Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldn218
tag
válasz
Tikakukac #96588 üzenetére
Szerintem ez nem szerencse kérdése. Egy gazdája vagyok nem ütöm vágom. Tudom hogy kell használni a turbódieselt, tudom milyen üzemanyagot használjak és hogy tankoljak. Egyszerűen oda figyelek az autóra. A sofőrök igen nagy százaléka a motortérbe sem néz be. Az autók legnagyobb ellensége a felhasználó. A használt piac nagyon teli van ezekkel a levetett sz@rokkal és itt már a diesel érzékenyebb mert az alkatrész árakat vastagabb ceruzával írják.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini PC
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest