- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
-Ma megint jó estét tudhattam le az OBBsekkel..faja vót! Érdekes módon minél kevesebben voltunk a szobában annál több ratinget adott a győzelemért-
Árulkodó mondat,szerényen,ezek szerint sokszor elverted a társaságot miután leléptem.Szerencse hogy a fiam aludni tért így az én egóm megmaradtcsak egyszer poroltál el.
Dehát nem verseny közben kellene kísérletezgetni a féktávokkal a class 1 kimaradt az életemből gyakrabban kellene menni vele.
-
SSP33DY
aktív tag
Akkó az uniós ADR és AETR vizsgámat se tudom használni
Jó vót' a tegnapi racsingolás! Köszönjük az oktatás zongora mester
De ha Te így mész bill.-vel, és 0 helppel.. akkó nem tudom mit, és hogy csinálsz
Bár itt-ott verhető vagy, csak kell hozzá pár oszlop, vagy faLegközelebb csak akkor jöhetsz, ha fáradt vagy, és már nem látsz
Úgy legalább látlak magam előtt
JA és ez is csak ha Nepszter tesó és a Farkancs bratyó beragad a rajtnál.. különben az a fránya 4. hely néz csak ki
Na jóvan', nem égetem jobban az egóm!Isti, kejjé' fő
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest