Új hozzászólás Aktív témák
-
Routeres94
csendes tag
válasz
UnConnecteD #27574 üzenetére
Erről az jut eszembe, hogy néhány hete (vagy talán volt az már egy hónapja is) a Level-R-ben jött egy új eventszervező manus és olyan taskot csinált, amivel hétköznap lehetett driftautót nyerni (mindkét Stalliont megnyertem, az egyiket 7 napra, a másikat 30-ra) és hétvégére meg betett olyan taskot, mint például csinálj 300 perfect driftet és nyersz vele 10000XP/RP-t. Mostanában is vannak ugyanilyen Weekend-Taskok, de szinte lehetetlen megcsinálni a driftes részét. A többit meg TA-ban simán, meg Arcade-ban. Jól meg tudja szedni magát az ember, de azthiszem valami olyasmit olvastam, hogy azért díjaz kicsit kedvezőbben (úgy értem, hogy a hétvégi eventekkel) a Level-R, hogy "a játékosok fel tudjanak készülni a Kitti-ben érkező nagy szintű tartalomra". Mindenestre, nekem bejövős. Gondoltam megosztom veletek.
-
laszlohu
addikt
válasz
UnConnecteD #27571 üzenetére
Sziasztok!
Az igaz, hogy drift autó, viszont annak olyan az irányítása, amin egy "kis" módosítással nagyon jó autó lenne VS módban. A többi autónál csak nagyon "nagy" módosítással lehetne normálisan vezethető autót csinálni. Ugyanis bizonyára észrevetted, hogy játékmódonként más az irányítás. Ettől még ugyanennek az autónak az irányítása ugyanolyan maradna drift módban.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #27565 üzenetére
Ennyire változott volna a pálya vagy az autók lassultak be esetleg minden nap resetelik az eredményeket?
PTben ezt a cl5ös kocsik tudták itemek nélkül. -
laszlohu
addikt
válasz
UnConnecteD #27525 üzenetére
Sziasztok!
A Vote opcióval arra gondoltam, hogy megjelenik egy pipa, amivel ki és be lehet kapcsolni a vote - ot. Jelenleg nem lehet kikapcsolni.
Nem értem mért ne lehetne cl1 kocsival driftelni, ahogy lehet is.
-
Attila752
csendes tag
válasz
UnConnecteD #27336 üzenetére
A kérdésem az lenne, le tudom tölteni valahogy torrentel?
Mert elég nagy fájl, ahogy láttam a méretét, és hát nem hiszem, hogy az én netemmel hamar lejönne, mivel 512-es a netem, nem valami gyors, ezzel tisztába vagyok.
Tisztelettel: Attila. -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #27185 üzenetére
Szerintem is még csak a bétán van. Aki tesz be olyat az átmegy a többin és ők is átmennek rajta.
SSP,
LvlRezni még lehet -
korbi.
csendes tag
válasz
UnConnecteD #27097 üzenetére
szerintem ugyis átraknak mindenkit,mint ahogy a japánokkal is tették.egyébként meg kaptam 600 ap-t a pt-n de nem tudom hogy miért
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #26806 üzenetére
Mi a változás?
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #26771 üzenetére
Megpróbálom megint, nem tudom akkor miért nem tudott csatlakozni :s
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #26747 üzenetére
Eddig is erről szólt a CTF...
én is item nélkül szeretném csinálni ha megjön hozzá a kedvem. Itemmel qrvanagy pazarlás és nem is találom viccesnek. -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #26736 üzenetére
A sumo nekem nem jött át
Most elvileg tanulok, talán holnap többet tudok játszani -
Attka85
tag
válasz
UnConnecteD #26736 üzenetére
én nemsoká felmegyek csak még spegettit csinálok
-
Attka85
tag
válasz
UnConnecteD #26685 üzenetére
a VS-ben lehet kapni ezer felett is ha hosszú a pálya és tiéd a legjobb kör, pláne ha győzni sikeredik, a Kittyben 6ezerért kapsz 3napos bármilyen lányt és a duplázó is csak 120 ap asszem, szóval 5k per verseny is elképzelhető lesz, de 3 körül csajjal és racebonusszal lehet teljesíteni majd, ami nem rossz és még a PD-ket nem is említettem meg...a missionben igaz csak 1x lehet aranyra csinálni, de ezüstöt, bronzot reloginnel bármikor lehet és 800rp körül lehet vele gyűjteni 1-max 2 perc alatt, szóval azt mondom, hogy nem lesz rossz ez...igaz a kocsik tényleg irreálisan drágák Kittyben, de a tuningjai már nem, ha jól emlékszem...lehet, hogy rosszul emlékszem, mert keveredik már bennem a sok kliens és verzió
-
H. Máté
csendes tag
válasz
UnConnecteD #26668 üzenetére
A béta verzióra gondoltam
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #26596 üzenetére
VSben driftel vele.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #26471 üzenetére
Az aeria forumán GM írta, hogy egyelőre ezek a játékmódok nincsenek. A CTF helyét átvette a Team CTF, driftelni meg lehet simben. Bár szerintem jó volt a pontozásos drift mód, reméljük visszakerül az is majd idővel.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
UnConnecteD #26395 üzenetére
Ha regizve vagy az előzőben akkor nem fontos.
off-ra: GTR 2 ,Race ON, Race 007,GTR Evbolution.Ha Nordschleife-re gondolsz az az evolutionban benne van,a többibe utolag behelyezhető.Alapból ezek nincsenek benne de létezik pl kapásból Gtr2 366 plusz pálya köztük az általad emlitett pannonia ring.Ott van még az RFactor is ha jol tudom ahhoz van rába ring is. -
wazup86
tag
válasz
UnConnecteD #26395 üzenetére
ha már előző Bétánál regisztráltál felhasználót játékon belül, akkor nem, csak a bug reportban kell újat
-
SylarHUN
senior tag
válasz
UnConnecteD #26243 üzenetére
ITT van az exe!
-
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #26008 üzenetére
Köszi, de azt is gyorsan megunom. Ketten nem az igazi, többen meg nem leszünk már cl6-os kocsikkal.
-
Terkk
tag
válasz
UnConnecteD #25841 üzenetére
igen tudom elég 1, de mással is játszom és azokat nem vitte maxon 1db
-
Terkk
tag
válasz
UnConnecteD #25777 üzenetére
tényleg szép
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
UnConnecteD #25696 üzenetére
...márha a Gamigogames féle Level -R-ben akarnám érvényesíteni.Mivel ott nem lehet ezért az AERA-nak biztosítania kell nekem(nekünk) valami játékot ahol a befizetéseimet érvényesíthetem
De a legjobb az lenne ha a PT itt maradna velünk! -
Gaz 78
aktív tag
válasz
UnConnecteD #25691 üzenetére
....az AERIA nem szarhatja le...! Tulajdonképp ez a lényeg!
-
m3tr0
őstag
válasz
UnConnecteD #25691 üzenetére
de azért ez milyen szemétség, kifizetsz valamit használod 3 hónapig aztán beszüntetik a használatot...nem szép dolog ez.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
UnConnecteD #25514 üzenetére
Én tényleg nem jutottam odáig, hogy felnézzek, így nem tudom, viszont Laca, alias quadroracer írta ezt még 16-án:
"Nemsokara megy fel az uccso peccs, nehany uj palyat is talalhattok majd benne.
Jo szorakozast!"
Én csak emiatt gondoltam, de ha nem volt, akkor tárgytalan a kérésem
-
m3tr0
őstag
válasz
UnConnecteD #25170 üzenetére
köszi a tippet..majd meglátom..
Terkk: köszi szintén,akkor majd megpróbálom úgy..de majd csak vasárnap azt hiszem..most elég volt
-
SylarHUN
senior tag
válasz
UnConnecteD #24969 üzenetére
Igen ez egy nagyon régi kép!
Csak most leltem rá eme gyöngyszemre. -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #24917 üzenetére
Talán azért mert aki már legalább 1 hete játszik a játékkal tudja hogy szedra este karbantartás van, nálunk 9től. Launcherben, honlapon is ki van írva mellesleg.
-
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #24849 üzenetére
Én megcsináltam őket egyszer akadt be 15 mp-ig betöltéskor de utána ment.
Most viszont logging in....és nem történik semmi.
Tougen kilépett a srác körözött a kocsim pár percig és nem történt semmi..majd alt F4.azóta nem tudok belépni.Mai log file meg nem készült,csak tegnapi van. -
quadroracer
tag
válasz
UnConnecteD #24777 üzenetére
Egyenlore nem, mert az volt a cel, hogy az uj jatekmodokat nezzuk at, es bugmentesitsuk, amennyire lehet. A kesobbiekrol pedig nem tudok nyilatkozni, mert nem tudom.
Mas! Azert a Beta-t meg ne uninstallaljatok, mert meg senki nem mondta hogy vege! -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #24608 üzenetére
Tényleg inkább hexan... van benne kraft rendesen
Nem is drága és elég hamar elérhető.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
UnConnecteD #24591 üzenetére
"...tiltva." Ezek a játékmódok nem élnek, mert ez csak egy beta teszt. Valami ilyen a lényege, most el kell hazulról rohannom, így nem tudom pontosan megnézni, de majd valaki megerősíti remélem még
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #24437 üzenetére
Könnyebben kanyarodik a kerék nem a kocsi, nagyon túlkormányzott lesz az verda és rettentően csúszik, de a fékek valami brutálisat fognak. Hordó fos az egész.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #24405 üzenetére
Drift autót nem nagyon kapni mostanság
Ennyit szerintem 10 perc alatt vs módban való drifteléssel is össze lehet szedni.1 hónap alatt el lehet jutni 31es szintre szerintem ha napi pár órát játszol, hétvégenként meg többet. Sim drifttel elég jól lehet haladni. A kulcsokat is használd, ne halmozd mert akkor nagyon unalmas lesz mikor nekiállsz 100 kulcsot ellőni.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
UnConnecteD #24391 üzenetére
Köcce de gondoltam még nemigen van a srácnak komolyabb verdája,mert ha lenne nem érdeklödne
Nekem vagy 600 kulcs figyel a garázsban abbol vagy 150-200db sárga .Egy idő után azért kicsit uncsi az ugri buggy
-
milomi
tag
válasz
UnConnecteD #24347 üzenetére
asszem a TOkyo os pályákon van ez ahol sötét van .. nem enged irőbe rajtolni.. sem gázt adni --- piros lámpát ad állandóan... :S
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #24265 üzenetére
Az amcsik verziója a legrégebbi, ennél már van újabb. A németeknél ha jól tudom akkor csak 1 hónappal fiatalabb verzsön van. De már arra is tuti készült újabb, mert az is tele van bogárral. Az aeria túl sokáig halogatja az új verzio felrakását, szerintem már nálk is van javított.
Új licenszelt autók is készültek, új vonalvezetések is. Az utóbbi időben rendes nagy pálya nem igazán készült... Airport... ugyan már. Python és Downtown volt az utolsó nagyobb dobás.Egyforma alapot kéne minden kiadónak nyomni és csak részletekben térne el a játék a többitől, exclusive autók, pályák, festések. Így mindenki megtalálná ami neki tetszik, tehát az emberek ízlése lenne a döntő szempont nem az, hogy az egyik verzió szar a másik meg nincs még elqrva.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
UnConnecteD #24265 üzenetére
Az a kérdés, hogy ők tehetnek e erről?
Bár az azért nagyon ciki, hogy a WR az AP (1ap) és az XP (1xp) Mystery Box nyereményeket, nem voltak képesek kijavítani 1 év alatt!
-
hugoagagyilo
tag
válasz
UnConnecteD #24246 üzenetére
És melyik csapatban ki van ?mik a nickek mert szoktunk HPT-s tagokkal játszani.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #24204 üzenetére
Költeni persze... mit csinálnál a meglévő APval? Más aeriás játékban vernéd el amik tök egyformák?
-
Karibaba
aktív tag
válasz
UnConnecteD #24204 üzenetére
Mi már többszörösen meguntuk a játékot, de az új fiatal versenyzőknek még élmény 1 új autó,hát még 2.
-
Attka85
tag
válasz
UnConnecteD #24110 üzenetére
haha...bocs nem tudtam hogy Girlhunter=Boobshunter... Jack nickje JackShephard ha jól írtam, sejtettem hogy nevet válthatott, de nem voltam biztos benne, hogy Ő az
Mindenesetre örülök, hogy itt van és hogy ilyen magas szintet képvisel ! Én is nevet váltottam a nyár folyamán, régebben attka nickkel mentem, azelőtt mindig nagyon figyeltem az időtáblázatokat, hogy hol van rajtuk Boobs, ...általában a tetejében volt
szép meccseket mentünk, jó rá emlékezni! ---
Más: Mikor folytatódik a Bajnokság? Sajnálom, hogy a gépem rakoncátlansága miatt lemaradtam, minden összejött akkor: vírus, net-hibák...ohh még jó hogy mostmár nincs akkora baj! De van olyan ritkán, h hopp újraindul játék közben a gép...Vidikari gond lehet? vagy valami más? ---> Intel dualcore 2.8 cpu, ddr2 ramok(1.5 GB) ati 1650, catalyst 9.11, de próbálgatom a többit is... bocs az offért! Üdv nektek!
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
UnConnecteD #23889 üzenetére
Klassz képek,előjöttek az emlékek!
3-as link....ugyan nem kell
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Az utcsó képen min veszekedtetek? Végkifejlet?
-
Mariann294
őstag
válasz
Ezt jól összeválogattad!
-
Creative997
őstag
válasz
Régi szép idők.
Igen-igen kisvárdai, emlékszem -
rsx
aktív tag
válasz
valahogy ismerös volt a stilus : kisvárdai
-
erdol
senior tag
válasz
Bocsi 2007 dec szóval 2 év.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #23873 üzenetére
Meg az új Hangar pályákon, meg az egyik python creek-en is.
-
kekeeci
senior tag
válasz
UnConnecteD #23812 üzenetére
522 a max, ha van küszöb, ha nincs (a karosszéria elemek csak a nem fullos morgónál jelentenek különböző változásokat, eltéréseket, a fullosnál semmi eltérés, tehát 344 km/h, 522 LE, 3,11s, 27m és 40%)
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #23812 üzenetére
Még szempemberben egy topikban GSX azt írta a Morello az egyetlen ahol a kocsi adatai is változnak ha cseréled rajta az optikai cuccost, de elvileg az egy bug. Viszont nem mindegy miket raksz rá, befolyásolják az autó menettulajdonságait, ha jó kombinációkban rakod fel őket erősen képesek befolyásolni a handlinget és a top speedet csak ezek nem jelennek meg számokban.
Ezt már korábban is hallottam és még év elején mikor a ligákra gyakoroltam, a Route 2-re, a Stallionra Krivjur által tanácsolt optikai tuningot raktam fel és mivel sokat mentem akkor ott, érezhető volt a különbség. Lehet hogy bug, lehet hogy nem, csak erről semmi hivatalos infó nem volt, csak egyszer asszem 1 éve volt valami szavazás hogy befolyásolják e -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #23764 üzenetére
Tudom, hogy visszatették a boltba, de akinek volt az miért csak most megy vele? Addig értem, hogy megvette rá a tuningokat és kipróbálja így milyen lett, de az köridőben jelent valamit, az autó irányítása lényegében nem sokat változik.
Na mindegy, talán én is kipróbálom megint milyen, hátha jobb lett
-
bartis
csendes tag
válasz
UnConnecteD #23738 üzenetére
Hát ide s tova 8 hónapja nyomtam ész nélkül(főleg a drifteket)(aminek majdnem válás lett a vége
)és úgy tudtam hogy 300.000 befizetett tax után külön dolgokat lehet nyerni/venni.Szóval az 500,000 RP az így jött össze,nem egy játék alatt.De akkor ennyi erővel mindegy ha magánzó vagyok?!
-
hugoagagyilo
tag
válasz
UnConnecteD #23652 üzenetére
Nálam is müködött régebben de már nem .Nem tudom miért.Te gét gépről próbáltad vagy csak másik felhasználóval ugyanarrol a gépről?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
UnConnecteD #23627 üzenetére
oké de szerintem akkor nem kellesz szólni!!!
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #23627 üzenetére
csak a kedvedért gyorsan átfutottam azt a 717 hozzászólást amivel a topikot illettem az elmúlt években,én már májusban is temettem a PT-t...
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #23613 üzenetére
Mondjuk nem elvetendő az ötlet.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #23613 üzenetére
Én csak az indító exet tartom meg, illetve másolom át oda ahova a játékot akarom, hogy legyen. Jó nettel kb 10 perc és játszhatok.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #23421 üzenetére
Majdnem tökéletes
A kedvencemet, a Jómunkásembert kihagytad
Hozzászólások száma | Regisztráció óta eltelt napok | Automatikusan járó rang |
| 0 - 49 | 0 | újonc |
| 50 - 99 | 15 | lelkes újonc |
| 100 - 199 | 30 | kvázi-tag |
| 200 - 399 | 60 | tag |
| 400 - 799 | 100 | fanatikus tag |
| 800 - 1749 | 180 | senior tag |
| 1750 - 3499 | 270 | őstag |
| 3500 - 5999 | 365 | PH! addikt |
| 6000 - 9999 | 450 | PH! kedvence |
| 10000 - 16999 | 600 | PH! nagyúr |
| 17000 - 24999 | 850 | PH! félisten |
| 25000 - ? | 1100 | Jómunkásember |Amúgy nekem jó mostantól bármeddig
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
UnConnecteD #23421 üzenetére
Akkor én már maga vagyok Héra nem félisten hanem má egész
Mert magamban már annyit hozzászóltam
-
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #23315 üzenetére
Az szép akkor mennyi a teljesített ha ennyi a nyert?
-
PaJa1
őstag
válasz
Aztaaa, a fanatikus mérföldkőhöz ért
Én még Creaval egyetemben az 5000. futam felé robogunk. -
kekeeci
senior tag
válasz
-
Mariann294
őstag
válasz
Gratula!
-
Creative997
őstag
válasz
wow grat
Nekem hamarosan az 5000 indult futam lesz meg
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #23304 üzenetére
Azért nem kéne az egészet a gamigora kenni. Mindenki ludas a dologban. Egyrészt mert végig mindenki szerződést szegett. Aztán az aeria nem frissített a legújabb verzióra, ezt megértem, mert pocsék volt akkoriban, így a játékok nem csak tartalomban különböztek hanem lényeges elemekben, játékmenetben is, Az invictus meg nem erőltette, hogy frissítsenek. Ha mindenhova felkerült volna a tré hannah, vagy már nem is tudom melyik volt akkoriban, akkor szerintem nem erőltették volna az IP blokkot. És igen abban a helyzetben a gamigo volt erősen hátrányban azért mert elfogadta az új verziót és attól rengeteg embert veszített, mert a még el nem rontott PTbe ment.
Ha netán egyszer eljön az az állapot hogy csak tartalomban (pár exkluzív pálya és autó, tárgyak) egyenlően különböznek akkor vissza kéne vonni az IP blokkot.
Nem tudom megnézni most mi van a németeknél, de ha a kezdeti hibákat javították akkor az jobb lett mint a mi mostani 4 hónapos verziónk. A PTvel lassan 4 hónapja nem csináltak semmit! De a németek is nagy szemetek azért... kiveszik az autókat, pályákat, modokat és szépen apránként adagolják vissza úgy mint vadi új pálya, autó, mód érkezik... azért ez szánalmas.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #23215 üzenetére
Jaja, ismerem. Sajnos egyre elavultabb lesz, diane verzió is elég régi. De azért az alapok maradnak, tehát még mindig lehet belőle meríteni okosságokat
Mellesleg aki magyar és nem ért valamit az szerintem itt előbb felteszi a kérdését mint, hogy elolvasna egy angol kézikönyvetMaciG, ha nem az oszlop akkor mi a baj San Frannal?
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #23201 üzenetére
A szavazés végeredményétől függ és még mindig tőletek HPTtől hányan leszünk egyszerre CTFben. Ha Tokyo lesz akkor 3, ha bármi más akkor valszeg 2 csapatonként.
A room leader vs print screen témáról is tegyek fel szavazást??
-
Mariann294
őstag
válasz
UnConnecteD #23201 üzenetére
Egyetértek.
Hát hosszú hónapokig nem voltam,nemrég kezdtem újra megint játszani.Hát maradjunk annyiban hogy más játék sokkal jobban leköt.Ritkán nézek fel ez tény...nem mindig van a PT-hez hangulatom.
De ha mondasz egy időt hogy kb mikor leszel fenn,szivesen gurolok egyet veled.
-
dokar
addikt
válasz
UnConnecteD #23165 üzenetére
de miért nem európához tartozunk? nekem ott vannak a haverjaim. hotspot shieldet használok, de a pingem közel fél másodperc és 15/1-es kapcsolatomból 2/0.25-öt csinál. a speedtest.net pedig vhol az usában helyez el.
állítólag a japánok már megoldották ezt az IP trükköt, mert ha már választani kell, ők is inkább szívesebben autóznak európaiakkal.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
UnConnecteD #23130 üzenetére
Meg van köszi, csak ezen a vacak(BENQ G2420 HD) monitoron nem látom át a dolgokat.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #23053 üzenetére
Igen, nálam PÜben írod a játékbeli neved meg a csapatot ami színeiben indulsz.
A lebonyolításról még nincsen semmi konkrét, egyelőre nekem 2 csoportba osztás fogalmazódott meg ahonnan az első kettő jut tovább és a 3.-ok közül a jobbik jut tovább, ahol még nem tudom milyen rendszer lesz
Vagy csak simána végén a két csoportgyőztes játszik egymás ellen, így nem olyan hosszú. -
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #23053 üzenetére
Pajánál PÜ-benn lehet jelentkezni, itt van a lista http://alturl.com/swgu
A lebonyolításról még nincs konkrét, csak terv.
Amúgy ezt még az ünnepek előtt le kéne nyomni szerintem.Őstag vok, hurrá
-
Karibaba
aktív tag
válasz
UnConnecteD #23043 üzenetére
Gratulálok a csapatunknak első helyen vagyunk a Crew listán.
Pedig van 5-6 3300 ratingos csapat. -
Detox!
senior tag
válasz
UnConnecteD #23037 üzenetére
Köszi de ezeket a Shopban vettem, amugy akkor mi a lófa.ra jók? 10K Rp-t kidobtam? Az első 9szint alatt semmit nem költöttem, mondom nem aprózom majd egybe...
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #23028 üzenetére
ehh,most nézem,hogy elqrtam a 2éves posztomat... Join Date: Nov 15, 2007 ...két nap ide-oda...
-
PaJa1
őstag
válasz
Szép teljesítmény!
Én több mint 2 éve regeltem, majdnem ma van a 25. hónapja, de egy kicsivel ennél több
A 3000. győzelmem felé robogok jelenlegA mystery box meg tényleg zsákbamacska. Nem is tudom, hogy most pontosan mik lehetnek benne. De amikor jött új autó akkor ebbe tették bele először és olyan akcio is volt, hogy ha 10 dobozból 1se az új autó bújik elő akkor is megkapod, csak 1 ticketet kellett írni a vezetőségnek.
-
sagesz93
addikt
válasz
aha értem, és ezt most mire lehet megvenni? napra? vagy úgy hogy egyszer találok egy ilyet és ennyi? Lehet szerencsét próbálok, úgy is ajándék píz.
-
Creative997
őstag
válasz
Gratula
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #22998 üzenetére
Ahogy én elnéztem az eddigi látszámot, nem egyenlő csapatonként, szóval nem minden játéks fog minden versenyen részt venni, max te akkor a másik kategoríában fogsz majd menni, ha nem akarsz 1-4-ig.
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #22987 üzenetére
jah. pl. egy ilyen csapatos CTF 2v2 vagy épp 2v2v2 az nem lenne rossz.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #22934 üzenetére
Nekem asszem a győzelmekkel nem volt baj.
A Corolla valóban a legnehezebben irányítható cl1-es kocsi. Ez tolerálja legkevésbé a hibákat és az út egyenletlenségeit.
EVO vs WRX: az utóbbi jobban néz ki
de az evo jobb volt gymkhanán.
Bubi, Bischof még aktív? Yozsee-val mi van, tud róla valaki valamit?
Szerintem itt felesleges több accounttal indulni. A nyereményt szerintem gond nélkül kérhetjük akár a második accnak vagy akárki más részére. -
ALIENwoods2
csendes tag
válasz
UnConnecteD #22853 üzenetére
uuáááá
köszönöm az értesítést, fura is volt kicsit
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #22796 üzenetére
jovo heten lesz 2 eve, hogy folyamatosan jatszok. - OMG!
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #22708 üzenetére
spammolásért kaphat egy kis bant..
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #22680 üzenetére
Én megunom hamar őket, megcsinálok 10et egymásutánba aztán nem is nézek be vagy 2 hónapig, a gift meg csak nő... A gift részleggel végre csinálhatnának már valamit, ahogy javasoltam kedves Invictus
-
sagesz93
addikt
válasz
UnConnecteD #22667 üzenetére
Nálam semmi gond.
bakosgabor-nál se, mivel együtt versenyeztünk
Ez is gagyi hogy csak 10 piros kulcsom lehet....
Érdekes az elején a pirosra volt égető szükségem és csak sárgát kaptam, most a sárga kéne és csak pirosat kapok
Bazzzs: a momo nagyon jó kormány, az ára mégjobb, de elvileg a pedálja szeret szétmenni, valami tipushiba miatt.
De irnak a javításáról egy csomó helyen, szóval annyira nem lehet vészes.
Sajna személyes tapasztalatom nincs vele....Meg kell elégedjek egy logitech vibration feedback-el.
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #22667 üzenetére
most nem tudom megmondani,mert éppen letöltés alatt van a PT...fut az aeria games downloader...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
UnConnecteD #22659 üzenetére
Sim driftben lehet a legtöbb xp-t szerezni? Ilyen szobát sajnos alig látok. Pedig jó lenne valami olyan módot találnom ahol nem 500 XP-ket kapok. Talán még eleinte a sima drift volt aminél a 10 percesek tűrhetően fizettek ha összeszedtem 2-2,5M pontot. Csak az hosszú távon eléggé unalmas volt.
-
sagesz93
addikt
válasz
UnConnecteD #22635 üzenetére
Ranger jól fordul? Mondjuk terep pályára télleg jól jönne néha egy terepjáró.
Olyan kéne ami olcsón kijön tuningal együtt. -
Stewe24
csendes tag
válasz
UnConnecteD #22537 üzenetére
Nahh ez az szarral akkor sem játszik senki ha oda erőltetik őket inkább tipliznek...
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #22441 üzenetére
akármikor
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #22368 üzenetére
tuti,hogy nézik...
én nem tudtam menni még egy versenyt sem a nagy IP blokkolás óta... biztosan rosszkor próbálok játszani...
-
Mariann294
őstag
válasz
UnConnecteD #22345 üzenetére
Gondolom a pasi szerelmes lett,a csaja meg kihasználta és lenyúlta a kocsiját! xD
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #22245 üzenetére
mondtam már,hogy nem kell szitkozódni,mert úgysem ér semmit és ettől azért kulturáltabbak vagyunk,nem?
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
válasz
UnConnecteD #22094 üzenetére
Csatlakozok! Én sem leszek Level-R játékos az fix. Nekem a CTF meg a DRIFT volt a mindenem a PT-ben.
Mostanában elég ritkán játszottam a játékkal, de ááhh azért csak szerettem.
Még valami:
Bumbalaci55!
...Nem lesz többé lekvározás... -
kekeeci
senior tag
válasz
UnConnecteD #21975 üzenetére
Akkor attól vagyunk ilyen sokan.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
UnConnecteD #21967 üzenetére
Nem hinném hogy találtak ennél jobbat, majd 1 év múlva meg mondogatjuk milyen jó is volt a PT.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
UnConnecteD #21967 üzenetére
Én szoktam, leginkább esténként 10-11 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest