- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Amit te kaptál az benne van már a játékban, az emilben írták is...
És hol, persze már írtam reggel, hogy egy golf (labda szedegető) kiasutó.. De kapni még nem lehet, és még az explorer sem adja! (hidd el
)
És milyem emilben írták?mit? Nem kaptam mailt, csak egyet, amikor elküldtem az eventes mailt, és csak egy plíz bí patient válasz jött.. semmi más! Ma néztem (mindet)
-
ABnormal
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Azt egy ideig nem fogja tudni a a sárgákon kívül más.
Mivel pocsék volt a megjelenési arány ezért nem annyira bőkezű a plusz ajándék. De bazz akkor is ingyé van... max 700 APd ba került egy Rolla. -
JackShephard
tag
Félreértettél Paja, én nem a GSek munkáját akartam lehúzni. Nagyon is becsülöm amit csináltok, elhiszem hogy iszonyú sok meló van vele.
Igazán megérdemelnétek ti is ezért valami bónuszt, de ezt is az aeria irányítja, mint minden mást. Én csak kicsit meglepődtem, mivel eddig bármely cl5ig autó volt az első díj tudtommal. Csak szerettem volna tudni, mi ez a titkos class1 autó. Ennyi volt a kérdésem. -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Annyit mondhatok ami oda van írva. Class1es titkos autó ami még senkinek sincs. NEM KÖTELEZŐ EZT VÁLASZTANI! Csak egy lehetőség, ha nagyon nem kell egyik sem akkor kérd a verdát az én nevemre

A sovány díjazásos mondókádat meg én másra tartogatnám, ha már elhangzott. Örülj hogy választhatsz a plusz nyeremények közül.
Tegnap vagyis ma hajnal 5ig inkább tovább konzultáltunk a ligákról, új szabályokról, plusz nyereményekről és a misztikus autóról stb. Neked elég menni hetente 1 versenyt egy hónapon át, ha jól csinálod a végén kell menni egy döntőt és csak úgy potyognak az ezres RP gurigák aztán még választani is kell hogy mi kerüljön a fa alá...borzasztó...
Én minden héten amíg tart a liga legalább 6 versenyt bonyolítok le és igyekszem a képességeimhez mérten helyt állni úgy is, hogy SEMMIT nem kapok érte, plusz ezen felül legalább 1-1,5 óra adminisztráció szintén hetente, az első héten még több is. Mégsem panaszkodom, mert irtó jó versenyek vannak szervezett, kontrollált keretek között.EXTRA:
Új liga bevezetésén gondolkozok, mianiak is. Ketten két különbözőt tervezünk, aki tudja mit akar mian az azt is tudja már, hogy én nem olyat
SSP,
Amit te kaptál az benne van már a játékban, az emilben írták is...Aki kíváncsi rá mit kapott az olvassa el az emailt amit a kulccsal kapott, nehogy már én mondjam meg
Persze csak ha arra gondolok amit tényleg kaptál és nem félre beszélek
Vagy SSP bácsi megint félre beszél, a korral jár

-
barnabasbela
csendes tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Lacika! Gyönyörű az OBB-s honlap! És még az azazos hiba is javítva
Csak az az egy bajom van vele, hogy azt a sok ökörséget félálomban írtam magamról, meg a fizika tanáromról. Akkor jópofának tűnt, de most elolvasva egyáltalán nem az
Majd küldök egy mailt, hogy mit kéne kihúzni belőle. -
dokar
addikt
looool, egy óra múlva klikk ide az ajándékért: http://www.fileplanet.com/promotions/project-torque
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Bazz, kicsit sovány díjazás van akkor. Nem repesek az örömtől.
Paja, te mint GS mit mondasz?
Ja Speedy elárulhatnád, mert választanom kell a díjakból.
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Bazz, kicsit sovány díjazás van akkor. Nem repesek az örömtől.
Paja, te mint GS mit mondasz? -
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Mystery Class1? Hmmm. Tippelhetek? Hemi Drako?
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Mystery CL1?! Ezért küzdöttél? Ez a díj??
Hát vazz...Miért nem adnak mindjárt egy targoncát, meg egy bobcat-et?
Én sejtem mi lesz,ma reggel kaptam én is!!Ésmég nincs a játékban
De legyen "meglepetééss.." -
dokar
addikt
válasz
JackShephard
üzenetére
class 1?
akkor trabant, kispolák vagy 1500-ös zsiguli lehet az.

-
JackShephard
tag
Paja, tudnál valamit mondani, mi ez a díj a touringon?
Mystery Class 1 Car that no-one has yet (subject to approval) -
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Fejben ott lehetnek mostanában az aeriás srácok. Csak úgy süvít velük az Ananász Expressz. SSSSSSSSSSS

Az az M3-s videó!
Eleve viccesen kezdődik. Ott kóricál még a pályán egy nagykabátos úriember, ahol kb. 2 sec múlva már az M3-as tartózkodik előzés céljából. Aztán ahogy végigcikáz a többiek között, mintha nem is egy kategóriában lennénk. És valószínűleg így is volt: több kategória volt jelen egyszerre a rajtnál, csak gondolom ő elkúrhatta az időmérőt (vagy büntetés vagy mittomén). De hogy utána beéri a többi M3-ast is és ugyanúgy elmegy mellettük 0 erőlködéssel. Hát az durva. Mintha vagy 100 lóerővel több lenne az ő kocsijában. Az a vonyító hang meg az egyenes fogazású tolórudas váltó miatt van, a turbó az csak elsziszeg magának csendesen. A VFTS-eknek is ettől ilyen a hangjuk. -
dokar
addikt
még mindig nem működik, talán megint becsaptak minket.

-
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Szia kisAAA
Ezer éve nem láttunk!
Játsszani kell sokat-sokat, és akkor a GM-ek kellő káposztával fogják értékelni a mekegésedet
-
SSP33DY
aktív tag
Kezditek felbizgatni a fantáziámat TA-val

Még a végén kipróbálom, milyen az a 0.47-es köridőőő

Csabesz fater!
Há' gyúrjá ujjra!
Két analóg kar kifog rajtad? ÉS 2 cickó.. vagy 2 fél popsi?? Naugye!! Gyakorojjá' csak, vagy ragassz bimbót az analógok tetejére

Más.. imádom GM_1fastcrx-et!
Kűdött' nekem egy csomó dolgot, 14-et, de nemtom mé?!
3db. 3 napos csajt
1 ződ és egy koponyás kúcs'
golf járgányt..
meg egy csomó ezt-azt
-
csaba0223
senior tag
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223
üzenetére
most ténylegesen kifogyott a benya belőle vagy csak a mutatót figyelted?
mert az bemehet 0 alá is akkor is lehet még vele menni közel egy kört.lazán lehet menni csőgázon 12 kört még minimális számú páros draft esetén is.
nem előzgetéssel, hanem csak követéssel olyan 16 kört lehet menni. ekkor az első kettő egymást előzi, te pedig követed. de ezt nem alkalmazzuk, mert inkább draftolunk full gázzal és összejön egy kiállásnyi előny. -
SSP33DY
aktív tag
-
b00st3r
csendes tag
38 perc mulva müködni fog, pontosan 9:00-tól.
-
dokar
addikt
na hülye amcsi PDT idő szerint már 18.-a van, de a fileplanetes link még mindig nem működik.
-
Ofi1978
csendes tag
Köszi a segítséget PaJa! Frank kijavította

Nagyon jó lett az oldal Lacika
...és hogy Szpidííí megemlít engem (minket) is...

Szép napot mindenkinek

-
JackShephard
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Olyan kis fura nekem, hogy ekkora nagy kedvetek van ehhez a TA-hoz. Nekem is lenne marhára! Kár, hogy amikor Yozseeval jöttünk és rommá vertük az egész TA brigádot, sehol nem volt senki...(Sőt örültetek, hogy veszekszünk... igazi magyar mentalitás) Jajj, megígértem, hogy piásan nem fogok írni, szóval, ez nincs is itt!
Talán lassan csatlakozunk majd, ahogy vége lesz a ligáknak és nem kell gyakorolni (Ja, hogy mi az a liga? Asszem a totóban valami tipposzlop).
Elvégre mi csak próbálkozunk, mindannyian a nagyok ellen... 
Nekem a kedvencem, akkor is a Crea marad!!!
(Creative? Ez már rosszul hangzik:p) -
SSP33DY
aktív tag
egy kis "igazi PT-t"
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olvas/bmw-m3/

jóccakát.. az államat még keresgélem...
-
csaba0223
senior tag
dokar: Nem tom ti hogy csináljátok de nekem hamarabb kifogy a nyál abból a szarbol!
Pedig ahogy lehet felváltok 6 ba! Pedig tök jól megyek de a tankoláson mindig bukok! -
Ricco_hun
senior tag
Vettem egy Civic-et.
PaJa: lehet, hogy az RX-7 FC elpicsázza, de én az AP-s kocsiknál nem a teljesítményt, hanem a "teccik-e" faktort nézem. Mer' ha teljesítményt akarok, akkor a múltkori 20%-os leárazásnál sem a Camaro-t, hanem a Vette-t veszem, de a Camaro nekem jobban tetszik.
A Camaro-mra elég jó kis optikai tuningot dobtam. Nekem nagyon bejön. -
erdol
senior tag
A játékban azt írják már csak 3 óra van vissza az akcióból.

-
b00st3r
csendes tag
Kicseszés hogy megkell venni teljes árért a kocsit és úgy kapod vissza a felét
. Class5-ös kocsit szerettem volna venni de nincs most annyim, így megkell elégednem 1 class3-assal.Igaz nincs rá nagy szükségem, de hülyeség lenne kihagyni 1 ilyen lehetöséget.
-
JackShephard
tag
Na, én megvettem egy MR-2t, lesz ami lesz. 750ért nem hagyom ott.

-
PaJa1
őstag
3PM PDT az nálunk 11 óra, 10 PM GMT.
Az eventeknél nem mindig jó a vekker, van amikor a mi időnk(a profilodban beállított) szerint írja a hátralévő időt, van hogy sehogy. -
Creative997
őstag
Vegyetek kocsit, a kiírás a biztos. Ha nem kapod vissza akkor bepereled őket és együtt támadjuk meg Santa Clara-t

-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Vááááá. Teljes a káosz!
Vége van oder nincs vége az 50% rebate sale-nek?
Csak azért vagyok ennyire ráizgulva, mert szeretnék én is minél több ap-s kocsit. De mivel igazi pínzt én nem fogok beletenni, ezért nekem nem fér bele az ap-s költségvetésembe egy olyan, hogy "próbáld meg, vagy visszakapod vagy nem". Nekem biztosra kéne.
-
Ofi1978
csendes tag
válasz
Creative997
üzenetére
Most akkó hülye vagy vak ?

Jah és sziasztok
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Ezt miért nem érzem új hírnek..?

-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Hifi vak...
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997
üzenetére
HiFi a shoutboxban azt mondja, vége van. Na most akkor?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
De legalább rendesek vagytok és nem az volt a válasz, hogy igen, Te vagy a hülye
Nem tudom miért hittem azt, hogy választani kell. Az a 'two different ways', meg az egy kulcs megkavart
Köszi a felvilágosítást 
Más: Nekem ez az 50%-os ap-s kiírás mintha úgy jelent volna meg, hogy eleve zárva volt. Ránéztem a launcher-re és a crew verseny volt kint, aztán 5 perccel rá, amikor már tényleg be akartam lépni, akkor már az ap-s volt a legfrissebb, de event closed kiírással. Persze lehet, hogy az én gépezetembe került homokszem. Szerintem elfelejtettek neki 'event ends' időpontot berakni

-
JackShephard
tag
Szerintem egyértelmű. Az első adag ajándékot a kapott kóddal kaptuk meg, amit ugye az adott aeriás oldalon beírtunk. Így a játékban megjelentek az ajándékok. A második adag ajándékot a holnaptól(!) élő website linken lehet megkapni, majd érvényesíteni és így a játékban meg fognak azok is jelenni.
Ennyi.. 
De látom Crea már beelőzött. Hiába, tudtam én kivel kell haverkodni.
Biztos vagy az eventben Crea, mert azért nem mind1 féláron egy kocsi? -
Creative997
őstag
1. 24órás event, ma éjfélkor fog lejárni, az az event closeos faxság nem tudom hogyan működik, de korábban se a valóságot mutatta. Tehát még 6 és fél óra van az akció végéig. A kocsi értékének a felét meg heteken belül visszakapod. Ha nem akkor tudsz reklámálni, hívatkozva a kiírásra.
2. IGN kód: minden accountra csak egy kód jár és 1x lehet felhasználni, ez azt jelenti h nem tudod más accounthoz használni, ill magadnak se tudod többször, ha már egyszer megcsináltad EZT <--- erre értendő, erre megkaptad a cuccokat. Holnap Fileplanet és újabb cuccokat kapsz. Anyone who visits the File Planet site and registers will receive a key that can be redeemed HERE.Remélem világos!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Ne kerülgessük a forró kását.
Most akkor él még ez ez 50%-os AP-visszafizetési ajánlata az aeriának vagy sem. Mert ha valaki elég bátor, akkor most vesz egy ap-s kocsit és 2 hét múlva vagy visszakapja a ráköltött ap-ja felét vagy sem. Én nem vagyok bátor
. Vagyis féltem a hosszú idő alatt összekuporgatott ap-m. Nem ugorhatok be az ilyeneknek, hogy: "Sale will absolutely end tomorrow the 17TH at 3PM PDT" -
Bazzzs
senior tag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Köszi, és ezt értem is, de a mondanivalóját nem
Mármint annak a mondatnak az értelmében döntenem kell, hogy melyiket választom. Viszont közvetlen utána meg azt írja, hogy 'first' ma 'then' szerdán 'second key'. Ebből meg az következik számomra, hogy egymás után mindkettő beváltható. Aztán meg megint azt írja, hogy acconként csak egy kulcs. Nekem ez eddig rejtvény, de lehet én vagyok hülye 
-
-
sepR
csendes tag
Sziasztok
Laca fasza lett nagyon a weboldal én is csak csatlakozni tudok a többiekhez grat érte
.bgabor : Ez a találkozó ötlet nekem is bejön , bár lehet kisfiúnak érezném magam köztetek
, de ott lennék én is 
-
Bazzzs
senior tag
Valaki el tudná magyarázni, hogy ez a két ajándékosztás akkor pontosan, hogy is lesz? A beváltás világos meg értek mindent, csak ez a mondat zavaros: "Two different ways to get Free items!". Magyarul beválthatom a kódot az Aeria-n mint régebben is és a másikat is, vagy épp ellenkezőleg és választani kell? Szóval vagy az egyik vagy a másik?
Előre is köszi a választ!Más: Az OBB-s honlap nagyon királyos lett

-
SSP33DY
aktív tag
Doki! Ha RP kell, CSAK így megy! Igen, ez gyűjtögetés
És szerves része a PT-nek!Ricc!! Nekem is EVENT CLOSED van.. és szó szerint átaludtam!!
March 16, 2009
Start: 2009-3-16 24:0 Timezone: GMT+1
Event Closed.
És ezt tegnap este látam csak a system-ben!!! Este 21:00 után kezdtek jönni az üzenetek, aztán hajnal 01:30kor már event closed volt!!!Ha az IGN-es linkre kattintok, akkor pedig a weblap nem nyitható meg...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
2x ...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
" ez a pája hosszától is függ "

amugy kurvajo lett az oldal

-
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Valami olyasmit ír hogy holnap lesz vége 15 órakor.Meg lehet hogy nem is úgy engedményes most hanem majd visszakapod az AP felét?Vagy mi van?

Csaba:Már szakítottam a TA-val és nem is hiányzik azóta.Ghost on-ban csak az számít amit én tudok és nem az hogy ki tud kilökni utána meg benyomni egy sorry-t ha egyáltalán benyomja.Ha pedig nem lök ki senki akkor meg azon idegeskedni hogy nehogy valakit úgy kilökjek hogy nem is látom magam előtt azután meg magyarázdokni.
-
Ricco_hun
senior tag
Ha arra a szent patrikosra gondolsz, az egy 50% rebate sale volt az AP-s kocsikra. Ma reggel elindítom a játékot, látom a launcher-ben, hogy van egy ilyen event, gyorsan ráklikkelek, fúú 50% rebate sale, ez az erre vártam, aztán lejjebb csúszik a tekintetem: event closed! Ennyi volt.

-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Grat laca Fincsi a weblap! Rég láttam ennyi csúnya embert 1 klánba
A viccet félretéve, profi munka! -
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
na ez így már nem az autóversenyzésről szól, hanem a gyűjtögetésről.

-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY
üzenetére
"http://www.fileplanet.com/promotions/project-torque to get your bonus key with special reward items!"
Na de ez mi lesz? Elvileg holnap startol az event?Arról a szent patrikos akcióról én is lemaradtam. Pedig direkt ilyenre vártam már régóta.
Hát most várhatok megint. De milyen köcsögség már, hogy csak ilyen kevés ideig tart az akció. Még észre sem vettem, hogy akció van, de már lejárt. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei P30 Pro - teletalálat
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Napelem
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)

Igazán megérdemelnétek ti is ezért valami bónuszt, de ezt is az aeria irányítja, mint minden mást. Én csak kicsit meglepődtem, mivel eddig bármely cl5ig autó volt az első díj tudtommal. Csak szerettem volna tudni, mi ez a titkos class1 autó. Ennyi volt a kérdésem.
Majd küldök egy mailt, hogy mit kéne kihúzni belőle.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát vazz...Miért nem adnak mindjárt egy targoncát, meg egy bobcat-et?
De legyen "meglepetééss.."