Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
nem is játszottál vele annyi játékidőt, hogy rendesen kiteszteld a csínját bínját
ha alapból nem érdekel, akkor nem fogom nagyon tesztelgetni sem. biztos lehet élvezni a bújócskát-fogócskát, de engem akkor is hidegen hagy.
nem is én kezdtem a TA-t fikázni
pedig te voltál, én meg sem említettem. én elsőnek csak a CTF-et kifogásoltam és javaslatot tettem a drag és drift módok fejlesztésére.
szerintem sokkal nagyobb az esélye, hogy a TA-t hamarabb ki fogják venni a játékból
támogatom az ötletet, mely szerint legyen külön önálló játék a TA. de akkor már legyen még reálisabb. valós törések, kerékcsere, tapadásváltozás...
Neked jól esne, ha itt szerveznéd a Ta party-kat és mindig beírnék valamit, hogy gagyi, komolytalan a TA?
én elsősorban külföldiek körében szervezem a TA partykat. egyébként nyugodtan be lehet szólni, szólás szabadság van. max jön a "sün" és elvisz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- Okos Otthon / Smart Home
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged