Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel1996
csendes tag
Először az lenne a kérdésem hogy melyikel töltsem le:?
A hiba:"Installer integrity check was failed.Common causes included incomplete download and damaged meda. Contact the installer's author to obtain a new copy.More information at:
http://nsis.sf.net/NSIS_ErrorMelyikkel lehet jobban driftelni??
-
Creative997
őstag
válasz
daniel1996 #20998 üzenetére
1. Mi a hiba?
2. Ajánlom figyelmedbe a hivatalos honlap böngészését
3. Szerintem Liont vagy Kawanát válassz. Lion a legjobb elsőkerekes és ahhoz képest jó irányítani. A kawana az egyetlen hátsókerekes kezdőgép, meg kell szokni és tanulni kezelni (illetve a földes pályákon és szerpentinen nem a legjobb választás). Sok kiindulási pontom nincs felőled, de mint NFS gamer, a Liont ajánlom kezdésnek.
4. Amit jó tudni az elején: XP kell a szintlépéshez (eXerience Point) és RP a virtuális pénzed (Reward Point), ebből vehetsz autókat (fantáziaautókat), tuningot, optikai tuningot, egyéb kiegészítőket. Kezdetben Arcade Vs-ban kezdesz és érdemes alacsony szintű playerek ellen nyomulni. Csinálhatsz szobát és a beállításnál van egy ilyen h restriction és ott javaslom a same class-t bejelölni, így csak azonos kategóriájú autók (a te esetetben class1) ellen küzdhetsz. Level 10 feletti játékosok ellen csak a játék élvezete miatt mehetsz, mert győzelemre nem sok az esélyed. Úgyhogy majd hajrá -
daniel1996
csendes tag
Most kezdek ám ideges lenni.
Már 11 órától nem tudom hány félét töltöttemle és 1ik sem jó
-
daniel1996
csendes tag
Még azt szeretném +kérdezni h. itt a versenyek egyforma szintűeknek szól,és a fietőezközt mi választjuk ki?
-
Domonkos
addikt
válasz
daniel1996 #20994 üzenetére
Üdv!
Ha csak most jön le akkor a játékra még várhatsz mert vagy 3-4 órát is képes update-olni...A felhasználónévvel kell majd bejelentkezned, de játékon belül majd meg kell adnod egy olyan nevet amit a többiek látnak majd. Szerintem a játék maga nem lenne rossz ha nem az AG-é lenne
-
daniel1996
csendes tag
Sziasztok!
Még csak most töltöm a game-t és szeretnék 1 kis segítséget kérni azoktól akit tudnának mert jó tudok olvasni csak nagyon sokat nem értek hogy mit írtok....
Még jó 45perc még lejön és egyből startolok is...
Egész nap fogom tolni sőtt sztem még holnap is mert nagyon teccik.
Az lenne az első kérdésem h. felhasználó név lessz a nevem vagy sem?
Mert ha nekem kellene választani akkor daniel96 vagy daniel1996 vagy ilyesmi néven leszek.
Szóval nem ismerem a játékot semennyire úgyhogy némi eligazítást kérnék....
[P][/P]Köszönöm előre is[P
][/P]
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #20937 üzenetére
Na kicsit visszajöttem, szombaton megyek terepgyakra és utána megint itt
Lassan átolvasom az 1 hét alatt kreált hsz-okra, amire szeretnék persze. Itt az első Ricco-nak:
Ez az arkád ill drift fizikából sim fizikába történő átmenet utáni gyors kanyarodási kényszer következtében történő gyors amplitúdó (kilengés), minek végzete a megpörgés talán az Invictus egyik legnagyobb hibája! Én ezt csak úgy hívtam (és jelentettem is) h az árkád követ a sim-ba, vagyis az első teóriád tűnik helyesnek, miszerint megmarad az árkád sim-ban, de fordítva nem igaz. Ilyenkor csak egy gamerestart segít. Nem a neted/géped hibája.
Mariann: nem akarom bántani a fiúkat és védeni sem az AGEt de ezek a méretes hibák Fiona kezdete óta Invictus bakik és nem hiszem h mindent az AGE-re kell fogni, ha ezeket a bugokat, árkád fizikára állást, hibákat (mint feljebb is írtam) nem fogható az AGE-re. Tény h amit ők csinálta/nak bizonyos dolgokban sem ésszerű politika, de vannak olyan húzásaik amik megérthetőek az ő szempontjukból, ugyanígy az Invictus szempontjából is. Ha ezzel keresnéd a kenyered, te is másképp néznéd a dolgokat.
Tibee: nem javaslom h kirakd Aeriára (nem néztem h azóta kiraktad e)
-
Blade.T
tag
válasz
JackShephard #20981 üzenetére
Én is választottam verdákat, cl5 és cl6, a pályák pedig: Spaghetti #1, City tour #2,
Meg esetleg lehetne Python Creek - Auger ezt csak poénbólmás.....
Engem egy-két dolog zavar a játékban Pl:
A sofőr mér nem vált sebességet mint régen hanem csak fogja a kormányt mintha oda szegelték volna engem ez idegesít...
+még mióta fiona van akad a játék, meg van hogy beragadok a startnál, igaz néha laggolok de amikor mind a 3 egyszerre az már sok!
Nem tom mi lehet a gond, a net kapcsolatom elég stabil és gyors de akkor mér laggol be??? -
PaJa1
őstag
Én ha játszok akkor jókat szoktam menni. A csapattársaimmal is jókat lehet menni SIM ben, driftben, TAban, CTFben. Kaphatóak a nem normál játékmódokra is, pl: sim drift, explorer, drift verseny, fogócska...ami vicces és van kedvük poénkodni.
Bár mostanság eléggé ritkán látni 3G szobát
Ha én csinálok akkor annak a nevében benne van vagy TNA vagy HUN esetleg hUNrated. Fiona óta szarok a BPre, mert úgyis akárki azt pakol töltés közben amit akar. Igyekszem csak az autó korlátozást megtartani, a táskát azok akik normálisan és/vagy gyorsan versenyeznek azok nem tömik töltés alatt, így a bénábbja úgymond csak felzárkózik a táskájával, bár ennek lenne szebb módja is a csempészésnél.
Még szokom a kormányt, de lehet hogy szerzek majd egy működő gamepadot is... a lustaság nagy úr
Szombat este lehet hogy gurulok pár kört a PT aszfaltján -
philoxenia
MODERÁTOR
Újabb off, félóra gondolkodási idő.
-
philoxenia
MODERÁTOR
csabeszka 12 ezt a értelmetlen offolást fejezd be gyorsan !
-
fair play
csendes tag
válasz
UnConnecteD #20982 üzenetére
én sim driftelni balance nélkül szoktam ennyi a nagy titok,nekem ugy a legjobb...
versenyre már kell balance...
-
-
fair play
csendes tag
nekem 1 dolog tetszik a patch ben az a cobra,nagyon könnyü vele sim driftelni és jó versenyezni is vele... de van akinek az sem tetszik ...
-
fair play
csendes tag
válasz
Bazzzs #20976 üzenetére
nem tagadom én is ezt csinálom az uj patch óta, mert nincs ki ellen játszani,rengetegen itt hagyták a pt t,1 a lényeg h azoknak tetszik akik csinálták ezt a frissitést,szerintük igy jól van minden,ők nem látják h elmentek a játékosok
amugy én lvl 31 vagyok,és még van 1 közös nick nevünk a tesómmal az lvl 42 -
korbi
csendes tag
válasz
Bazzzs #20976 üzenetére
hát srácok be kell hogy valjam hogy én is szoktam sim driftelni a másik accommal. sajnos egyre kevesebben játszanak akik meg fent vannak azoknak a többsége...... gondolok a no bp-s szobákra full bp vel stb. de talán ha csinálnánk szobákat csak magyaroknak akkor talán vissza lehetne hozni a régi hangulatot és nem játszanának ennyien egyedül
-
Bazzzs
senior tag
válasz
fair play #20975 üzenetére
Mi számít csalásnak? Nem tudom Te hanyas szintű vagy, de így combó nélkül, meg hogy alig vannak a simvs szobákban, nagyon nehéz fejlődni. Annyira meg azért nem változatos a játék, hogy egy kezdő 30-40 szintig versenyezgessen. Gondolom ahhoz jelen állás szerint évek kellenének. Ezért nekem is bevett szokásom jeszavas szobában simdriftelni a másik accom ellen. Vagy tudsz szebb és jobb módszert?
-
Karibaba
aktív tag
Lesz valami a privát csatából ? Mert semmi jelét nem látni
-
fair play
csendes tag
no comment
a combo nekem is hiányzik
mióta nincs sim driftelek, de azt sajnos csak ismerősökkel lehet,mert sim drift szobákban nagyon ritkán driftelnek
és a sim driftet sokan a fánkkolással keverik
-
Ricco_hun
senior tag
Nem történt semmi változás. A játék hangulatát megölte az aeria. Simvs-ben néha elkóricálunk oszt annyi. Egyesek már letörölték a játékot, míg mások árulják/elcserélnék az account-ukat. Az meg, hogy töltés közben is lehet bp-et pakolni csak újabb indulatokat szül az amúgy is kevés játékos között. Jah és arcade-ban valamiért 4-szer annyian vannak.
Talán a sok,reklám által bepalizott újonc, akik még nem jöttek rá, hogy mi is a szomorú helyzet a gammával. Vagy csak így jó nekik, mert nem tudják, hogy előtte milyen volt. Nekem személy szerint a kombózás hiányzik...de nagyon. Nem csak az rp szerzés miatt. A kombózásnak volt egy fílingje, ott lehetett a legtöbbet ismerkedni, dumálni, hülyülni az emberekkel. Most csak belépsz simvs-be, se köszönés, se semmi, egyből rányom a startra, majd a végén mehetnek a bp noob-ozások meg a hasonlók, mert nem lehet szabályozni a bp használatot. A TA-ról nem tudok nyilatkozni. Ott is sok lehet a gyökér, de szerintem a Te privát, pro társaságod még megvan, szóval számodra nem sokat változott a gém.
-
dokar
addikt
na mi a helyzet itt? él még a játék? kb már vagy egy hónapja nem voltam. történt vmi érdemi változás?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csabeszka12 #20966 üzenetére
Ha megkérhetlek legközelebb privátban viccelődj. -
UnConnecteD
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
válasz
csabeszka12 #20964 üzenetére
Miért is?
-
SylarHUN
senior tag
Iszonyat mennyiségü gyökér lett a játékban. Pakolják a Trunkot mint állat és miután így nyertek, még van pofájuk beírni hogy Good Race! Pofám leszakad!!
De ez még csak a kissebbik baj, direkt leszorít, kiforgat, utamat állja stb. és még jót röhög.Még szerencse, hogy a pálya töltés alatt nem lehet kocsit válltani.
SSP33DY Mester!
Sajnos ez a gamma nem olyan népszerü mint a WoW, ott iszonyatos pénzeket lehet szakítani 1 tápos karakterrel, itt a PT-ben szerintem legfeljebb ajándékba adhatod az accod.abnormal!
Fel ne tedd a AG oldalára, mert tiltja a szabályzat az acc-ok adás vételét! -
-
tomkatomi
tag
Köszönöm a többiek nevében is (bár most csak hárman vagyunk
)...
Gondolatod második, gonoszkodó felére pedig a válaszom, hogy ugyan eszembe jutott - sőt meg is tehetném, mivel az egyik embőcke a csapatból a nagyobbik, fiam -, viszont nem vagyok egy telhetetlen fajta, ráadásul nem tudok ott ülni állandóan a monitor előtt. 40 évesen nekem az is elég, ha egy jót versenyzek valakivel -legyen az klántag, vagy akárki. Természetesen én is örülük annak, ha nyerek - mint ahogy rosszul esik, a vereség...De tudod, korbi elsősorban a játékélmény mások ellen, ami miatt le szoktam ülni a PT-vel játszani...Nyertem egy XP csajt, egy XP/RP duplázót, amit elnyomtam annó explorer módban a fiam acc-ja ellen. De hogy önmagam ellen játsszak? Még akkor sem, ha rekordokat akarok döntögetni, hiszen ott van akármelyik -mostmár csak 2- klántag, akikkel szórakozva, kellemesen meg lehet ezt oldani. Egyébként nincs is annál jobb, mint amikor egymás best lapját űbereljük körről-körre...Talán próbáld ki egy-két jó cimborával/baráttal, és megérted mire gondolok
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Ricco_hun #20957 üzenetére
nem. azert valt nevet, mert mar aki ismeri, senkinek nem volt kedve vele jatszani. egyszeruen akik beleptek a szobaba, meglattak, hogy o van ott, es mar huztak is el. foleg, meg amikor az elozo neven ment, es nagyon raallt a rekord dontesre. eleg sok embernek szuksege van sikerelmenyre, es nem mindenki akar elindulni egy olyan futamon, ahol tuti, hogy nem o lesz a nyero.
karibaba hova lettel? mi van?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tomkatomi #20954 üzenetére
A képen látható emberke előzőleg ItsOver, elötte pedig GSXR13K néven tolta a játékot.
Csak azért megy maga ellen, mert úgy könnyebb a rekordokat megdönteni. Senki nem zavarja vezetés közben. Amúgy meg ha mész ellene akkor, az esetek 99% jól elver. Ő 1 másik dimenziót képvisel itt a PT-ben. -
tomkatomi
tag
Hááát...eddig is tudtam, hogy vannak, akik nem éppen egyenes utakon járnak...Így nem csodálom, a remek statot, csak nem nagyon tudom felfogni, mi értelme így a játéknak?
KÉP -
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #20949 üzenetére
Amennyiben szabad javasolnom valamit, akkor annyit mondanék, hogy próbáld az ilyet egyszerűen fel se venni vagy csak válaszolj neki egy
ilyet. Az ilyenek kb. úgy is nem többek 13 évesnél (elnézést minden fiataltól a fórumon, ezt főként az amcsi apuci kedvence típusra értem.) Az ilyennek forrjon csak fel az agyvize az idegeskedéstől!
Ezt azért mondom, mert én is egyre több ilyennel találkozok, és kár reagálni a hisztijükre valamit is. Legutóbb pl. haverommal nyitottunk egy cl 3-as szobát és bejött két level 40-es gyerkőc ugyanabból a csapatból. Aztán célegyenesnél fej-fej mellett ment az egyik haverommal és telibekapta az oszlopot. Viszont ismerősöm még csak hozzá se ért, annyi volt a "bűne", hogy nem húzódott le az út másik szélére. Erre jött a gyerkőc, hogy így ban meg úgy ban, meg csaló loser minden. Utána ki is léptek. Gondolom nem tetszett neki, hogy vesztett. Pff...
Következő kedves delikvensünk pedig 37-es szintjével úgy második helyről úgy belémjött hátulról az első kanyarban, hogy csak na. Konkrétan fel**** a falra, aztán benyomta a gyors javítást.
Az meg már fel se tűnik, hogy senki se köszön, meg senki se kér bocsánatot, ha kilök. Amennyiben én elrontok egy kanyart, és kilökök valakit, akkor még félre is szoktam állni, hogy visszavegye a pozíciót.
Sajnos sok az ilyen statra hajtó elkényeztetett mama kedvence. Ajánlom a ghost on rublika használatát, akkor legalább nem tud az ilyen mit kezdeni
Továbbá, aki már a szobában se reagál a köszönésre vagy kérdésre, azzal nagyon körültekintően kell bánni
-
SSP33DY
aktív tag
[B]Még mindíg eladó/elcserélhető az én accom is
Cserénél szóba jöhet:INTEL Core i7-950pár apróság:
lvl 46
RP:766101
AP:2682
Rating:2110
reliability:99%
13 gift, köztük 2 acc csaj, 2 XP és 2 RP csaj, vagy 30-40 XP és RP popper
Minden szintű járgányból legalább 2, és mind full! A Morelló is;)
Majdenem az összes backpack itemből 70-100 db. stb..stb..[/B]
Alkudni lehet! -
erdol
senior tag
Sajnos tudomásul kell vennünk hogy ez a játék nem azoknak kedvez már akik nem tesznek bele sok-sok lóvét.Valószínűleg akik az pénzt töltik a játékba azok kérték hogy legyen ez a bp rendszer is,pont azért hogy a régi jó játékosokat le tudják nyomni meg elriasztani a játéktól.Úgy tűnik ezek diktálnak nekünk meg semmi szavunk már mert keveset költünk.
-
korbi
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20949 üzenetére
sajnos mostanában egyre több a bunkó! no bp szobákban is amig betölt telepakolják a bp-jüket. a ta-rol ne is beszéljünk. régen imádtam ta-zni de mostmár inkább nem ta-zok mert csak lökdösődni tudnak az idióták játszani nem. ha te meg véletlenül meglököd őket akkor a noob-tól kezdve gyakran emlegetik a felmenőidet.
meddig lessz ez még igy? mikor lehet már végre mormálisan fair play modon játszani?
-
Ricco_hun
senior tag
Most jövök gammábúl. Egyik englandos verseny után (aszem) cruiserx_cz által le lettem bp noob-ozva, kinevette, hogy én 41-es vagyok (ő lvl37) jah meg rammer vagyok. Meg írta, hogy ha ilyen noob vagyok, inkább menjek vissza az NFS-ekhez. Ezeket privátban is nyomatékosította, beragadt caps lock-al és sok-sok nevető smiley-val. Mindezt azért, mert az egyik kanyart elrontottam (én vezettem ő második), feljött rám, de zártam az ívet, erre meg kilök, úgyhogy ő tovább tudott menni én meg megpörögtem. Visszacsúsztam 3 helyet. A 4 kör alatt visszaküzdöttem magam a 2. helyre, úgy hogy folyamatosan közeledtem hozzá. Ha nem 4 körös a verseny, hanem mondjuk 6, tuti megelőzőm. Erre a verseny végén rámzúdítja ezt. BackPack noob azért vagyok, mert be merészeltem tenni egy 10%-os sportgyertyát vagy mi a szöszt, mivel láttam, hogy a többiek fullra vannak tömve bp-el (tapadás, motor, fék bp-ek), köztük ennek a pofázó jómadárnak is volt bp-je. Gondolom, hogy a lvl41-emet azért nevette ki, mert azt hiszi, hogy aki lvl40+-os az már űberpro, kívülről ismer minden pályát, féktávot, autót és csakis az első hely fölényes győzelemmel a kielégítő számára. Hát közlöm nem. Én explorer-en tápoltam fel magam lvl41-re csakhogy a későbbiekben ne ütközzek szintkorlátba, na meg az rp farmolás velejárója volt. Egyáltalán nem tükrözi vezetői (vezetői? billentyűpötyögtetési) tudásomat.
Nah, miután jól kiörömködte magát rajtam ez a fasz, kilépett. Utána kétszer nyertem ugyanazon a pályán. -
ABnormal
őstag
szerk: kiírhatom az aeria forumra,hogy eladó az acc-om?
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #20943 üzenetére
köszönöm szépen a nickname changert!!!
rsx : ez van...hiába mondjuk,hogy egyre xarabb,nem érdekli őket...
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #20943 üzenetére
mennyit adsz érte?
-
ABnormal
őstag
eladó az accom,ha kell valakinek...~60K xp kell 37-es szinthez,ha jól emlékszem,van morellom is,meg mindhárom csajból 1-1,stb...stb...részletek priviben....
még annyi AP-t kell szereznem,hogy egy nickname changert kifusson,mert most csak 18 van...vagy kapni ajándékba egyet -
Ricco_hun
senior tag
válasz
fair play #20938 üzenetére
Kösz, hogy ezt beírtad. Így legalább nem magamat hibáztatom, hanem bizonyos, hogy a PT a ludas. (bugos volt; bugos; bugos lesz?! - hát minden bizonnyal
)
Erdol: de ez olyan bug, hogy javítás után is megmarad. Amit te mondasz, annak javítás után meg kéne szűnnie. Na meg eddig csak olyan volt a bug, hogy egy minimális megtörés után is teljesen megváltozott, mintha nehezebb lenne a kocsi. De ami új volt számomra, hogy a verseny elején, az első kanyarban éreztem meg, hogy nagyon könnyű a kocsi, ideges a kormányzása (mintha kétszer jobban kifordítaná az első kerekeket) és ha hintázásba kezd, lehetetlen megfogni.
-
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun #20937 üzenetére
Ha megtörik akkor nekem is megváltozik a vezethetőség,de ez szerintem normális és jó dolog.Természetes hogy a beállítások elmennek egy ütközésnél,és javítanod kell,ami ugye időveszteség.Ez legalább annak kedvez aki hiba nélkül tud menni,nem a falnak csapja és nem történik semmi rossz ugyanolyan marad a kocsi.
-
Ricco_hun
senior tag
ÁÁÁ, megint felbaszott a PT. Ma (meg úgy az egész héten hébe-hóba) játszogattam egy kicsit, mentem néhány futamot. Ha simvs-ben nem volt éppen szoba, akkor mentem dragba vagy driftbe (ebben egyet mentem, nagyon szánalmas lett), lényegtelen. Maradjunk annyiban, hogy nálam elég sűrűn változnak az egyes kocsik paraméterei. Az egész PT-s múltamban végigkísért az, hogyha a panama akárcsak egy kicsit is megtörik (legalábbis erre fogtam rá, de lehet random is vagy talán a gép/net hibája nem tom
) kb. kétszer olyan nehéz lesz. És utána az is marad, hiába javítok. Tehát olyan lesz a kormányzása, mint pl. a Quadro-nak (balance-ok nélkül). Oké, beletörődtem, néha jó volt néha nem. Most néhány nappal ezelőtt fedeztem fel, hogy a Cobra az egyik futamon úgy elkönnyült, hogy csak na. Versenyeztem előtte vele jópárat, semmi gond nem volt. Aztán egyszer csak az egyik verseny első kanyarjához érve azt tapasztaltam, hogy nagyon érzékeny (ideges) lett a kormányzása. Könnyen fordította az orrát (vagyis nagyon gyorsan) és ettől olyan hintázásba kezdett, hogy garantált volt a bepördülés. A tipikus "lehetetlen megfogni" eset állt fennt ma is a Panamával. Előtte csak a szokásos kicsivel nehezebb bug jött elő, most meg ezen a spght3 futamon olyan ideges lett a kormányzása (és/vagy könnyű lett), hogy már az első kanyarban meglepetés ért. Utána a pályán alig tudtam maradni, mert ha egyszer elkezdett hintázni a hátulja, azt már az isten se fogta meg. Egyszerűen nem értem. Egyik teóriám szerint az tehetett be, hogy éppen driftből jöttem és valahogy megmaradhatott a drift fizika. Bár az ominózus panamás eset után direkt mentem még egy futamot spiedo-val, de ugyanúgy megmaradt ez a dolog. Ki is léptem, a kocsi nem kanyarodott, de legalább megfoghatatlanul hintázásba kezdett a segge minden kis kormányzásra (mintha a steering response 5 millió lenne). A teóriámat erősíti az is, hogy néha dragozás után megmarad a manual váltó, én meg simvs-ben csak bambán várom, hogy mikor kapcsol már kettesbe és kell egy kis idő mire leesik, hogy beragadt a manual váltó a drag miatt. Szóval futam vége, options és vissza automatára. De lehet, hogy az én hibám, hogy ilyen mértékben változik az autók fizikája nálam. Lehet, hogy a netem szar és a laggból adódik ez vagy a gép nem bírja a sok palyert és akkor abból adódik. A lényeg az, hogy nem én felejtek el vezetni egyik pillanatról a másikra, hanem a kocsik fizikái változnak kényükre, kedvükre. Mert ha éppen semmilyen bug nem kísért olyan jó érzés az élen autókázni vagy küzdeni a 2.-3- helyért, egymást oda-vissza előzgetve, de a mai nap folyamán az ilyen ritkaság számba ment.
-
SylarHUN
senior tag
Ez azért nagyon siralmas volt!
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #20933 üzenetére
Van hogy annyira belassul a játék, hogy nem tudsz autót váltani. Nekem kb fél perc is eltelt egyszer és még akkor sem tudtam váltani verdád, mindig töltött valakit, hiába nyomtam a másik kocsira de semmi, mintha nem is csináltam volna semmit, szerencsére az EXIT ment
Bubi,
Nagyon ki tudod találni... pont előtte nap jövök haza nyaralásból és remélem vasárnap itthon tudok maradni kipihenni az üdülést, akkor le tudjuk majd zavarni. A részleteket találjátok ki addigra. Pálya, autó, feltételek mind indulási és nyerési...stb. Annyit tudok csinálni, hogy rating nélkül tudtok majd menni illetve 7 körre tudom állítani mindegyik pályát ha annyit akartok menni. Amelyik pályán több kör lehetséges akkor annyit is lehet, pl 10kör Machate. -
ABnormal
őstag
menni akartam pár kört az előbb,de
1.kikapcsolom a chat ablakot - eltünik az egérmutató - régi hiba,még most sincs kijavítva....
2.belépek egy szobába cl5-ös autóval - mindenki cl6 - próbálok váltani panamára,de nem tudok,lenyílik a kocsik listája,de nem tudom kiválasztani a panamát...verseny elindul én meg állok ott,mindenki elhúz...qva jó... -
JackShephard
tag
válasz
Blade.T #20926 üzenetére
Mivel úgy tűnik létrejön a mi kis versenyünk Pengével, ezért szeretnélek megkérni Paja, hogy mint GS vezényeld le az összecsapást. Nekem jövő hét vasárnap (azaz 19.) délután lenne alkalmas 14-17között. Ha mindhármunknak jó az időpont, akkor ebben megegyezhetünk. Hét elején kitalálunk 1-1 classt és 2 pályát fejenként, ahogy Crea javasolta. Azt jelzem, hogy Morellóm nincs és nem is lesz, tehát cl7 kiesik, de a többi classból úgy gondolom mindkettőnknek vannak fullra upgradelt autói, van lehetőség bőven.
Szerdáig találjuk ki a classokat és a pályákat, illetve Paja jelezd te is hogy jó-e neked az időpont.
Bubi
-
Creative997
őstag
Lelépek egy időre, mindenkinek kitartást és élvezetes játékot!
-
Blade.T
tag
Üdv. mindenkinek!
GirlHunter Ha PaJa elvállalja mint bíró aki indítja az egészet én benne vagyok.
PaJa ez jó gondolat "Mind a ketten választotok autó kategóriát és hozzá pályát. Ezt pár nappal a futamOK előtt közölni a másikkal, így tudtok gyakorolni az ellenfél "területén". Ilyen "hazai pályából" többet is megjelölhettek."
Crea hogy mikor legyen a verseny nekem teljesen mindegy...
A nagy érdeklődésre való tekintettel mivel a szoba 8 fős, és feltéve PaJa elvállalja a bíró szerepét még 5 kedves látogató is bejöhet "(verekedni nem ér a helyekért
GirlHunter)"
-
fair play
csendes tag
-
fair play
csendes tag
hali. még uj vagyok itt én is... 1 pár napja játszottunk 2en 2 gs ellen.. én második voltam és a csapattársam az első.. az utolsó körben kidobtak minket..ez miért volt?a gs ekre nem vonatkoznak a szabályok? fair play? és ma is 1 gs csalt,no bp szobában senki nem használt bp t csak 1 gs dobott be 4es nitrot loading közben,de azt hangoztatják h fair play,ez már tulzás....
-
Creative997
őstag
Én arra gondoltam h mindketten kiválasztanak 1-1 classt/autót, amit akarnak (ha ugyanaz akkor nincs miről beszélni) és 2-2 pályát, így mindkét classal/autóval mennek mind a 4 pályán, ez 8 futamot jelent, ami szerintem pont elég, jó. Ha 4-4 lesz a végén akkor vagy sorsolással vagy egy pártatlan személy mondja ki a rájátszáspályá(ka)t
Ja és persze kell egy személy, mint bíró aki indítja az egészet, mivel TNA úgyis ott lesz és GS (tehát be tudja állítani max körre a pályákat) sztem megfelel
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #20911 üzenetére
Ha már be lehet jutni az élő futamra akkor inkább odamennék
Szurkolni az első sorból!
"Hajrá egyik, ne hagyd magad másik!" "Győzzön a jobbik!"
Ha tényleg lesz ebből valami, akkor mi lenne akkor ha:
Mind a ketten választotok autó kategóriát és hozzá pályát. Ezt pár nappal a futamOK előtt közölni a másikkal, így tudtok gyakorolni az ellenfél "területén". Ilyen "hazai pályából" többet is megjelölhettek. A verseny addig megy amikor valaki kikap hazai pályán, akkor a másik nyeri az egészet. - legalábbis én így csináltam. -
korbi
csendes tag
sziasztok én itt még uj vagyok,de nem tudom hogy milyen emberek lehetnek abba a klánba amit kisa elad. gondolom őket is levette ap-val mint ahogy sokakat megprobált
-
ABnormal
őstag
válasz
JackShephard #20909 üzenetére
ja,kérek én is replayt,jó lesz nekem felvételről is...
-
Creative997
őstag
Na erre kíváncsi lennék ha nem lennék terepgyakorlaton jövő hétvégén
replayeket kérek
-
JackShephard
tag
válasz
Blade.T #20895 üzenetére
A hsz.-em inkább azt a cél hivatott szolgálni, hogy ezen kiskapuk megszűnjenek a játékban (wallride+quick repair) és korrekt versenyek legyenek. De mivel te Penge tagadod, hogy ezt tennéd, sőt egy kiváló játékosnak állítod be magad, aki a cl1-en felüli kategóriákban úgy elagyabugyálna engem, hogy elmenne a kedvem a játéktól, ezért alkalmat kapsz erre.
Mivel ez egy autóverseny játék, így nincs értelme szavakkal dobálózni és én abba már bele is fáradtam... Tehát inkább a pályán mutassuk meg, ki mit is tud!
Kihívlak egy hivatalos, nyilvános futamra cl1-cl6 kategóriák bármelyikében, te választhatsz classt!
Mivel a szoba 8 fős, ezért rajtunk kívül 6 kedves látogató is bejöhet (verekedni nem ér a helyekért), hogy mindenki a saját szemével lássa, hogy is agyabugyálsz el engem. Az Aeria Games által meghatározott ligaszabályok szerinte megyünk, azaz nincs boost/backpack, girl, egyéb segéd item (beleértve a quick repairt is!), sim vs.-ben ghost on (elkerülendő az esetleges lökdösődést), balansz bármi használható, kinek mi tetszik. Wallride azonnali DSQ-sal jár! Természetesen egyforma classos kocsikkal megyünk, az egyenlő esélyek miatt, de nem muszáj egyformával. Mehetünk stockkal vagy full upgraded autókkal, ezt mi döntjük el. A versenyt jövő héten tarthatjuk (leginkább hétvégén), mivel a héten korlátozottan vagyok a gépemnél. Esetleg még egy GS-t is megpróbálhatok szerezni, hogy hivatalosabb legyen a futam, bár szerintem jön ő nézni magától is.
Remélem tényleg sokat fogok tanulni Tőled!Bubi
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #20907 üzenetére
Amint látod én is csak tippelek a fiona bukásán kiindulva.
-
PaJa1
őstag
Sylar:
Szerintem itt ezen a szenthelyen tanyázik a MAGYAR kemény mag.
VÉGRE megintPenge,
Bubi nem csak a kis Kt tolja... Mást is elég jól elterelget. Téged meg csak morellózni látlak. Ami szerintem egy eléggé rétegautó, olyan mint a ferrari v aston a valóságban. Igaz gyorsak, szépek de rohadtul keveseknek van(főleg most h 4x kell hogy legyél a teljes tuninghoz ha egyáltalán kapsz rá) az újak közül akiknek meg van az alig tuningolt. Arról nem is beszélve hogy messze nem a legélvezetesebb autó
Rég láttalak versenyezni, de akkor még nálam is több volt a tanulni valódAzóta már előttem járhatsz, főleg most hogy irányítási nehézségekkel küszködök PTben, a többi játék faxaaa
A Gina megint fog hozni változásokat, de Fionából kiindulva ez még rosszabb lesz
Valami úton módon az amerikai-magyar piac igényeit kellene kielégíteni!
Utolsó(előtti) sorom a debreceni székhelyű fejlesztőkhöz szól. -
Blade.T
tag
válasz
Mariann294 #20898 üzenetére
1. Mariann294 drága, áruld már el hogy ki az Légyszi
2. Erre inkább nem mondok semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest