Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
-Ma megint jó estét tudhattam le az OBBsekkel..faja vót! Érdekes módon minél kevesebben voltunk a szobában annál több ratinget adott a győzelemért-
Árulkodó mondat,szerényen,ezek szerint sokszor elverted a társaságot miután leléptem.Szerencse hogy a fiam aludni tért így az én egóm megmaradtcsak egyszer poroltál el.
Dehát nem verseny közben kellene kísérletezgetni a féktávokkal a class 1 kimaradt az életemből gyakrabban kellene menni vele.
-
SSP33DY
aktív tag
Akkó az uniós ADR és AETR vizsgámat se tudom használni
Jó vót' a tegnapi racsingolás! Köszönjük az oktatás zongora mester
De ha Te így mész bill.-vel, és 0 helppel.. akkó nem tudom mit, és hogy csinálsz
Bár itt-ott verhető vagy, csak kell hozzá pár oszlop, vagy faLegközelebb csak akkor jöhetsz, ha fáradt vagy, és már nem látsz
Úgy legalább látlak magam előtt
JA és ez is csak ha Nepszter tesó és a Farkancs bratyó beragad a rajtnál.. különben az a fránya 4. hely néz csak ki
Na jóvan', nem égetem jobban az egóm!Isti, kejjé' fő
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- Béta iOS-t használók topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest