Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
De PaJa! Miért nehezítenéd meg a saját dolgodat CTF-ben? Te most ezt kitaláltad, hogy a jobbra-balra rángatózás nem szép dolog és a többiek, akik ezt a cselezést csinálják, csalók (ezt a szót konkrétan nem használtad, de ez jön le belőle). Nem tudom, miért számít csalásnak az, ha valaki kihasználja a játék adta lehetőségeket. És ez vonatkozik mindenre: fánkolás, wallriderkedés, ctf-es "nem élethű" kanyargás stb. Én a csalás szót abban a kontextusában tudom csak értelmezni, hogyha valaki valamilyen külső programot használ segítségül. De mivel tudjuk, hogy ilyen pt-hez nincs, ezért nem is értem, hogy hogyan lehet csalni PT-ben. Ezek az emberek csak kihasználják a játék adta lehetőségeket, azt meg mindenki maga döntse el, hogy ez szép dolog, nem szép dolog, noob-kodás stb., de biztos nem csalás. Csakhogy egy példát hozzak, cod4 multi: általában a p90-es emberkéket le noob-ozzák, mert eléggé darál a fegyó. Na de könyörgöm? Benne van ez a fegyver a játékban? Benne. Akkor meg innentől nem értem a dolgot. Én onnantól értelmezem a csalást, ha valaki bevon egy külső programot, hogy jobb legyen (aim, wallhack).
-
SylarHUN
senior tag
A 2-es accommal mentem vagy 30 arcade versenyt és meg kell mondjam szinte semmi különbséget nem érzek sim-hez képest. Illetve talán annyit, hogy jobb a motorfék, de ennyi.
-
Creative997
őstag
Én néha csinálom ezt a testcselt, de nem úgy jobbra-balra rángatom a kormányt 10mp-ig és mást cseleket meg jobban is szeretek.
És ezt nem arra játszák h jól néz ki e vagy semHát szorít az idő, AG-t ismerve úgyis el lesz húzódva (mondjuk az nekem jobb, mert ősztől jobban ráérek
)
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #21192 üzenetére
Igen én voltam/vagyok a másik aki nem bírja elviselni az ideggörcsöt.
Igen ,valahogy el kell kerülnöd a feléd tartójátékost, de ennek szerintem nem az a módja hogy, jobbra balra rángatod szinte végig, arról nem is beszélve, hogy iszonyatosan néz ki és egyáltalán nem valóságos, legalábbis nekem nem! Vannak más trükkök is amivel lehet védekezni: fék-gáz, hátramenet, farkipörgetés. Lehet hogy így nem leszel a legjobb CTF játékos, mert azok szinte mind rángatóznak, de aki igazán jó az rángás nélkül is igen jó, mert nem attól lett jó mert rángatózik. A rángással csak könnyebb a dolguk, mert nem kell annyi trükköt bemutatni....A lustaságMost már még annyira sem CTFezek mint eddig, arcade tönkrebaxta, nem is kicsit! Pedig lehetne megint ilyen PTs CTF ökörködés
Crea,
Azért a szeptember első fele nem olyan vészes ;) -
tomkatomi
tag
válasz
fair play #21190 üzenetére
Én ugyan nem szeretek- és hősiesen bevallom nem is tudok küzdeni a zászlós módban-, viszont már nem te vagy az első, aki szóba hozta (azt hiszem Paja volt a másik) ezt a jobbra-balra rángatózós témát. Valaki felhomályosíthatna, hogyan lehet megtartani a zászlót, ha nem cselezed ki valahogy a másikat? Akkor oké, hogy állsz és a másik jön feléd bikaként, s te lágyan, meglebbentve a vörös leplet félretolsz
...de ha üldöz valaki, akkor nem ismerek más módszert, minthogy kézifékkel, vagy kanyarodással (ez olyan, mint a testcsel a fociban; akkor az is rángatózás
) próbálod becsapni.
Egy menetet megnéznék azért, TI hogyan csináljátok. -
Creative997
őstag
válasz
tomkatomi #21189 üzenetére
ááá álmodj királyjány effektus... rengeteg pálya van benne a játékban, csak mi nem látjuk őket és már nagyon régóta. Nem fognak a Gina-ig új pályákat kiadni, mivel az eddigi újakat sem javították ki, akkor minek még több bugos pálya? (gondolom, at least remélem h éppen ezeket is javítják és a Gina-t is...ööö csinálják)
Paja: képtelenség iskolakezdés előtt lezavarni! Ahogy mondtad, a regg először, mondjuk tart 1 hétig (aug eleje ha mostantól néznénk) és 5 hét a lebonyolítás az már szept közepe.. De mondjuk lehet jó lenne.
Laca: most lépsz át egy másik dimenzióba
-
fair play
csendes tag
nem konkrétan ezekkel az eventekkel van bajom (sőt örülök h foglalkoztok is ilyen dolgokkal) hanem pont azzal amit irtál ''vezetni is tudni kell'' cops and robbers ben vezetni a mostani explorer fizikával ( köszönöm de neeee) ugyancsak ctf a sok class5 (azaz lancer és wrx) a sok jobbra-ballra rángatózó hülyegyerek tényleg komoly vezetési technikát igényel
-
tomkatomi
tag
Új pályák vannak készülőben? Elcsíptem néhány KÉPET
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21182 üzenetére
Nekem még mindig az 1-1,5 évvel ezelőtti állapot a favorit.
NIA, mi a baj a fun eventekkel? Vezetni itt is tudni kell, nem arc kell ahhoz hogy nyerjél.
Mellesleg igyekszem lezsírozni GMel, hogy legalább az euro liga elinduljon, azt jó lenne lezavarni még iskolakezdés előtt. Bár az 5 hét versenyidő előtt még kell várni elég sokat a regiszrációval. De jó lenne a nagy részét letudni még suli előtt. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
tomkatomi #21186 üzenetére
Nekem volt már vagy 2-szer 3-szor, hogy "you found 1 AP". Persze soha nem íródott hozzá. Biztos marha bonyolult lenne megcsinálni kedves Invictus, hogy ténylegesen jóváíródjanak ezek a talált cuccok. Nem mintha 1 xp-vel vagy 1 AP-val sokra menne az ember, de akkor kérdem én minek van egyáltalán benne a játékban, ha egyszer kamu az egész? Vagy vegyék ki, mert így átbaszás, vagy csinálják meg, hogy hozzá is adódjon (segítek
: if "you found 1 AP" then jelenlegi AP := jelenlegi AP+1, akármilyen nyelven is íródott ez a bughalmaz, biztos marha nehéz lehet beletenni egy hozzáadást
).
Más: Akinek még régebbi eventek miatt van élő (azaz még be tud lépni vele) twittere (tehát aeriagames follow you), az jelentkezzen már Bazzzs-nál privátban egy 500AP-s event kapcsán. (remélem Bazzzs nem gond, hogy hozzád irányítom őket
)
-
tomkatomi
tag
Lejárt az időlimit a szerkesztésre(csak tudtám, akkor még minek "aktívlik" pirosan a "szerkesztés" felirat, ha nem engedi
Tegnap én 2XP-t kaptam egy ilyen varázsdobozért
Lehetne ebből is event: aki a legtöbbet kapja, az megkapja még1xvagy a három legmagasabb ilyen XP nyeremény kisorsolódik (mondjuk 1-esetleg 2; 3 amik talán bugok) egy nyertes között.
Mondjuk kaptam már 600 RP-t (már vagy 3x) is elvileg, de azt nem láttam, hogy hozzáíródott volna valahol -
tomkatomi
tag
válasz
Bazzzs #21180 üzenetére
Ráadásul mostanában a két szerver tulajdonképpen csak egy, mert a subtörp nekem mindig zárva van...
szeretember: mint a mesében, olyan(és mi ámuldozva, mint nyálcsorgató kisgyerekek ültünk a monitor előtt, várva a játékot
...mondjuk a nyállal most sincs gond, csak most fröcsög
)
-
ABnormal
őstag
válasz
szeretember #21183 üzenetére
jajj,ezt nem kérdezed komolyan,ugye?
ha nem akarsz visszaolvasni akkor röviden: sokkal jobb volt,annyira jó volt,hogy én szinte minden este játszottam vele...de ez már jó régen volt...
-
szeretember
csendes tag
válasz
UnConnecteD #21182 üzenetére
Miért milyen volt?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
szeretember #21181 üzenetére
lattad volna ugy 3 honapja milyen volt ...
-
Bazzzs
senior tag
válasz
szeretember #21179 üzenetére
Nagyon nem probléma, mert másmilyen szerver nincs
A játéknak van német és ázsiai kiadás is, de az level-r néven fut. A PT meg amcsi kiadású, így csak amcsi szerver van. Ezen belül van kettő, de alapból arra tesz, ahol a legtöbben vannak.
-
szeretember
csendes tag
Ma kezdtem játszani ezzel a játékkal sajnos elég gyenge a gépem így sokszor van hogy kickelnek mert lassan töltök be:S de amúgy nagyon tetszik! kérdés: én US szerveren vagyok az mennyire probléma ha pH!sokkal akarok játszani ?
köszi a helpet
-
fair play
csendes tag
jancso ne idegelj mert téged lenyomlak bárhol
-
fair play
csendes tag
JA ÉS CSAK ANNYI HOGY VESSZEN ÖSSZE VELEM VALAKI HÁTHA MEGINT VERSENYEZHETÜNK 1 JÓT SIMBEN !!!!!!! ( és Creative válaszára visszatérve eddig 0 ap-t költöttem a játékra, mivel szlovákiából játszom a gamet és innen nemlehet mobilról ap-t venni a számlaszámom meg ....
)
-
fair play
csendes tag
nemtagadom sokat comboztam ahhoz h 40lvl legyek ( de lvl 8 tól lvl 30 ig ta ban nyomtam azért ismerem ezeket a rammolókat) 30 tól 40 ig explorer 40-42 sim és minden ami fizet
ez a pályafutásom röviden amit azért nembánok mivel explorerben annyi ismerösre tettem szert ( a mai sim játékosok ) hogy elsem hiszem. ehhez a combohoz visszatérve csak azért játszottam mint sokan mások hogy legyen mivel versenyeznem a késöbbiekben simben.Mostmár nemküszködöm rp/xp gondokkal mint a mostani uj regisztrálók,akik lehet hogy jó játékosok lennének a késöbbiekben magasabb class kocsikkal ( imádom az uj cobrát,ami elérhetö szinte mindenkinek és sok uj játékos van aki ezzel a kocsival szinte verhetetlen ) csak nemjutnak el odáig.
Nameg ezek az eventek 1 nagy hülyeség az egész nem arrol szól ki hogyan versenyzik hanem ki mekkora gyerek ( koth , cops and robbers ) miért nincsenek igazi sim eventek ( és nem a mostani tournamentre gondolok full gyerekes bp-kkel ) ??? -
PaJa1
őstag
HUN-NIA na most már legalább tudom
Jól játszol, csak kár hogy explroeren szenvedtél sokáig. Ha Simben fejlődtél volna akkor már ismernélek és tudnám hogy jól nyomod.Lökdösődésre visszatérve, én sem sokkal találkozok, akivel meg mégis az nem éli meg a következő rajtot a szobában. Általában ismerősökkel és azokkal megyek akikről tudom, hogy ismerik no ghost-ot. Persze néha olyan is becsúszik akiről nem tudom hogy tudja e és nem tudja
Amit már mondtam a simnek valamivel többet kellene nyújtania, kell valami motiváció hogy arcadból simbe menjenek. Arcadban csak ghostnak kéne lennie és ratingnek nem!
A sim bonus nem több mint az arcade bonus! És ghost offra is kell valami az élményen kívül!Az XP jutalmon nem csodálkoznátok ha olvasnátok a híreket
Esetleg a mennyisége lehet meglepő, de még mindig jobb mint a régi 0 AP jutalom
Cops n robbers van! s explorerben
-
rsx
aktív tag
válasz
UnConnecteD #21165 üzenetére
-
korbi
csendes tag
válasz
SZERENCSÉS
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Mázlista
-
Domonkos
addikt
válasz
ROFL!
Ezt fel kéne rakni a hivatalos fórumra! -
UnConnecteD
senior tag
micsoda jutalom :
-
fair play
csendes tag
több nicknevem van a pt-n ami nemtitok
legtöbbet a HUN-NIA névvel játszom de mostanában inkább a level r en találsz ugyanezzel a névvel a tesom acc ja pedig a 17 HUN valamikor azzal is játszottam de az már rég volt ja és a ph crewen belül a crowkinsal wok ez az összes
-
fair play
csendes tag
lehet h titeket nem lökdösnek,és kerülnek a szájhősök is,mert látják h nagy csapatból vagytok,és a Paja sárga szobáiban sincsenek lökdösködések,de nincs mindig sárga szoba,és azon kivül már nagyon nehéz normális szobát találni....próbáljátok ki,csináljatok 1 uj regisztrációt és nézzetek szét arcadeban,az uj névvel.elviselhetetlen amit ott csinálnak,a németeknél ilyet nem tapasztaltam.
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #21160 üzenetére
folyt
Egyébként nem tudom h én vok ennyire mázlista (és/vagy jó fej, cool csávó) vok de rengetegen panaszkodnak a f@szfejekre akik, így-úgy szapulnak, rammerkednek, szídnak stb. és habár régóta a szakmában vok (lassan kiégett vén dik vok
) de nagyon ritkán találkozom bunkókkal és rammerekkel (ha igen akkor sűrűn bocsánatot kérnek, ha nem anyáznak, én fenyegetőzök és térdelnek
) viccet félre, nem tudom mitől de nálam nagyon ritka!
Habár azt hozzáteszem, angol ide vagy oda, nem sokatókat látom a fórumon, konkrétan TNA és én tartjuk a magyar frontot (és néha tomkatomi + akik olvassák de nem szólnak hozzá) (nekem se perfect az angolom, de az első 100 hsz-hoz képest sokat fejlődtem). Ezt most azért mondom mert én úgy gondolom h habár mostanában nem is, de a közel 700hsz-em alatt elég sokat segítettem, adtam tanácsokat és adtam a communityhoz, amit az újoncok látnak és találkozom velük a játékban is (és gondolok azokra a kis pöcs tizenévesekre és éretlenekre akik elárasztják a baromságaikkal a gamet) és mégsem baxtatnak, sőt néha még elbeszélgetek is velük, helpet is kérnek (és volt olyan h mást meg a hím ló hímvesszőjét párosították az illetékes végbélnyílásával pár pillanattal később. SŐT, fórumon segítettem valakinek, nyugtattam h legyen türelmes, erre a profilomba beír spontán h hülye vok, erre én vissza h köszönöm az őszinteségedet amit ennyi ismeretség után sikerült kifejezned rólam-csöppet irónikusan- erre bocsánatot és barátságot kért, fórumon és gameben is).
Egy kicsit elkanyarodtam, de az a lényeg h ha van egy kis véleményetek és olvastok egy kis fórumot (nem születik olyan sok hsz egy nap h ne lehessen egy nap elolvasni), szóljatok már hozzá és ne csak itt tájékozódjatok meglepődve h jéé van ilyen-meg olyan dolog (gondolok azokra akik hosszabb távon is kitartanak), ja és tisztelet a kivételnek.
NEM fényezésért hanem tapsztalatot írtam le, én is igazán december óta kezdtem el rendszeresen fórumozni és elszörnyedtem az előttről mi mindenről maradtam le és ezek után ne csodálkozzon senki hogyan szereztem annyi ingyen APt és van meg majdem minden APs verda ÚGY h 2x fizettem be, össz $40t, ebből 20at költöttem magamra... -
Creative997
őstag
Jelen állapotban hülyeség, ha dobnának ki új dolgokat, teszem azt pályát kocsit, akkor talán. De mivel a level szintek emelésén is nagy volt a felháborodás és nem egy jó játékos (pl Hawg) is ezért befejezte (ráadásul a legutóbbi tourny alatt), erre semmi esély nincsen. Innentől kezdve semmi értelme nem lesz a level szintnek és ez is megöl(het)i a játékot, mert addigra már mindened meglehet és nincs motiváció. Ha meg beraknának bármit is, az is csak max 1 pálya lehet vagy nagyon távoli jövőbeli class8as gép, de ott már (főleg a jelenlegi payout system mellett) nem igazán éri meg miért játszani. Rosszul van ez kikalkulálva! Csak az igazán fanatikusok maradnak meg, abból meg édes kevés van és belőlük sok pénzt már nem lehet kicsikarni és itt bezárul a (z ördögi) kör.
-
fair play
csendes tag
ezt a level r témát azért hoztam fel,mert itt a pt n már szinte nincs ki ellen játszani,nemlehet ta ban nyomni,sokan csak azért játszanak ott,hogy kilökhessenek.és 1 érdekes dolog,ha itt a pt n valakinek köszönök mert tudom h magyar sokszor irnak privát.hogy honnan ismerem,mért köszöntem neki...itt a level r ben totál idegenek természetesnek veszik a köszönést és rámköszönnek(hallo hun,hi hun),és 1 nagyon felháboritó esetem is volt a pt-n mikor 1 román játékos ellen játszottam és nyertem azt irta h megbosszulja és h magyarok a gázkamrába....és ezért elgondolkodtam hogy itthagyom a pt-t lvl42 nél....1 napja játszom a level r játékot de itt nem lökdösködnek,lehet h szigorubban büntetik és azért...na töbet nem irok erröl a témáról,csak ezt még megakartam osztani veletek...
-
Bazzzs
senior tag
Akik anno regeltek twitterre, azok tudnának nekem egy-egy pm-et dobni? Ugyanis most van egy olyan akció, hogy ha 10 ember elküldi az aeria-nak twitteren az aerias profilod linkjét, akkor kapsz 500 ap-t. Részletek pm-ben
Annyi a kikötés, hogy csak azoktól fogadják el, akik júli 23. előtt regeltek. Akik írnak nekem, azok közt természetesen szétküldöm a linkeket/neveket
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21156 üzenetére
...ha elérted hozzá a szintet.
Morellónak már kéne jönnie a boltba, rég volt bent. Remélem beteszik hamarosan. Sokaknak hiányzik. Aztán rájönnek, hogy nem ér az annyit...
Én szerintem elég rég óta 40es szint felett vagyok, és nem kapok semmi újat, a játék nem kínál semmit. Hülyeség volt 50ig emelni a limitet.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Shinigami666 #21154 üzenetére
barmelyik kocsit ki tudod probalni a Test Drive gombbal
-
ABnormal
őstag
válasz
Shinigami666 #21154 üzenetére
csak a kocsik kipróbálása miatt - ezt most is megteheted...nem kell hozzá adminnak lenni és saját szervert futtatni...
-
Shinigami666
csendes tag
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Shinigami666 #21151 üzenetére
Ez szerintem nem megoldható. De poénnak jó volt.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Shinigami666 #21151 üzenetére
ezt maris elfelejtheted, ilyen sose lesz. abban nekik mi lenne a plane ?
-
Shinigami666
csendes tag
válasz
Ricco_hun #21150 üzenetére
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne,hátha ti tudtok segíteni!Nem tudja valameikőtök,hogy honnan lehetne letölteni olyan programot,amivel a gépemre saját szervert tudnék csinálni project torque-nak?
Csak szórakozás céljából... tudjátok adminnak lenni meg stbbármit megtenni...
Előre is kössz! -
tomkatomi
tag
válasz
fair play #21148 üzenetére
Ezt a LevelR témát már egy pár hsz-ban és oldalon kitárgyaltuk/ták...Van ami ott jó, van ami itt(az elején itt is csak 250.000RP volt a more-ló)..kinek-kinek szíve joga melyiket tolja(ráadásul, ha jól emlékszem ott euró az árfolyam, ami valamivel drágább, mint a dolcsi-de lehet tévedek-)...összehasonlítani sem nagyon érdemes, mert ott megvettek jogokat, amiket itt nem, ergo nem ugyanaz valamilyen szinten a kettő, és jééé mégis.
Majdcsak eljut A PT is azokba a magasságokba, mint az általad említett játék, vagy megy a süllyesztőbe. Vannak szép számmal olyan játékosok, akik nem a best lapokat, a legjobb autókat, a legmagasabb szinteket ostromolják, hanem egyszerűen játszanak vele. Le@arják a ratingot, a mysteri boxos Morellot és egyebeket. Nem érdekli őket, hogy a 41. szint fölött már nincs semmi új, mert játszani akkor is lehet majd vele.
Nem azt mondom, hogy ez így jó, hiszen egy MMORPG játék lényege éppen a karakterfejlődés, újdonságok, stb, ami leköti a jónépet, arra készteti őket, hogy újra és újra elindítsa a játékot. De pl én nem hajtok azért, hogy meglegyen a 48-as szintem (vagy 41 a PT-ben), amivel feltehetem az utolsó tuningolt felnicsavart a morellora, hogy aztán telepakolt puttonnyal és csajokkal a hátsóűlésen ne tudjak egy métert sem egyenesen menni
Rövidebben: vagy fejlődik (és jó irányba) a PT, vagy jönnek más versenytársak és le a rolóval. -
fair play
csendes tag
ja és ami kimaradt a pt-t lvl 41 felett már nincs értelme játszani minden kocsid meglehet +minden pályán mehetsz a level r ben lvl 48 az utsó tuning a morelloba 1xóval addig van miért játszani, de az is rp-s
-
fair play
csendes tag
most töltöttem le a pt német változatát,és nagy meglepetés ért.morello 300 000rp,az autók és a tuningok olcsóbbak.gp-t olcsóbban lehet venni mint a pt-re ap-t.uj autók,a cobra ott class 6...szebb tuningok,de mondjuk ott is kevesen játszanak (lehet azért mert ugyanugy fizet rp/xp t mint a pt)
Paja nemrég beszéltek a gs ek arrol hogy a morello a pt n is ott lesz a shopban (megemelt lvl követelményekkel) mit hallottál,hallottatok róla? -
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #21144 üzenetére
aha, bárcsak úgy lenne...
-
Karibaba
aktív tag
válasz
UnConnecteD #21144 üzenetére
Biztos nem strandol senki!!!
ki az a hülye aki ilyen melegbe bele megy a vízbe
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #21143 üzenetére
mert mindenki annyit jatszik, hogy nincs ideje irogatni ide
-
Creative997
őstag
néma csend és hullaszag...
-
PaJa1
őstag
-
PaJa1
őstag
-
Blade.T
tag
Lesznek vajon új HQ fejlesztések valamikor?
Nem ártana valami ütős HQ-5... -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21136 üzenetére
Acadeban NEM csak ghost mód van.
De ott annak kéne lennie és kikapcsolt ratingnek illetve kevesebb fizettségnek mint Simben. Sajnos egyik sincs meg
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Xantomas #21134 üzenetére
nem a gyakorlas miatt kaptad a kulcsokat, minden uj regisztralt kap.
Arcade-ban CSAK ghost modban lehet menni. nincs fizetos javitas, nem is lesz, nincs is ra szukseg. offline mod tulajdonkeppen NINCS ebben a jatekban, a Mission csak egy kis kiegeszites, egyaltalan nincs jelentosege. a jatek tipusa ( meg mindig ) : MMORG , azaz Massively Multiplayer Online Racing Game
-
Xantomas
őstag
válasz
Bazzzs #21116 üzenetére
Offline gyakorlás is beleszámít. Megkaptam a giftként a kulcsokat
Ma mentem 4 futamot. Ebből 2-t úgy buktam el, hogy 3 körben végig vezettem, utolsóban elrontottam egy kanyart csúnyán, és beértek. Egy következő kanyarban beért, és mikor fékeztem, hátulról belém jött, és felkent a falra, a többi meg szépen elment.
Arról nem is beszélek, hogy mindegyik versenyben az a minimum, hogy a rajtnál valakit biztos kiforgatnak...
Arcadban nem lehet ghost módban menni? Úgy már lehetne fair playt játszani. CTF-ben tényleg jó móka lökdösődés, de versenyen parasztság. Vagy akkor verseny után legyen fizetős a javítás.
Offline módban nincsenek botok? -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #21129 üzenetére
Ez betojás. Akkor ez most valami kompenzáció? Eddig akkor is vont le ha a játék dobott ki, most meg akkor sem ha magadtól lépsz ki?!
Én a pályafutásom elején nagyon sokat TAztam és ott ha elqrták a futamom az elős körben akkor kiléptem és kezdtem másikat, abban hátha nem cumizok - a remény hal meg utoljára. Így jobb volt mert nem kellett végig szopnom a futamot a másikban meg volt esélyem az első helyre hajtani. Asszem ezzel még az RP per óra mutató is jobban nézett ki.
-
tomkatomi
tag
Üdv!
Mostanában, ha valaki vesztésre áll és egyszerűen lelép a szobából, nem vonnak tőle ratingot? (mármint én kapok +0-t)~3000 ratinggal megcsinálták már velem ezt párszor, és mindig ez lett az eredmény...bezzeg engem kétszer dobott le a szerver/vagy net/vagy mit tudom én mi, és rögtön -25; -34 leugrott a kétezer- valahányszázamból....
Akkor ha vesztésre áll az ember érdemesebb kilépni a szobából....Sylar: a második accommal, amivel a kormányt próbálgatom, én is beneveztem hozzád...
-
-
Karibaba
aktív tag
Ki tudja mi történt a 3G-s csapattal ? vagy 10 ember kilépett köztük a főnök, és a helyettes is.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
JackShephard #21120 üzenetére
Bubi!
Jöhet a 2es accod!
Várom!Xantomas!
Igen ez csak 1 bug! De elég vicces! Szerintem. -
-
JackShephard
tag
válasz
SylarHUN #21119 üzenetére
Ide is csak szüzek jöhetnek? Mert a második accommal beléphetek, de az OBB-nél az volt a bajod, hogy a fő accom 3G crew tag.
Ha valakinek van kedve egy kis böngészőből játszható, egyszerű verekedős játékhoz, itt regisztrálhat: http://cicivadasz.mybrute.com/
Csak egy nicket kell beírni a TYPE HERE mezőbe és már indul is a játék. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Xantomas #21115 üzenetére
Csak az effektíve versenyben megtett mérföldek számítanak. Szerintem az xp esetében is így van, de erre nem esküszöm meg. Kezdők főként az arcade vs módban vannak. Sim vs 10. szinttől lesz elérhető. Sok sikert és kitartást a játékban
Egyébként meg, ha saját szobát csinálsz, akkor korlátozhatod, hogy hányan vehetnek részt, illetve saját szobádból csak Te tudsz embereket kirakni
-
Xantomas
őstag
Tegnapelőtt telepítettem fel a játékot, de csak tegnap próbáltam ki. Nekem tetszik, de ahogy olvasgatom a topikot, és megy a fizessünk minden apró izéért bakkártyával, kezd egy kicsit kiábrándító lenni.
Kb 2 éve nem játszottam semmivel win alatt, így a gép fejlesztése is elmaradt, de egy 2800+-os barton, 2GB DDR , GF6600 alatt egész tűrhetően fut 800*600-as felbontáson, minden minimumra véve.Eddig Level4-en vagyok, offline módban játszadozom, csináltam pár missont, de elfogytak a kulcsok. Hogy 7500 xp-t kell szerezni, vagy 75Mérföldet kell egy kulcsért levezetni, azt értem, de hogy 127 km után miért nem adott még kulcsot azt már nem. Vagy csak az effektive online versenyben levezetett mérföldek számítanak? Mert az nem sok volt.
Ha egy szobába jelentkezek, akkor vagy a verseny betöltésekor kitesznek, mert hogy túl lassan tölt be a csík, vagy szimplán túl sokan vannak, és én lépek ki, mert 4nél több plusz versenyzőnél már érezhetően belassul az egész.
Azt írtátok, hogy lassabb gépekkel a VS mód az ideális, de kevés ponttal nem indulhatook, mert nem aktív a mód.
-
PaJa1
őstag
Kb fél 3től fél 5ig ne nagyon szervezzetek versenyt PTben, próbáljátok elkerülni ezt az időpontot versenyzés szempontjából, mert minden nap nagyából ekkor, lehet kicsit rövidebb ideig, megbízhatatlan a szerver, laggol és dobál lefele akit csak tud.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
UnConnecteD #21107 üzenetére
Tudom, de valami akció, meg 20-30%-os hétvégi rush akkor sincs
Pár hete kérdezgettem itt, hogy melyik cl 5-ös kocsit érdemes megvenni, és azóta várok valami ap rebate vagy "vegyél egyet és kapsz egy másikat" típusú kedvezményre
Szerk: Vagyis akkor döntöttem el h mit veszek, de az akcióra már tavasz eleje óta várok
-
szacsee
nagyúr
válasz
JackShephard #21108 üzenetére
Így senki sem tölti le várni kell rá
..... feltettem a saját oldalamra, így nem kell rá várni:
Cl3 - Power station drive
Cl4 - City tour #1 reverse
Cl5 - Spaghetti #1
Cl6 - City tour #2 -
JackShephard
tag
A tegnapi Penge vs. Bubi futamok replay-ei (a 4.futamon ahol cl6tal mentünk, mindenki versenyzett):
Cl3 - Power station drive
Cl4 - City tour #1 reverse
Cl5 - Spaghetti #1
Cl6 - City tour #2 -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #21103 üzenetére
Én reméltem hogy szorosabbak lesznek a versenyek, de sajna eléggé egyhangú lett az eredmény.
Jah, kezdem megszokni... csak rengeteg idő kell és gyakorlás. Még mindig nem megyek elég bátran, meg a kitörő fenekeket is nehezebben fogom meg mint régen billel. Be tudnám állítani a kormányt olyanra hogy simán egy csuklómozdulattal megfogja, de akkor oda a küzdelem
Meg még szokni kell az új kameraállást is. Amit használtam billel (f6) az nem jó kormányhoz. Az új most használt F2vel meg még nem érzem igazán az autók dimenzióit, ezért sem megyek ki a pálya szélére, óvatos igyekszem lenniA rendezvény után még mentünk elég sokat, CSAK MAGYAROK, és szinte mindig voltunk legalább 4en. Szerintem olyan 20 verseny lefutottam egymás után kisebb szünetekkel.
Pár class5ös versenyen mentem a Camaroval.... hát majd hanyatt dobtam magam, úgy megy! De csak egyenesbenHarpoon, ami kimondottan gyors class5ös, de szerintem még az NSX mellett is úgy megy el a hosszabb egyenes részeken, hogy nem győzöd a SORRYt nyomkodni
A sok CTLt leszámítva nagyon jót PTztem ma! Ezt a többi játékosnak köszönhetem akikkel mentem. KÖSZÖNÖM.
A végére jön még egy kis gyöngyszem. fél ghost mód! - a beton RX és a papír Phoenix esete. Pengével pörögtünk a földön annyira kész volt az egész.
-
Blade.T
tag
válasz
JackShephard #21103 üzenetére
Ezt majd megismételjük egy visszavágó formájában... egyébként ahogy mondtam is nekem akad a játék valamiért, ha orvosolom a problémát akkor "Rematch" lesz Bubi készülj!
"tisztában vagyok azzal amit tudok. (és azzal is amit nem
)"
lol
-
JackShephard
tag
válasz
Bazzzs #21102 üzenetére
Nekem el kellett rohannom a futamok után, meg nem is terveztem nagy ünneplést, tisztában vagyok azzal amit tudok. (és azzal is amit nem
) 4-0 lett a végeredmény a javamra. A replayeket majd holnap kiteszem ide, mindenki kedvére csemegézhet, bár nagyon nagy futamok nem voltak, én sem mentem eget rengetően jól. Talán az utolsó volt a legjobb, ami cl6-city tour #2 volt és mindenki versenyzett, azaz a nézők is. (mivel itt már 3-0 volt a javamra). Páran megtisztelték az oszlopokat rendesen..
Pajának köszönettel tartozom, hogy rendet tartott a futamok lebonyolításában. Jah és kezd egész jól menni a kormánnyal is, vigyázni kell vele. -
Bazzzs
senior tag
De nagy a csönd
Sajnos ma nem tudtam gépnél lenni, de engem is érdekelne mi lett az eredmény. Vagy aztán rámaradt a szerver miatt?
Más: Mi lett a hétvégi rush-okkal? Se bónusz, se akció. Vagy csak nyári uborkaszezon van?
-
Ricco_hun
senior tag
A ma délután tanulsága: vesszetek össze többször, mert jók voltak a futamok. (az már nem annyira, hogy én szinte átlyukasztom a billt, úgy nyomom a gázt az egyenesben, mégis levisznek
, de spht-n tudtam volna jót menni a spiedoval
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest