Hirdetés
- HP notebook topic
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
CTF-re WRX vagy az EVO a jobb?
Most így felmerült bennem...
-
Creative997
őstag
Ja elég sok hölgy racer van, számomra is meglepő a számuk és h csak egyet említsek...gridgirl. Ha a Sim Vs-t nézem.
A videó egyszerű, de elsőnek jó. A "zenére" én se térnék kiNekem is van rengeteg ötletem, de egyszerűen nincs időm megcsinálni, mert mindegyik pepecs meló. Az első PTs videóm rossz minőségű lett és egy fél délután alatt dobtam össze, tehát olyan is.
(és volt egy kis help is) Eventre kellett, oda megfelelt.
-
bome
csendes tag
Oksa, úgy lesz csakis minőségi videókat próbálok készíteni, de még tapogatózom a témában, de idővel egyre jobbak lesznek remélhetőleg. Itt is a videón volt lagg, de az igazából nem is lagg volt, hanem a replay közben ment ugye a fraps amit a gépem egy sazggatással hálált meg!
-
Érdekes, eddig mintha mutatta volna replay alatt is a teljes nevet klánnal együtt... Rosszul emlékeztem...
"miért még ki az? vagy ezt most kire érted?" - Csak úgy megemlítettem. Nálunk elég sok női tag van a csapatban, mindegyikük elég jól versenyzik. Én meglepőnek találom hogy az efféle játék leköti őket. Valamint a teljesítményük is meglepő, minden elismerésem nekik (nektek, kedves hölgy versenyzők).
Videókat azért majd válogasd ki, kerüld azokat amiben valamelyik játékos erősen laggol.
-
bome
csendes tag
Ezt ma játszottuk, én emg már jó ideje Hrt. játékos vagyok, csak replaynél nem mutatja a crew nevét! Legalábbis ezek szerint, mert ezt ma, vagyis tegnap még szombaton játszottuk!
"Egyébként ő is női játékos..." miért még ki az? vagy ezt most kire érted?
Egyébként lesznek még videóim szép számmal, ha gondoljátok majd valamit nyomhatunk és csinálok vidit, de sok CTF futamról csinálok videót, na meg persze driftről is, megtetszett ez a videószerkesztés!
Ja és lokalhoszton is van PT topik akit érdekel, meg hírek is lesznek a játékról, próbálok jókat írni majd!
-
bome
csendes tag
Összedobtam egy videót, nem ez volt életem versenye, de fair play menet volt! Úgy nézzétek ez életem első videója! [link]
Más: Mariann elnézést kérek ha megbántottalak!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
fekeandras #20085 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ennek a mappának semmi köze a PT-hez, hanem a windows része. Elvileg nem lesz baj, ha törlöd, de anno olvastam, hogy valami driverhez vagy mihez kreálja a windows. Pontosan már nem emlékszem, de ha rágooglezol, akkor tuti megtalálod. Még az is rémlik, hogy a legnagyobb szabad hellyel rendelkező merevlemezre/partícióra teszi.
-
ABnormal
őstag
válasz
fekeandras #20085 üzenetére
biztos,hogy ezt is a fiuk nyakába varjuk? lehet,hogy nem is tehetnek róla..én az e-ről telepítettem a d-re és nincs ilyen kitörölhetetlen mappa...
-
fekeandras
őstag
Volna egy kis gondom.A játék értelemszerűen a c meghajtón van, vagyis már csak volt mert formáztam ezt a partíciót mert már tele volt maradvány file-okkal "szeméttel"..A d meghajtó download mappájából telepítettem fel ezért a d meghajtóra rakta a "1249ca997c3e4769b26f0" mappát amit az istenért sem tudok letörölni.Gondoltam velem nem baszik ki leformázom a d meghajtót is.Lám nem lehet befejezni... Legalább 16éve a videójátékok "megszállottja" vagyok.Az csak egy dolog, hogy ez idő alatt mégegy ilyen bugos játékkal nem találkoztam, de hogy még szabadulni sem lehet tőle ez már a faszomkivan effektust váltotta ki nálam.
Most lehet összehalászni a nélkülözhetetlen filejaimat mielőtt nekiesek újra.Formázhatom az egész vinyót megint aztán win telepítés + driverek + programok, stb... Estig megint megvan a program, hurrá...
sux invictus
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #20083 üzenetére
Aha, csakhogy mondjuk bennt vagy a szobában, style-t váltasz és tételezzük föl, hogy kinézetben nem rakja vissza alapra a kocsit. De viszont az összes teljesítmény tuningot meg leveszi (pedig performance-hoz nem nyúltál!). Elindul a verseny, te meg csak pislogsz, hogy a többiek elhúznak, mert sikerült egy alap kocsival rajthoz állnod. Ez nagyon is megtörténhet, mert nem hiszem, hogy mindenki leellenőrzi a chat-en jobb gombbal a nevére, hogy maradt-e a full tuning. Ilyen apróságokkal szarják el az egész játékot.
-
Creative997
őstag
Szerintem nem a Cobra jött be láthatatlanul a boltba, hanem a Phoenix új vinylje..
nekem a 35 kocsimhoz majdnem mindhez van 3 különböző style (valamelyiknél többet is szeretnék
) és néha bejön ez a bug, de csak egy mentéshez, akkor átrakom egy másik skinre és úgy használom, engem nem izgat különösebben, nem befolyásolja a vezetést, egyszer majd biztos kijavítják.
-
Domonkos
addikt
válasz
Mariann294 #20081 üzenetére
Szerintem is megjött csak még nincs bent a shop-ban... ugyanúgy mint a morello. De valaki javítson ki, ha tévedek
-
-
Ricco_hun
senior tag
Úristen, hogy ez a style1-2-3 meg performance1-2-3 hogy el van 'síííííííp'. Egyedül az rx-7-esemnél akarok két külön style-t használni (1-es fekete, 2-es Ruby-s) (milyen káosz lenne ha minden kocsinál mind a három lehetőséget használnám, jobb bele sem gondolni). A performance marad az 1 minden esetben. Most beléptem játékba. A kocsin a style2 van. Vissza akartam rakni a style1-et, erre leveszi az összes tuningot (optikait és teljesítményt egyaránt) a kocsiról
. Végigpróbálgattam minden kombinációt, kiderült, hogy a régebbi fekete style-om a performance2-ben tárolódott el
. Ja és sok-sok
annak (a programozónak), aki egy ilyen egyszerű dolgot nem tud megoldani a játékban. Ha egyszer ezek a kiba...tt értékek valahol el vannak tárolva, akkor azokat miért nem lehet előhívni ugyanúgy, ahogy el lettek tárolva? A bitek bekerültek egy virtuális turmixba? Én komolyan nem értem.
-
PaJa1
őstag
Nem tudom miért csorgatja annyira a nyálát a Cobra RSre.
Lehet azért mert jól sikerült a reklámSzerintem Cobra jött ezzel a kis frissítéssel vagy valami más új dolog vagy kisebb hibajavítás. Bár az elsőknek több esélyt adok.
-
Domonkos
addikt
Jött valami kis update!!!
(csak tudnám mit csinált...)
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #20069 üzenetére
Nyert már buggy, cracer, destro is. Lehet hogy volt hummer meg outlander is... indulók között volt az tuti. Egyetlen Mitsut nem láttam! Olyannal nem próbálkozott még senki.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #20069 üzenetére
Az elején még van. De még ha beraksz is borulásgátlót (mert a nélkül szerintem nincs) a Destroyer akkor is erőssebb, nehezebb és nagyobb. Destroyernek viszont szarabb a váltója. De csak a taktikán múlik leginkább. Még a buggynak is jó esélye van, C-Racer is nyert már.
Blade: csöppet lag voltUnderground, meg a gyerek kicsit kezdő is ha jól látom. Meglepetésszerű támadás Penge ellen alulról
-
Blade.T
tag
Érdekes volt...
Link:[Thunder Alley]
-
UnConnecteD
senior tag
egy fullos rangernek van eselye egy destroyerrel szemben ?
marmint ott, a lokdosodos jatekra gondolok
-
PaJa1
őstag
Megint biztos lemaradtam valamiről
utánam is volt törlés, mindegy, csend van...vihar előtti
Mellesleg qrvajó volt a king of the hill! Ma 7 verseny volt. Utolsó kettőn már földön fetrenghetnékem volt, kezdtem bele is jönni meg az autó is jól viselkedettVolt DOUBLE KILL is
Holnap folyt köv. -
Bordoi
őstag
bome Légyszíves szedd össze a gondolataidat és használd a szerkesztés gombot.
Az sem baj, ha nem offolod tele a topikot, illetve kevesebb szmájlit használj.
A hozzászólásaidba pedig ne tedd be azt a képet.Köszönöm.
-
PaJa1
őstag
Ha már ennyire megy a matek akkor:
Te 4xer szóltál hozzá egy oldalon belül ZSINÓRBAN. Az 4 sor aláírás.
Nem a hozzászólások számával van bajom hanem azzal hogy téged látlak az egész oldalon, kiböki a szemem. Ezért kérdeztem, hogy a szerkesztés gomb ismerős e arrafele? Látom most már a te szemed is kibökteDokar, én is voltam már Battle Track-en. De fordítva sült el... Nem all vs all, vagy team vs team lett, hanem mindenki ellenem, na úgy szar volt.
Ja és még valami, replayen se a szoba neve se a chat nem látszik, tehát nincs bizonyíték arra hogy ez BT volt e vagy sem. A játékmód nem erre készült így az ilyet jelenthetik. -
dokar
addikt
te még nálam is elviselhetetlenebb vagy
mellesleg ne lepődjél meg, ha a sok hahotázásért anyázást kapsz a játékban, jelentheted őket, csak nehogy fordítva süljön el a fegyver és te kapjad a bant közösség elleni izgatásért és szításért a sok hahaha miatt.
inkább a játékban vezesd le a feszültséget, nyiss egy "no rules" szobát és akkor szabadon garázdálkodhatsz, ugye paja? nekem már volt TA-ban pár "free fight" szobám, ahol lehetett ölni a másikat. -
PaJa1
őstag
Nem a káromkodás se PTben se máshol nem módi, legalábbis nekem nem. Ha felqrnak akkor kicsúszik egy kettő.
De a sok haháddal csak szítottad őket.
Amit írtam hogy ha az én szobámban csinálnál ilyet, abban ott volt a HA szó. Én nem káromkodok az olyanokkal akik jobbak nálam, gondolom akkor te sem haházol nonstop.
Azt hogy így káromkodnak felfoghatod bóknak is. Jobb vagy náluk és ők ezt így adják tudtodra. Nem a legszebb módja de megtiszteltetésVelem is volt már ilyen, ráadásul pont egy magyar írta....persze hogy CTFben
Nem tudom ismered e -úgy látom nem- a szerkesztés gombot? Az egész oldalt beteríted 4 hozzászólással. A képes aláírásod a focicsapat iránt érzett imádatodról pedig nincs is benne.
Egyszer tartok egy szabadnapot és akkor már rögtön sok a szabadidőm
rossz idő miatt elmaradt a munka...
-
bome
csendes tag
Megnéznélek ricco, ha veled csinálná két láma ezt játék közben, akkor is ezt mondanád? Ugyan már nem jelentem őket, hisz nem tettek ők semmit csak anyáztak meg lökdöstek! Ugyan már mi az hisz tűröm én az ilyet! Nevetséges amiket írsz ricco!
-
bome
csendes tag
A lényeg, hogy ha bármi problémám van személyesen kérdezem meg PT-s barátaimat, nem pedig ide a fórumra írom be mert felesleges idegeskedés ami itt van.. Felnyomjátok az agyam minden szarral ehhez egyáltalán nincs humorom.. Ti is inkább dolgozzatok, foglaljátok le magatokat, mert úgy látom túl sok a szabadidőtök, nah csöcs exit fórum! További jó beszélgetést nektek! lol
-
-
bome
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20045 üzenetére
Te olyan dolgokba szólsz bele amiről azt sem tudod micsoda, ricco te áhh... nem is mondok inkább semmit!
Azt hiszitek amúgy ctf-ben szabad lögdösődni, nem is szoktatok CTF-ezni ne hogy jobban tudjátok már a szabályait! Azért szerintem simán a chat szöveget ha nem nézzük akkor is kaphatnának valamit, mert beszorítottak direkt a sarokba és lökdöstek, ne mondja nekem senki, hogy ez fair és nem jár érte semmi!
-
bome
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20045 üzenetére
Az szép, komolyan lámák vagytok! Ki akar lökdösődésért jelenteni? nem látjátok a chatet? Az hogy szidják a családfámat nem éppen apróság. A sok haha meg azért van, mert előtte is anyáztak, meg hasonlók. Meg összejátszottak és mikor nem volt nálam a zászló akkor is löktek engem. De úgy látom itt a fórumon most mindenki ellenem beszél, közben ti is sírtok állandóan itt minden szar.ért!!! Vegyétek már észre magatokat nevetséges amit csináltok!
Ezek szerint ti is anyáztok mindenkit verseny közben ha szarrá ver titeket, ezért nem tűnik fel nektek, miért akarom őket jelenteni!
Mariann, akkor ne vitázzunk! Nekem nincs bajom veled, ellenben már jó néhány személlyel aki az idegeimre megy itt a fórumon!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!!
HQ2-őt megvette a klánom...Sikerült... már a HQ2 nek a tov. fejlesztése is megvételre került.... 18 ra bővült a befogadási hely de már meg is teltünk...
Nagyon köszi aki tett bele.. aki látogatja a fórumot és a klánomba van xD... -
Mariann294
őstag
-
Ricco_hun
senior tag
Nem gondolod, hogy nem kéne minden apróság miatt rögtön jelentgetni az embereket? Például engem is marhára idegesítene, ha az illető állandóan nyomná a Hahahát. Én meg azokat nem csípem, akik hugyé' szaré' jelentgetnek. Ezért nem megyek például soha TA-ba. Mert ott elég, ha már egy valaki laggol és akkor borult minden, meg még én magyarázkodjak, hogy miért jöttek belém. Meg simvs-ben is ghost off-nál, bemegyek mellé kanyarban, kifékezem, ő pörög egyet és akkor már rögtön bannoljanak engem az egész játékból, mert beletiportam valakinek a kis lelkivilágába? Ugyanmár.
-
Darahian
tag
Éljen az újabb aláírás- és bannerháborúúú
...amúgy majdnem megkérdeztem, jön-e valaki ma este TA -zni, de kocsmázok a cimborákkal, úgyhogy tárgytalan... -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20032 üzenetére
Majd kitalálom
Crea, filmnézés után bealudtam, majdnem közben is. Ma délelőtt volt 2 újabb futam
-
UnConnecteD
senior tag
szubi
amugy nekem is elofordul ez teljesen veletlenszeruen
regebben EVO-val, utana phoenix, ma pl. a vette nezett ki ugy, ahogy en tuti nem allitanam be, es amikor valtogattam a style-okat, valtozott a performance is. remelem a kovetkezo patch utan ilyesmi mar nem fog elofordulni
-
PaJa1
őstag
Szerintem a változó kinézet is a presettel van kapcsolatban.
Próbáld meg áttenni a kedvenc szubi külsődet egy másik presetre (is). -
bome
csendes tag
LOL, ice2003 full tuningos, full trunkos (zászlómegtartó, kanyarodás, fék rásegítő, +15% motorerő, tapadás) panamával 70 ponttal vert meg CTF-ben destruction zone-on! Én full tuningos, trunk nélküli WRX el mentem és mikor irtam neki, hogy no trunk now, egyből looser noob láma voltam és kikickelt! Ő az újabb gyöngyszem a PT-s köcsöglistámon!
-
bome
csendes tag
Paja! Én nem tudok angolul sajnos, de meg tudnád az illetékeseknek említeni, hogy bejelentkezéskor a subaru stock alap kinézetű (az én esetemben kék) és csak miután belépek egy menübe (például garázs) akkor változik át az én általam használt kinézetre!
Ez a bug már nagyon régóta van, nálam konkrétan mindig is jelen volt és csak a subarunál van ez!
Nem tudom mások mit látnak milyen skin-em van a kocsin mikor nem vagyok bejelentkezve.. Szerintem ott nem kavarodik semmi, tehát a tényleges kinézetet látják, de mivel a subaru a kedvenc járgányom ezért mindig azzal megyek és ennyi idő elteltével már nagyon idegesít ez a bug, hogy mikor belépek nem az én kocsim kinézete jelenik meg!
Másik bug, amit talán már más is említett itt a fórumon, nem tudom, de a style1 használatakor nem minden esetben de az esetek 75%-ában elállítódik a performance (egyes tuning elemek eltűnnek az autóról)! Ez annyira nem zavar a style2 és style3 is bőven elég, de akkor is gáz, hogy ennyi idő elteltével ezt sem javították még ki!
-
Creative997
őstag
válasz
fekeandras #20017 üzenetére
Nem találsz, mindegyik szar. Én 3at nézegettem: webforditas.hu; http://translate.google.com/; http://free-translation.imtranslator.net/lowres.asp
Egyébként a 60 körös TA a leghosszabb
Meg van jó 15-20perces Sim Vs is.. ha Fun Classal mész akkor több
Tehát mindegy, mert sok 10 percen felüli futam lehetséges, de kihúzhatnák 10 percre mondjuk.
-
PaJa1
őstag
válasz
fekeandras #20017 üzenetére
A hamarosan elkészülő videobol kiderül a lényeg
ami: kövess engem fel a hegyre. majd mikor mondom akkor kezd lelökni a másikat. utolsó ember fent nyer.
Csak offroad autó, táska bármi mágnes kivételével. NE GYŰJTÖGESS kiesés után sem. Köved minden egyéb utasításom.
kb 1 óra múlva kezdődik. -
bome
csendes tag
Annyira szeretem az aeriát! Gondolom ők tehetnek erről is! Mondom van 2 XP popperem elhasználom, találtam egy jó explorer combo szobát, erre elkezdjük a versenyt és kirakják a visszaszámlálót, hogy vagy 4-5 perc múlva leáll a szerver!
MIért nem lehet 10 perces üzit kirakni? akkor a CTF-futamokat be tudják azok is fejezni, akik épp akkor kezdték el mert a leghosszabb idő 10 perc, és aki meg explorerezik az is össze tud annyi idő alatt szedni annyi combot, hogy ne járjon oylan rosszul!
Addig elmehettek volna egyet kávézni és én is jól járok!
-
PaJa1
őstag
King of the hill!!!
Délutnánonkénti event. -
PaJa1
őstag
-
Ricco_hun
senior tag
Biztos, hogy nem jutnak előnyhöz a távolabbi játékosok. Sőt. Én például eddig csak hátrányt tapasztaltam azonos kocsival és beállításokkal. Lehet én vagyok a béna, sőt biztos, mert konstans hibátlan köröket nem tudok menni, a bill miatt "kockásan" kanyarodok. De amikor ugyanolyan kocsival és balanszokkal már a második kanyarban elhúznak tőlem, akkor azért elmegy a kedvem a játéktól. Egyik dolog, hogy kevés hozzá a gépem (legtöbbször a szarabbik gépnél ülök én - öcsém privatizálta az új gépet, tudom papucs vagyok, de több mint 10 kilóval nehezebb
), a másik meg, hogy kicsi a netem feltöltési sebessége (ráadásul az öcsém 24/7-ben silkroad-ozik). Szóval semmi sem ideális számomra, hogy esélyem legyen PT-ben, mert azt nem hiszem el, hogy ennyire béna lennék, alapvetően mindig jól mentem az autós játékokban. Egyszer azért kipróbálnám milyen úgy versenyezni, hogy semmi más nem használja a netet és én ülhetek az erősebb gépnél.
Ja és annál a hsz-nél még nem is vettem észre, de: #20000 is mine -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #19951 üzenetére
Rég játszottam már gsxr ellen. Általában elvert. Mostanság nem kerestem a társoságát mert futam közben úgyse hagyná hogy figyeljem, ha egyáltalán bent maradok a szobályájában, replayt meg nem akarok bámulni róla. Inkább versenyzek mással. Azért megkérdem hogy van e bizonyítéka arra hogy a távolabbi játékosok előnyhöz jutnak.
-
dokar
addikt
tegnap toltam 2 TA-t aztán semmi bug nem volt. ez már jó jel Vista 64-en.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #20002 üzenetére
Ja, hogy Te úgy gondolod, hogy a mostani árak emelkednek? Én úgy értelmeztem anno, hogy ez csak egy akció volt a szintcsökkentéssel karöltve, és csak valamiért/véletlenül így maradt. Ha ezekhez képest emelnek, akkor ok, de én tartok attól, hogy a csökkentés előtti árakra pakolnak rá.
Tényleg ezt egyáltalán tudja valaki, hogy amikor lecsökkentették, akkor miért is maradt így? Nem úgy volt, hogy csak pár napig lesz úgy? Na nem mintha zavarna
Ez a lag meg egy írtó hülye kifogás. Nekem sincs valami nagy netem, de még soha senki se panaszkodott rám. Az ilyet jelenteni kéne
-
Creative997
őstag
Jah, először no EUs, majd most no Huns... Körbekérdeztem h valaki látott e laggolni engem (TAn kívül ha sokan vunk) az én gyenge netemmel és senki. És hogy ellenőrzi le h amcsi vagy kanadai vagy? Ha faxán beszéled az angolt és azt mondod h kanadai vagyok, közben bantu néger, akkor mi van? Hülye ...férfi nemiszerv...
Az árakról pedig nemrég lejebb vitték mindennek az árát (kivéve rolla és 2kgt)... szóval sokkal drágább nem lesz mint volt sokáig. Egyébként meg mondták még valamikor h lesznek emelések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest