Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Csabex
üzenetére
Akkor rossz bontókat néztél vagy finomítani kell még az algoritmusodon ami alapján keresel. Nagyon magabiztosan mertem kijelenteni, amit és nem véletlenül. 5 percen belül találok bármit olcsóbban, mint ott. És vagyok 2 facebook csoportban, informatikus háttérrel, tehát még csak kapcsolati hálóm sincs

Bontók mindig drágák. Mindig. Jófogáson meg sok az olyan ember, aki írni sem tud, nem még listázni, ezért nem lesz meg a keresendő cuccod. Én mindig arra utazok, hogy elütve és jellemző helyesírási hibákra keresek. Na kinek lett fele ár alatt gyári tetőcsomagtartója mert ilyeneket is megnéz? Talált, süllyedt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest