Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
fekeandras #20085 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ennek a mappának semmi köze a PT-hez, hanem a windows része. Elvileg nem lesz baj, ha törlöd, de anno olvastam, hogy valami driverhez vagy mihez kreálja a windows. Pontosan már nem emlékszem, de ha rágooglezol, akkor tuti megtalálod. Még az is rémlik, hogy a legnagyobb szabad hellyel rendelkező merevlemezre/partícióra teszi.
-
ABnormal
őstag
válasz
fekeandras #20085 üzenetére
biztos,hogy ezt is a fiuk nyakába varjuk? lehet,hogy nem is tehetnek róla..én az e-ről telepítettem a d-re és nincs ilyen kitörölhetetlen mappa...
-
Creative997
őstag
válasz
fekeandras #20017 üzenetére
Nem találsz, mindegyik szar. Én 3at nézegettem: webforditas.hu; http://translate.google.com/; http://free-translation.imtranslator.net/lowres.asp
Egyébként a 60 körös TA a leghosszabb
Meg van jó 15-20perces Sim Vs is.. ha Fun Classal mész akkor több
Tehát mindegy, mert sok 10 percen felüli futam lehetséges, de kihúzhatnák 10 percre mondjuk.
-
PaJa1
őstag
válasz
fekeandras #20017 üzenetére
A hamarosan elkészülő videobol kiderül a lényeg
ami: kövess engem fel a hegyre. majd mikor mondom akkor kezd lelökni a másikat. utolsó ember fent nyer.
Csak offroad autó, táska bármi mágnes kivételével. NE GYŰJTÖGESS kiesés után sem. Köved minden egyéb utasításom.
kb 1 óra múlva kezdődik. -
Mariann294
őstag
válasz
fekeandras #19988 üzenetére
A szavazást meg lehet csinálni.Ahogy dokar lerirta.És ott a "kick".
-
PaJa1
őstag
válasz
fekeandras #19967 üzenetére
Kezdetnek nem rossz
Class restricted versenyekkel már elég izgalmas úgy is a verseny. De ilyen autókkal már indulhatsz ligákon is, amik elég jól fizetnek ;) -
bgabor6
csendes tag
válasz
fekeandras #19947 üzenetére
Szia! En minden este vagyok, ma is leszek. Ha class6-tal mesz lehet talalni olyan szobat ahol renszeresen ugyanazok vannak, velük jokat lehet menni, es itt össze lehet futni magyarokkal is. Vagy a klanok közül az FRC, OBB, 3G, bocs azoktol akiket nem irtam ide, böven lehet talalni normalis fazonokat
-
Mariann294
őstag
válasz
fekeandras #19947 üzenetére
Réges régen jártam már mind sim modban mind PT-ben,de én benne lennék!
-
bome
csendes tag
válasz
fekeandras #19835 üzenetére
Ez a "bug" a CTF-ben is megvan, 8 játékosnál 10ből 9 szer előjön és minden kocsi megáll és random adogatja a zászlót az emberkéknek, de közben hallatszik, hogy mindenki tördeli a másik kocsiját unalmában, mert mindenki azt hiszi csak az ő kocsija megy..Tapasztalat nagyon sokszor előfordult már velem, de a legrosszabb, hogy valaki mindig igy nyer mert valakinek mindig többször adja oda a zászlót, valakinek pedig sosem adja oda. Ez szerintem a szerver hibája lehet nem bírja a túlterheltséget, mert mindenkinél előjön a szobában, nem csak te látod úgy h gáz van, hanem mindenki!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
fekeandras #19846 üzenetére
Én is azt mondanám, hogy a sebességgel van gond. Szerintem, ha megint így jársz, gyors alt+tab, és eressz rá egy sebességmérést! Lehet, hogy a szolgáltatód nem stabil. Továbbá érdemes ilyenkor megnézni a feltöltési sebességet is, mert lehet a letöltés tökéletes, de ha nincs feltöltési sebességed, akkor is ugyanígy jársz.
Én nem rég a t-online-os netemmel jártam úgy, hogy néha - naponta 3-4 alkalommal - leesett a feltöltési sebesség és semmi se jött be. Valami elosztót aztán kicseréltek a környéken és megjavult.
Szóval feltétlenül nyomj rá egy tesztet akkor is, amikor ezt tapasztalod! Nekem jobb ötletem nincs. Esetleg még annyi, hogy nincs olyan progid, ami automatán frissíti magát? Lehet észre se veszed, de valami mégis tölt ilyenkor pl. update csomagot. Nézd meg ilyenkor a futó alkalmazások listáját is, hátha kiderül valami belőle -
válasz
fekeandras #19841 üzenetére
A ping a játékokban nem attól függ, hogy mennyit mérsz a Speedtest-tel a budapesti szerverre. A PT szerverei nem Magyarországon vannak, de talán még csak nem is Európában. Nézz meg egy mérést Ausztráliába, USA-ba, Angliába. Sehol nem lesz a ping 10ms. (Valamint a szerver terheltségétől is függnek a dolgok.)
#19843: befojásol jajj -
PaJa1
őstag
válasz
fekeandras #19843 üzenetére
Biztos jó az a Tarr káefté?
Értem ez alatt hogy a fent említett sebességet és válaszidőt tudja e mindig tartani. -
GabN73
addikt
válasz
fekeandras #19841 üzenetére
esetleg vmi letöltés nem megy közben?
Windows frissítés vagy vmi?
Valami progi ami lehúzza? -
PaJa1
őstag
válasz
A tegnap esti kidobálás nem bug volt. A szerverrel akadt némi probléma, újraindította magát. KB a 3. ilyen akciója után megszüntették a problémát. A Subtrop ment végig.
Ha mindenki megáll és csak te mész akkor a neteddel van baj és nem a kis sávszél a probléma, hanem ilyen szolgáltatást kapsz, ingadozik a neted vagy nagyon le van terhelve vagy valami szoftver nálad baxtatja és nem megy normálisan.
-
erdol
senior tag
válasz
fekeandras #19837 üzenetére
Nem bírja a neted a sok játékost.Mekkora a sávszéled?
-
Creative997
őstag
válasz
fekeandras #19837 üzenetére
Persze mert ott nem tudsz 10-12 játékos ellen menni
Netkapcsolat gond, vagyis qrvanagy lag asszem. Mondjuk én ilyennel még sose találkoztam, meg nem sűrűn laggolok (de akkor is TNA talál meg
), pedig ritkaszar netem van.
-
GabN73
addikt
válasz
szerintem lagg.Nekem is volt h kidobott bejelentkező képernyőhöz. Azelőtt szaggatott a játék (nem folyamatosan,néha-néha)
Minden versenyen vagy csak néha? mert ha néha akkor vagy hax vagy laggolnak ^^
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
fekeandras #19813 üzenetére
..mint a való életben
köszi! -
dokar
addikt
válasz
fekeandras #19803 üzenetére
IRL jól megkergettem az asszonyt
-
PaJa1
őstag
válasz
fekeandras #19804 üzenetére
Aludni megyek, jó cl4-6 versenyeket nyomtam és dumáltam emberekkel.
Majd holnap folyt köv
ja akkor mennek fel a kígyó képek is.
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras #19803 üzenetére
Na ennyire azért ne tolongjunk...
-
hunmyke
aktív tag
válasz
fekeandras #19752 üzenetére
Igen, emlékszem, egész jó volt, ma is léptem fel, de tényleg roncsderbit csinálnak a versenyből néhányan.
Bome, jahh elkezdtem megint, felveszlek.
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras #19794 üzenetére
Hát ja meg nem ártana megtanulni magyarul helyesen írnom se...
-
csny75
csendes tag
válasz
fekeandras #19794 üzenetére
Köszi, ugyanez a PS2 joy is, csak kb 5 éve nyúzom, BF2-ben tökéletesen működik, és minden eddigi játékban is, de a PT nem jegyzi meg, nemcsak a JOYPAD, de semmilyen irányítási beállításokat sem! Erre keresnék valamilyen megoldást, vagy volt-e valakinek ár hasonló gondja, és hogyan oldotta meg?
-
Creative997
őstag
válasz
fekeandras #19791 üzenetére
-
Creative997
őstag
válasz
fekeandras #19789 üzenetére
És közben reklámozod a pH-t is
AGn nyitott mian egy olyan topikot, ahová az e hibából kifolyólag készített garázsfotókat lehet berakni
-
GabN73
addikt
válasz
fekeandras #19783 üzenetére
nálam a csütörtök-péntek-szombat-vasárnap-hétfő is játszik
csütörtökön csak este tudok lenni
Időegyeztetés és mehetnénk gurulni egy "pár" kört -
dokar
addikt
válasz
fekeandras #19769 üzenetére
én már lassan egy hete nem játszottam, de nem is hiányzik. tegnap este beléptem, csak a chat ablak volt meg, minden más gomb hiányzott, na alt+f4 aztán grid.
-
PaJa1
őstag
válasz
fekeandras #19769 üzenetére
Örülj, hogy a szobáig eljutsz... Nekem kb 2 percen belül amiután beléptem a játékba a gép képet se ad, alapjáraton zörög, semmit nem lehet vele kezdeni csak RESET v POWER gomb megnyomás lendít valamit a dolgon...Ez van kb 1 hónapja.
Szerencsére a laptopon még eldöcög a PT -
Ricco_hun
senior tag
válasz
fekeandras #19716 üzenetére
Igen, pont az a lényege a mail-nek, amit kicsillagoztál. Azt a kódot kell bemásolni ezen a linken: http://project-torque.aeriagames.com/cse/amd
Előtte jelentkezz be az aeriára, mert csak akkor fog megjelenni az a beviteli mező ahova be kell másolni a kódot. Megnyomsz valami button-t (), kiírja, hogy thank you, és ha belépsz a játékba már meg is érkeztek az e-mail-ben felsorolt free gift-ek.
Szerk: vagy téged a körítő duma érdekel? Mert szerintem az lényegtelen. Meg még felsorolja, hogy milyen új dolgok várhatóak a közeljövőben.
-
Mariann294
őstag
válasz
fekeandras #19707 üzenetére
Itt nem a kocsi a lényeg
....azt csak tesztelgettem.De nekem is tul lomha
-
erdol
senior tag
válasz
fekeandras #19688 üzenetére
Az is lehet hogy töröltek és te voltál az első aki ott ment.
Crea-És melyik az az egy kocsi? -
Creative997
őstag
válasz
fekeandras #19589 üzenetére
Következő RP-s kocsinak 3-at ajánlanék: Class2-ből Hexan vagy Corall, Class4-ből (22-es szinttől) Stallion. De egy jó tanács autóválasztás előtt: menj a boltba, válaszd ki a kocsit, rakj rá akármit, amit szeretnél (tuning, balance) és menj a Test Drive gombra és ott teszteld le, anélkül h bármit is megvennél!
-
dokar
addikt
válasz
fekeandras #19586 üzenetére
tankoltál is? draft volt? DTP? BF?
-
dokar
addikt
válasz
fekeandras #19584 üzenetére
akkor lassan kezdhetsz TA felé kacsingatni így ni
-
PaJa1
őstag
válasz
fekeandras #19449 üzenetére
Már nincs mit olvasnod
Aki korán kel....hamar álmos lesz -
rsx
aktív tag
válasz
fekeandras #19280 üzenetére
Én is azt lesem
.Hát ami most ott megy az
-
rsx
aktív tag
válasz
fekeandras #19278 üzenetére
A shop-ban tudsz ilyen BP-t venni, berakod a trunk ba és megint látod az ideális ivet
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
fekeandras #19186 üzenetére
Szevasz Bandi!
HA a menübe visszalépve nincs menüdéétteedd
Akkor:
1. Cset ablak lenyit, és a jobb oldalon kiválasztasz egy valakit..
Egy nevet, odaviszed az egétmutatót, és jobb klikk a névre.. Megmutatja ki az.. és közben visszajön a menüA Wizz jó kis vicc kezdésnek!! Ki mire esküszik.. Én a Lionnál maradnék, de agonosz kis Kawana is hasonló, mindekttőt meg kell tudni "ülni"
Jó játékot, várunk a placcon! -
Mariann294
őstag
válasz
fekeandras #19181 üzenetére
Próbálj meg beirni ilyesmit:
Thomas1234Nem pont ezt hanem igy.
-
Mariann294
őstag
válasz
fekeandras #19179 üzenetére
Az van hogy azthiszem minimum 8 karakternek kell lennie,kell hogy legyen benne kis és nagybetű és szám.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
fekeandras #19127 üzenetére
fekeandras!
Nézz PM-et! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
fekeandras #19117 üzenetére
Reggelt'..
Bandi gugli a barátod:
http://www.google.hu/search?hl=hu&lr=&ei=i_nSSasNl-GwBuuJmIkB&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Error+code%3A+4005&spell=1
Ott kezd, hogy microsoft és a .Net ebből ha lehet legyen meg az 1-től a 3.5.sp1 ig minden!!!! DE a 3.5 az kötelezőő!!!!
A windóz updét nem mindíg tudja telepíteni! Keres rá, töltsd le, telepítsd!! Remélem bejön!
http://www.microsoft.com/net/Daniii
Köci, erre még nem gondoltam, mert tudom, micsoda baromságokat fordít a cucc
DE xarom le! 100 AP-ért..
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras #19116 üzenetére
" u_02_02_84.dat Errorcode: 4005! "
Minden frissítési próbálkozásnál ezt írja ki.
Valakinek van valami mentő ötlete?
Lassan kezd elmenni a kedvem az egész játéktól ...
-
Mariann294
őstag
válasz
fekeandras #19079 üzenetére
Szivesen!!
Nem mondod hogy te is ott laksz?
Ja vagy ugy! -
Mariann294
őstag
válasz
fekeandras #19077 üzenetére
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
fekeandras #19074 üzenetére
3 óra 13% ??
az nem semmi, nekem 3,5 óra alatt megvolt a patch letöltése, de nekem mondjuk 8mb netem van..
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
fekeandras #19074 üzenetére
Talán a 1,5 gigás telepítővel kellett volna indítani és nem a 970 megással.
-
dokar
addikt
válasz
fekeandras #19072 üzenetére
várd csak a ki a játék közbeni bugokat, imádni fogod.
btw remélem te is TA-s leszel
írj a fejlesztőknek, hát ha betesznek a kedvedért egy Audi R10-et és akkor már gázolajat is tankolhatsz a pitben. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
fekeandras #19069 üzenetére
Bandibá'!
PunkbusterB.exe LEGYEN! Anélkül nem indul el a PT! Nézd meg majd az processzek között!Aztán.. ha reinstall van.. türelem.. sajnos
BÁR másodszorra max 1-2 óra alatt meg kéne hogy legyen!!!!!!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
fekeandras #19066 üzenetére
Szia Bandi!
Üdv a PT bugos világában!Restart winfos..
próba mégegyszer!
és mégegyszer..és..
Aztán ha routered van/tűzfal progid, nézd meg, h. nem blokkolja e a Pt indítását, vagy a netkommunikációdat! A PT.exe akar a PnkBstr.exe-vel együtt kifigyelni a netre!
Remélem rendszergazdaként vagy a windózodban!
Ha nem.. reinstall... sajnos!A hibakódod "header3.dat Error code: 1001""rövid jelentése":
RFC on MIME-Based Secure Peer-to-Peer Business Data Interchange Using HTTP, Applicability Statement 2 (AS2) -
dokar
addikt
válasz
fekeandras #19059 üzenetére
de dízel verdát nem találsz a játékban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest