- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bome
csendes tag
"az CTF-ben ész nélkül rángatják a kormányt ahogy paja is leírta"
Na ez meg a másik, mi nem ész nélkül rángatjuk a kormányt, hanem tükörből látjuk hol jön az ellenfél, meg a térképet is figyeljük. Ez most olyan nálunk is van aki összevissza rángatja a kormányt, ez a nobb kategória, úgy ahogy TA-ban is vannak noobok, akik lökdösődnek stb...
A Paja nem arra gondolt szerintem, hogy ész nélkül rángatják a kormányt hanem hogy nem életszerű mikor ide-oda rángatja valaki a kormányt, és ez nem ugyanaz.
De ha neked jól esik körbe - körbe rohangálni a TA pályákon akkor egészségedre, de nem tetszik nekem, hogy minden más játékmódot leoltasz, mikor nem is játszottál vele annyi játékidőt, hogy rendesen kiteszteld a csínját bínját. Részemről téma lezárva, nem is én kezdtem a TA-t fikázni, neked a szokásod ez a beszólogatósdi, szerintem nem más játékmódokat kéne fikázni, és hírdetni, hogy ki kéne venni a játékból. Nem tudom neked hogy esne, ha kivennék a TA-t.
De szerintem sokkal nagyobb az esélye, hogy a TA-t hamarabb ki fogják venni a játékból, mint a CTF-et. Nem is jövök én többet ide a fórumra, beszélgetni jöttem, szervezni a versenyeket, hogy funnoljuk jókat, aztán mindig van valaki aki másfele tereli a szót iylen hülye beszólásokkal. Neked jól esne, ha itt szerveznéd a Ta party-kat és mindig beírnék valamit, hogy gagyi, komolytalan a TA? Szerintem nem!
Na további jó fórumozást, én nem szándékozom fórumozni egy darabig!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged