Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bome

    csendes tag

    válasz PaJa1 #19242 üzenetére

    "Nekem elég sok mindenre van jogsim ;) de ennek nem sok köze van a mondani valómhoz."

    Nekem 18 évesen van kocsiból és nagymotorból jogsim, és nem azt akartam én magyarázni délelőtt, hogy a PT élethű, csak azt, hogy nekem így tetszik az irányítás CTF-része ahogy van. Nem az irányítás miatt játszom a PT-vel, hanem azért mert egy online, autós, jó játék és azért a bosszúságok ellenére is büszkék lehetünk az Invictus-os fiúkra.

    Ötletek: Sokkal jobb lenne a játék szerintem, ha lenne több szín a kocsikhoz, sőt akkor még annál is sokkal űberkirályabb lenne, ha lenne színkeverő és mindenki olyan színt keverne a verdájához ami éppen neki tetszik. Lehetne sokkal nagyobb matricaválaszték is, meg valami matricaszerkesztő is. :D Sokkal változatosabb lenne a játék szerintem, ha nem nézne ki minden 2. kocsi úgy ahogy az enyém. Én már ezekkel megelégednék, ezek után meg jöhetne a még több optikai alkatrész......SŐT MÉG EGY AUTOSCULPT is elférne a játékban mint ugye abban a fránya NFS-ekben is van.

    Szerintem ezek a dolgok nem jelentenének gondot az Invictus-os srácoknak, de valószínű az Aeria tehet róla, hogy ilyen csekély a választék.

    Én is örülnék ha bekerülne a játékba a team-ctf mód! :C

    Más: Már az utakon is CTF-eznek az emberek, múltkor motoroztam a városban és egy (faterom annyit mondana rá: ÚRVEZETŐ :D (tudni kell a faternak mindenre van jogsija csak repülőre, vonatra meg hajóra nincs meg pár finomságra még (pl: űrhajóXD)). Na szóval egy ilyen ÚRVEZETŐ kihúzódott jobbra index nélkül és aztán azzal a lendülettel mikor én előztem balról, rám húzta szintén index nélkül a kormányt. Szerencsére megúsztam, hála a gyors reakciómnak. Még csúnyát mondani sem volt időm, hazafele menet adtam a mocinak! ;]

    PT nick: [Hrt.]barca_bome

Új hozzászólás Aktív témák