Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz
tibi666
üzenetére
Nekem eszem ágában sincs egy ilyen zörgös rezgős fo*t neki meg túl kemény nekem tetszene.. de 21000Euro egy használt.. 2.0TSI ennyiből megvehetném ha lenne rá.. a szolid 330i limuzint azt akkor be is fejeztem..
Ez a sirocco mintha golf5ben ülnék meghajtottam ok megy... de kb meg lehet unni az egy ora alatt.. sztem egy szaaaar... beleültem a 3 éves GTCbe és körbetapogattam sokkal masszivabb puhább.. a kormány a pedálok keményebbek.. a sciroccoba semmit nem éreztem még a kormányt is tudtam volna egy ujjal tekerni.. csak azt éreztem ha nagyon mentem hogy csuszott.. és instabil.. mintha szembe fordultak volna a kerekek, állitom az 5ös GTI nagyobb élményt nyújtott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- DJI mini 3 drón display unit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a sirocco mintha golf5ben ülnék meghajtottam ok megy... de kb meg lehet unni az egy ora alatt.. sztem egy szaaaar... beleültem a 3 éves GTCbe és körbetapogattam sokkal masszivabb puhább.. a kormány a pedálok keményebbek.. a sciroccoba semmit nem éreztem még a kormányt is tudtam volna egy ujjal tekerni.. csak azt éreztem ha nagyon mentem hogy csuszott.. és instabil.. mintha szembe fordultak volna a kerekek, állitom az 5ös GTI nagyobb élményt nyújtott...