- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
bgabor6 #18391 üzenetére
Szia Gabikám!!
NEM jól olvastad!!!!
A mostanit, az az email aláírós event volt.(ha jól emléxem!)Az IGN-es:
"Reminder on Wednesday March 18th go to IGN’s websitehttp://www.fileplanet.com/promotions/project-torque to get your bonus key with special reward items!
Ha nem így van, és én nem értem, majd Paja jól kijavít
baxxameg..erről meg lemaradtam..St. Patrick's day féláron AP-s járgányok..pl.. Én meg elszunyókáltam 2gyerekkel az ölemben
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #18396 üzenetére
Még egy gatuláció az oldalért, frenetikus lett szép munka.
Remélem egyszer dumálhatunk is rajta mindig elveszik a válasz ha a crew-be írok kérdést,és nem rövid időn belül akarom megnézni.Na ez most magyarosra sikerült. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika #18372 üzenetére
Grat az OBB-s honlaphoz. Igényes és gyors. A tartalmak 80%-ának átböngészése után néhány észrevétel: azok a bordó linkek nem nagyon olvashatóak a sötét hátteren; a játékmódok leírásánál: már nincs olyan, hogy amateur meg provs, most simvs és arcadevs van és az arcade-ban elvileg árkádosabb a kocsi irányítása is (nem tudom, még soha nem jártam arcadevs-ben).
Más: Pizzas84 egy kérdés: te csak azért játszol, hogy minél több embert reportolhass?
-
pizzas84
tag
válasz
Creative997 #18370 üzenetére
Na ez az. Ezért lettem pipa. Pedig hagytam neki helyet is. Nem baj így 2. helyett 4. lettem.
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #18383 üzenetére
Köszönöm Lacika!!!
-
dokar
addikt
csá pöcsök,
akiknek nehezen indul a PT, visszadobálja őket az asztalra, azok csinálják ezt:
skype > súgó > programfrissítés keresése > majd pedig a hotfix letöltése
-
Darahian
tag
válasz
Fred K. #18384 üzenetére
Nekem eddig a fizetős és nemfizetős tartalmak egyrészt megfértek egymás mellett, másrészt amint eljutok arra a pontra hogy elkezd égni a pofám hogy egy ilyen élvezetes játékot nem támogatok (volt már ilyenre példa, de eredendően én is úgy indultam neki hogy "játékért fizetni???") kapásból fizetni fogok, ahogy már megtettem eddig is annyiszor.
Az pedig hogy a fejlesztőknek fizetek, nem pedig egy urambocsá <<kalóz>> szerver tulajdonosainak, mert ők nyavalyognak hogy "sokba van a lopott cucc felügyelése", külön dob a helyzeten.A szervezett játékokat pedig nagyon pártolom!
(tegnap sajnos későn kezdtem el nyavalyogni hogy unom a sok marhát, mert alig 5 (!) percen belül a szoba megnyitása után sikerült összetrombitálni egy aranyos kis class 1 csapatot - aztán bevillant hogy FÉL HATKOR kelés
Három verseny után kénytelen voltam aludni menni.
)
Ma este hatkor is nyitok egy "EZ A PÉHÁ EGY" class 1 szobát simben, jelszót a prohardver szobába felírom. Mindenkit várok egy szigorúan ghost mode off őrültködésreJa, még valamit akartam kérdezni: milyen módon megy a dualbox? mert látok egy csomó működő szobát amit vélhetőleg dualbox módszerrel tartanak fenn. Egyszerűen átmásolom a játék könyvtárát, aztán indítom a 2. klienst? Kezdem vágni a második acc. létjogosultságát
PaJa: kiesett a fejemből mit akartam Tőled pffff
-
PaJa1
őstag
Lacika,
Faja az oldal, végre interaktív... nem csak a képeken bámulhatom
Kis javítani való: Jelenleg csak 20as a max létszám, 32re csak tervezve van.Bubi,
Akkor HiFi ezt is másképp csinálja... örülj neki, 5ezerrel több RPt kapszbgabor,
Ilyen összejövésről már volt szó, akkor anniyban maadtunk, hogy majd akkor amikor már jobb idő lesz. Szerintem nem sokunknak van kedve pocsék időben autókázni, utazni. Amúgy támogatom az ötletet én isSSP,
úgy kb 2 millát hoz 10 poppercsajjal együtt 3at
Fred,
Nem a fejlesztők diktálnak! Az Aeriagames ugráltatja az Invictust, hogy mit kell csinálni, tehát ha bajod van azzal, hogy mi hogyan miért van (nem a játékbeli bugokra gondolok) milyen üzeltpolitika uralkodik a játékban akkor a tengeren túliakat kéne agymosatni! Nem csak az AGEnél hanem úgy zuzammen. Pár sárga GSessel is tele a pöcköm, a sok kuboidról nem is beszélve...Jó gyökerek vannak mindenütt, de a tengeren túliak java része nem százas szerintem. -
Fred K.
tag
jajj!!!
az OBB-s oldalhoz grat nem az OOB-s hez
nah ez van amikor 5 óra alvás után a főnökasszonyom ébreszt, hogy 10re gyere beés még ezt is szerkesztem...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18383 üzenetére
>>-OBB-> CSAPAT
Szolgálati közlemény!
VAN EGY KÓDOM!
HERTI? GABI? NEPSZTER? Esetleg a TA-s társadalom? képviselői? (bár nekik csak a benzinspórolós cuccra kell) (mivel van benne 10RP popper, ezért akinek nagy szűk-segge van tuningra, az szóljon
) (pl. Gabinak csak lvl1 a pannija..)
D.U jövök, és küldöm!
(A poppereket csak explorerben, rush-kor, és 8-as roomban lőjük el...) -
Fred K.
tag
válasz
Creative997 #18353 üzenetére
Köszi Crea a felajánlást és neked is Csabi
elég nagy esély van arra hogy élünk is veleam mi az h 7végi rush?
Grat az OOB-s oldalhoz!
apám azok a 18+os hátterek...
ha az asszony nem venné le a fejem hááááát ki is tenném
de a többi része is tetszikez a "pénzéhesség" dolog meg olyan hogy pénz beszél...
nyílván nem a két fillérbe kerül a játék fejlesztése...
a licenselt autókhoz megincsak nem kevés pénz a jogdíj, tehát nekem teljesen érthető, hogy csak AP-re lehet hozzájutnia játéknak vannak hibái de más fizetős/ingyenes online játékokkal ellentétben itt nincs tele hackerekkel a szerver
esetleg bunkókkal de azok meg mindenhol vannak...
egyes COD4 szervereken ha a PB vagy maga a játék szűrné a káromkodást akkor csak ****-ból állna a chatablak...
vagy p.l. Americas Army ami ugye ingyenes de a fejlesztőgárda kezei alől kikerülő fantasztikus peccsek amiknek a játékélmény javítása lett volna a célja, egyszerűen játszhatatlanna tették az egészet és most sokan tűkön ülve várják a 3.0-s verziót de sztem még többen mint mi is szépen kerestünk magunknak más elfoglaltságot mert nem éri meg
nem bosszankodni ülünk le hanem kikapcsolódniaz hogy tele van hibákkal...hááát
1.-aki jobbat csinál annak hajrá
2.-ez nincs máshogy a fizetős gaméknál se
3.-mutasson vki egy jobbat és máris kipróbáljuk...ha meg a fejlesztőcsapat így látja jónak az üzletpolitikáját akkor majd a megmaradó 3-400 userrel családias hangulatban eljátszogatnak és mehet ez a játék is a süllyesztőbe a többi mellé, és tuti nem lesznek ott egyedül...
addigis szerintem érdemes a szervezett játékok és csapatjáték felé orientálódni, jól érezni magunkat és tolni kilincsel előre
mert hibák ide bunkók oda én iszonyatosan élvezem amikor leállunk zászlózni, vagy éppen a W-t akarom átnyomni a game-padon TA-ban és közben TS-en kellemesen elbeszélgetünk a játékostársaimmal, anyázunk egy jóízűt ha vki suttyó vagy negyed óra csend után egy beszólást követően majd megszakadunk a röhögéstől és faltól falig megyek miatta
szal nekem ez a szerény nyomott véleményem
-
[pH]Lacika
tag
Köszönöm mindenkinek!
Igyekeztem!Gabesz: Bővülni fog a háttér letöltés, meg minden fél letöltés is. Ígérem.
Szerintem jó ötlet a találkozó!
A kivitelezés lesz nehéz, mert az ország minden részéről vannak itt a PH-n.dokar: Személy szerint nem, sajnos, de majd utána kérdezek a profiknál.
Mariann: PM-ben ment a kód!
-
Darahian
tag
Ezen én csak meglepődtem, de úgy látom, valakit egyenesen TÜZEL a felháborodás
Én megpróbálkoztam még a wii mote -al is (nem vicc, az egérkurzort mozgatja a játékban is, de IRÁNYÍTÁSHOZ meg nem fogadja el- pedig az lenne csak a mókás igazán), de ha azt nem hajlandó elfogadni, akkor sutba vághatom, mi?
Francba. Na nem baj, akkor felteszem a Rayman Raving Rabbids -t is, hátha az hajlandó elfogadni
...azért egy-két kísérletet még megér nekem ez a wiimote dolog. (a Johnny Lee - féle drivert még nem tettem fel)
-
Darahian
tag
válasz
Szép lett az OBB oldal, gratulálok! (és nemcsak hogy tetszetős, de gyors is, amiért külön hálás vagyok - a munkahelyi net eléggé szeszélyes nálunk...
)
-
dokar
addikt
válasz
tudsz segíteni abban a php-s időzónás dologban, amit korábban írtam?
-
bgabor6
csendes tag
Bocs, az elözöböl kimaradt: nem tudom ötletnek mennyire jo, de en szemely szerint nagyon örülnek 1 klan talalkozonak, vagy esetleg ezt böviteni PT-s talalkozova!
Majd a visszajelzesekböl latjuk kinek mennyire tetszik az ötlet
Üdv Mindenkinek
-
bgabor6
csendes tag
válasz
Szia Lac
...va jo az oldal
, de azert kicsi a vilag, mert Györ elött 10 evig eltem Dunakeszin. es Obuda mellett, egy kis faluban születtem. Most szombaton is megyek szüleimhez, majd integetek neked!
Egy kis kritika: a hatterkepek mennyisege keves
Szerintem a Többiek neveben is köszönöm munkadat
-
Mariann294
őstag
Amugy én még mindig nem kaptam meg a levelet..és nincs a kéretlenek közt se
Ilyenkor mi van?Nincs vkinek egy fölösleges?Hogy ez mekkora kibaxás
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mostmá' gyere jááccaannii isÁllat lett.. vazz.. gyönyörködtem benne egy darabig!!!
-
Mariann294
őstag
válasz
Mint már emlitettem...szép és rendkivül áttekinthető!Remek munka!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mostmá' gyere jááccaannii isÁllat lett.. vazz.. gyönyörködtem benne egy darabig!!!
-
JackShephard
tag
Paja én csak azért kérdezem, mert a kép nem ezt mutatja, amit te számomra érthetően magyarázol és én is úgy gondolok.
végeredmény
Ő választ elsőnek az oké, de az RP-t én kaptam. -
[pH]Lacika
tag
IGEN!
Itt a nagy pillanat!
Elindult az OBB crew honlapja!!!!!!!
Amely egyben, Project Torque Fun site is!Van még mit finomítani, de azt majd szépen lassacskán, időről időre, egyszer csak.
Akinek van kedve ismertető, bemutató, oktató és bármiféle PT-vel kapcsolatos irományt írni az bátran tegye, szívesen fogadom és a weblapra felteszem.
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #18364 üzenetére
én meg addig gyilkoltam a beállításokat, hogy az első körben nem volt egyáltalán gázom, aztán amikor tankolni mentem, akkor meg fékem nem volt.
más:
ez a rohadt PT saját kénye kedve szerint felülbírál mindenféle külső program által végzett beállítást. tehát hiába van vkinek fasza segédprogramja a controllerjéhez, nagy valószínűséggel a PT le sem fogja szarni. hiába kapcsolom ki a kormány saját segédszoftveréből az FF-et, a PT alatt mégis ráz, mint az állat. sőt hiába frissítettem új driverrel a gamepadot, hiába lett meg a hiányzó negyedik axis a PT-ben, a harmadik eltűnt. külső programot (3rd party) nem találtam még deadzonera, de nem is kár, mert a PT azt is felülbírálná. az Invictussal kell beszélni srácok, mert a controllerek nagyon pocsék módon vannak támogatva.ítt van egy kép controller driver frissítés előtt és után. az alsó vieóból lett kiszedve azért olyan ronda. mindkét megoldás ugyanazt az irányítást takarja.
-
pizzas84
tag
válasz
Creative997 #18366 üzenetére
Íme:
Biratripa->
1.próba
egvárta hogy lé menjek aztán ez
Homer46->
Azt mondta azért lökött ki mert bp-vel mentem. A szoba neve "Room 432" volt és nem szólt verseny előtt hogy "no bp"Arra kérnék mindenkit ha ezeket az embereket látjátok kick-eljétek őket mert Crasherek!
Reportoltam mindkettőt de még semmi eredmény.
-
pizzas84
tag
Miért van az hogy Wangan-ban a célegyenes előtt 10ből 9 paraszt úgy akar megállítani nehogy beelőzzem, hogy nekem jön???
Nem az utat kellene zárni hogy ne tudjak mellé bújni???
-
csaba0223
senior tag
A mai TA fasza volt! Volt 1 kis baki vki bebicskázott elöttem és én kaptam büntit, de az első pár kőr az fasza izgi volt!
-
pizzas84
tag
Nem megyünk 1 60-as TA-t?
-
tgabo
csendes tag
Sziasztok!
PT loginnál a "Video driver not up-to-date!" üzenetet kapom.
Felraktam a legújabb video driver-t, amit az ATI Radeon oldalán találtam, de nem segített.
Esetleg tud valaki megoldást?Rendszer:
- Vista Ultimate x64
- ATI Radeon HD 4830Üdv.
-
SSP33DY
aktív tag
MÁS.. az irányítással kapcsolatban..
Csak annyit tennék hozzá, hogy a force feedback-nek van előnye, és hátránya is.. DE ez a deadzone dolog látom nem csak nálam okoz hibát..
Nekem a kormányomon 0 a deadzone, és ha nem teszem olyan 120%-ra a force-ot, akkor a kormányon közép és kb-5-5 fokos állásban van egy luk..ÁM, ha sokat megyek, és van egy kis lag, akkor vége.. mindegy a beállítás..a középén lesz egy üres járat, és innentől kezdve kanyarodáskor lök egyet jobbra, vagy balra, és csak utána reagál bármire is.. így nemhogy íven nem marad, de kockásabban megy, mintha bill.-el mennék..
Rgo, a deadzone-t a logitech profilerrel próbálom szabályozni, és nem engedem, hogy a PT belepiszkáljon! Ha hagyom, van hogy pl. 2 körben egszerűen megszűnik, és "beesik" a kormány..
stb..stb.. -
dokar
addikt
a PT mappák bugyraiban van olyan, hogy active_control_set, 3 db. na szóval ezt hexdeditorban megnézve nagyon ronda dolog fogad:
SDAT É CTRL Keyboard Mouse SL-6543 THUNDER STRIKE GAME PAD TI USB Controller f €? €?ÍĚĚ= €ż €?ÍĚĚ=
... nem másolom be mindetrá tudnál kérdezni, hogyan kell kiolvasni/módosítani a deadzone értékeket? továbbá hogyan lehetne engedélyeztetni a 4. axisomat az RZ-t?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #18353 üzenetére
Na azért csak egyezik valamennyire a véleményünk, csak én szeretem kisírni magam, mégha semmi értelme sincs. Igen azokból a kikötésmentes szobákból nincs egy darab se általában. Pedig tényleg milyen jó kis gamma lenne ez. De hát így. Szerintem hiába 5-6-7 millions member, ha ennek az 50%-a fake acc, 30% feladja az update-nél, az a 20% ami eljut a PT menüjébe, feladja a játékot egy két kör után. Már csak a fanatikusok játszanak vele, pontosan ezért van ennyi agyonspecifikált, meg jelszavas szoba. Az aeria maga alatt vágja a fát, de sajna mivel a fanatikus ap-huszárok magja állandó, ezért nem fog rájönni az aeria, hogy változtatni kéne, mert az a 200-300 player meglesz mindig. De ez nagyon kevés egy masszív onlány játékhoz.
Anno én is B-Road-dal kezdtem a karrierem, majd amikor elterjedt, hogy a route2 jobban ad. Istenem hány kört mentem azon a pályán is Quadro-val. Ami érdekes, hogy a 3-4 hónappal ezelőtti neveket most egyáltalán nem lehet PT-ben látni, kikoptak ők is, mint sokan mások.
Az eleanor sem hozott semmi újítást, csak a régi bugokat vissza. Egy-egy új kocsi most már mindig így fog debütálni: mistery box--->multiple slot--->mistery box---->shopba horror áron. Ezzel meg is ölték a gammát. A Diane-nál szó nélkül debütáltak a shopban rendes árakon az új kocsik (camaro, h3, outlander stb). Visszasírom azokat az időket. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Bazzzs #18348 üzenetére
Bazsa!
...."Valamelyik nap a csapatommal azt csináltuk, hogy ..." AKKOR?
Mi is azt szoktuk csinálni a csapattal! CL1-6 ig minden felé! Én kb. tavaj november óta nem mentem "idegenek" ellen, csak barátokkal, haverokkal, és régi ellenfelekkel.. Nem fogok keresgélni szobákat, és várni bárkire is! Itt a fórum, ott a chat, dumcsizzatok össze, és hajrá! Akár "gyakorlás" jelleggel is, bármelyik csapatársaddal tudsz menniHa jobb, tanulsz tőle, ha te vagy a jobb, ő tőled..stb..stb..
Vagy nézz ki magasnak pár pályát, gyakorold be, és hidd le, jöhet itsover is.. legfeljebb majd lecsíterezAz esik a leg jobban!
Ricc tesó pedig bár lvl 40, mindíg sír valamiért
Nem ma kezdte, és mindíg igaza van, de ilyen hozzáállással.. fájdalom a PT.. Én túlléptem rajta, csak "élvezem"..és leszarom a bugokat.. SŐT néha pont a bugok miatt vagyok gyorsabb itt-ott
-
Creative997
őstag
válasz
Fred K. #18315 üzenetére
Jól hangzik, ha kell leírás vmiről, akkor szívesen segítek.
Egyébként én ritkán használom a cl6os verdáimat, mostanság MR-2vel randalíírozok
Nem tudom, de én látok mindig cl4es szobákat.
A szobák elhelyezése pedig logikus. Legfelül vannak a szavazós szobák. Utána a sima, rendes, kikötésmentesek. Ezekből sajnos kevés van. Utána jönnek a kikötéses szobák, pl h csak ilyen vagy olyan class. Utána jönnek az éppen futó versenyek. És legalul vannak a jelszavas szobák és a futó jelszavas szobák.
Hogy miért nincs sok játékos? Mert az aeria egy pénzéhes dög. Vannak ezek a promók és biztos kapnak pénzt a 3-4-5million membersért, őket csak ez érdekli, meg h minél többet kaszáljank az APs cuccokból. Persze néha vannak jó húzásaik és mostanában minden hétvégén van rush. Korábban nagyon sokáig semmilyen rush nem volt. Habár örülök neki, de nem ezzel kéne megoldani a problémát - és amiért IS kevesen vagyunk - a pontozási rendszer elég karcsú. Már patch előtt is, meg most is írják h meg fogják változtatni, kíváncsi leszek mit, hogyan fognak. Másik a szintek, emiatt is sokan otthagyják és itt kapcsolódik össze a kevés kapott RP a szinthatárokkal. Mondjuk szerintem jó ötlet volt h megemelték a szinteket, korábban is ezt ugattam. De ezek mellett a pontok mellet ne csodálkozzon az aeria h otthagyják a gémet. És mire eljutnának oda h olyan pályán is tudnak menni ahol többet kapnak, már uninstallálták. Nem tudom, lehet h alacsony szinten is van olyan pálya ami jól ad, de unalmas állandóan azon menni. Már csak tudom, anno minden 20-30. versenyem volt csak nem B-Road és később pedig Route 2 adott iszonyat jól, ott gyűjtöttem össze a panimravalót gyakorlatilag, macsekkal. Lehet h öszefüggésben van a 2, kevés RPt kapsz h vegyél APt...
Tömören most ennyi. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #18324 üzenetére
Látom senki nem reagált a véleményedre. Ha nem gond megteszem én
Teljes mértékben igazad van, és tényleg valahogy játékos számot kellene növelnie az Aeria-nak. Persze a játékon is mindig lehetne valamit fejleszteni és sokan szidják a hibáit/hiányosságait, de ha tele lenne játékosokkal, akkor azért hosszú távon élvezetes lehetne. Legalább Te már 40. szinten vagy és van 6-os kocsid is. Én meg beragadtam 27-es szinten. Pont emiatt, hogy nincs szoba. Class 4-es kocsim van és nincs ki ellen versenyezni. Csupa Cl 1 vagy Cl 6 szoba. Cl 4 maximum simdriftre van. Ha meg véletlen mégis 20 perc várakozás után valaki betéved a Cl 4 only szobámba, akkor az vagy ItSOver vagy valami szintén maxos autóval pályát kívülről ismerő emberke. Pedig nekem annyira tetszene/tetszik ez a játék, de egyszerűen nem találok ellenfelet. Sokszor practice módban nyomom órákon át, mert maga a vezetés élvezetes, de nincs elég játékos, ellenfél
Ezt a szintemelést se tartanám túlzásnak, ha tényleg lenne ki ellen versenyeznem, hisz imádom a Stallion-t, nem ezzel van a gond. Nem tudom sokan miért hiszik azt, hogy a Cl 6 a legjobb? Azért mert gyors?
Valamelyik nap a csapatommal azt csináltuk, hogy mindenki átváltott stock kawana-ra és végigmentünk jó pár pályán így. Állítom az volt eddig a legélvezetessebb
Persze ezekkel a spamelős eventekkel próbálkozik az Aeria, de mégis alig ismeri valaki pl. kis hazánkban is a PT-t. Pedig nekik is érdekük lenne a vérfrissítés (játékos számban) és nem csak a meglévőktől kikényszeríteni az AP vásárlást. Sok beszédnek sok az alja: lényeg, hogy olyan jó kis játék lenne ez, ha nem kellene tényleg vadászni az ellenfelekre/szobákra
Off: Volt most egy 10 percem unatkozni és kicsit ps-eztem a Stallival
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #18331 üzenetére
A végeredményt a Final dönti el, aki oda nem került be az a pontja alapján van rangsorolva, szerintem simaliba.
JP nyerte a shootoutot, tehát ő az első, ő választ elsőnek és ő kapja a liga végén esedékes legtöbb RPtDeadzone- állítási lehetőségre rákérdezek valahol. De amint látod sokan boldogulnak vele, és nincs holtjáték és apró kitérítésre is képesek.
-
Hilly_8
csendes tag
hello
mit kell csinálni a kóddal??? -
dokar
addikt
válasz
Darahian #18340 üzenetére
11 misi, 420 hónap, havi 94e, azaz összesen 39-40 misit kell visszafizetnem a 11 millióra. és még csodálkoztok, hogy ki akarok menni külföldre? jó esetben egy év alatt összejönne a ~12 misi forintra átszámítva, sőt még több is a mostani rossz árfolyam miatt.
azért írtam 20-25 misit, mert előtörlesztésekkel hamarabb ki szeretném fizetni, nem megvárni a futamidő végét.
-
.-Blade-.
csendes tag
Én ezzel tolom. Nem egy nagy szerkezet, de a célnak megfelel
-
csaba0223
senior tag
válasz
Darahian #18338 üzenetére
Én nem vennék rezgőst a helyedbe! A PT-ben használhatatlan! Nekimész valaminek el kezd rezegni és elmegy az irányítás! Csak akkor jön helyre ha restartolod a gamát!
dokar: Sok sikert! Én drukkolok neked! És teljesen igazad van, csinálhatnának már vmit az irányítással!
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #18337 üzenetére
így van, jó állás, jó fizetés, de sok kiadás + közel 13 millió tartozás, amiből 11 misi a lakáskhitel (ahogy számolom visszafizetni 20-25 milla fölött fogok). most már csak az a kérdés, hogy a "sufnituningra" ráfordított időt arányosítjuk a fizetésemhez (átlagolt órabér), akkor az több lesz 7-8 ezernél. persze nem a pénz értéke itt a probléma, hanem, hogy a játékfejlesztő hanyagsága miatt (amiért nincs deadzone beállítás) cseréljek controllert. szóval inkább a "sufnituning" és amikor sikerül megvalósítanom, akkor az alkotás sikere is az enyém.
-
Darahian
tag
Hümm, ki tudja. Én mondjuk benéztem, nem ilyet akartam vásárolni. Egy kellemetlen utóízt hagyott bennem a vásárlása, ugyanis valamiért úgy emlékeztem hogy van benne vibro funkció... Szóval egészen a PT megtalálásáig (cirka három héttel ezelőttig) sufniban pihent szegény kontroller, te azóta nyűvöm rendesen - és a vibró sem hiányzik.
...de a biztonság kedvéért a következő egy Cordless Rumble pad 2 lesz, csak hogy ne kelljen felnőni -
dokar
addikt
most látom, hogy már nagyon sokan hiányolják a deadzone állítási lehetőséget a PT-ből a hivatalos fórumon: http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=168531
Paja, tudsz tenni vmit? Vagy keressem meg az Invictust? Esetleg driverhack?
-
dokar
addikt
na állítólag ezt kéne megcsinálnom vhogyan:
[Speed Link Thunder Strike|SL-6543 THUNDER STRIKE GAME PAD|THUNDER STRIKE GAME PAD]
DEADZONES=0.3,0.3,0.3,0.3
2|24|3,2|25|4,5|26|5,5|27|6,1|22|5,1|23|6,0|20|3,0 |21|4,0|18|21,0|19|22,0|16|19,0|17|20,0|1|2,1|3|2, 2|0|2,3|2|2,4|10|2,5|13|2,6|11|2,7|14|2,10|9|2,11| 8|2,8|12|2,9|15|2
2|24|3,2|25|4,5|26|5,5|27|6,1|22|5,1|23|6,0|20|3,0 |21|4,0|18|21,0|19|22,0|16|19,0|17|20,1|1|2,3|3|2, 0|0|2,2|2|2,4|10|2,5|13|2,6|11|2,7|14|2,10|9|2,11| 8|2,8|12|2,9|15|2,1|4|2,3|5|2,0|6|2,4|7|2
2|24|3,2|25|4,5|26|5,5|27|6,1|22|5,1|23|6,0|20|3,0 |21|4,0|18|21,0|19|22,0|16|19,0|17|20,1|1|2,3|3|2, 0|0|2,2|2|2,4|10|2,5|13|2,6|11|2,7|14|2,10|9|2,11| 8|2,8|12|2,9|15|2,1|4|2,3|5|2,0|6|2,4|7|2
ENDOFFILEsegítsen vki pls
talán a devdata.dat fájlban kéne kutakodni
-
JackShephard
tag
Köszi a kedves szavakat Crea és Paja, tanulok a hibámból az tuti.
Neked grat a 3. helyhez, nem rossz az se. Viszont most tényleg nem értem a szabályokat, mert a HiFi által kiírt végeredményen egyértelműen engem hozott ki elsőnek (táblázat legteteje, legkevesebb pont, legtöbb nyert RP), csak a final shotoutot nyerte JP és ezzel azt, hogy elsőként választhat a nyereményekből. Akkor most ki is a bajnokság nyertese? Kicsit talán meg kellene már reformálni ezeket az igen fura szabályokat.
Jött kód is végre. -
Fred K.
tag
van esetleg olyan aki ezzel tolja?
vagy van itt PH-n dualpad topic?
-
Darahian
tag
válasz
csaba0223 #18321 üzenetére
Istenem, mekkorákat pislogok néha ezen a dual actionon
Kiosztottam a baloldali analóg kar vízszintes tengelyére a "look left - look right" -ot, és FOKOZATOSAN tudok vele oldalranézni...igaz, aztán rájöttem, hogy ha inkább duplán kiosztom a fék-gáz megoldást a 8-gáz 7-fék 5-kézifék mellé (kép), akkor pl nem okoz gondot TA -ben beállni a boxutcába.
Hogy a feleségem mennyit nevetett rajtam mikor első alkalmakkor kipördült a kocsi - majdnem tönkretettem a gépen az USB aljzatot, úgy cibáltam a kontrollert oldalra hogy a pályán maradjak
Dokar: nálam egy hajszálnyi mozdítást is érzékel, érdekes módon. Igaz, volt is belőle bajom elég mire megszoktam - a kocsi dúrta az orrát minden felé, csak a jó irányba nem, és nem tudtam miért. Aztán pont TA-ban átváltottam F1 nézetre, és látom ám, hogy mocorog a kormány, pedig épp csak körömheggyel mocorogtatom a kart. Érzékelte a kis mocsok, pár fokos kormány elfordulással jelezte is.
-
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #18321 üzenetére
tegyél fel videót (vagy képeket), mert nem értem.
de sztem elbeszélünk egymás mellett, mert winből controller tesztnél is látszik, hogy amikor éppen csak hozzáérek akkor nem történik semmi, majd nyomom tovább és csak 10% körül ugrik a helyére (a 10%-os pozícióra) a kereszt. alatta tehát nincsen semmi, ez a holtjáték. a legtöbb játékban ezért van egy deadzone offset, ami úgy működik (működne PT alatt), hogy amikor beállítok oda 10%-ot, akkor kart 10% alatt megmozgatva nem történik semmi (ahogy amúgy sem), de mondjuk 10,1%-nál kar megmozdításánál 0,1% kormányelmozdítás történne. tehát lehetne nagyon finom mozdulatokat tenni, intimnél ez nagyon jól jönne. ezt te érted?
-
Ricco_hun
senior tag
Ejj, mennyi itt a (fórum) újonc, mennyi jókedv, ötlet, s kezdeményezés. Csak kár, hogy magával a játékkal már nem igen lehet játszani. És ezt úgy mondom, mint simvs-ben néha értelmesen nyomulni akaró nem klántag. Azért azt ti is észrevettétek szerintem az utóbbi időben, hogy csak úgy már senki sem játszik a PT-vel. A profiknak ott vannak a ligák, páran megbeszéltek egy péntek esti TA-party-t (=lagg=veszekedés, bosszankodás), családi kombózások, ha éppen kismillió rp kell.
Akármikor nézek be simvs-be ezt látom: 20 only class1, 10 only class2, 1db only class5 no bp, 1db sim drift szoba. És ezek úgy 70-80%-ban jelszavasok. Na ennek láttán arról le is tettem, hogy élesben kipróbáljam a stock Camaróm. Mert utolsó senki sem szeret lenni, de ha meg kisebb classokhoz megyek, akkor próbáljam megértetni, hogy az én kocsim stock, vagy szó nélkül kirúgnak mielőtt még akár a szoba betöltődne. Hétvégén sikerült pár kört mennem panny-vel. Hát az nem igaz, hogy ennyi pt-verziót túl él a weigth-bug! Nálam ez úgy jelentkezik (és eddig csak a panamánál tapasztaltam), hogy megtöröm a kocsit, javítok egyet és utána mintha 1,5-szer nehezebb lenne az autó, meg alig akar kanyarodni. Oké lemegyek így pár versenyt, átlagban a 3. helyen végzek (a 3-5 playerből). Na mondom ebből elég, sehol sincs kiírva hogy no bp, berakok egy 5% tapadást. Erre belép egy fonzy_77 nevű tag a szobába. Room master: ready? Mindenki leredizi csak fonzy mondja: wait. Már ekkor tudtam, hogy mit csinál a kis g*c*, lecsekkolta a bp-eket. Erre besírja: ricco bp on. Erre a room master: oh nooo. Léptem is ki.
Az alap probléma, hogy nincs elég játékos és hogy már túl specifikusak a szobák. Régebben volt egy csomó nyitott szoba, amelyikbe beestél ott mentél olyan kocsival amilyennel jólesett. Most meg: lásd fentebb írtam, only ez only az. Meghogy miért kellett a lobbyban összekavarni a szobák sorrendjét. Régebben logikusan elől voltak a nyitott szobák, lejjebb meg az "in progress" szobák. Ááá, nekem egy jóidőre elegem lett belőle, néha benézek, az AP-t gyűjtöm szorgosan (bár kicsit megcsappant, hogy megvettem a camarót). Apropó a videjós eventért valaki kapott már AP-t? Az a vicces, hogy még ennyi idő elteltével is 314 views van a videómon. Minden ellenem van.
Nektek azért jó játékot. -
dokar
addikt
válasz
purshill #18319 üzenetére
hurrá, végre vki a csapatból akivel nem csak angolul tudok beszélni
mostanában keveset vagy. időközben a csapat olyan népszerűségre tett szert, hogy más klánokból szeretnének átpártolni. folyamatos jelentkezések van. most is van vagy négy.
egyelőre egy KOG és egy RUT tag is nálunk kötött ki.mostanában már nem nagyon használjuk a crew channelt, helyette skype-on konferencia hívás alatt beszélünk. jókat lehet röhögni és instant tudunk taktikát változtatni. további előny, hogy itt legalább nincs cenzúra, mint a chatben. érdekes, hogy még a laghatáron lévő játékosokot "sem bántja" a skype hívás, pedig 7-en voltunk összekapcsolva.
nem tudsz véletlen egy olyan php kódot, amivel a nevek mellett megjelenne az illetőnél lévő helyi idő?
<?php
$t=time();
echo(date("H:i:s",$t));
?>tehát a fenti kódban lévő $t-kéne az UTC alapján n*3600-al tologatni, ahol n= -12 ... +12. így van?
[pH]Lacika : esetleg tudsz te (is) segíteni?
-
csaba0223
senior tag
Elárulok neked 1 titkot! Azt nem tudom hogy más padnál is működik e! Nekem egy logitech dual action-öm van!
Tehát, options rámész ugye a turn left..... ezeket tudod!
Mikor beállítod hogy melyik gomb legyen akkor jön a trükk! ha simán beállítod a keresztre a kormányzást akkor azt írja hogy kapcsoló+ illetve kapcsoló- ez a nem jó!!! ilyenkor hiába kapcsolod át analógra hirtelen fog reagálni! A következőt kell tenni: Bekapcsolod az analóg kart nálam mod gomb, így állítom be a keresztre az irányítást, ekkor azt írja hogy x-tengely+ és x-tengyely- ez a jó! Ha így állítod be akkor megfordítja és alapbol az analóg működik és a mod gomb megnyomásakor a kereszt! Így az analóg kar nagyon finoman reagál nem hirtelen
így már tökéletes az irányítás! Ha nem érthető felrakok 1 videót róla! -
purshill
csendes tag
Üdv! PT-s racerek...
Gondoltam beköszönök ide Level 35 vagyok és URC-s...
Hi! Dokar, alakul az URC-s oldal...
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #18316 üzenetére
mint korábban írtam (panaszkodtam) nálam az analóg kar minimális megmozdulása 10%, tehát ennél kisebb értékű megmozdításához pöckölni kell. már írtam az aeriának, hogy rakjanak már be egy nyomorult deadzone állítási lehetőséget a beállításokba, de semmi.
a kormányom holtjátéka csak 1-3% körüli, de ennél meg nem tudom kikapcsolni a forcefeedback-et, mert a gané játék nem engedi. minden más autós játékban ki tudom kapcsolni, itt a PT-ben tök mindegy mire állítom, akkor is bekapcsolva hagyja és még nem is jól, mert egyfolytában ráz.
-
Fred K.
tag
válasz
[pH]Lacika #18310 üzenetére
igazából mi nem Team hanem Community lapot szeretnénk összehozni a magyaroknak természetesen olyan formában,hogy ne csináljuk konkurenciát sem a PH-nak sem más oldalnak
nem kívánjuk megosztani a közösséget semmilyen módon!!!fent lenne a game mint letöltés lehetőleg FTP-n
lenne egy folyamatosan bővülő FAQ és GYIK legfőképp a kezdőknek-regisztrációs segítség
-a különbözö versenymódok részletes leírása
-autók leírása
-szintkövetelmények
-friss hírek megjelenítése az areia.com-ról magyar nyelven
-fórumok, on topic,off topic,help és egyéb témákkal
-ill. beépített chat ablak a gyors kommunikációra
-magyar Team oldalak linkjeinek,Bannerjeinek elhelyezésekésőbbi terv esetlegesen egy saját TeamSpeak vagy Ventrillo szerver üzemeltetése az élőhangos kommunikációhoz
röviden ennyi ami eszembe jutott...
-
sepR
csendes tag
válasz
Kiváncsian várom
, a képek alapján fasza kis oldal lesz szerintem , nem cifrázott jól néz ki.
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
nem tudtam, hogy készül egy honlap... reggel óta olvasom csak a fórumot...csak ahogy beírtam google-ba nem adott ki semmi értelmes fun site-ot csak fórumokat és ezért gondoltam, hogy jó lenne egy
De akkor sok sikert! Majd meglátjuk a végét
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #18301 üzenetére
Sejtettem, hogy "náspáng" lesz. Felmentem Subra és láttam döntőt, ki milyen autóval van, melyik pályán, na akkor látszott hogy konec van. Szép a 2. hely is, nekem az ezüst jobban is tetszik
-
dokar
addikt
-
[pH]Lacika
tag
válasz
.-Blade-. #18305 üzenetére
Ahogy érzed!
Holnap depütál az álltalam készített OBB és PT fun site!
Bár hozzá teszem, az enyém az OBB crew miatt készül.
Bár az is igaz, inkább PT web oldal a jellege, ebben a formában, ahhol most tart.Mielőtt hozzá kezdenél, várd meg az enyémet, nézd meg és csak utána dönts arról, hogy kell e 1álltalán a tied.
dokar: Örő bodotád!
-
.-Blade-.
csendes tag
Hali!
Arra gondoltam, hogy komolyabban hozzáfogok a PHP-hez és össze dobok egy Project Torque Hungary-t, IRC-vel, Fórummal, Letöltésekkel stb... Azt hogy mikorra készül el azt nem tudom
csak a véleményetek érdekelne, hogy szükség van-e egyáltalán egy ilyen PT Hungary-ra vagy sem
Köszi
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #18302 üzenetére
na ez nekem kínai, miről beszéltek?
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #18301 üzenetére
Én nem mondtam h megérdemed! De az tény h szerintem egy lvl36os sim racernek sztem ismernie kéne az össze pályát. Az is tény h a Twisteden nagon ritkán mennek, pedig szerintem jó pálya. De a 2. hely sem rossz, sőt Moalt és Rebornt is megverted! Grat!
Auszin meg nagyobb az esélyed, tudod..
Ha már itt tartunk én 3. lettem sportsban, ami ahhoz képest h múlt héten olyan részeg voltam h alig találtam haza és előtte is részegen versenyeztem, nem is rossz. Az első körben csináltam egy rollovert és a végén 77 ezreddel kaptam csak ki.....
Auszi super sport meg maverické és krivé sztem, de még lesz egy kör! Mav tuti döntős már. A többit nem tudom. -
JackShephard
tag
Mivel úgy is mindenki tudni fogja előbb-utóbb, inkább én mondom el, hogy elbuktam az USA touring döntőt. De Creának igaza van, megérdemlem, tanulni kell belőle. Twisted twin ringen volt, életemben nem mentem rajta. Szégyenlem magam az egész miatt, meg kell tanulnom minden pályát. A pezsgő a hűtőben marad, talán jobb is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Autós topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos autók - motorok
- TP-LINK routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest