Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
ilyenkor bánom,h nincs választható nyelv a PTben,már régen tovább vittem volna a német levelR-t,ha nem azon a szörnyű nyelven lenne...
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Golf VI
+ Ezek a színes felnik nagyon állatok...
A fekete felni egyébként szinte minden autóhoz ideális választás tud lenni.
Buggy feketében színes felnivel vadállat!!!
-
Creative997
őstag
És persze megint elfelejtettem valamit
Régebben benne volt az R33-as Skyline, de most nincs. Lehet hogy az vette át ott a Morello helyét?
Mindenesetre teszteltem és nagyon verte az összes class4-est akkor (mert hogy class4 volt), adatok és kezelhetőség szempontjából is.
Ami itt még van de ott nincs az az összes Honda (a 2 Civic, NSX, S2k) -
Creative997
őstag
Ja és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a boltban kapható a Golfkocsi
14k RP ha jól emléxem és lehet hozzá dudát venni, de kemény
vicc -
Creative997
őstag
Kicsit már szétnéztem levelR-ben és gondoltam mutatok pár képet, azokról a kocsikról amik nincsenek a PT-ben és új pályákról amik ott vannak még. Azt is hozzáteszem, hogy minden olyan autón ami itt is van (kivéve a Camaro, Corvette és Hummer) van színes felnije, +3 színe és van amelyiknél más is. Azok közül is csináltam párat. A Quadrot érdemes figyelni...
És még egy érdkesség: ott 2 Cobra van! Az egyik ugyanolyan mint a PTben, a másik viszont class6! És talán értem hogy itt a Xedos class6-ba került először, gondolom az ottani class6-os Cobra miatt rontották el.
39 kép lesz, de van hely:Autók amik itt nincsenek:
Nissan Silvia
[link]
[link]
[link]Ami itt is van, pár:
Impreza
RX-7 FD
Buggy
Phoenix
Panama
Morello ami mindig a shop-ban van
Quadro
Quadro
QuadroClass6 Cobra (kimaxolva, adatait is nézni)
[link]
[link]
[link]Új pályák
Tokyo (fele a nálunk is lévők, csak visszafelé és gondolom más rajtpozícióból)
[link]
[link]
[link]
[link]Python Creek
[link]California Downtown
[link]Airport
[link] -
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Csak ide nem jön semmi új se?

-
Creative997
őstag
LevelRben van Mazda Miata és az új Golf is
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Jah, a LIVEon még többen vannak

-
PaJa1
őstag
válasz
fair play
üzenetére
Inkább így szeretném látni De úgy, hogy csak az arcade arcade, a többihez a régi sim kezelés kell.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
levettem DX8-ra, meg meg par dolgot kikapcsoltam, igy birja az 1680-at, es eleg szep is, tehat egyelore megoldva, amig nem lesz uj vga
-
fair play
csendes tag
project torque ahogy PaJa látni szeretné
ilyen buggal még nemtalálkoztam
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Elvileg van valmi fájl, csak már nem tudom melyik és mit kell átállítani (ezzel most marhára segítettem). Talán a Aerigames/Project Torque/save/game-ben az options-nél. Ott megjeleníti milyen kártyát használsz, de hogy mit kell ott beállítani azt nem tom. Az se biztos hogy ott.
-
Ice!?
őstag
Olyan fél-egy éve én is sokat játszottam ezzel, csak az 1mb-s wireless-es netem nagyon sokszor szar volt, és fél percenként rájött egy pár másodperces lagg, amitől élvezhetetlenné vált a játék.
Most szívesen újrakezdeném, csak félek, hogy nagyon béna lennék. (: -
UnConnecteD
senior tag
valami gond van az ATI kartyammal, es visszatettem a regi 6600GT-t. ezzel viszont nem tudom beallitani az 1280x800-as felbontast, 1280x960-ban nagyon elnyujtja a kepet, nem birom megszokni. 1680x1050-et meg mar nem birja a kartya. hogy tudnam azt a felbontast beallitani? van valami config file, vagy regedit ?
-
*KIJA*
csendes tag
és mi a megoldás ?
-
*KIJA*
csendes tag
Pedig hivatalos oldalról szedtem le ... -.-''
:S:S -
*KIJA*
csendes tag
Sziasztok nem rég szedtem le a Setup_ProjectTorque_20090618-ot
nam szóval... elindítottam a Setup_ProjectTorque_20090618_DNA-ot
ami végig ment és ezt a hibát írja ki
Installer integrity check has failed. Common causes include incomplemente download and damage media.Contact the installer's author to obtain a new copy.mi a gond pls segítsetek ...
-
Creative997
őstag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Köszi!
Azóta már műxik nekem is csak elfelejtettem beszúrni, meg közben már véget is ért. Részt vettem az egyiken, 7 kör volt Canal-on, cl5-el. Végig vezettem, nem tudtak elkapni és a 6. körben az egyik GS hozzám ért, csak a baj az volt hogy én abból semmit sem éreztem, mert lag volt. Vagyis úgy nézett ki a dolog hogy a kocsija orra előtt pár centivel elmentem és utána egy fél másodperccel ő mintha nekiment volna egy láthatatlan falnak (ami valszeg én lehettem, csak a lag miatt én már nem voltam azon a területen...
Ez volt a győztes mázlija aki elbújosgatott, tehát imádkozhatott hogy senki ne érjen a célba és ő nyer, így lett. Ami szemétség volt még, hogy Harley majdnem végig üldözött minket t3yd1 viszont csak blokkolgatott....... Később volt olyan is amit hallottam, hogy t3yd1 olyan helyen állt keresztbe ahol nem lehetett megelőzni (a kanális ki vagy bejáratánál). Na én ezt nem nevezném üldözésnek...! -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Most akkor lesznek ligaversenyek valamikor, vagy nincs elég jelentkező?
-
PaJa1
őstag
Én a héten csak annyira léptem be, hogy megnézzem kik vannak. Kormány nélkül nem akarok játszani
Próbáltam billentyűvel, de már az se olyan mint régen, de lehet csak elfelejtettem... Most mint ha lenne valami beragadó gomb effektus, és azt mindig korrigálom kell úgy meg nem megyek egyenesen. San fran gyors szakaszon eléggé észrevehető volt. Buggyval próbálkoztam -
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
érdekes...amikor még jó volt a pt akkor voltak reggel délben este...én még emlékszem a japán srácokra akik csak azért fentmaradtak egész éjszaka,hogy velünk játszhassanak...
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Nem történik semmi sem
Fiona óta csak a szerverleállások kavarják fel egy kicsit az állóvizet. Én most a nyáron nem is játszottam nagyon a PT-vel. Várok valami új autót, vagy pályát. Hátha csak a nyár volt az uborkaszezon. -
ABnormal
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
miről írjunk?egyre xarabb a pt,Te is tudod és lassan mindenkinek ez lesz a véleménye...lásd a játékosok számát : ma felmentem délelött 9 ember volt sim-ben,~30 arcade-ban...
-
bgabor6
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Mentem pár versenyt, az eredmény: 1. -18 rating, 2. hely (amit 3.-nak írt ki) -11 rating!
Azért nem adom fel, találkozunk a pályán! Sziasztok -
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Crea! PM!
-
Creative997
őstag
Ez olyan mint a mai F1-es futamon volt, mikor 3 körrel a vége előtt Barrichello autója elkezdett kéken füstölni de a kocsi ment tovább és bemondták neki a rádióba hogy nyugi, 6mp előnyöd van Heidfeld előtt - nyugtatásképpen. Csak éppen Heidfeld ott volt a nyakán..... De végülis megtartotta a pozícióját.
Legyen így... Ha értitek...(mellékesen a levezetéskor már ki is gyulladt a kocsija
hirtelen sok levegőt kapott a lassulás végett
A gond az volt hogy olaj csöpögött valahonnan és az gyulladt meg a forró motoron) -
PaJa1
őstag
link
good friends at Invictus![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Ez jóóóó...

-
Camaro_73
csendes tag
válasz
Creative997
üzenetére
Ez érdekes ,most elindult
pedig nem csináltam semmit ,nem is telepítettem nem is töröltem semmit -
Creative997
őstag
válasz
Camaro_73
üzenetére
A Windows most a varázslótelepítő varázslót telepíti...
Egy kis humor
Off End -
Camaro_73
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Valaki tudja mit jelent ez ?

ezt írja ki ,és nem tudok belépni a játékba !
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
"Magas órajel pedig hiába van, ha nincs mögötte egy megfelelő videókártya amit kihajtson, de erről már párszor beszéltem."
Csak a pályabetöltés sebességéről volt szó. Ott nemigen számít a videókártya. -
JackShephard
tag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Jee, az új Wolfenstein elég nagy király lett én is azt tolom inkább mostanában.
A HDD-knél nem a kapacitás számít, hanem az olvasási sebesség, ami legtöbbször a benne lévő tálcák számától függ. Aki mást mond, annak fingja sincs semmiről..
A Samsungnál pl. a 750es lassabb mint a 640es, vagy az 1TBos mivel több tálca van benne.
De ma már egy vinyónak simán kell tudni 100MBot másodpercenként, tehát ez nem igen lehet akadály a betöltésnél.
Magas órajel pedig hiába van, ha nincs mögötte egy megfelelő videókártya amit kihajtson, de erről már párszor beszéltem. Kevés a nagyon gyors négymagos, ha nincs mögötte egy(de inkább kettő) nagyon erős videókari. -
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Valszeg nem a kapacitásnak hanem az olvasási időnek.
Tomkatomi:én is a lövöldözést választom ha laggol már az elején.Nyomok egy alt+F4-et -
UnConnecteD
senior tag
nem ertem, mi koze a hdd kapacitasnak a jatekhoz ?

-
tomkatomi
tag
Tegnap megint találtam néhány új pályát. Érdekes volt, mert a régi (azaz, amit mi látunk)Tokio logos is bent volt és a másik is (gondolom valamelyik keleti, vagy német verzióban lehet ilyen)
KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4
Azért nem kis zavar lehet ott a rendszerben
Más: Tegnap kezdésként nyolc (8) versenyt indítottam (most teljesen mindegy kikkel, viszont mindenkinek magasabb volt a ratingja, mint nekem...na, gondoltam, mivel nincs cimbora és ha már egyesek szerint ennek a valaminek a gyűjtése a lényege
a játéknak, talán összejön valami és emelhetem a sajátomat). LÉNYEG: ugyan mind a 8 egyént elvertem (volna), ha nem lépnek ki a meccs vége előtt. Volt aki, már az első körben, volt, aki pofátlanul annyival a vége előtt, hogy pont ne érjek célba
(rafkós)...Az eredményem mind a nyolc esetben +0 rating lett...
Inkább elmentem Wolfensteinezni
-
Karibaba
aktív tag
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Karibaba
üzenetére
Hát igen, ilyen gyors gépeknél már a hdd is lehet a limitáló tényező. Nem lehetséges, hogy a 4 magos alacsonyabb órajelen jár? De nem tudom hány magot használ ki a pt. Hacsak 2-őt, akkor az lehet a dolog nyitja, hogy a 4 magos procid alacsonyabb órajelen jár (kitölthetnéd az adatlapod). Egyébként terabájt, 1 r-el. A terra földet jelent.
-
PaJa1
őstag
Annak nem sok köze van ahhoz, hogy a szerver vagy te mennyire laggolsz. Az azt mutatja, hogy a pályát, versenyt hogyan töltöd, gépfüggő. De aki írtólassan tölti, annál fent áll a veszély, hogy a gyenge gép miatt a pályán ugrálni fog, vagy kezdéskor kidobódik. Én általában utolsónak töltök be de a pályán velem nincs gond, a nagy MUT problémázóknak sem baxom el a z irányítást, vagy ha mégis akkor nem lassul a köridejük.
Költözök fel Pestre koleszba, nem tudom leszek e netközelben, de már játszanék laggolás nélkül, remélem hamar kijavítják
-
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Circle, Smiley, Mushroom, East-side short race, Phone - oda vissza, amiken voltam.
A régebbi pályákon minden OK. -
kekeeci
senior tag
Valami megint elszállhatott a PT-ben, mert egyre-másra kapom a WR-okat, csak RP-t nem ad hozzá.

A pályarekord helyén meg csak ez látszik: -.--.---
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Ja most én is szeretem, az elárkádosítás előtt nem csipáztam annyira billel, de éreztem hogy ez az egyik legjobb driftgép ha lenne kormányom.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
eleg regota megvan mar, amiota a Fiona elcseszte a Phoenix-et driftben, inkabb ezt hasznalom. nagyon jo a handling
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Szerintem csak egy bug vagy lemaradtam valamiről. Korábban is volt olyan hogy kisA-t láttuk GS-nek
Hogy tetszik a Spider? Nem is tudtam hogy vettél. -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Villám Marci amint látod tényleg GS jogokkal bír. Valószínűleg a debreceniek csinálták azt a karaktert.
Elvileg ezzel a mostani laggolással a fejlesztőknek kéne kezdeni valamit. Legalábbis az amcsik arra várnak hogy nálunk történjen valami, gondolom a tengeren túliak ehhez már nem értenek

-
ABnormal
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
nemtudom,hogy mit vagy úgy oda...gsxr megmondta,hogy a magyarok laggolnak,erre az aeira tesz róla,hogy így legyen,nehogymár egy magyar jártékos elverje a nagy gsxr-t valamelyik pályán...
-
UnConnecteD
senior tag
ez bug, vagy tenyleg letezik ilyen ?

-
JackShephard
tag
Ma délelőtt egész jól működött a szerver, ám délután 15kor megint elkezdett lagolni. Gondoltam megmonitorozom már az adatforgalmat, mi is történik ilyenkor, mennyivel csurog az adat felénk.
Azt hiszem a kép magáért beszél. (ez egy pályabetöltés közben készült)
-
Szatyi.
csendes tag
Sajnos megint csak lagol a játék.
-
UnConnecteD
senior tag
most eppen nincs lag, teljesen rendben van

-
Sh4rKy
senior tag
2007 decemberében megírt cikkem után 2. alkalommal újra visszatértem közétek
jó látni hogy pár régi arc még van itt a totyikba
-
JackShephard
tag
Kedves erdol, te fejen találtad a szöget, ez pontosan így van. Az AG rájött, hogy a PT fejlesztése teljesen rossz irányba halad(t), a játék csak egyre bugosabb, egyre kevesebben is játsszák, kvázi nekik ebből semmi pénz nem fog teremni. Bele nyilván nem fektetnek, mert van csomó más játékuk ami virágzik. Az a pár hülye aki még játszik, annyi pénzt termel nekik, hogy egy ilyen fos szervert ki tudjanak fizetni belőle, amire most átpasszoltak minket. Pontosan ott tart a játék, mint a maffiozo.hu nevű kis szösszenet, ami szépen befulladt. (Majd mindenki törlése után újraindult és lehetett mindent a 0ról kezdeni megint
de ki az a barom, aki újrakezd egy ilyet...)
A saját meghirdetett eventjeit sem tudja lefuttatni az AG a GSeivel (lásd Tournament of Champions), mert lagol a szerver mint az állat, a GS meg csak mentegetőzik a topikban, totál röhej..
Így akarják elindítani a ligákat?
-
(HUN)IronMan
csendes tag
megint leállás, remélem javítanak! TA-ban 3 és fél perces köröket számolt!!
-
erdol
senior tag
Mivel folyamatosan kevesen játszottak(vagy büntiből vagy mit tudom én) átkurtak bennünket valami szutyok lassú szerverre,nekünk ez is jó lesz.

-
tomkatomi
tag
"Én csak mentem 2 Broadot buggyval, hogy rájöjjek arra, hogy miért lettem gyorsabb 1,5 mpvel egy hét alatt amikor nem is játszottam."
Jó neked. Én ugyanígy vagyok,csak negatív irányban. Sehol sem tudom még csak megközelíteni a 2 héttel ezelőtti időimet.
Úgy látszik van valami csúszka Aeriának
,amit ide-oda tologat a játékban, mert egy ideig szarul megyek (ugyanazzal az autóval,beállításokkal, stb), azután (gondolom csúszka vissza
) megjavul minden, sőt, még gyorsabb is vagyok talán... 
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ez neked hol rózsaszín? Leírtam amit tapasztaltam feketén-fehéren(pH téma miatt barna-feketében
).Ha tudod hogy laggol és a játék élvezeti értéke csökkent a szerver hibája miatt akkor minek bosszantod magad vele?
Én csak mentem 2 Broadot buggyval, hogy rájöjjek arra, hogy miért lettem gyorsabb 1,5 mpvel egy hét alatt amikor nem is játszottam. Az egyetlen ami változott nálam azóta annyi, hogy most dróttal csatlakozok a routerhez. Most az 1ik futam drótos a másik wifis csatlakozással volt. Ugyanazokkal az emberekkel mentem és ugyanazokat a köridőket futottam. Tehát nem ez a tényező okozza a javulást. Patch sem volt azóta.
-
Ricco_hun
senior tag
Mivel te GS vagy, természetes, hogy ezt is próbálod rózsaszínben feltüntetni, én már megszoktam. Te kisebb késéseket meg kissé lebegő autókat tapasztalsz, mi meg azt, hogy fél perc kell mire bármi történik a menüben, ha rákattintunk valamire. A helyezést nem tudja kijelezni, 9 kör team drift helyett mentünk vagy 20-at mire vége lett, és a köv. pályát már be sem töltötte. A konklúzió ugyanaz: játszani lehetetlen, de végülis ez egy autós játéknál nem is olyan lényeges dolog.
-
UnConnecteD
senior tag
probalj meg egy ctf-et. egy rakas szar most a szerver. total jatszhatatlan az egesz, remelem hamar megcsinaljak, mert ez igy mar tenyleg gaz, nehogymar 10 mbit ne legyen eleg egy programnak
-
PaJa1
őstag
Csak kisebb késéseket tapasztalok, meg néha a start után amíg látom a kocsikat azok kicsit lebegnek.
-
Ricco_hun
senior tag
Most éppen totális összeomlás van. Már ott kezdődik, hogy a szokásosnál 5-ször annyi ideig kapcsolódik a szerverhez, majd a menüben is kb 1 perc mire bármi is bejön. A legutolsó versenyt már be sem töltötte, csak láttuk a chat-et és annyi (5 perc várakozás után meguntam és alt+f4, ekkor már egyedül voltam). És mégis vannak vagy 150-200-an a játékban. Mit ne mondjak, kitartóak egyesek (azt hiszik ez normális dolog?). Pedig talán egy teljes szerver-kiürülés észhez térítené az aeriát.
-
Ricco_hun
senior tag
Na a tegnapi emergency leállás nagyon jól sikerült. Ma is ahogy közeledik a délután egyre nagyobb a lagg. Most az uccsó versenyen mindenki ugrált össze-vissza, úsztak a betonban, a köridőt fél perccel később jelezte. Végig a másodiknak írt ki engem, meg jól is mentem, mégis 4. lettem a végén. Így még mindig nem lehet játszani, szóval jobb ha csinálnak mégegy emergency leállást és próbálkoznak valami okosabbal a tegnapinál, mert ez nem jött össze.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
"...amit nem értek mert mindent megcsináltam és 700APt kellene kapnom minimum..."
Ahogy nézegettem azt a topikot, taz (alias köcsög buzi) írta valahol, hogy a network sites részért senki nem fog kapni 300AP-t, az csak azért lett oda kitéve, hogy nézegessék sűrűn az aeria facebook meg twitter oldalát, hogy hátha van valami. Tehát eleve tudta, hogy azért senkinek nem fog 300AP-t adni, mégis kiírta az első hsz-be, hogy Network Sites - 300AP. Káosz van ott a fejekben, meg hazudnak jobbra balra, de még csak a játékosokat sem tájékoztatják a dolgokról, ezért késtem le én is pár órával a képek belinkelését.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
7M Members Promotion-re kaptam a 200-at.

-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
www.aeriagames.com --> log in --> store --> purchase history --> Aeria Point Recharge History és itt megnézed hogy mikor, mire kaptad az AP-t.
Én aug. 3-án (hehe) kaptam Network 10 friends award ala 500APt és 26-án 7M Member Contest 400APt - amit nem értek mert mindent megcsináltam és 700APt kellene kapnom minimum...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
annyi embernel megnyitnak a tobbi szervert, gondolom
tegnap tenyleg fos volt delutan

-
JackShephard
tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Nem biztos, hogy a barátosért jött, mivel nekem is jött 200AP(pedig nem is tudtam ugye beküldeni a kedves Taz miatt a fotót...). Lehet ezt még csak a wondrous games képért kaptam. A network sites nem lehet, mert az 300AP, viszont az meg nem jött meg..ki érti ezt
Tegnap délután, kora este rettenet lag volt a szerveren. Ilyenkor csak azon gondolkodok, hogy mi lenne ha mondjuk 4-5000 ember játszana egyszerre? Totális összeomlás?
COD4 szervereken előfordulnak simán ennyien, még sincs soha lagolás.
-
SylarHUN
senior tag
Megjött a 200ap a barátos fotóért!

-
fair play
csendes tag
már kezd felidegesiteni a pt , 2percenként ledobál és annyira laggolok h nem látnak a többiek,pedig nem szoktam laggolni,szerintem nem is az én hibám mert a többi szerveren nincs ilyen gondom

Új hozzászólás Aktív témák

- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
+ Ezek a színes felnik nagyon állatok...

Régebben benne volt az R33-as Skyline, de most nincs. Lehet hogy az vette át ott a Morello helyét?
Mindenesetre teszteltem és nagyon verte az összes class4-est akkor (mert hogy class4 volt), adatok és kezelhetőség szempontjából is.
vicc

:S:S
Ez volt a győztes mázlija aki elbújosgatott, tehát imádkozhatott hogy senki ne érjen a célba és ő nyer, így lett. Ami szemétség volt még, hogy Harley majdnem végig üldözött minket t3yd1 viszont csak blokkolgatott....... Később volt olyan is amit hallottam, hogy t3yd1 olyan helyen állt keresztbe ahol nem lehetett megelőzni (a kanális ki vagy bejáratánál). Na én ezt nem nevezném üldözésnek...!
A gond az volt hogy olaj csöpögött valahonnan és az gyulladt meg a forró motoron)