Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bome

csendes tag

válasz dokar #19222 üzenetére

"az CTF-ben ész nélkül rángatják a kormányt ahogy paja is leírta"

Na ez meg a másik, mi nem ész nélkül rángatjuk a kormányt, hanem tükörből látjuk hol jön az ellenfél, meg a térképet is figyeljük. Ez most olyan nálunk is van aki összevissza rángatja a kormányt, ez a nobb kategória, úgy ahogy TA-ban is vannak noobok, akik lökdösődnek stb... ;]

A Paja nem arra gondolt szerintem, hogy ész nélkül rángatják a kormányt hanem hogy nem életszerű mikor ide-oda rángatja valaki a kormányt, és ez nem ugyanaz. ;] De ha neked jól esik körbe - körbe rohangálni a TA pályákon akkor egészségedre, de nem tetszik nekem, hogy minden más játékmódot leoltasz, mikor nem is játszottál vele annyi játékidőt, hogy rendesen kiteszteld a csínját bínját. Részemről téma lezárva, nem is én kezdtem a TA-t fikázni, neked a szokásod ez a beszólogatósdi, szerintem nem más játékmódokat kéne fikázni, és hírdetni, hogy ki kéne venni a játékból. Nem tudom neked hogy esne, ha kivennék a TA-t. ;] De szerintem sokkal nagyobb az esélye, hogy a TA-t hamarabb ki fogják venni a játékból, mint a CTF-et. Nem is jövök én többet ide a fórumra, beszélgetni jöttem, szervezni a versenyeket, hogy funnoljuk jókat, aztán mindig van valaki aki másfele tereli a szót iylen hülye beszólásokkal. Neked jól esne, ha itt szerveznéd a Ta party-kat és mindig beírnék valamit, hogy gagyi, komolytalan a TA? Szerintem nem!

Na további jó fórumozást, én nem szándékozom fórumozni egy darabig!

Új hozzászólás Aktív témák