Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bome

csendes tag

válasz dokar #19216 üzenetére

Hát...ha már itt tartunk, szerintem meg a TA húzza le a játék színvonalát (nem is kicsit). Sokkal nagyobb kreativitás és tudás kell a CTF-hez mint a Ta-hoz, különösen a HW-sek ellen. CTF-ben is van egy külön színvonal, ahol már nem a noobok játszanak, hanem a technikásabb játékosok. Hogy említsek párat: Mariann, Ofi, martinio, gsrmax, ndruu, bumbalaci55 alias blackwolf :DDD , W Arnis, Power, tuner55, aiwa, Wandal, Plutos, body-r, odballl, lady in blue, musk_man, 3Dawid stb... (akit kihagytam attól elnézést kérek), ezekkel a játékosokkal mindíg nagy csatákat vívunk fej - fej melletti versenyeken. És most akármit kapok ezek után nem érdekel lehet engem támadni meg utálni, de nem tűröm, hogy egy olyan játékos aki csak TA-zik leszólja a CTF-eseket és magát a játékmódot. A drag...pont azt kéne kivenni a játékból a TA-val együtt...A dirft, az meg a másik kedvencem a CTF mellett, és nem is vagyok benne rossz. Rajtad nem lepődtem meg amúgy dokar, te már annó a simvs-t is fikáztad rendesen, továbbra is az a véleményem CTF foreva, és ki merem jelenteni némelyik CTF fan ha benézne a TA szobátokba elpicsázna titeket rendesen, de erre nincs lehetőség mert ugye ti mindenkit kickeltek aki új a TA-ban. Mi csak akkor kickelünk, ha valaki futam alatt nem fair-ül játszik, nem vagyunk sznob-ok mint egyes TA-sok. ;]

A TA a játék szemete! ;]

CTF, DRIFT foreva, a simvs is jó de meghagyom másnak, simvs-ben csak funnolok 1000-el!

Új hozzászólás Aktív témák