- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Az autós cuccaikat nem ismerem, de a motoros dolgaikat megnéztem és sokkal drágábbak a többi egyébként is drága terméknél, pl Motul vagy Sonax. Az átverés az, hogy olcsónak tűnik, de valójában kicsi a kiszerelés, és a liter árat nézve már drágább.
Valamiből ki kell fizetni azt a rengeteg reklámot amivel nyomulnak
Szerintem időt is beleszámolva jobban jársz ha elviszed egy kézi autókozmetikába, ahol 8-10 ezerből már elég szépen kirittyentik neked, és a szopást is megspórolod.Persze ha magadnak akarod csinálni mert móka meg ilyenek, megértem, viszont ez a Lotus nem tud többet semmivel, csak drága. Én egy wax vagy gyorspolírt vennék akkor már, esetleg külön egyet a külső műanyagoknak és ennyi. A többit szivaccsal és samponnal megoldod
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Radeon I W10 I Cam I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest