Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bome
csendes tag
"az CTF-ben ész nélkül rángatják a kormányt ahogy paja is leírta"
Na ez meg a másik, mi nem ész nélkül rángatjuk a kormányt, hanem tükörből látjuk hol jön az ellenfél, meg a térképet is figyeljük. Ez most olyan nálunk is van aki összevissza rángatja a kormányt, ez a nobb kategória, úgy ahogy TA-ban is vannak noobok, akik lökdösődnek stb...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Paja nem arra gondolt szerintem, hogy ész nélkül rángatják a kormányt hanem hogy nem életszerű mikor ide-oda rángatja valaki a kormányt, és ez nem ugyanaz.
De ha neked jól esik körbe - körbe rohangálni a TA pályákon akkor egészségedre, de nem tetszik nekem, hogy minden más játékmódot leoltasz, mikor nem is játszottál vele annyi játékidőt, hogy rendesen kiteszteld a csínját bínját. Részemről téma lezárva, nem is én kezdtem a TA-t fikázni, neked a szokásod ez a beszólogatósdi, szerintem nem más játékmódokat kéne fikázni, és hírdetni, hogy ki kéne venni a játékból. Nem tudom neked hogy esne, ha kivennék a TA-t.
De szerintem sokkal nagyobb az esélye, hogy a TA-t hamarabb ki fogják venni a játékból, mint a CTF-et. Nem is jövök én többet ide a fórumra, beszélgetni jöttem, szervezni a versenyeket, hogy funnoljuk jókat, aztán mindig van valaki aki másfele tereli a szót iylen hülye beszólásokkal. Neked jól esne, ha itt szerveznéd a Ta party-kat és mindig beírnék valamit, hogy gagyi, komolytalan a TA? Szerintem nem!Na további jó fórumozást, én nem szándékozom fórumozni egy darabig!
Új hozzászólás Aktív témák

- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)