Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pH]Lacika
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Elkaptam a lányomtól az influenzát, taknyom nyálam egyben és még ráadásul lázas is vagyok. -
bome
csendes tag
Kinek lenne majd kedve csapat CTF-re? Olyanra gondoltam, hogy például 2X2-es team, ahol mondjuk én vagyok a bumbalaci-val (=BlackWolf=) egy csapatban, és ellenünk másik 2 játékos. Meg lenne verseny előtt beszélve melyik csapatból ki az a személy, aki hajt a győzelemért (ez előre le lenne beszélve, a miheztartás végett, hogy a másik csapat is tudja nálunk ki megy a győzelemért és ki a segéd), csapattársa pedig ahogy tudja segíti (ha nála van a zászló átadja neki, feltartja a másik csapat tagjait stb). Itt lehetne lökdösődni bűntudat nélkül, persze calculate rating off lenne, és teljes mértékben a FUN kedvéért lenne a verseny. Lehetne még egyéb dolgokkal fűszerezni a meccseket. Például az egy csapatban lévő játékosok ugyanolyan kocsival mennek, sőt akár ugyanolyan színűvel is! Lehet bp-ket is használni majd, persze csak ha mindenki beleegyezik és mindenki ugyanolyan bp-ket használ (trunk). Várom a jelentkezőket, én nagyon élvezném szerintem, a bumbának még nem szóltam, de ahogy ismerem ő is benne lesz (szeret marhulni
). Mariann, Ofi, titeket külön várlak majd, de persze bárki jöhet majd, ha meglát a játékban írhat nyugodtan ha érdekli ez a játékmód, meg persze PM-re is válaszolok. Szerintem jó kis móka lenne!
Valószínű a mi csapatunk a bumbával subaru lesz. De ez csak egy lehetőség, vegyes kocsik is lehetnek, csak lehetőleg majd a színek legyenek egyformák csapatonként!
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #19191 üzenetére
Tessék gyógyulgatni,legalábbis azt kivánom!
Mi a gond ha megkérdezhetem? -
Ofi1978
csendes tag
válasz
Gyógyulj meg hamar
-
bgabor6
csendes tag
válasz
Szia Lacika! mielőbbi gyógyulást kívánok!
-
fekeandras
őstag
válasz
Csatlakozom az előttem szólóhoz és köszi a segítséget.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Jobbulást.
-
[pH]Lacika
tag
Nagyon beteg vagyok!
Nem tudom így hogy fogok játszani. Feltehetőleg ma sehogy. -
PaJa1
őstag
Szinte mindegy mivel kezded... 20as szint környékére meglesz mind INGYÉ
7000XPnként kapsz piros kulcsot amivel csinálhatod a missionöket, ahol 12-15 a kezdő autókat kapod.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
fekeandras #19186 üzenetére
Szevasz Bandi!
HA a menübe visszalépve nincs menüdéétteedd
Akkor:
1. Cset ablak lenyit, és a jobb oldalon kiválasztasz egy valakit..
Egy nevet, odaviszed az egétmutatót, és jobb klikk a névre.. Megmutatja ki az.. és közben visszajön a menüA Wizz jó kis vicc kezdésnek!! Ki mire esküszik.. Én a Lionnál maradnék, de agonosz kis Kawana is hasonló, mindekttőt meg kell tudni "ülni"
Jó játékot, várunk a placcon! -
fekeandras
őstag
Újra raktam az xp-t és láss csodát, azonnal pattentul működik minden.A frissítés is elsőre lejött (1,5 óra alatt a múltkori 4,5óra helyett...)
Viszont tényleg bagzik a játék.Előfordult hogy mikor visszalépek egy üres háttér jön be és csak az autó látszik.Na onnantól se kép, se hang csak a ctrl+alt+del segít a dolgon.Maga a játék tetszik.Azt hittem valami CRC klón lesz, de jobb annál.mod: a Wizz jó autó kezdésnek?
-
rsx
aktív tag
Nekem is meg jött a visszautalás
, söt sokkal több mint vártam
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #19165 üzenetére
Az Old Boys.. az Old Boys
Már csak 499+799+1000AP.. és Full a csúcs is
Utána már csak és kizárólag magunka kell költeniAztán..
Megjött a visszautalás a "félárú" autóvásárlásból, a fészbúk, meg az áprilisi tráfás cuccból is!!
Farkancsom, ezért áll nekem is olyan vas a garázsba, mint Neked, mert még mindíg Sale volt!!!! Visszakapod a Togue-t -
JackShephard
tag
A márc.17.én vásárolt MR-2 vásárlásomra megjött az 50% AP visszautalás. Sőt még picit több is, mivel 1499AP volt és az aeria pedig 800AP-t küldött vissza.
700ért állati jó bolt volt.
-
Mariann294
őstag
válasz
fekeandras #19181 üzenetére
Próbálj meg beirni ilyesmit:
Thomas1234Nem pont ezt hanem igy.
-
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294 #19180 üzenetére
Ennyit nagy nezezen sztaki szótárral kibogoztam de nem műkszik akkor se...
-
Mariann294
őstag
válasz
fekeandras #19179 üzenetére
Az van hogy azthiszem minimum 8 karakternek kell lennie,kell hogy legyen benne kis és nagybetű és szám.
-
fekeandras
őstag
Járt már úgy valaki, hogy regisztrációnál mikor megjön a link az e-mail címre és rákattintás után meg kell adni a jövőbeni jelszót, de nem fogad el semmit, bármi is lett beírva?
Mert most nálam ez a helyzet...
Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #19176 üzenetére
Wow!
Lacika: Még a végén azthiszik hogy egy falka vagytok! -
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #19175 üzenetére
Mindenkit megfertőztem!
(Megharaptam)
-
Creative997
őstag
Ez figyeljétek: [link]
-
Mariann294
őstag
válasz
bumbalaci55 #19169 üzenetére
Na nemáá má te is farkas leszel?Neeeeee!!!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
UnConnecteD #19173 üzenetére
Na látod ez egy nagyon jó kérdés.
-
UnConnecteD
senior tag
pl. hova tunt MaciG ? 1000 eve nem lattam mar
-
bome
csendes tag
válasz
bumbalaci55 #19169 üzenetére
-
fekeandras
őstag
Na 2nap alatt csak összebénáztam, hogy működjön
.
Mivel a jelszavam elfelejtettem (és a jelszó emlékeztetőn nem tudok eligazodni) csinálok egy másik acc.-ot és nekiesek a játéknak. Gondolom Cross Racing Championship feelingem lesz.Azzal sokat játszottam régen. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #19162 üzenetére
Úristen.
-
Creative997
őstag
Bome: nem írtál off-ba csak a téma off
Kisa: és hogy ellenőrzöd le h valaki nincs 2 napja? Mert mondjuk pont elkerülitek egymást, pedig ő van. Vagy 24 órán keresztül játszol?
Paja: nem 3 kiállásos, csak másképp tankoltam és úgy értem volna be h 2 csepp benzin maradt volna. De ehhez kellett volna a drafttárs
-
bome
csendes tag
válasz
Mariann294 #19160 üzenetére
"Bome: Most láttam az aláirásod nagyon szép!!!Nagyon teccik!!!"
Köszi Mariann!
Hogy ON is legyek: Már régóta megy a szerver, de én nem vettem észre semmi változást. Bocsi ha bamba vagyok, de beteg vagyok!
-
Mariann294
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #19151 üzenetére
Szia!
Ez most kinek szólt?
Ha nem akkor köszi,de azért mégiscsak furi ez a 2 nap.Azért ha valaki dolgozik vagy simán csak sokat kell tanulnia még jó hogy nincs fenn mindennap!Szerintem!
Én lvl 39 vagyok,néha sok dolgom van,vagy tanulnom kell vagy csupán mással akarok jáccani van amikor hetekig..szóval érted..
Bome: Most láttam az aláirásod nagyon szép!!!Nagyon teccik!!! -
rsx
aktív tag
-
PaJa1
őstag
Ezért a leállás, reggel 9re tették át ami nálunk este 6 óra.
-
bome
csendes tag
"Hát úgy nézem nem lesz tartós a klánod.
ha már ennyit küzdöttél érte akkor becsüld meg próbáld összekovácsolni ne szétverni.De végül is a te klánod a te döntésed."Egyet értek veled erdol, szerintem sincs sok értelme megosztani egy alapból kis létszámú klán társaságát egy ilyen hülye kitétellel, hogy 2 napig nem lehet valaki offline. De te tudod kisA, szerintem azért nem becsüli meg a klánját, mert nem saját pénzéből vette a klán létrehozót, hanem "kapta". Én minden egyes forintot amit beleöltem a játékba nagyon sajnálok, annak ellenére, hogy "megérte". Vagyis nem sajnálom, csak sokszor elgondolkozok rajta, bázz mi lesz, ha egyszer megszűnik a játék oda lesznek az AP-s kocsik stb...
Más: Olyan furcsa eddig mikor vettem AP-t utána közvetlenül mindig leállt a szerver! Mikor a Subaru-t vettem, akkor volt az a nagy szerver leállás, akkor ma vettem a nickname changert és most is van valami! Érdekes!
Ja majdnem elfelejtettem: kisA akkor mi van, ha te leszel 2 napig offline?
-
PaJa1
őstag
válasz
Az alulról a 3. sor zseniális
Tegyél már fel egy 3.xxx Firefoxot, alapból magyar nyelvű helyesírás ellenőrző van benne. Ha hülyeséget írsz akkor pirossal aláhúzza (hülyeség a magyar szótár számára)
rsx nyilván azért nem ír vissza mert ezzel jelzi az elutasító szándékát, NEM VESZ BE a csapatba...megértem
-
[HUN]Dani
őstag
Hát ez gáz, 30 perce még játszottam.
-
erdol
senior tag
válasz
Hát úgy nézem nem lesz tartós a klánod.
ha már ennyit küzdöttél érte akkor becsüld meg próbáld összekovácsolni ne szétverni.De végül is a te klánod a te döntésed.
Most miért nem enged be?login denied..... -
[pH]Lacika
tag
válasz
Jött valami frissítés!!!!!!!!!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Szia
Én csináltam ha ezért nem jönnek a klánba akkor egyedül leszek!Így jártam akkor
Már én is ecseteltem,hogy rsx baxik vissza írni ha írok neki! Simán mentem volna oda de hát vagy 6000x írtam de soha nem irt vissza!Röviden ennyi!
Nem olyan emberekre van szükségem akik vannak a klánba és 10 évig offlinok!
téged nem mert te róllad tudom,hogy te jó vagy! Nem LoW és NoOb!
Miért kussol a Szeró?
Meddig lesz kussolás? -
bome
csendes tag
válasz
Mariann294 #19144 üzenetére
Az lol, én van, hogy napokig nem PT-zem, akkor engem biztos kirugna a kisA!
Más: Mostantól =MildWolf= néven keressetek a PT-ben!
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #19144 üzenetére
Pont ezt ecseteltem a megalakulása napján!
Ráadásul akik újonnan kezdik a PTt és kiderül róluk hogy magyarok a nagyközönség előtt akkor egyből asszociálnak a KisA által létrehozott csapatra ha ismerik, ami szerintem nem jót fog jelenti az újonnan érkezettekre nézve. A jelenlegi magyar játékosokért és magam miatt azért nem aggódom mert minket már ismernek és nem KisA csapata alpján fognak leírni minket.
A help azt írja hogy GS szerkeszthet meglévő csapatot, GM törölhet is, de sajnos ez még nem valósítható meg illetve nem tudom hogyan.
-
Mariann294
őstag
KisA: Néztem a klánod leirását.Mi az hogy:
- 2 nap offline után kick!
Magyarázd már el.Ha nem vagyok fenn 2 napig a játékban akkor kirugsz?Ez milyen már?
Beirtam a keresőbe hogy "Hungary" nos,láttam hogy rsx is csinált egyet.Miért nem csatalkoztok oda?Ugy legalább többen lennétek.
És még valami."Magyarország csapat" helyett miért nem "Magyar csapat" vagytok?
Szóval egyszerűen nem értelek. -
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #19140 üzenetére
Drag : sima gyorsulás egyenes szakaszon, kb 400 métereseken.
Challenge : Sim VS fizika, mindenki egy pozicióból indul, első kettő APt kap: az indulók challenge ticketének összértékének 70/20 %át, Ghost és Rating ON.
Drift : Drift fizika, az autók jobban csúsznak mint normál versenyen, minél több pontot szerző játékos nyer, keresztben kell minél gyorsabban minél nagyobb szögben csúszni.Crea,
csak nem 3 kiállásos taktikanem biztos hogy gyorsabb mint a 4es.
Dani,
Purchase historyt megkukkantod és látod mire kaptál illetve költöttél... Lassan a tartozást is időszerű lenne megadni... lassan EGY ÉVE KAMATOZIK! -
[HUN]Dani
őstag
Most nézem kaptam 100ap-t csak nem tudom hogy ezt a facebookosra vagy az áprilisi tréfásra..
Laci PM.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika #19132 üzenetére
"A Challenge és a Draft módokat élesben még nem próbáltam ki "
ez a sok TA hatasa lehet ...
<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->„ ???
-
Darahian
tag
válasz
Mariann294 #19137 üzenetére
Má mé lennének "csúnyaságok"? Egyszer mindenki volt kezdő (egyrészt), és már kint is van a cucc - PONT ITT
-
Mariann294
őstag
Lacika és Szpídi!
Miért lettetek ilyen csunyaságok? -
Amur
addikt
válasz
[pH]Lacika #19131 üzenetére
Köszi,én is elolvasgattam(és jelentkeztem is) mert bár level27 vagyok,nem most kezdtem,de több mint fél évet kihagytam(töltött is rendesen frissitést mikor elinditottam minap).
-
Darahian
tag
válasz
[pH]Lacika #19132 üzenetére
Várj, akkor rittyentek egy összeszedettebbet. Azt hiszem ma délután megcsinálom, a #19130 köré építve. OK?
-
[pH]Lacika
tag
MINDEN KEZDŐNEK AJÁNLOM FIGYELMÉBE AZ OBB-s WEBOLDALT!!!!!!!!
Itt rengeteg infót megtaláltok a játékról! -
Darahian
tag
válasz
Olajbogyesz #19121 üzenetére
Erősen javallott ezt a cikket elolvasni, sok minden benne van ám. A pH fórum ~19.000 hozzászólásának visszaolvasása esetleg akadályokba ütközhet, hacsak nincs 3 szabad hónapod
Dióhéjban:
Először úgyis csak igen korlátozott lehetőségeid lesznek, mind játékforma mind pályák tekintetében. Oda kell figyelni a kezdő autó kiválasztásánál - hálistennek az autódat hamarabb választod ki, mintsem hogy érdemben is bepróbálhatnád őket...
Kezdő autók:
Sztem mindenki másra esküszik, én jól melléválasztottam a Corussal - ez jól gyorsul, de ha kimaxolod, akkor sem fogsz túl jól járni a kaki fékjei miatt.
A Kawa jó választás (az egyedüli hátsókerekes kezdőautó), de meg kell szokni, vagy a Lion (ez elsőkerekes,és viszonylag jól meg tudtam tanulni még fakézzel is). A Miyatorol nincs infóm. A játék során majd kapsz sárga illetve piros kulcsokat (XP illetve futott km alapján), ezek missionok megnyitásához kellenek majd, amik teljesítéséért mindenféle díjakat kaphatsz (RP / XP / kocsik / stb) Gyakorlásnak is tuti.A játékmódok közül az arcade lesz az első elérhető - itt gyakorlatilag az óra ellen mész, és megtanulhatod a kocsid irányítását finomítani (itt a "hgost mode" kötelező, tehát csak a többiek szellemképe van a pályán, nincs dörgölőzés
). Mire megnyílik a simulation mód, nagyjából ki is növöd majd az arcade módot. A SIM -ben már nem törvényszerű a ghostolás, úgyhogy nem csak a pálya széle rotál majd be ha nem figyelsz, hanem a többiek is megböknek esetleg ;) Ahogy lépkeded a szinteket felfelé, egyre több játékmód nyílik majd meg. Minden módban "szobákra" osztott versenyek mennek, max 8 játékossal / szoba. (kivétel a Thunder Alley, ahol a max 20 versenyző néha odaverdes majd a palánkhoz az első körbeli tülekedésben - istenem, mint a gnúcsorda
)
Újabban hétvégenként (vagy szerverleállás után
)"rush" van, ami 15-20-50% extra szorzót jelent, ez asszem helyezéstől is függ.
Az első pár szinten pénzszűkében szenvedhetsz, ezt majd kiküszöbölöd egy kis explorerrel esetleg, ahol mindenféle cuccokat lehet offroad módban gyűjtögetni, kombókkal gyorsabban pörög a számláló.
Pontok:
RP: ebből vásárolhatsz a fantasy autókból és tuning alkatrészekből.
XP: tapasztalati pont, szintlépést segíti.
AP: csak pénzért vásárolható / vagy eventeken nyerhető / , ebből vehetsz licenselt autókat.Alapértelmezett nyelv az angol, erre többször figyelmeztetnek is majd a chatben - ha sokat karattyolsz magyarul. A randa beszédért meg a destruktív magatartásért esetleg kick vagy ban járhat, szóval inkább kerüld, mert egy jóféle screenshot nem kerül semmibe, de az eredménye nagyon rosszul esik...
Kerüld az agressziót, konnektorba ne pisilj, kunyhó mögül sárga hóból ne egyél, sose kaszálj térdig érő északi szélben diólekvárt... Nagyjából ennyi.
Hírek tízkor
-
bgabor6
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #19128 üzenetére
Szia Lacika!
Küldtem PM-et.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
fekeandras #19127 üzenetére
fekeandras!
Nézz PM-et! -
fekeandras
őstag
Most valami csoda folytán 100% ig végig ment a frissítés.
El is indult a játék viszont miután újra indítottam a gépet és megint el akartam indítani a játékot ismételten elkezdte magát frissíteni.Nincs kedvem újra 4,5 órát várni erre... -
csaba0223
senior tag
Megkaptam a Crew eventért a nyereményem! 3-darab 7-napos csaj, egy dupla xp popper egy 4 es nitró és egy 10%-os gumi!
És még van + 2 három napos csajom és még jön egy dupla rp popper! -
csaba0223
senior tag
Én 1 vinyórol futtatom a 4 accot! Az első betöltésnél lassú kicsit, da az sem vészes! Utána már gyorsabban töltök be mint a játékosok nagy része! A jó memória szerintem fontosabb!
-
PaJa1
őstag
Aki sim vsben csíra attól ne várj sokat
Meglepő módon a rúki futamomban nagyon jót nyomtunk, csak az elején volt karc...meg a cél előtt felbaxtak a falra: 3 helyet estem vissza. Az a szerencséjük hogy nem estem el semmi hasznos nyereménytől.
ÓBéBésekkel rokikocsiztam este, remélem ma is összefutunk
Harrr... pún*i -
fekeandras
őstag
válasz
SSP33DY #19119 üzenetére
Kivétel nélkül minden xp frissítés fent van (külön ellenőriztem), az összes driver is az elérhető legfrissebb verzió.Vagy 20x indítottam el a frissítést eddig de menet közben mindíg leállt valami hibaüzenettel.76% nál tart jelenleg.Eddig még sosem jutott el.Talán most sikerül végigfutnia ...
-
dokar
addikt
na a tegnap esti TA Pro event csúnyán betett. első körben pen + bf, mert a sok csíra sim vs-ből átjön az event-re, aztán szétbarmolja a versenyt. jó lenne, ha csak megbízható TA-sok vehetnének részt, akik PT-s versenyeik között mondjuk legalább 80% TA. nem tudom mit szólnának ezek a noobok, ha a sim vs event-re átmennék randalírozni.
-
Olajbogyesz
tag
Hi All! Tegnap végre sikerült végigfutnia a frissítésnek! Már alig várom hogy pörögjek pár versenyt.... Mire figyeljek a kezdeteknél? Tanács kocsi, pálya, stb. kapcsban? Az lényeges melyik szerverre csatlakozom?
-
Darahian
tag
Nálam egy apró pici probléma volt a legutóbbi patch után: az eredeti 1 db accountomon kívül semelyiket nem engedte indítani, valami hibakóddal engem is kivágott. Csak pislogtam miért.
Aztán addig okoskodtam hogy rájöttem a hibára: a második windows felhasználót csak vendég módban engedélyeztem. Átváltottam rendszergazdára azt is -> frissített -> engedett feljönni
(de hogy 8 vinyó egyszerre pörög...? A mán fűtőtest
)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
fekeandras #19117 üzenetére
Reggelt'..
Bandi gugli a barátod:
http://www.google.hu/search?hl=hu&lr=&ei=i_nSSasNl-GwBuuJmIkB&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Error+code%3A+4005&spell=1
Ott kezd, hogy microsoft és a .Net ebből ha lehet legyen meg az 1-től a 3.5.sp1 ig minden!!!! DE a 3.5 az kötelezőő!!!!
A windóz updét nem mindíg tudja telepíteni! Keres rá, töltsd le, telepítsd!! Remélem bejön!
http://www.microsoft.com/net/Daniii
Köci, erre még nem gondoltam, mert tudom, micsoda baromságokat fordít a cucc
DE xarom le! 100 AP-ért..
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras #19116 üzenetére
" u_02_02_84.dat Errorcode: 4005! "
Minden frissítési próbálkozásnál ezt írja ki.
Valakinek van valami mentő ötlete?
Lassan kezd elmenni a kedvem az egész játéktól ...
-
fekeandras
őstag
Na most már semmit sem bíztam a véletlenre.
3 helyről párhuzamosan töltöttem az 1,55Gb-s verziót.
Előbb végzett.Gép újraindít és nekiugrok a telepítésnek.
Valamelyik csak jó lesz a 3 közűl. -
JackShephard
tag
Nálam ennyit tud egy nem a legújabb, nem túl mai, nem a leggyorsabb vinyó: Samsung F1 640GB Szerintem ez bőven sok, de a WD Raptor elpicsázza nyilván.
Meg nyilván ebből tehetsz be 4-et simán, egy fing 20ks alaplapra, azokon van 4 SATA2, azt 4x640GB, vagy 4x1TB (ugyanannyi tálca van bennük (3), a sebességük is ugyanannyi, még mielőtt bárki is okoskodna, csak a tácák mérete más!!) szóval hol a korlát HD sebességben? -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #19109 üzenetére
Mé lettél ilyen rusnyaság?
Ok... kár hogy csak 1 vinyó van a notimban...
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #19107 üzenetére
Próbáltad is már mind a 2 féle módon? Tapasztalati értékelést szeretnék hallani nem elméleti blablát... számtech nem mindig logikus.
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #19092 üzenetére
LOL egy klón!!!!
-
SSP33DY
aktív tag
megint +50% az AP szorzó, ha veszel.. ilyenkor érdemes.. CSAK ilyenkor! 50 dollcsi 7500 AP;)
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #19103 üzenetére
Úgy jobb?
Én egy PTt futtatok 4xer ha nagyon kapargatni akarok.Elég becsomagolni a telepítettet és azt feltölteni valahova, csomagolásnál darabolást is állíthatsz a kívánt méretű részekre.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997 #19102 üzenetére
Nem kell hozzá semmi!
Én mindig így csinálom, csak simán az aktuális könyvtárat másolom, vagy írom dvd-re. Mind a 8 accot így csináltam! Csak simán átmásoltam 7db vinyóra és már működtek is.
Igen, nekem 8db vinyóról fut a game! Az összes acc külön hdd van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest