Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsx
aktív tag
?? -
dokar
addikt
na ennyit az RP-t fialó programról
én inkább nem kockáztatom meg, nem ér annyit.egyébként kösz a versenyt, egész jó volt. az első 1/3 nagyon döcögős volt a 8-10 körüli helyeken vergődtünk a csapattal, vkit mindig kilöktek és meg kellett várni. sőt az elején vki hamarabb ment ki tankolni, azt is össze kellett szinkronizálni. egyébként a Creative játszott a legtaktikásabban.
Creative: bocs, hogy nem vártunk meg az utolsó tankolásodnál, féltünk, hogy akit hozol magaddal az vkinek penalty-t ad.
-
dokar
addikt
na ennyit az RP-t fialó programról
én inkább nem kockáztatom meg, nem ér annyit.egyébként kösz a versenyt, egész jó volt. az első 1/3 nagyon döcögős volt a 8-10 körüli helyeken vergődtünk a csapattal, vkit mindig kilöktek és meg kellett várni. sőt az elején vki hamarabb ment ki tankolni, azt is össze kellett szinkronizálni. egyébként a Creative játszott a legtaktikásabban.
Creative: bocs, hogy nem vártunk meg az utolsó tankolásodnál, féltünk, hogy akit hozol magaddal az vkinek penalty-t ad.
-
csaba0223
senior tag
Frank egy kicsit szétszórt! A GT helyett a super sporthoz küldött pw-t Nem is vok super sportban!
-
PaJa1
őstag
mindjárt megkeresem az ide szóló passzust
ehune:
Third Party Program Abuse or Distribution - Permanent Account Suspension(a) WHEN USING THE SERVICES, THE SOFTWARE MAY MONITOR YOUR COMPUTER'S RANDOM ACCESS MEMORY (RAM) AND/OR CPU PROCESSES FOR UNAUTHORIZED THIRD PARTY PROGRAMS RUNNING CONCURRENTLY WITH THE SOFTWARE. AN “UNAUTHORIZED THIRD PARTY PROGRAM” AS USED HEREIN SHALL BE DEFINED AS ANY THIRD PARTY SOFTWARE, INCLUDING WITHOUT LIMITATION ANY “ADD-ON” OR “MOD,” THAT IN AGE’S SOLE DETERMINATION: (i) ENABLES OR FACILITATES CHEATING OF ANY TYPE; (ii) ALLOWS USERS TO MODIFY OR HACK THE SOFTWARE INTERFACE, ENVIRONMENT, AND/OR EXPERIENCE IN ANY WAY NOT EXPRESSLY AUTHORIZED BY AGE; OR (iii) INTERCEPTS, “MINES,” OR OTHERWISE COLLECTS INFORMATION FROM OR THROUGH THE SOFTWARE. IN THE EVENT THAT THE SOFTWARE DETECTS AN UNAUTHORIZED THIRD PARTY PROGRAM, IT MAY COMMUNICATE INFORMATION BACK TO AGE, INCLUDING WITHOUT LIMITATION YOUR ACCOUNT NAME, DETAILS ABOUT THE UNAUTHORIZED THIRD PARTY PROGRAM DETECTED, AND THE TIME AND DATE THE UNAUTHORIZED THIRD PARTY PROGRAM WAS DETECTED; AND/OR AND AGE MAY EXERCISE ANY OR ALL OF ITS RIGHTS UNDER THIS SECTION OF THE AGREEMENT, WITH OR WITHOUT PRIOR NOTICE TO THE USER.
-
Fred K.
tag
válasz
Creative997 #18192 üzenetére
igen lesz
5 perc és élni fog a szoba
20:30kor kezdünk -
Möhe
addikt
válasz
Creative997 #18192 üzenetére
igen ,Phobeus szerveren lesz a szoba
-
Creative997
őstag
Zulukám, lesz ma akkor TA van mi lesz?
-
dokar
addikt
na itt a Megoldás!
anno még a verekedős játékok korszakában találkoztam egy programmal, ami egy hotkey lenyomáskor a következő billentyű lenyomásától rögzítette, hogy mit mikor mennyi ideig nyomtunk le, a hotkey újbóli megnyomásakor befejezte a rögzítést. tehát úgy, mint ahogy a fraps vagy gamecam videót vesz fel, csak ez a gombok lenyomását figyelte. ezt a "felvételt" külön tárolókba tette, ezekhez is lehetett rendelni vmi gombot/hotkeyt és annak lenyomására lejátszotta a rögzített eseményt. pl a veteránok biztosan tudják, hogy a mortal kombat (és hasonló) játékokban voltak nehezen megismételhető speciális mozdulatok, kivégzések. ennek a háttérben láthatatlanul futó programnak a segítségével egy gombnyomásra előhívhattunk egy sor nehezen kivitelezhető pontos billentyű kombinációt. tehát a jó hír végre az, hogy nem kell számolgatni a PT-ben az időintervallumokat gombnyomásra, elég ha rögzítesz egy jó kört, amiben kapsz PD bónuszt. a fontos, hogy a kezdés és a zárás passzoljon. akár több PD-t tartalmazó köröket is lehet rögzíteni. sőt full álló helyzettől álló helyzetig és akkor biztos nincs elcsúszás ugyanazon rögzítés többszöri lejátszása között.
-
dokar
addikt
rosszul írtam, nem a kormányzást kell megszakítani, hanem drift csúszást kormány rárántással. ha úgy 1-1.5 másodpercenként rántasz rá a kormányra, akkor még nem szakad meg a drift játék szerint. 4 ilyen bemozdítás = 1 teljes kör. tehát ha elengeded a kormányt, akkor a folyamatos csúszás közben kezd szépen kiegyenesedni, ezért kell berántani. a periódushossz állandó, de ha mondjuk nem 4x, hanem 8x hívunk meg egy feleannyi intervallumon érvényesülő kormány mozgatást, akkor ugyanazt érjük el, csak kevésbé lesz darabos a kör. ez olyan, mint a pi értékének meghatározása numerikus közelítéssel. ez tutkóra működik, leteszteltem. már csak azt kell kiszámítani, hogy a PD-hez a folytonos kör megszakításhoz menyi ideig tartó bemozdítás kell és utána pedig az ezt követőt, hogy visszaálljon az ívre. tulajdonképpen, ha írok egy programot C-ben, ami 2 gombot nyomogat, akkor egy Rp-t fialó tyúkot csinálok. tfh bal gomb a balra, a fel pedig a gáz. íme itt egy példa, hogyan képzelem el (természetesen a paramétereket pontosan be kéne lőni):
ciklusban a fel gomb folyamatos lenyomva tartása a többi pedig:
1. szünet 1200ms //ciklus kezdete
2. bal gomb 235ms
3. szünet 1200ms
4. bal gomb 235ms
5. szünet 1200ms
6. bal gomb 235ms
7. szünet 980ms //folytonos drift megszakítás, PD begyűjtése
8. bal gomb 372ms //drift ívre való ráállítás
a ciklus pedig kezdődik elölről.
Paja, ha ezt megírom működőképesre, az ugye nem számít kliens oldali hacknek? -
csaba0223
senior tag
Ajándék az aeriátol!
Nézzétek meg a leveleiteket!
-
dokar
addikt
steering range ügyes beállításával össze tudod hozzni, hogy teljesen kitekert kormány és padlógáz esetén (amit 1-es tiltás maxol) egy bizony sugarú körben folyamatosan haladjál, de ehhez kell, hogy ne tapadjanak be az első kerekek, a legkönnyebb, ha azokra is jut nyomaték egy részéből.
-
PaJa1
őstag
Hát akkor van még mit tanulni ;)
Nagy ívhez nem kell elsőkerék hajtás. De tény hogy van olyan szög amivel az autó csak gázzal szépen csinálja a karikát, egyenes kormányállással, ami irreális, mert oldalsodródásnál nem áll párhuzamosan az első kerék a hátsóval.
Először 2000GTvel csináltam ilyet, Hangáron másfél kört tett meg csak gázból, kormányhoz hozzá se nyúltam. És ha neked az nem nagy kör, ráadásul hátsókerekes autótól, akkor úgy érzem TAban kell kört kilinccsel előre csapatni hogy elhiddJa és én vagyok a nagy fánkos, azt hiszem. Szívesebben pörgök egy fél délutánt mint explorerben kapirgáljak lebegő vackokat 2 "futamon"
-
erdol
senior tag
Na ennek sajna bedőltem Lacika werewolf:
Erre az e-mail címre kérem az infókat, képeket(ormos1972@gmail.hu)
és persze mindenki írja bele a játékban használt nick-jét.
Azért ment a mail a jóra is. -
Fred K.
tag
nem gond...
nem is figyeltem ki van bent meg h ki kicsoda
rajtam kívül jonny-t (alias CSJ-hun) is kivágták csak Boresz (alias Möhe) maradt bentha kivágnak vhonnan akkor nem szoktam erőlködni pláne ha a roomnamebe benne van h lvl 25...
kössza választ Crea + Paja
kezdem kapisgálni...
-
-
dokar
addikt
este meglesem neked a beállítást/balance-ot. a response biztosan 10.0, de a range olyan 360-400 körül lehet, tesztelgetni kéne, az acc az A+, grip talán F, awd pedig R+ (ekkor is hajtja az elsőt) és fullos a verda.
én nem fánkozom, csak egyszer talán még te említetted, hogy milyen tuti, meg milyen nehéz. talán emlékszel, hogy írtam, hogy egy nagyobb körrel 2 PD-et is lehet csinálni egy periódus alatt. azért az sf-6 a legjobb, mert ha elkapod az ívet, akkor nem kell ellenkormányozni, csak a full gázt néha megszakítani. amikor teszteltem, akkor billentyűről toltam, tehát nem kellett az analóg vezérlés sem.
(#18175) csaba0223: az egy dolog, hogy a fél életedet fánkozással töltötted el, de ameddig nem próbáltad ki a javaslatom, ne kezdjél bele vad tiltakozásba. lehet, hogy én csak TA-zok, de a játékban veled ellentétben én át is látom a dolgok működését, az autók fizikáját. amikor mondták nekem itt, hogy nagyobb kör kell a PD-hez, egyből tudtam, hogy egy olyan autó kell, ami részben az első kereket is hajtja.
-
PaJa1
őstag
válasz
Fred K. #18177 üzenetére
itt keress fánk v fank nevűt
Angolul ez a fajta karikázás doughnut néven elterjedt ami magyarul fánkot jelentCREA, az már nem friss! Tema drift difficulty bonusza a a 0hoz konvergál!
-
Fred K.
tag
válasz
Darahian #18168 üzenetére
Trunk mehet!!!
de autó az rookie mkinél...és yól mondod csak annyi a feltétel hogy ha lehet akkor ne küld ki a másikat füvet nyírni és érezd yól magad...szal csak egy baráti kocsikázás uh lehet hogy egy vonatozást is beiktatunk a Megy a gőzös című dalra
szobanév és pass megy püben...
aszzem h ez eddig 17 emberke...
jah!
what a rosseb is the fánkolás -
PaJa1
őstag
Juj
megjött az S2000
480 ezer a teljes tuningja a leértékelés alatt. -
PaJa1
őstag
Csaba vs Dokar
Akármelyik hátsókerékhajtású autóval, Tuning és balansz nélkül is lehet PDket csinálni - keress rám gotvidz-en, a profilomban elég küönböző rwd autókkal van egy kis fánk-, főleg most, hogy ilyen gyereksen könnyű lett mindenki tud PDt csinálni és némelyik azt hiszi hogy jé PERFECT(tökéletes) Driftet csináltam akkor tudok is valamit, hát messze nem!
Most megyek kipróbálom a quadrot, elmondanád dokar, hogy milyen balansszal, tuninggal, beviteli beállításokkal gondolod jónak?
Amúgy a fánkozás is olyan mint bármi más a játékban, mindenki tud, de csak kevesen jól.
Vicces volt végignézi, hogy mit vitatkoztatok egy poénon...szerintem a "bácsi" scriptje vagy a gyereke vagy a fal volt kitámasztott gázzal, így tud menni akárhány kört a jelenléte nélkül
-
Möhe
addikt
válasz
Creative997 #18170 üzenetére
eeeeerrre voltam a kiváncsi
köszi
-
Möhe
addikt
válasz
Creative997 #18170 üzenetére
eeeeerrre voltam kiváncsi
köszi
-
Creative997
őstag
-
Möhe
addikt
nem volt szándékos
A shopban amikor vettem a tuning cuccokat,akkor mindet a III-as variációba pakoltam,mármint a kocsibeállításnál.Lehet ezeket pakolgatni alul a rublikák között,illetve a többi I-II-es beállításokhoz átrakni?
érthető ?DarahianSzólok kruegérnek,és megy a privi a szoba/pw-el
Igen cimborális jellegű lesz,persze a direkt ütközést nem toleráljuk,de a koccanásokat biztosan nem lehet majd elkerülni,de szeretnénk minimalizálni az esélyt arra ,hogy bárki is a füvön,vagy a palánkon fejezze be.Ha valaki TS-re is akar jönni (beszélgetni is szeretne) akkor szóljon (ip,regjog is kell hozzá), Krugertől megkapja a regjogot.
-
Darahian
tag
Nekem érdekes volt a dolog, a gamepaddal: megpróbáltam mindenféle trükközéseket, erre a PT fogta magát és direktben felismerte a kontrollert és hagyta hogy (a glancos Logitech szoftvert kikerülve) megadjak minden funkciót játékon belül.
Ha nem késő jelentkeznék az esti hatvankörösre én is (hátha tanulok valamit)
Akkor trunk nem használható este, vagy tökmindegy mert cimborális jelleggel kerül megrendezésre (csak annyi hogy lehetőség szerint ne törjük össze egymás arcát)? -
pizzas84
tag
cső emberek
ha valakiről bejelentést teszel, elküldöd a replayt,
azt mennyi idő múlva bírálják el? -
erdol
senior tag
Egy csaba egy dokar egy csaba egy dokar egy csaba egy dokar.
Egyezzetek ki döntetlenben.
Oh megszakította Möhe mire írtam. -
Möhe
addikt
hamár itt megy a duma,nincs kedvetek játszani ?
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #18160 üzenetére
éppen ezért kell összkerékhajtásos verda, hogy ne kisívben pörögj.
de még nem válaszoltál, milyen verdával fánkozol?
egyébként azért nem sodródik ki jobban, mert 1.-ben kell hagyni, mellesleg acc a+.
de ha nagyon nem jön össze, akkor oda is bele lehetne tenni megszakításokat.egyébként tudok bővebb infót adni a scriptelési lehetőségekről, mert ha batch alapú programozásról van szó, akkor még egy 60 körös TA is összejöhetne automata tankolással.
-
csaba0223
senior tag
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #18158 üzenetére
lol, mert fogadjunk, hogy nem quadro-val csinálod, ugye?
mert megfelelő balance kell hozzá és akkor maradhat a folyamatos max gázadás, váltót manuálisra kell tenni és egyesben hagyni, sőt még a kormányt is ki lehet teljesen tekerni balra, csak kb 2-3 sec után kétszer el kell engedni 100-200 ms-ra. tehát digitálisan is vezérelhető a fánkozás.btw nem hülye drift meg full hátsókerekes verdákkal kéne tolni.
-
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard #18154 üzenetére
Nem pont rátok gondoltam! Mindenkinek volt valami baja! Én még nem mentem olyan TA versenyt amin nem volt valakinek valami baja!
Dokar Nem lehet fánkra beállítani mert csak akkor számolja el a PDT-t ha megszakítod a driftet! Tehát pár másodpercenként meg kell szakítani a folyamatot! -
JackShephard
tag
Remélem Csabi nem arra gondolsz amikor a Yozseeval veszekedtem, mert erről már írtam, hogy mekkora haverok lettünk ezáltal. Nem mindig dörgölőzve lesz valaki a másik haverja. Yozseeval azóta is van, hogy dumálunk bent a PT chatben, de szó sem esik a játékról, sem a 3Gről, sem semmi PThez kapcsolódó dologról. Magánélet, barátnő, meló, haverok, életérzés, stb... És egyszer csak azt vesszük észre, hogy 2 órája beszélgetünk. Szerintem ezt hívják barátságnak. És nagyon örülök a barátaimnak itt.
-
Creative997
őstag
A class 4eseket lvl22től tudod megvenni és lvl26 a max tuningig. Addig össze is tudod szedni a szükséges RP mennyiséget. 450k RP körül van a max tuningjuk. Class2 180k körül ha jól emléxem. Ott Corall vagy Hexan közül érdemes venni. Class4 meg phoenix, stallion vagy destroyer. Ahogy Paja is mondta teszteld le őket a boltban, a test driveban!
-
PaJa1
őstag
Most az új szintkövetelményekkel nagyon úgy hogy szépen sorba amit tudsz.
Class2ből szerintem bármelyiket választhatod TESTDRIVE után, mind3 RPs autónak megvan a sajátosséga.
Class4 RPsek közül meg Stallion és Phoenix közül választhatsz, itt is TestDrive módban döntsd el melyik tetszik, hogyan tudod vezetni, fejlesztésekkel és azok nélkül. -
Bazzzs
senior tag
Na tegnap lefutottam PT-s "pályafutásom" legszorosabb versenyét
Egyébként 0:00.000 eltérés esetén mi alapján rangsorol?
Mert másodiknak jelez, de befutókor még azt az okosságot mondta, hogy "vinnnör"
-
Fred K.
tag
válasz
SSP33DY #18141 üzenetére
hát remélem nem ez lesz a vége
én még hiszek dolgokban mert ilyen krónikusan naiv vagyok...aztán majd lehet hogy én is kiábrándulok belőle mint egy másik gaméból ill. az ottani nagyonmagyar közösségből...
addig meg marad az "újdonság" varázsa ill. a kezdők lelkesedése
de azt megsúghatnád hogy lehet 60 kört menni úgy h nem vagy gép előtt
nem kipróbálási célzattal csak érdekelnek ezek a dolgok
mindig lehet tanulni az ilyenekbőlnem kérem senkitől válaszba h "persze persze" meg h "tudjuk"...
főleg nem Möhe elvtárstól mert olyan hedest kap Cod-ban h arról koldulegyébként ti mivel nyomultok legszívesebben ill. mi a kedvenc?
mi p.l. zászlózni imádunk 3-4eniszonyatos röhögések vannak és valahogy olyankor mindig megemelkedik a hangerő mkinél
aztán TSen meg jön a háttérzaj hogy "szívem csendesebben nem lehetne?" + a "fejezd abba a vonyítást"amire általában még nagyobb visító röhögés a válasz a falból kilógó kábel túlsó végéről
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Fred K. #18138 üzenetére
Köszi Fredi!
A TA nekem sem a szívem csücske...
NEM merem elmondani, hogy szoktam TA-zni... DE mentem már 60 kört úgy, hogy nem voltam a gép előtt.... (nem kérek kommentet)
Szal, néha- néha 3 havonta nyomok 1-2 TA-t.. és ennyi.. Amíg adott rendesen, addig nyomtam ezerrel..
Mára tényleg elegem lett a "bocs, véletlen vót'" üzenetekből!! Még a saját csapattársaimmal se szívesen nyomnám, és útálom menet közben nyomkodni a "oohhh sorry" gombot.. Tudod, a mai napig, ha benegyek egy legalább 8fős szobába, előfordul, hogy a kanyarokban bemennek az aszfalt alá, vagy rosszabb esetben szembe jönnek.. (ugye Paja..)a lag miatt!! És akkor lenne az anyázás, és a report-olás..
Anno egy Fooldancer nevű versenytárssal csináltunk videót... Nekem eltűnt a kanyarban,és megelőztem, az ő videóján pedig megütöm a kerekét, és feltolom a falra.. Akkor 3 nap ban??Köszi a megtiszteltetést, de sztem kihagyom..
-
Fred K.
tag
válasz
csaba0223 #18136 üzenetére
nincs mit...
azért kárremélhetőleg nem lesz balhé belőle és yól látom hogy itt értelmes emberkék vannak...
én csak a szándékosan lökdösődő luserek miatt nem csípem a TA-t pedig am qva yo lenne meg tetszik mkinek a csapatból
ezért jött az 5let hogy kellene szervezni még pár arcot mert úgy csak érdekesebb mint 3an vagy mindenféle jöttment közt...a koccolás, meg a másik véletlen kiforgatása rohadtul benne van a pakliban és aki ezt a békát nem tudja lenyelni az neki se kezdjen, de amikor vki arra utazik akkor az gusztustalan és jellemzi az egész embert...
ha mégis jönnél csak dobj privit és megy a roomname meg a pass
aki nyerni akar az menjen public szobába mert úgyis leverek mkit
-
PaJa1
őstag
és még folytathatnám...
Nem tudtam milyen legyen, ment közben jöttek az ötletek, de lehet ez marad a végleges forma, nem akarok ide csillagrombolót rajzolni... alakult mint a teve a prés alatt
jól hívjátok egymástNekem német a billentyűztem de magyar a kiosztás winfosban, nincs probléma, csak emlékezetből és megszokásból tudom, hogy mi mit üt, csak az alt gr és shift és egyéb kombinációkkal bajban vagyok.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Fred K. #18133 üzenetére
Nem olyan rég volt 1 hasonló TA összeröffenés! Nagy veszekedés lett belőle! Vannak páran akiknek fontosabb a győzelem mint a játék
Én nem vagyok 1 TA fan, és nem vagyok kiváncs arra hogy ( Te nem tudsz draftolni meg miért koccoltál meg! stb.) Megfogadtam hogy nem fogok TA-z ni!!!
Azért köszi a meghívást! -
ABnormal
őstag
nemtudom mibajotok GSXR13K-val,tisztán látszik a képekből,hogy csak egy fordítóprogramot próbálgatott...talán meg kellene próbálni visszafordítani amiket írt...
-
Fred K.
tag
válasz
UnConnecteD #18131 üzenetére
nekem is G15-öm van és tudok hosszú "i"-t azaz Í betűt írni
szal nem tudom mi a gondam sztem ez az első eset hogy, a "kedves" kötekedésem oldja meg vkinek a gondját baját
kössz a password 5letet
neked is kössz Ricco de nem akarom bántani őket csak kötekszek kicsit
ha úgy érzik hogy mi "méltó ellenfél" leszünk akkor miénk a megtiszteltetés
aprópopó: neked nincs kedved jönni?
csaba?Speedy?kellenének az ilyen emberek hogy növeljék a futam fényét
nem árt egy kis reklám hátha rendszer lesz ebből -
UnConnecteD
senior tag
tenyleg semmi ertelme ekezetes pass-t megadni. hosszu i is soknak problemat okoz, pl. nekem sincs ilyen a G15-on, Ha valaki azt akarja, hogy ne nagyon menjek be a szobajaba, irja passnak a klasszikus " Árvíztűrő tükörfúrógép " -et
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #18128 üzenetére
én ekkor kinyomtam és beütöttem újra az "i" betűt, bazz akkor lehet azért nem tudtam sosem bejutni ilyen helyekre, mert dupla "i" volt.
-
Fred K.
tag
"ha lehet ne legyenek ékezetek a pwd-ben, mert akkor a cimboráim kint ragadnak.
és "i" betű sem, mert akkor meg én nem tudok bemenni."
egy kisebb összeget ne utaljak át cserébe amiért megtiszteltek minket?
de hajnalban írtam a 18105-ben h d.u. dobok privit ha hazaértem...
az időpont zulu2030am ha nem lehet benne "i" betű mert nem tudsz bejönni akkor ide hogy írtál "i" betűt?
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18120 üzenetére
Az Old Boys már csak ilyenLaca pai!! Küldöm a zimfót én is majd! Most megyek is plasztikai sebészhez
Nep!! Remélem úgy jársz majd Gabival, mint én Veled!! Elárulod a "titkokat" és jól megver 1-2 századdal
-
sepR
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #18118 üzenetére
Hétvégén én is küldöm akor az infókat
-
erdol
senior tag
válasz
barnabasbela #18119 üzenetére
Bizony,de ez csak itt érvényes a pályán majd mindig szépen megelőzünk.
Előre is bocs érte. -
[pH]Lacika
tag
válasz
barnabasbela #18119 üzenetére
Már csak azért is mert mi az OBB-ben egy nagy család vagyunk!
Neked is szól az üzim, hogy írj magadról, meg ha leghetséges, küldj 1 képet az OBB-s weblaphoz. -
barnabasbela
csendes tag
Tök arik vagytok, hogy így köszöntötök az OBB-ben! Mint valami családtagot
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #18109 üzenetére
Jó rendben dolgozom rajta,de olyan régi motoros vagyok hogy sokaig tart leírni az élettörténetem.
A fénykép mekkora legyen olyan jó mint a tablón van? -
bgabor6
csendes tag
Szia Nep!
Köszi a privit, nagyon hasznos, csak most olvastam, este probalom is, a nagy resze nalam is igy van, de a finom dolgokon lehet allitani.köszönöm szia
-
bgabor6
csendes tag
válasz
Szia!
Vettem az üzenetet, hetvegen küldöm, ha az jo. Sokat kell retusalni a kepemet!
. Üdvözöllek bendeboy szia
-
dokar
addikt
válasz
hova teszed fel a honlapot? én semmit se találtam, ami megengedné a 3 betűs azonosítót. legtöbb helyen 5 vagy 6 a minimum.
-
[pH]Lacika
tag
Kedves OBB tagok!
Látom senkit nem érintett meg annak a híre, hogy készül a homepage.
Kértelek titeket, hogy mindenki írjon pár sort magáró, esetleg küldjön képet(ket) a kocsijáról, saját magáról.
Pl: mikor kezted a játékot, mennyire szereted, stb.Kb. még 1hét és mindenki láthatja a weblapot!
Igyekszem a lehető és persze tőlem telhető legjobbat osszehozni.Erre az e-mail címre kérem az infókat, képeket (ormos1972@gmail.hu) és persze mindenki írja bele a játékban használt nick-jét.
Köszönettel: =Werewolf=
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
barnabasbela #18101 üzenetére
Szevasz druszám!
Láttam én bendenoy-t, de mivel fogalmam sem volt ki ő.. ezért lett elutasítva.. Így már kerekebb a történetIsten hozott! Az is visz el
-
meszicrx
csendes tag
válasz
csaba0223 #18089 üzenetére
hmm. Tegnap én is találkoztam egy ilyennel és az ő neve is csak számokból állt!Először angolul írtam neki mivel nem tudtam hogy hova valósi, de miután elküldött egy bizonyos helyre mert nem tudta elvenni a zászlót utána már rákérdeztem magyarul is hogy mi a probléma, de nem jött rá válasz....
-
[pH]Lacika
tag
válasz
barnabasbela #18101 üzenetére
Fel vagy véve!
Üdvözöllek az OBB-ben! -
barnabasbela
csendes tag
Én próbáltam, de nem sikerült! A harmincat meg már túlkorosodtam 15-el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest