ami nem, de ha vissza olvasgatsz 1 évre visszamenőleg, akkor látnifogod, hogy te mindíg csak kötöszködsz. De lehet hogy ez most változott mert végre +tív voltál.
Valóban rengeteg a lehetőség ebben a játékban, főleg hogy 1álltalán nincs ellenfele a mai napig. Az NFS online nem jött, ki tudja miért.Nagyon nagy hiba, hogy nincs reklámozva!
Kérdés az Invictus felé:
Ez a béta kliens milyen szerverről fut? (Ország)
Nem értem, miért nem veszi fel a kiadó és üzemeltetői szerepet az Invictus?Nem kellene másokkal osztani a pénzt, sőt biztos vagyok benne 1000 több lehetőséget hoznának ki ebből az 1edül álló alkotásból. Nem kellene a kiadók külön kéréseit teljesíteni, 1irányba lehetne fejleszteni. Biztos sokkal könnyebb lenne 1re öszpontosítani.
1szó mint 100! Én az Invictus helyében sajátkezembe venném az egész játékot!
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #24707 üzenetére
Ahhoz hogy Sim-en tudjál menni, meg kell csinálni minden licenset, bronzra is elég, utána már aktiválni tudod a Sim fizikát ha szobát csinálsz, így minden módban lehet vagy Sim vagy Arcade (utóbbit nem is próbáltam, kapásból megcsináltam kb 15 perc alatt a licenseket, mert informálódtam), ennyi.
Na közben meg megtaláltad.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Ricco_hun #24707 üzenetére
Irányítás fikázás visszavonva, sikerült sim-ben menni. Ezekszerint a room leader választja ki a módot. A kameramozgás nagyon fura, nem marad a kocsi mögött a kamera, hanem csak a kocsi fordul előtted. A nézetet úgy ahogy sikerült belőni, bár még mindig nagyon eltávolodik ha gyorsan megyek, ennyire azért nem kéne érzékeltetni a sebességet.
A 350Z-t azért nem találtam, mert a class-onkénti felsorolásban nincs benne, csak akkor látszódik, amikor az évtized szerinti rendezésben nézem a kocsikat.
SylarHUN: Tudod én mindig kritikus szemmel tekintettem a pt-re, nem pedig fan szemmel. Nektek persze hogy minden rózsaszín, bár nem tudlak megérteni titeket, sok-sok játék van, ami jobb/élvezetesebb mint a pt. Én mindig azt nézem, hogy mennyivel jobb is lehetne a pt. Oly sok lehetőség van a témában, de elég gyenge a megvalósítás.
"Amúgy meg nem is játszol már hónapok óta, tartsd is meg jó szokásod! Maradj távol a PT-től!"
Ezt amúgy majdnem rossznéven vettem, de ez csak téged minősít. -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #24700 üzenetére
Felteszem hogy arkád módban mész, úgy presze hogy szar az irányítás. Simben szépen veszíti a tapadást a gép.
A külső kameratávolságot meg page up/down billekkel és az egérgörgővel tudod állítani, eddig is így volt. Mellesleg ha simet vársz akkor mi a rákot keresel külső kamerában?
Nekem a béta futtatására kb 20 perc kellett :s
A fizettség elég gyenge, de jobb mint a németeknél, mert itt több kört lehet majd futni.
Némelyik extrém cucc ad egy kis pluszt a stathoz.
Én a shiftet és a dirt2t is kb 2 nap alatt meguntam, PTvel meg már 2 és fél éve játszok. Lehet, hogy többet költettem PTre min amennyibe a shit és dört2 kerül, de 100xor jobban megérte. Azokat kipróbáltam, eljátszogattam vele, de semmi több.Sylar,
Azokat az időket hogy mented? Ugye nem táska/csaj nélkül? -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #24693 üzenetére
A menü megújult, nekem jobban bejön, hamarabb elérem a dolgokat.
A szoba szerintem is hátrányára változott, nem látni rendesen a játékosok autóit.
Az irányítás végre olyan mint régen, legalábbis jobban hasonlít rá, jobban bejön. Szerintem most már megint újra tudnék billel repeszteni. Fiona vagy Eleanor óta el lett baszarintva.KisA,
Nem tőled félek csak azzal nem szeretnék újra találkozni amit műveltél -
SylarHUN
senior tag
válasz
Ricco_hun #24424 üzenetére
Valóban kapni, 3 osztályu lcd panelel! Meg 22" szart 38-ért! Ha valóban, jó minőségü és szinhű monitort szeretne az ember, akkor bizony belekel nyúlnia a pénztárcába. Még mindíg, és ez nem is fog változni. A Dacia is autó, meg a Mercedes is! De a minőségük ég és föld, na meg az áruk sem egyforma.
Nem nem! A full hd 1920x1080 az e fölötti már több! Az már, szabványon kívüli.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #24221 üzenetére
A nagy fun nem amiatt volt hogy farmoltál, hanem mert jól érezted magad, kergetőzések, derbik, ugratások, szép manőverek, de ha téged csak a pénz boldogít akkor pech. A funt az arkádosítás tette tönkre, az autó se repül úgy ahogy simben.
Az RX8 meg a legkezesebb a kategóriájában. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #24195 üzenetére
Hmmm... én pont most csináltattam meg barátnőmmel is a twitter regisztrációt, mert az ő profiljára is szeretném megkapni az AP-t. Már azóta beléptem párszor, de nekem nem írt ki ilyet. A régi acc-om is működik, pedig jó pár hónapja nem léptem be ezelőtt. Nem lehet, hogy a gépeden valn valami kutakodó progi? Futtass le esetleg pár spyware keresőt, jobb nem jut az eszembe
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #24195 üzenetére
Ha sikerült a profilkép feltöltés és meg lehet tekinteni a profilodat akkor szerintem nincs gond, csak linkelned kell a profilodat. Hiába nem tudsz vele mit kezdeni, ha megtekinthető akkor látni fogják, hogy milyen kép van kirakva.
Szerintem az a baj, hogy mindenki ugyan olyan néven, helyről állította be a profilképét, ha átnevezed, saját gépről töltöd fel másik tárhelyre és onnan linkeled akkor lehet, hogy nem tűnik majd gyanúsnak nekik. Szóval egy kicsit pofozni kell és talán akkor nem riasztózik.milomi,
egyszerűbb ha csak a játék indító fájlját szerzed be, nekem annak a futtatásával kb 15 perc alatt startra kész lett a játék. Offline úgy sem tudsz vele játszani, MMO a játék. -
bix-
tag
válasz
Ricco_hun #24189 üzenetére
Nyugi, én még az első között posztoltam (6. oldal a fórumon) és még mindig nem kaptam AP-t...
És azóta már van 318 oldal
Soha nem fognak a végére érni én azt érzemPersze ne legyen igazam.
Amúgy nálam működik a twitter. Igaz nem is most regisztráltam, bár a használatát nem viszem túlzásba. -
hugoagagyilo
tag
válasz
Ricco_hun #23911 üzenetére
Egy jó balance minimum 5 tized körönként de persze pálya és egyénfüggő is,na meg ugy vettem észre a kapcsolat sebesség is beleszámit,kövezzetek meg de én ugy vettem észre ha valaki laggol a pályán elöttem vagy mögöttem nem tudom hozni a köridőm de lehet csak azért mert annyira becsapja szemem a látvány hogy nem birok koncentrálni.
-
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Ricco_hun #23906 üzenetére
Ezt csakúgy hirtelen felindulásból. De azért kifejtem, hogy ne csak itt lógjon a fika. Ezt már régebben is boncolgattam. Azt, hogy valami ismeretlen okból lassú vagyok (ennyire nem vagyok szar autós játékokban, ismerem az ideális íveket). Kicsi feltöltési sebesség vagy a szar gép vagy valami alkony zónában lakom vagy nem tudom. Tudom béna vagyok, de a bénaságom inkább abban mutatkozik meg, hogy hibázok. De azt nem magyarázza, hogy rajt után csak állni kell a gázon és mennek el mellettem, két kanyar (nem veszem szarul) és már 200m hátrány. A balance ennyit nem számít, különben is accA+ van a legtöbb kocsin (meghát hova rakjam a gripR+-t, amikor így is kurva alulkormányozott az összes kocsi, úgy fordulnak mint valami kamion, amikor felengedett gázzal kanyarodnék - ez konkrétan Cobra volt, lehet más kocsival jobban mennék). Ezért is hagytam abba, mert ennyi idő meg patch után is csak arra jó a simVS, hogy felbasszam az agyam rajta. A kombózás legalább fun volt meg az rp is jött úgy ahogy, amíg el nem baszták. Lehet, hogy arcadeVS-ben kéne szerencsét próbálnom. De annyira felidegelt, hogy rögtön nyomtam rá a delete-t.
-
JackShephard
tag
válasz
Ricco_hun #22460 üzenetére
Milyen néven vagy a Facebookon Ricco? Megpróbállak meghívni, miután felvettelek barátnak. Egyébként csak Mozillával ilyen rohadt bugos a poker cucc, Operával tökéletesen működik minden, Explorerrel elvből nem is próbálkoztam..
Egyébként lehet itt kaszálni rendesen, van pár kiskapu. -
JackShephard
tag
válasz
Ricco_hun #22427 üzenetére
Szerintem kérdezz rá priviben a facebookos nevére. Én is ezt tettem, illetve ha mindenki beleegyezik csinálhatunk egy névlistát itteni és facebookos nevekkel, így könnyebb bejelölgetni egymást. Szerintem lassan megvagyunk egy 6os csoportra, persze lehet csinálni több fotózkodást is, hogy mindenkinek legyen alkalmas időpont.
-
JackShephard
tag
válasz
Ricco_hun #22427 üzenetére
Nálam is hasonló van a facebookos cuccal, Ironman-t én is felvettem barátnak, de egyenlőre invitálni nem tudom, nem jelenik meg a pókeres listán alul. Próbálkozunk..
Jut eszembe, lehetséges, hogy nekik is az aeriagames barátainak kell lenniük és csak akkor tudjuk az aeriás poker heroesbe beinvitálni őket??Ugyanis a második accomat tök simán meginvitáltam és el is tudtam vele fogadni, de az is aeriagames rajongó (azaz ismerőse az aeriagames-nek)
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #22210 üzenetére
Hiába hírdetik, hogy free to play, ez még talán igaz volt a PTnél, mert sok RPs kocsit tudtál venni, és nagyon túlspirázva itt is igaz, mert úgy is tudsz játszani hogy nem raksz pénzt bele, csak soha nem lesz több autód 1nél és kölcsönözhetsz életed végéig. Ki az aki ezt nem unja meg egy idő után??
-
Jackson01
csendes tag
válasz
Ricco_hun #21755 üzenetére
Ezt én is így csinálltam volna, ha most raktam volna össze, csak az a bibi hogy amikor ezt a gépet én összeállítottam akkor még a HD3850 48K volt és a legerősebb Ati VGA a HD3870X2. Tehát elég nehéz lett volna vennem pl: egy HD4850-et vagy HD4870-et.
E8400-at pedig azért vettem bele, mert úgy akartam összeállítani a gépet, hogy ha kell fejlesztenem max memóriát kelljen bővítenem vagy a VGA-t cserélnem.
Eddigi fejlesztés az eredeti konfigurációm óta:+ 2GB RAM, 2db Sata2 500GB-os HDD.
VGA-t még nem cseréltem mert vártam hogy kijöjjenek az új kártyák, na meg hogy árak minél barátságosabb szintre kerüljenek. Tisztában vagyok vele hogy többet is ki lehetne belőle hozni komolyabb kártyával, de eddig még nekem elég volt a teljesítménye azokhoz a játékokhoz amikkel játszottam.
Üdv Mindenkinek!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Ricco_hun #21772 üzenetére
Igazad van. El se tudom képzelni mi lesz ha elérek egyáltalán mondjuk olyan 30-as szintre
Mondjuk én azért játszok mert szeretem az autóversenyeket. Pustán magáért az élményért. És hála égnek szoktam magyarokkal találkozni lvl1-es kocsikkal is.Velük meg mindig jó küzdeni, egymással korrektek szoktunk lenni. A külföldiakkel is igyekszem csak vannak barmok is...
Pénzt meg biztos nem teszek bele egy fillért se. Igaz sose lesz AP-s cuccom de annyira nem izgat.
-
tomkatomi
tag
válasz
Ricco_hun #21759 üzenetére
Igazad van, megkövetlek, már én is kezdem átvenni a kölkök nyelvezetét, (rövidít, egyszerűsít, ahol tud) rosszul írtam: cash= pénz, moneycache = gyorsítótár.
De ha már itt tartunk a "najó"is valahogy így helyes (és ez magyar szó( kifejezés)) na jó...
De nincs harag és vége az OFF-nak -
Karibaba
aktív tag
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #21616 üzenetére
Ez neked hol rózsaszín? Leírtam amit tapasztaltam feketén-fehéren(pH téma miatt barna-feketében
).
Ha tudod hogy laggol és a játék élvezeti értéke csökkent a szerver hibája miatt akkor minek bosszantod magad vele?
Én csak mentem 2 Broadot buggyval, hogy rájöjjek arra, hogy miért lettem gyorsabb 1,5 mpvel egy hét alatt amikor nem is játszottam. Az egyetlen ami változott nálam azóta annyi, hogy most dróttal csatlakozok a routerhez. Most az 1ik futam drótos a másik wifis csatlakozással volt. Ugyanazokkal az emberekkel mentem és ugyanazokat a köridőket futottam. Tehát nem ez a tényező okozza a javulást. Patch sem volt azóta.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Ricco_hun #21588 üzenetére
Sajnos teljesen egyet kell értenem. Én pár napja kezdtem és lvl 17 vagyok. Alig akar menni az XP-m felfelé. Átlagban én is olyan 300-400xp-ket kapok. Egyedül a drifteléssel tudok olyan 2000-3000-et kapni mert az még így a noobok között egész jól megy
De a többi versenymód...
TA még tetszene de akkora f*szs*g hogy 2-en belémjönnek és én kapok büntetést hogy az felháborító. Pedig esküszöm igyekszem mindig teljesen korrektül menni. Múltkor egy csávó megdícsért milyen jól elvonatoztunk, még szurkolt is mikor őt kilöktékRicco a 2nd accountodnak mi a nickje?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Ricco_hun #21443 üzenetére
ok, majd szolj
ize
na meglett a morello. RP-ert vettem meg, 3 nap alatt osszejott az ara. en naiv, meg azt hittem, hogy ha megveszem a webshop-ban a level4 tuningokat 3999 AP-ert akkor max tuningos lesz a kocsi. megvettem es amikor az inbox-bol ki akartam szedni, szolt, hogy esetleg nem artana, ha meglenne a 3-as hozza
ugyhogy most van egy stock morello, meg az osszes level4 cucc hozza, amit nem tudok hasznalni addig, amig nem lesz meg mindegyikre a harmas szint. es mire osszegyulne, fel evre megint eltunik a kocsi, siraly
-
Creative997
őstag
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #21384 üzenetére
Nem lehet, hogy nagy részben ez is közrejátszik abban, hogy alig vannak simvs-ben? Nem pont a lökdösődésre gondolok, hanem hogy ugyanazok vannak fent. Gondoljatok csak bele, hogy annak a 40-50 embernek legalább a 75-85%-a level 30-40 közötti, sőt felette van! Legalábbis én akármilyen időpontban lépek fel, mindig látok egy-egy szobában 2-3-4 ismerős arcot. Ezek közül meg ha nem is mindenki vérprofi, de azért elég jól ismerik a pályát. Én pl. simán kikapok Bubitól, illetve Crea is látta, hogy el-el kapok egy-egy oszlopot Tokyo-n, de egy arcade-ból frissen átjött játékost én is elverek azért. Sikerélmény nélkül meg persze, hogy gyorsan feladja a level 10-20 környékén lévő játékos.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #21382 üzenetére
Mert az újak ott kezdhetnek csak versenyezni. Mikor meglenne a lehetőség kipróbálni a simet akkor tegyük fel, hogy megteszik és irtózatosan bénáznak, mert ugye itt nincsen be ragasztózva a kerék, űber ESP van az autókban nehogy véletlen kicsússzanak, a fékek is 12 dugattyús brembók...stb. És ha végig is mennek akkor azt veszik észre, hogy még annyit sem kapnak egy ugyan olyan versenyért mint amennyit arkádban kaptak, tehát visszamennek. Arról nem is beszélve hogy a ctf, explorer és a drift is arkádabb lett mint volt, tehát amit eddig megszoktak az ott is érvényes. Nincs semmi ami sim módba késztetné az emberkéket.. A PDkért driftelni arkádban is lehet, kipördülés veszély nélkül.
Lehet azért nem jönnek újoncok ligára mert látták hogy simben lesz
De remélem hamarosan jön az orvosság erre a borzasztó gyerekjátékra, szim irányítást mindenhova! Arcadeba kell arkád, mert annak az a neve is, a többi sokkal jobb szimben!
Viszonylag jó képet küldtél UnConn, van amikor 5xör annyian vannak arcadeban mint szimben.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #21379 üzenetére
Tény hogy sokkal kevesebben játszanak mint régebben. Elég sűrűn előfordult, hogy a Phoebus már nem is bírta a terhelést és restartolt. A Subpropolis is emiatt lett megnyitva, de most már az sem kell. Nem ritka alkalom volt amikor 6-700 játékost lehetett összeszámolni csak a lobbikban, plusz még amennyi csak a menüben, optionsben, garázsban, missönben botorkált csak az egyik szerveren.
-
-
Xantomas
őstag
válasz
Ricco_hun #21347 üzenetére
Ricco, van egy új accom, egyszerűen Xantomas1-ként. Xantomas-hun acomat az öcsém használja. Belefér, hogy mindketten a PH Crew tagjai legyünk? (Úgy is jobb nálam)
(#21346) ígyvanferi Ez mikor volt? Csak azért mert ma én is indultam egy 60 körös TA-t és a felénél ki is léptem, mert ugyan ez a két kis görény idegelt fel.
Basszus, ha lökdösődni akarnak, miért nem CTF-et játszanak? Az még több pontot is ad. Bőven 1200-1300 RP/XP-t szedek össze minden 300 seces CTF után, a hülye lökdösődők miatt meg egy 5 körös TA-ban van hogy csak 200-at. -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #21210 üzenetére
Példát tudnál mutatni?
Valóban nem azt a szót használtam, mert nem is titulálom csalásnak. Párszor újraolvastam a HSZem amin felbuzdultál és egyáltalán nem érzem csalásra utalónak, nem is szántam annak.
A saját "szabályokról" meg annyit, hogy lehet rángatózni, a játék nem tiltja. Ez olyan "szabály" mint a NoBP, vagy a max class x. Egy kérés. Nyilván te sem szívesen mész olyanokkal akik nem tesznek eleget ennek ha a te szobádban mennek.
Mellesleg mindenkinek van saját ízlése, dolgok amik tetszenek és amik nem...stb. Nekem a rángatózós CTF cselezés egyáltalán nem jön be.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #21206 üzenetére
Mondtam már hogy vegyél fel szemüveget mert nem látsz, vagy nem megy az olvasás.
Egy szóval sem mondtam hogy csalás amikor idétlenül rángatják a kocsit jobbra-balra. A nem tetszésem fejeztem ki.
A HSZed második része sem állja meg a helyét.Visszafogott voltam
UnConn,
nem tudni mikor lesz Gina PTben. -
Shinigami666
csendes tag
válasz
Ricco_hun #21150 üzenetére
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne,hátha ti tudtok segíteni!Nem tudja valameikőtök,hogy honnan lehetne letölteni olyan programot,amivel a gépemre saját szervert tudnék csinálni project torque-nak?
Csak szórakozás céljából... tudjátok adminnak lenni meg stbbármit megtenni...
Előre is kössz! -
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #20937 üzenetére
Na kicsit visszajöttem, szombaton megyek terepgyakra és utána megint itt
Lassan átolvasom az 1 hét alatt kreált hsz-okra, amire szeretnék persze. Itt az első Ricco-nak:
Ez az arkád ill drift fizikából sim fizikába történő átmenet utáni gyors kanyarodási kényszer következtében történő gyors amplitúdó (kilengés), minek végzete a megpörgés talán az Invictus egyik legnagyobb hibája! Én ezt csak úgy hívtam (és jelentettem is) h az árkád követ a sim-ba, vagyis az első teóriád tűnik helyesnek, miszerint megmarad az árkád sim-ban, de fordítva nem igaz. Ilyenkor csak egy gamerestart segít. Nem a neted/géped hibája.
Mariann: nem akarom bántani a fiúkat és védeni sem az AGEt de ezek a méretes hibák Fiona kezdete óta Invictus bakik és nem hiszem h mindent az AGE-re kell fogni, ha ezeket a bugokat, árkád fizikára állást, hibákat (mint feljebb is írtam) nem fogható az AGE-re. Tény h amit ők csinálta/nak bizonyos dolgokban sem ésszerű politika, de vannak olyan húzásaik amik megérthetőek az ő szempontjukból, ugyanígy az Invictus szempontjából is. Ha ezzel keresnéd a kenyered, te is másképp néznéd a dolgokat.
Tibee: nem javaslom h kirakd Aeriára (nem néztem h azóta kiraktad e)
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Ricco_hun #20957 üzenetére
nem. azert valt nevet, mert mar aki ismeri, senkinek nem volt kedve vele jatszani. egyszeruen akik beleptek a szobaba, meglattak, hogy o van ott, es mar huztak is el. foleg, meg amikor az elozo neven ment, es nagyon raallt a rekord dontesre. eleg sok embernek szuksege van sikerelmenyre, es nem mindenki akar elindulni egy olyan futamon, ahol tuti, hogy nem o lesz a nyero.
karibaba hova lettel? mi van?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #20949 üzenetére
Amennyiben szabad javasolnom valamit, akkor annyit mondanék, hogy próbáld az ilyet egyszerűen fel se venni vagy csak válaszolj neki egy
ilyet. Az ilyenek kb. úgy is nem többek 13 évesnél (elnézést minden fiataltól a fórumon, ezt főként az amcsi apuci kedvence típusra értem.) Az ilyennek forrjon csak fel az agyvize az idegeskedéstől!
Ezt azért mondom, mert én is egyre több ilyennel találkozok, és kár reagálni a hisztijükre valamit is. Legutóbb pl. haverommal nyitottunk egy cl 3-as szobát és bejött két level 40-es gyerkőc ugyanabból a csapatból. Aztán célegyenesnél fej-fej mellett ment az egyik haverommal és telibekapta az oszlopot. Viszont ismerősöm még csak hozzá se ért, annyi volt a "bűne", hogy nem húzódott le az út másik szélére. Erre jött a gyerkőc, hogy így ban meg úgy ban, meg csaló loser minden. Utána ki is léptek. Gondolom nem tetszett neki, hogy vesztett. Pff...
Következő kedves delikvensünk pedig 37-es szintjével úgy második helyről úgy belémjött hátulról az első kanyarban, hogy csak na. Konkrétan fel**** a falra, aztán benyomta a gyors javítást.
Az meg már fel se tűnik, hogy senki se köszön, meg senki se kér bocsánatot, ha kilök. Amennyiben én elrontok egy kanyart, és kilökök valakit, akkor még félre is szoktam állni, hogy visszavegye a pozíciót.
Sajnos sok az ilyen statra hajtó elkényeztetett mama kedvence. Ajánlom a ghost on rublika használatát, akkor legalább nem tud az ilyen mit kezdeni
Továbbá, aki már a szobában se reagál a köszönésre vagy kérdésre, azzal nagyon körültekintően kell bánni
-
korbi
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20949 üzenetére
sajnos mostanában egyre több a bunkó! no bp szobákban is amig betölt telepakolják a bp-jüket. a ta-rol ne is beszéljünk. régen imádtam ta-zni de mostmár inkább nem ta-zok mert csak lökdösődni tudnak az idióták játszani nem. ha te meg véletlenül meglököd őket akkor a noob-tól kezdve gyakran emlegetik a felmenőidet.
meddig lessz ez még igy? mikor lehet már végre mormálisan fair play modon játszani?
-
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun #20937 üzenetére
Ha megtörik akkor nekem is megváltozik a vezethetőség,de ez szerintem normális és jó dolog.Természetes hogy a beállítások elmennek egy ütközésnél,és javítanod kell,ami ugye időveszteség.Ez legalább annak kedvez aki hiba nélkül tud menni,nem a falnak csapja és nem történik semmi rossz ugyanolyan marad a kocsi.
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #20872 üzenetére
Amit írtam, hallottam ha valakit wallriderkedésen kapnak bannolják szerintem jó dolog, de az h ha valaki fánkolni mer azért az egész csapatot... baromság. Persze ez a crew rankings miatt van és nem tudják kiszűrni h maga az egyén akar magának farmolni vagy a csapatnak.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Ricco_hun #20772 üzenetére
Az a vicc ebben a Morello-s dologban, hogy egy szar kocsi, és pont ezzel a trutyival csinálják ezt a hajcihőt.
A Cobra meg kiváló kis járgány! Mióta kijött, azóta szinte csak vele megyek.
Jó lenne, ha végre jönne valami valós liszenszelt verda, class6 vagy class7-be.
És a nagy kérdés! Miért tünt el a játékból a Wangan? Nem azért mert nagyon hiányzik, de mégis érdekelne miért vették ki és az igéretükkel szemben, miért nem rakták vissza a nagy patch után?
Ez az Airport-os új pálya meg 1 vicc! Miért nem lehet rendes nagy kiterjedésü, fantáziadús, pályákat készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest