- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
mi a pék... időlimit 00:15 ? juhhé, most tényleg én voltam akkor nagoyn elbambulva... na amit mondani akartam még az előzőben:
Lehet szavazni miféle legyen a kövi TA pálya! L:http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=83891][link][/L]
Letoltam a járdáról azt a kawás abc03 nevű játékostB valahanyas, 400 versenyt sem futott, kevesebb mint a 4edét nyerte és ő a leggyorsabb kawás... nekem ez furcsa. Ráadásul nem is kevéssel verte el a sejhajom. Kawáwal max 1.31et tudnék, legalábbis így érzem, de ehhez is kb 1 nap folyamatos vezetés kéne... Előszedtem a kvadot a suftniból
Nyomás alatt nagyon megy. Először macsekkal, most meg Laproval (igaz ő RXel jött) de beértem a végén 30 mp-n belül
-
PaJa1
őstag
Lehet szavazni miféle legyen a kövi TA pálya!
-
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #4093 üzenetére
Hehehe mind2nek igaza van
Na bazzz kez elegem lenni h jatek helyett a windózt látom....
Macsek kihozta belőlem az állatot, végre nyomás alatt tudma repeszteni a szerpentinen
Második futamon meg megint kiteszi a játék a szűrömet mint vmi macskát szarnihehe ez ide illik
Dokar: 10 kazit kapsz annyi RPért, és jo meccskeet fel lehet venni. Meg különben is osztogatják, mint a cukrot, mindenütt -
PepeDon
tag
válasz
msgt.fubar #4095 üzenetére
És milyen új katyesz? Hasít vele a PT?
-
msgt.fubar
senior tag
ma este jó kis menettel zártuk a napot
mindkettőt végigdrafoltam, egyiket Trepp-el, másikat #1deathpoint-al, jó kis versenyek voltak. viszont a gyökerek már Pro-ban is feltűnnek
egyik ilyen a toplista első KiNG, hát ilyen vadbarmot még életemben nem láttam. ott löki az embert ahol éri, aztán mikor másokkal is eljátssza és kilökik akkor beáll a pit kijáratába... ilyet utoljára egy D-V szintű sráctól láttam, de az 14 éves öcsém nem ekkora balfasz.
-
PaJa1
őstag
Dokar: Küldd be a replayt és megnézzük. fentebb vhol már kilinkeltem, meg más is.
Ploki: "Na ezt kapjátok ki, mennyivel csúszok le jelenleg a 2. helyről kezdő autok között"
Tudok róla h az első kb 2mp-t vert rám. a második helyről beszéltem h arról mennyivel csúszok le.Késő van, mi?
Mosz kvaddal nyomom a szerpentint. Gyorsabb mint a kawa. -
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
kisvardai #4078 üzenetére
Tuning után sokkal jobb lesz a Harpoon. (én se vezettem addig, míg közel full tuningos állapotba került.)
Egyenesben jól megy, de kanyarodni nagyon nem tud (kanyar a ellensége), de mégis csak 1-2 pálya van talán, ahol esetleg van esélye (nem sok) a stallionnak egy harpoon ellen. (Pl. serpentine)Serpentine top30-as ideiből 5 kivételével mind rx-7es kocsival lett futva (ebből 2 harpoon)...
Harpoon szvsz túl nagy súlyú kocsi lett, de gondolom ez a motiváció, hogy minél többen vegyenek rx-7es járművet.(paja, az új kocsik áráról tudni valamit? / rx-7es full tuningja nagyságrendileg hasonló a harpoonéhoz (alapautó ára + 660 K)?)
Szerk. 10 perc a módosításra tényleg jobb lenne, mert így este fele elég lassan jutnak a dolgok az eszembe
-
Stig20
tag
válasz
kisvardai #4078 üzenetére
Hát szerintem ne vegyél, mert nekem majdnem fullos a Stallionom, és az igaz hogy a bénább Harpoonosokat ott lehet hagyni vele de semmi több. Szerintem tartsd meg és spórolj a tuningra. Jah, és ha van kedved akkor balanceold ki a járgányt, és úgy a vezetési stílusodhoz állíthatod a gépet.
-
PaJa1
őstag
Valószínű h lesz majd talán nyáron ... elég soká
Na ezt kapjátok ki, mennyivel csúszok le jelenleg a 2. helyről kezdő autok között
A Stallion szebb, de lassab is. Ja persze h olcsóbb -
csige791
tag
Menyire gáz, senkinek sincs Pro verdája, nem lehet egy normalis verseny futni, ilyen 3-4 emberes futamok vannak. Mi lesz akkor a 3. verdaval az még drágább is lesz, megsem éri megvenni majd.
-
Ombi5
őstag
Elkezdett engem is asztalra dobalni ,mekkora gaz!!
-
PaJa1
őstag
az 5 perc nem lehetne mondjuk 10?
Nekem általában ezt írja a loginnál -
PaJa1
őstag
Okosat
bocs, nem hagyhattam kima még nem TAztam, kb 1 órája olvaso ma forumot, annyit írtatok
Lehet h vmi gebax volt a szerverrel. ha mostmár megy akkor minden rendben. Nekem tegnap a login képernyő pofámba végása után nem csökkent a megbízhatósági mutatóm, meg ha jól emlékszem nem is kaptam +1et a félbehagyott versenyekhez sem -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Beleczki.L #4070 üzenetére
már jó
Szerk.: Buvez megelőzött
-
pisti
őstag
Nemhiszem. A valódi autók AP-ért kaphatók és szerintem ez így is fog maradni, legfeljebb az árak változnak majd. Kicsit irreálisak egyébként is az AP árak.
Egy teljes 50$-s játék árából lehet venni összvissz ~2,5 RX-7 kaliberű AP-s járgányt. Az egyéb alkatrészek/cuccok AP-s ára meg még rosszabb arányaiban. -
buvez
tag
már ok!
-
Beleczki.L
csendes tag
MI van a játékkal?
Képtelenség belépni, most is kb 10 perc alatt nem tudta fellépni a szerverre. -
Plokijuma
aktív tag
Szintén hasonló gondokkal küzdök.
Akik bent voltak, azokat nem rakta ki a server, de viszont csatlakozni nem lehet, így lehet látni, hogy szépen csökken a bent lévő játékosok száma. (hűde magyartalanra sikeredett ez a mondat
)
Szerk1: most le ne írja mindenki, hogy nem megy a csatlakozás
elhisszük/tudjuk.
-
Veg1ta
tag
Miért nem enged be a szerver??? Folyamatosan csak connecting-el.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Fittipaldi72 #4058 üzenetére
-
Fittipaldi72
tag
A gépigényét vki meg tudná mondani?
-
MaciG
addikt
válasz
kisvardai #4055 üzenetére
Hali
Harpoon mellé Stallion-t most semmiképpen ne vegyél, várd meg az új autókat, hátha.
Én sokat vaciláltam ,hogy harpoon vagy stallion legyem (próbálgattam a tesztpályán tuniggal és anélkül is). Alapból mindkettő nagyon csúszkálós, de ha teszel rá handing és brake tuningot akkor jobb lesz. De a végén én a Stallion mellett döntöttem, mert olcsóbb (tuning is és csak kicsit lassabb) és szerintem sokkal jobb optikai tuningcumók vannak hozzá, meg úgy a kocsi is jobban néz ki (de ez szubjektív) -
kisvardai
tag
Sziasztok
Segitségeteket kérem a miatt,hogy nekem van egy Harpoon-om és egy srác nem is egy hanem sokan azt mondták.Akiknek Stalion-ja van,hogy haggyam a Harpoon-t és a Harpoon mellé vegyem meg a Stalion-t
Mi a véleményetek:???
Mert jobban lehet kezelni.Azoknak a segitségét várom akiknek vagy Harpoon vagy Stalion van,vagy mindkettő!!!!!És annyira a gatyám se megy rá!!!!De szerintem azért ha veszek másik autot akkor annyi tuti,hogy megvárom az ujjakat hátha lemegy az ára!!!!!!egy 20-as al
20.000 RP-vel
Segitsetek!!!! -
MaciG
addikt
a garázsba a miscs fülnél van egy ilyen valami ,hogy HUD G METER, az mire jó?
-
erdol
senior tag
Ez a rating számít valahova mert aki sokat TA-zik annak 100 sincs szóval az sehol sincs a 2000-hez mondjuk.Nekem is elég gyenge mert leginkább TA-n megyek.
-
csige791
tag
TibeeHUN: bocsi a ratingert, bevallom kicsit gec voltam, de nem hittem hogy legyozlek.
-
-=ZS=-
tag
A "nehéz egyenesben tartani" dologhoz annyit, hogy akkor mit akar TAn?? Menjen valami olyan versenyre, ahol nem kell egymástól fél méterre 250kph+ nál kanyart bevenni. Vagy vegyen 4000Ftért egy analóg gamepad-et. Szvsz. Engem is rohadtul szokott zavarni, ha valakit nem lehet megelőzni, (és tfh. le is van körözve) mert az egész pálya szélességében ugrál, szinte látom magam előtt, ahogy nyomkodja a gombokat.
megjött a 88GTm, végre nem 800x600Megvettem a TA-Prot is, este fel is lesz avatva, nagyon kíváncsi vagyok
-
pisti
őstag
válasz
csige791 #4043 üzenetére
A pro cart igen nehéz kormány nélkül egyenesben tartani, kanyarban meg még nehezebb íven maradni.
Próbáltam az egér+bill kombót. Nagyon kifinomult tényleg...
SEHOL semmilyen sensitivity állítási lehetőség nincs az egérhez, katasztrófális sajna, pedig ottvan a jó példa az LFS-ben ott egész jól lehet egérrel kormányozni. -
csige791
tag
válasz
DigitXT #4039 üzenetére
Mennyi a max rating ? Fel lehet menni 2000-ig?
DigitX: Gyere LFS DEMO bajnoksagra, most szervezem: www.vsrlfs.extra.hu
Íme a black listem:
V_a_n_o_s
Methods1
MAKS
Oblivion88
Raketes
BeastHUN
RoosterEA
AA Revenant - ez kicsit furának tünhet, de a pro cart- nem tudja egyenesen tartani.
Blackboy
Kolyas Lebon -
PepeDon
tag
válasz
Drift_Elek23 #4041 üzenetére
Sehogy. Az AP az pénzért vehető (jómagyar forintért), az RP-t meg nyered. Átváltani nem lehet őket.
-
Drift_Elek23
aktív tag
h kell RP-t AP-re váltani????
-
PepeDon
tag
válasz
mazda626 #4037 üzenetére
De mennyi megás netet van angyalbögyörő? Azért nem mindegy, hogy 1 megás net 128 kilobitjéből, vagy a 8megás 512kilobitjéből veszel le a töltésnek.
Nekem is van cfos, mégis megállítom a töltést. Ha megy a töltés igenis van lag, max te csak annyit látsz, hogy mindenki leáll a fűre. Téged meg a többiek látnak füvön állni. A lag az akkor van mikor kimarad 1-1 adatcsomag, de amikor pl: töltés miatt kimarad 5-10, akkor már csak a füvön állsz (a többiek gépén). -
DigitXT
félisten
A(z) LFS-ben régóta simán ki lehet szavazni a rendbontókat: betehetnének egy ilyen opciót szerintem... Egyszerű gombnyomás a szavazás (megy a verseny elrontása nélkül is), ami egy bizonyos ideig tart: ha megfelelő számú szavazat összejött, a rendbontó repül, egyébként a dolog "elévül": nem lehet önhatalmúlag kirúgni valakit. A gond csak az, hogy a szavazás kezdeményezése nem megy egy gombnyomással, tehát ha az ember versenyben akar maradni, akkor csak szavaznia könnyű, így tipikusan az kezdheti a szavazást, akinek már úgyis mindegy, mert kilökték... Az LFS-t anno egérrel játszottam: hiába láttam, hogy vki állatkodik, ha elkezdek kattintgatni, hogy a kiszavazását kezdeményezzem, már el is szállt a versenyem...
-
mazda626
addikt
Cfosspeedet a népnek! Bátyámmal routerrel osztott a netünk, ő letölt, én le/feltöltök + TA. Egyszer sem írták, hogy laggolok. Progi nélkül igen.
-
Veg1ta
tag
Kolyas Lebon, nem tudom találkozott-e már vele vki, de én már sajnos többször is. Nem engedi, hogy szélárnyékból kibújj mellette, mert úgy kacsázik. Ha mégis sikerül mellé kerülnöd rádhúzza a kormányt.
Amúgy ma megvolt az első TA győzelmem.
Utána meg azért nem nyertem, mert 3-an megpróbálták a 10 körös versenyt tankolás nélkül.... kettejüknek bejött, így 3. lettem.
-
erdol
senior tag
Én arra gondoltam hogy az olyanok miatt akik nyilvánvalóan tönkreteszik más játékát lehetne egy olyat berakni hogy a "szobafőnök"kickelhessen játék közben is.Szombaton volt egy TA egy
mecca
nevű állandóan keresztbe állt az út alján és ha jött valaki elindult keresztbe.Végig ezzel szórakozott.Az ilyeneket nem lehet kidobni így az egész fél órát tönkreteszi amíg a verseny tart,vagy kilépsz.És persze ma megint láttam a srácot be akart lépni a szobába,de csak akart.Nem is lett bannolva,bár ha bannolják úgyis csinál magának másikat és azzal jön majd így pár napot megint felbassza majd mások idegeit.az ilyen sose fog megváltozni de ha ki lehetne lökni menet közben legalább mehetne tovább a verseny az idióta nélkül.
-
PepeDon
tag
Ping limit nem lesz sose. Nem egy szerverre csatlakozol, ahol vannak a többiek, hanem p2p alapon mindenkinek küldöd az adatot. Így lehet az egyik ember megkapja, a másik meg nem az adatcsomagot, azért aki nem kapja meg annak a gépén laggolni fog az illető. Ahhoz, hogy ez ne így legyen (p2p) át kellen írni az egész net kódot. Azt meg nem fogják, mert minek állítsanak be 4-5 szervert, ha elég egy ami az eredményeket tárolja, meg szinkronizálja a kapcsolatokat.
Egyébként ahhoz, hogy írj játékfejlesztőknek, nem kell angol tudás, mert Debrecenbe csinálják a játékot. Ott meg még szerintem tudnak magyarul
.
-
MaciG
addikt
NAh van egy pár ötletem a játék fejlesztésével kapcsolatban (tudom nem ide kéne írn ide az angol tudásom még elég kezdetleges
)
Pl.: A lagolás elkerülés végett lehetne egy olyan funkció a szoba kreálásnál, hogy "ping limit" HA egy játékos pingje másodperceken át is túllépi azt a határt, hogy lagol, mint állat akkor autómatikusan kivágja a xerver (elsőre genyaságna tűnik de ha valaki tudja hogy lassú a nete vagy torrentezik akkor csak ne jöjjön már be 10-20 személyes ta-ba)
Megcsinálhatnák azt is hogy pl lehessen fénykűrtözni,indexelni,elakadásjelző,stb
(nem hinném nagy meló, de egy picit feldobná a játékot)
-
erdol
senior tag
És biztos hogy nem laggoltál mert ha ketten mondják és csak úgy beléd jönnek és azt mondják laggolsz az lehet hogy nem véletlen.Vagy csak ezzel akarják menteni magukat amiért beléd jöttek.Egyébként te nem veszed észre de azzal játszani aki laggol tényleg lehetetlen és tönkreteszi mindenki versenyét.Persze ha nem torrentezel és nagy a sávszéled akkor nem valószínű.
-
Veg1ta
tag
Tegnap hátulról rongyoltak belém, irányítani sem tudtam a kocsit és tessék áthajtásos bünti. Nem szóltam semmit, mert magyar volt az illető. (nevére már nem emlékszem) Utána 20. kör környékén ismét belémjön hátulról vki, majd neki áll feljebb. Verseny után meg azzal gyanusított, hogy rúgjanak ki, mert én okozom a lag-ot! Na ezt már én sem tűrtem és elég cifrákat írtam neki angolul, magamról meg a muterjáról.
-
MaciG
addikt
TA tényleg jó ,de én csak 10-15-20 köröset megyek, mert a 30 szerintem már sok(max ha van RP duplázom akkor 30
), mert ha az elején megszivatnak és nem csak lámák vannak akkor már esélyed sincs nyerni. Szerintem
MOD :Valaki be tudná nekem linkelni az e heti eventek listáját, mert nem találom
-
Veg1ta
tag
Lehet, hogy unalmasnak tűnik a TA de itt legalább mindig történik vmi. pl. tankolásnál 55-tel esek be a pitbe, bünti... mindig van olyan aki karambolozik, általában én vagyok a szenvedője... volt már olyan, hogy kicsit elszámoltam az üzemanyagot és utolsó előtti körben kellett kiállnom. Sztem jó.
-
dokar
addikt
válasz
UnConnecteD #4015 üzenetére
én a TA miatt szeretem a gamét
-
PepeDon
tag
válasz
UnConnecteD #4015 üzenetére
Dehogy csak TA (tudom költői kérdés volt
). A legtutibb a CTF alap c-racer-el. Na az nagyon mókás. Főleg 5-8 emberrel.
Azért számora érdekes, hogy a legtöbbet hangoztatott bugról, (speed, grip, ki minek tulajdonítja) mintha tudomást se vennének. Sehol egy info, hogy ' igen tudunk róla, javítás alatt'. Mindig jön az újabb, meg újabb patch, de ez meg sincs említve. Vagy totál nem tudják mitől lehet, vagy csak azt gondolják, hogy ez még belefér.
-
UnConnecteD
senior tag
csak TA letezik ?
-
Speed®
titán
válasz
csige791 #4013 üzenetére
Győzd kivárni. Én már letettem róla. Klassz, hogy közösség meg fejlődés meg miegymás, de a sok gyökér helyett inkább egy klassz MI ellen nyomulok.
Majd visszanézek, ha el lehet adni a verdákat, mondjuk az eredeti vételár+a tuningra elvert pénz feléért. Amíg ez nincs megoldva, nem érzek ingerenciát a gyűjtögetéshez, a Pro TA verda miatt nem vagyok hajlandó 25x30 kör sz0pásra. -
csige791
tag
Remélem ha eltünik a speedbug, resetelik a WR-eket és mehetek döntögetni
-
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #4010 üzenetére
Ma úgylátszik a speedbug nap volt. Nekem is összejett TA-rookie-ban. A nagytöbbség tudja üres tankkal átlagban 1:02.xxx vagy 1:01.xxx lehet menni. Na nekem sikerült 3 versenyen keresztül 1:03.xxx. 3 verseny 6 tankolás és mindig ugyan az. Azt hittem letépem a kormányt. A szobában meg persze be volt kapcsolva a rating, úgyhogy a sok C-s megszedte magát én meg csak buktam.
Így tényleg csak annyi értelme van a játéknak, hogy örülsz "jééé ótó". Bár szerintem a készítők is próbálnák kiszűrni mitől lehet, csak éppen nem jönnek rá, vagy egyszerűen nincs idejük. Új pálya, új kocsi, és még a bugot is írtani....Most hogy kirakott loginra, és nem tudtam belépni, bezártam a játékot. Most újra indítom, és az arcomba löki, hogy már be van valaki jelentkezve ezzel a pass/id-vel.
-
Plokijuma
aktív tag
Kaptam egy kis gripbugot ("speedbugot")
Ez lett az eredménye(1,1mp-t javítottam a legjobb időmön)
Sajnos így nem túl fair a versengés a legjobb időkért, mert teljesen a szerencsén múlik, hogy ki/mikor/mekkora gripbugot fog ki.
Pici lelkiismeret furdalásom is van emaitt. Nem a tehetségem miatt lett ilyen jó az idő, hanem mert szerencsés voltam. (najó, ha nem tudnék vezetni, akkor valószínűleg ki se tudtam volna használni ezt a pici előnyt)Valószínű, hogy a togue legjobb 3 idejét elérő versenyzők közt is hasonló okok miatt van 1,7mp különbség ezen a pályán.
Remélem valamelyik közelgő patch megoldja ezt a SÚLYOS hibát...
A játék élvezhetőségét erősen rontja.u.i.: Ma 4 TA-PRO versenyen mentem, ebből 3-szor voltam antispeedbugos (1,5mp-t kaptam körönként azoktól, akik egyedül mentek. ürestankkal 54,6-t tudott csak a kocsi)
-
PaJa1
őstag
Hehe, loginképernyő aztán meg tele a Phoebus
aztán meg be se enged zzzz
Nem tudom melyik model lesz -
Plokijuma
aktív tag
Ezt nem hiszem el....
kivételesen pro -ban mentem a serpentinen magyarok ellen.
csináltam egy tökéletes kört, (ennyire sose jött ki minden kanyar) csak az utolsó egyenes volt hátra.
de a cél egyenesben lekörözéskör természtesen egy az egybe keresztbe állt és telibe kaptam... 1.31.3xx lett volna... tiszta ideg vagyok...
ráadásul akkor köröztem le az illetőt harmadszor.
megkérdeztem mért ment az illető cikk-cakkba... a válasz az volt, mert driftelni akart...1.31.3 tetje lett volna a részidők alapján a kör...csak pár méter hiányzott.... de sikeresen tönkre lett téve a köröm.
szerk. tudom... nem proban kellett volna menni...de a franc gondolta volna, hogy egy quadrot a quadrommal 3szor körözök le....
-
ABnormal
őstag
800*600-ban,hangcsatorna 64-re rakva és kirak amikor vezetek macsek előtt a szerpentinen...erre most mit mondjak?
-
Plokijuma
aktív tag
Elég nagy a szórás a togue pályán a legjobb idők közt.
itt látható.
Páran kifogták a jó speedbugot, vagy tényleg ekkora tudásbeli külöbségek vannak az RX-7est vezetők közt? -
Plokijuma
aktív tag
4000. hozzászólás a tied volt.
Ez (a hozzászólások száma) elég jól mutatja, hogy a elég szép érdeklődés van a PT iránt, pedig félig-meddig még béta állapotban van. (a hozzászólások java az utóbbi 3 hónapban termelődött
Remélem az érdeklődés csak fokozódni fog a jövőben, mert nagyszerű lehetőségek vannak ebben a magyar fejlesztésű game-ben.Jön valaki ma este (akár most) serpentinre? (elsősorban pro-re gondolok most)
10K jár a ketegória győzteseinek?
szerk.:
megtaláltam, jelenleg tényleg járna a 10K, de szerdáig tuti meg fog előzni valaki, amilyen szerencsém szokott lenni.
szerintem többe kerül a backpack, amit ráköltöttem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest