Új hozzászólás Aktív témák
-
savage45
csendes tag
A valóban tudatos felhasználónak az alapvetően fontos információ az lett volna, hogy a Graphene OS új és (valószínűsített) kizárólagos partnerséget a Motorola flagship telefonokkal ígér. Akinek nem pálya a hajlítható kijelző (véleményem szerint a többségnek), vagy a tensor G5 (pixel 10 után a google gyakorlatilag ellehetetleníti a custom ROM-ok/portolások életét a driver-binárisok zárolásával vagy AOSP-tól való eltéréssel), annak meghatározóan jelentős figyelemfelhívás lett volna, hogy igenis kövesse figyelemmel a Moto Signature vonalat.
A többieknek, akik még mindig az imbecilis szerkesztőség hisztijén maradtak, hogy jaj, de nincs töltőfej a dobozban (global verziókban van – tehát nem gyártói döntés), vagy hogy mennyire csúszós a hátlap, azoknak további jó hallucinálást.
https://motorolanews.com/motorola-three-new-b2b-solutions-at-mwc-2026 -
South Velen
addikt
Halvány fogalmuk sincs a NC srácoknak, hogy hogy is kéne mérni ezt a PWM-et. Pedig már többen írtunk nekik, hogyan is kellene, válaszolnak is, de egyszerűen a válaszaikból is kiderül, hogy nem értik
Imádom, hogy tök inkonzisztens a tesztek között az is, hogy milyen intervallumot mutatnak az oszcin. Komolyan mondom, ezen a ponton inkább engednék már el ezt a pwm mérést..
A videó már sokkal hasznosabb. Itt úgy látszik, hogy az amplitudóval (modulációval) lehet a fő baj a Signature-nél, hihetetlen sötét az a fekete vonal.
Sajnos emiatt én se merem megvenni, pedig nagyon kéne már egy könnyű jó kamerás tepsi.
Dithering kérdéses, mert elvileg 10 bites a kijelző, de az Oppo-k pl. ezzel együtt is ditherelnek.
-
modern.kacat
csendes tag
válasz
ghiottone
üzenetére
Tudod azért az olyan kényelmes dolgok, mint:
- a bekapcsoló gomb dupla megnyomása és azonnal indul a fényképezőgép alkalmazás,
- rázással meg a zseblámpa,
- a bekapcsoló / képernyőzáró a hangerőgombokkal egyetemben a legjobb helyen,
- lefordított a képernyővel indul a 'ne zavarj'
tudnak kárpótolni.
Amiket szívesen vennék az Androidban:
- nagyobb ikonok a fényképezőgép alkalmazásban,
- egyéni engedélyező/tiltó lista a ne zavarjhoz, illetve a további egyéni környezeti beállításokhoz,
- a fölső értesítő terület testreszabhatósága,
- és az egyik nagy "álmom", hogy portré módból fekvőbe billentve nem mozdul el az értesítő terület, sem a böngésző alkalmazás fejléce csak a hasznos tartalm fordulna át.
Egyébként nagyon elégedett vagyok, ahogy az Earfun 4 Plus Proval összedolgozik, nagyon kellemes zenét hallgatni velük.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
modern.kacat
üzenetére
Jó helyre került.
Ha mondjuk lehetne az ai gomb funkcióját lecserélni, akkor max. az tudná pótolni. -
DrKapocs
őstag
Igazad van, a videó alapján ez tuti nem 120 Hz PWM. Kb. ugyanilyen képet mutat az Edge 30 Ultra, G86 Power is és az összes DC dimminges Moto. Ez a szokásos Motorola érték lesz, 720-750 Hz környéke. DC dimming mellett kizártnak tartom (saját magam számára) azt, hogy bántsa a szemem.
-
modern.kacat
csendes tag
válasz
ghiottone
üzenetére
Nagy örömmel használom ezt a készüléket: kamera fronton, kijelző arányban, fényerőben, ujjlenyomat olvasóban, asztali környezet tükrözés wifin tévére lehetőségben nagy előrelépés a 1+ 8pro után. Egyedül az oldalsó csúszka hiányát kellett megszokni, de az igy is úgy is ment volna a levesbe egy készülék cserével.
-
ghiottone
nagyúr
A dithering lehet a háttérben, vagyis én erre gyanakszom már lassan a saját esetemben. Korábban csak a pwm értékeket néztem, de mióta követem a Nick Sutrich féle teszteket + nálam nem működött az Oppo Find X8 Pro, Oneplus 12, Oppo Find X9 + a Moto Signature nem tudok más következtetésre jutni.
Elolvastam most a nc tesztet, de ez a 120Hz valószínűleg nem valós, itt is rosszul mértek. A Sutrich-féle tesztek azok megbízhatóak. -
rtrace
tag
A notebookcheck a képfrissítéskor történő minimális elsötétülést is detektálja ilyenkor, ami nem egyenlő a PWM-mel és minden OLED-nél jelen van. Gyakorlatilag amelyikre 240Hz alatti értéket írnak, az mind nettó hülyeség.
Ami ebben a videóban szerepel, az szerintük szinte mind 60-120Hz közti PWM-es, a legjobbak konkrétan... Komolytalan oldal.A Signature-ről itt egy video: [link]
Látszik, hogy 30%-ig DC-dimming, alatta 720Hz PWM, vagy pedig flicker prevention opcióval végig DC.
120Hz PWM akkor lenne, ha a fekete vonalak vastagodnának, nem csak a kijelző fényereje csökkenne. Akinek ez bántja a szemét, ott valami más van a háttérben. -
mQWeXgsf
aktív tag
-
mhydas99
őstag
Smart Connect, Family Space, Unplugged stb. Moto appokat sosem hivtam bloatwarenek. A booking meg facebook meg Temu meg keretlen de teleepitett jatekok azok.
A marketingelos appokba meg be kell maszni egyesevel es ott letiltani/kikapcsolni a frissiteseket/reklamokat. Biztos en vagyok a lama, ha nem masfel perc, sot...
De mindegy, te A-t mondasz en meg B-t. Ebben nem lesz kozos halmaz de nem baj. Csak ugye az edge 40-em masodtelefon, azt mar nagyon reg beleztem ki szoftveresen, Samsungot hasznalok elsodlegesen mar 6 eve es SOHA nem kellett ugy belemasznom a letiltasba/engedelytorlesbe, mint egy Motonal. Ez volnek en.
Mindegy, orulok ha neked tokeletes a Moto szoftvere, nekem meg mindig erosen betas hatasa van. -
DrKapocs
őstag
Facebook, Booking, stb 8 másodperc alatt törölhető, mind. Soha nem települ újra. Időjárás a https://www.accuweather.com oldalra dob, onnan szedi a hőmérsékletet, légszennyezettséget, stb. Tiltható 6 másodperc alatt, bár én meghagytam, légszenny miatt. Játékok, élő zárképernyő tiltható, újabb 6-6 másodperc. Azt nem értem mit kapcsoltál egyesével, 1 koppal tiltható az egész app. Motorola értesítések tiltható (bár nekem nincs, egyszer sem dobott még be semmit, soha, egyik telefomon sem), újabb 6 másodperc, 1 koppal a letiltás gombra. Kb. másfél perc az összes, ha lassú vagyok.
Reklám továbbra sincs, sehol. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Az összes Moto app tiltható, az a kimaradt pár darab. Ha a Smart Connect bloatware, akkor a Dex is. A Moto secure appot sem gondolnám annak."Icipicit" túltoltad a bloatware drámát.

-
novinyul
veterán
Edge 40 is volt, amit töröltem az pár alkalmazás(Booking, játékok stb.) de ezen kívül más nem jött fel. Game center meg egyéb alkalmazás amit nem használok, azok le vannak állítva. Ez belakás alatt megcsináltam, azóta hiba nincs. Egyedül a dobozból kivéve a tucat frissítés baxott oda, egy laza délután volt mire felment. Aztán újra gyári visszaállítás.
-
mhydas99
őstag
Erdekes, mert edge 40-ben es 60 proban is van.
Elo zarkepernyonel a kepek mellett feljonnek a kephez tartozo tortenetek, amire ha ranyomsz elvisz egy oldalra.
Moton nincs bloatware? Most toroltem ki a szokasos Temu, Booking.com-ot meg 4 jatekot ami gyarilag fel volt telepitve. Aztan az idojaras appot is ami 1 csillagot kapott Play storeban, meg van valami live lock screen, ami szinten 1 csillagos de ugy megbujt hogy nem is latom, play store mutatja hogy telepitve van, alkalmazasokban meg nem latom. Aztan egyesevel Jatekok appban minden ajanlast, ertesitest es hirdetest kikapcsoltam. Ugyanezt megtettem a Moto ajanlo appjaban is, kulon. Ha az elmult 1 oraban nem kapcsoltam ki vagy 40 togglet akkor egyet sem.
De biztos en vagyok a hulye, nincs benne semmi reklam meg bloatware. Biztos almodom... -
mhydas99
őstag
Szerettem az A52s-t, de azert ezek nem ujabb, erosebb Samsungok. Azokhoz kepest a most kaphato A56, S23-tol felfele minden raketa. A szoftver is sokat valtozott azota, emlekszem a OneUI5-ot ruhelltem, a 6 mar jobb volt, de a 7-tol lett igazan jo.
En hasznaltam S21-t, A52s-t, S24-et, valamint Moto edge 40-et es most jatszadozom kicsit (meg nincs ra idom...) a 60 proval de kijelenthetem, hogy a Moton tobb a bloatware (Samsung appok kozul sokat ki lehet torolni, ami meg marad, annak szemwly szerint a felet egyebkent is hasznalom). Motoban a bloatwarenel is idegesitobbek a reklamok, amiket le lehet korlatozni, meg is tettem most a 60-on, de Samsungnal ilyen nincs. Meg az hogy elo zarkepernyo egy reklamhalom??? WTF? Majd hetvegen utana olvasok egyik reggel, de ez kegyetlen.Persze mindenki mas igen, es izlesek es pofonok, de aki ismeri a legfrissebb OneUI-t es ki is hasznalja a tudasat, illetve ismeri a legujabb HelloUI-t es ki is hasznalja (en meg nem tudom), mindket esetben minimum egy felso-kozepkategorias keszuleken, annak a velemenyet szivesen meghallgatnam.
-
DrKapocs
őstag
Két Moto telefon (Edge 30 Ultra, G86 Power, mindkettő jelenleg is megvan) és zsinórban 3 Samsung (A50 majd 2 db A52s, illetve páromé jelenleg is A52s) telefon után mondhatom, hogy ízlésekről, érzésekről felesleges vitát nyitni. Kinek mi tetszik, válasszon ennek megfelelően. Az viszont butaság, hogy a Moto tele van bloatware appokkal. Ha a Moto tele van, akkor a Samu túlcsordult.

-
mhydas99
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Koszi a valaszt. Epp most jott meg, hetvegere belakom es probakepp ez lesz a daily driver a kovetkezo 2 honapban aztan meglatom marad-e, S24 meg addig megy a fiokba.
Az durva, hogy 6,7 colos a kijelzo, az edge 40 itt van mellette, az 6,55 es szogre ugyanaz a meret. A lehajlo kijelzo miatt meg ugye sokkal vekonyabbnak erzodik, jo kezbe venni. Lottem itthon par kepet, shutter lag az nincs es eleg gyors, kepek is szepek. Egyelore ugy latom pariban van az S24-gyel ilyen teren. Videoban tuti el fog hasalni de azt ritkan csinalok.
Amit viszont utalok, hogy egyesevel es borzasztoan lassan telepiti a frissiteseket, ebben boven van hova fejlodni...
De jo erzeseim vannak. Megvarom meg a tokokat meg foliat hozza aztan jovohettol ezt hasznalom. -
novinyul
veterán
válasz
ghiottone
üzenetére
Edge 50 (12/512GB) Android 16-l nagyon szépen hasít. Pedig ugye a vas nem egy erőmű alatta
A Signature nagyon megtetszett, sőt a kamerák is meggyőztek. Viszont nincs szívem cserélni a Honor Magic 6Pro-t, az is hiba nélkül hasít. Ráadásul a hangszórókat nagyon megkedveltem. Signature milyen kihangosítva? Gondolom nem lesz egy 6-7Pro minőség? -
-
Oldfoksz
aktív tag
Két moto teló ( G7²,G 1³ + egy lenovo ( Lenovo Tab M10 5g) használata alapján kijelenthetem hogy nincs igazad.
Az összehasonlitási alap egy Samsung Galaxy A9 tablet.
MINDENBEN jobb a samu ui.
Nem beszélve arról hogy az elég csirke A9 vigan van android 16- on,és rendszeresen frissül .
Pedig ez a legolcsobb samu termékek egyike.
Nem szólva a rengeteg moto-lenovo bloatról.
Azóta már "rendes" telókat is használok ( CMF 1, Nord
CE5), megelégedéssel.... -
Tegnap váltottam Motoroláról Pixelre (pedig tervben volt, hogy nyár környékén veszek egy Edge 70-et). Régen sok Nexus telefonom és tabletem volt, azok tényleg nagyon fapadosok voltak, de a mai vanilla droid Pixelen már olyan szinten testreszabható, hogy csak pislogtam, amikor belaktam a telefont.
-
DrKapocs
őstag
Nem a sebesség volt az elsődleges problémám. Egyszerűen teljesen felesleges volt, hogy ott legyen a Samsung Naptár, a Samsung Note, a Samsung Health, a Samsung böngésző, a Samsung Store, a Samsung Mittoménmi... feleslegesen eszik az erőforrást. 2 laptop és 2 telefon mellett, ha nem valósul meg totális, gyors és egyszerű szinkron, akkor az a rendszer számomra egy fillért nem ér. Semmi zártság, exportkorlát, stb. nem jöhet szóba nálam. De a fő gond a PWM a Samsungnál. A csúcs is csak 480 Hz PWM-et tud, DC dimming nélkül. Szánalmas, fáj a szemem, bevérzik tőle, a fejem is fáj tőle. A régi Samsungok még 750 Hz körül tudtak, de utána visszatértek 240 Hz-re. A rossz PWM érték nálam perdöntő, de ez igaz lehet a Signature-re is.
-
ghiottone
nagyúr
Az Edge 70-hez képest is voltak újabb, apró finomítások. A testreszabhatóság sokkal jobb lett. Van folyamatos, valódi aod is, amin meglepődtem, mert a Moto X1 óta ismerem a Moto kijelzőt és ilyen most van először, de témázhatóságban is előrébb léptek. Az appok azok, amik fapadosak továbbra is, a Google Fotók szerkesztési lehetőségei azok nem igazán változnak - ebben egy Honor, Xiaomi, stb. mind előrébb van.
Az Edge 60 Pro 115-ért bestbuy szerintem. Amúgy az volt az első Moto ahol érezhetően megszünt a kamera lag. kb. 2 hete volt nálam amúgy egy Edge 40 és láttam, hogy mennyit gondolkodik a képek készítése között. A 60 Pronál nem volt ilyen - igaz nálam 12/512-esek voltak, de szerintem ez nem kellene hogy gond legyen a 8gb-osnál.
Ai-nál a képekre gondolsz? Ott a Super Zoom a Signature-on nem rossz, 20xos zoom esetén aktiválódik. A gyári camera appot használtam csak itt, fentebb van 100x darab kép. Magic7 Pro volt mellette. Ha a kamerát nézem akkor nekem természetesebbnek hat a Signature képei, de fotós kollégám szerint meg jobban élesít mint kellene. Gcam szerintem Edge 60 Pro-tól már nem kell, nem éreztem a pluszt + a finomhangolása nem az én világom már. -
mhydas99
őstag
Mashogy latjuk.
Samsungrol a velemenyed egy az elmult 2 evben kiadott S szeriara vonatkozik, vagy A szeriara, esetleg sok evvel ezelotti modellre?
Csak azert kerdem, mert az S24-em bitang gyors. Marmint tenyleg gyorsan gepelek (vannak is elirasaim teny, nagyok az ujjaim), de ha ranyomok egy appra mar azonnal kezdenem a gepelest es nem kell varnom mig felugrik egy tizedmasodpercet maximum, szoval tokeletesen fluid az elmeny.
Samsungos appok kozul sokat nem hasznalok, de a naptar, szamologep es telefon app nagyon jo szerintem, nekem jobban bejon, mint a Google. Illetve a Samsung bongeszot is sokszor hasznalom, igazabol az lenne az elsodleges, ha nem lenne a Chromenak jo az atjarhatosaga.
Na mindegy, izlesek es pofonok. -
mhydas99
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Igazad van, nem volt nalam 70, edge 40 van, illetve most varom az edge 60 prot, az Emagos aran elcsabultam.
Neked mik(voltak) a tapasztalataid a Moto rendszerevel most frissen? AI milyen? Vannak idegesito bugok? Kamera laggol? Kep elkeszitesekor kell varni masodpercet a mentesre? Ha a gyari kameraappal hasznaltad, milyen volt a minosege? Vagy Gcamet raktal ra?
Ertesitesek idoben megjottek?
Bocsa csak tenyleg erdekel a tapasztalatod.
Ha megirnad annak orulnek, koszi. -
DrKapocs
őstag
Én pl. nem szeretem a gyártók saját appjait, utálom a vendor lockin-t, amikor egy jegyzetfüzet, böngésző, stb miatt maradsz egy gyártónál. Én tudatosan kerülöm az ilyen megoldásokat; egy ilyet sem használok. A OneUI számomra olyan, mint egy jól megtermett, nagy, lassú, tohonya házi szobamacska (vagy egy nagy kövér sertés), míg a MotoUI egy fürge és könnyed kis gepárd. Kinek mi az előny.
Abban egyetértünk, hogy "fekete péntekre" év végén, jövő év elején jó vétel lesz belőle. Addigra a PWM is kiderül.
-
mhydas99
őstag
Ezt az arat meg is erne, ha jo lenne a szoftvere, de sajnos rosszabb, minta Pixele (a Pixele persze nem rossz, csak vanilla, fapad. Sokan szeretik, de aki hasznalt mar komplexebb, sok funkciot beepitett rendszert, mint az utobbi evekbol Samsungot az latja a kulonbseget). Nekem van Moto edgem es Samsung S-em is, szoftveresen eg es fold. Moto olyan, mintha egy kezdo programozo AI segitsegevel irta volna meg az OS-t, Samsunge meg olyan, mintha egy nagy csapat senior szoftvermernok ult volna ossze eveken at kihozni a vegeredmenyt.
Ha mindenkepp Signaturet akar valaki, erdemes ev vegeig varnia, mert garantaltan lemegy az ara a mostani 390 ezerrol 250 ezer kornyekere, mar osz elejere.
-
ghiottone
nagyúr
Búcsúzom a topicktól.
-
XSiGma
aktív tag
Alzánál már előrendelhető mindkét színben,
+ AJÁNDÉK 81 790 Ft értékben
Bluetooth hangszóró Motorola -
DrKapocs
őstag
Egyébként mindig van teljesen flicker free alternatíva és lesz is. Pl. TCL Nxtpaper 60 Ultra. Itt minden a szemkímélésről szólt.
-
DrKapocs
őstag
Igazad van, nem mindenki érzékeny komolyan rá. A fényerő növelése is segíthet, de gyártótól függően 70-75%-tól látunk javulást, esetenként csak a 100% a megfelelő. Pl. a céges Dell laptopom használhatatlan, más kollégák is panaszkodnak, hogy fáj tőle a szemük, fejük. Kizárólag 100%-os fényerőn tudom használni, mert 99%-tól brutálisan villog, folyamatosan, az egyébként szembarátnak hirdetett panel. A saját HP-m fényerőtől független flicker free.
Viszont az általad említett 60-70%-os fényerő szerintem nem tartható. Egy sötétebb szobában az új panelek már reflektorként működnek ilyen fényerőn.
Rövid távon lehet nem téma a PWM. De gyorsan azzá fog válni, meglátod.
-
South Velen
addikt
Akkor most írd meg úgy a hozzászólást, hogy az első és az utolsó mondatod nem áll ellentétben egymással.

Az még rejtély, hogy ki pontosan miért érzékeny, milyen agyi/percepciós különbségek vannak emberek között de az biztos hogy a PWM okozza a tüneteinket.
De azt is el kell mondanom, hogy kizártnak tartom, hogy ne okozzon gondot hosszú távon egy nem-érzékeny ember számára is ez, hiszen a retinád a beállított-érzékelt fényerő alapján tágul/szűkül, de a pillanatnyi (1/480s alatt mondjuk 240x) felvillanó valós fényerő ennél jóval nagyobb.
-
Oldfoksz
aktív tag
Nem kételkedem abban hogy ez PWM dolog egyeseknek
gondot jelent.
Nekem két olyan teló van napi használatban ami ebből
a szempontból a katasztrófa kategória.
És nem fáj a szemem-fejem.
Az egyébként sem rossz fényerejű kijelzőiket 60-70 %-
ra állitva használom.
Nem lehet itt más is a háttérben? -
South Velen
addikt
Egyetértek. Nekem egyébként 480Hz is rémlik, vagy valami hibrid 480/240 megoldás, de a moduláció ami igazán durva volt. Lényegében még magas beállított fényerő esetén is stroboszkópként működött, mert olyan hirtelen modulált, hogy elérte a teljes sötétséget 240 vagy 480-szor egy másodperc alatt. Meg gondolom az se tett jót, hogy változtatta a 480 és 240 között a frekvenciát. Lényegében mindent beletettek ami csak kellhet a teljes káoszhoz egy érzékeny embernek. De szerintem egy nem érzékeny ember retináját is megviseli ez.
Hát igen, a Samsungtól ne várjuk, hogy képes beáldozni egy kis plusz erőforrást az emberek egészsége érdekében.
-
DrKapocs
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
S25+ 240 Hz. Nevetséges. Remélem gyorsan jönni fog egy olyan törvény, ami kötelezi a gyártókat arra, hogy védjék a fogyasztók szemét. Tragédia, ami jelenleg történik. Mindezt pár dollárral több profitért... tudom, sok darab pár dollár.
-
South Velen
addikt
Szia,
Az S25+ minden telefonom közt a legdurvább PWM-mel rendelkezett. (És volt már 120 telefonom kb). Instant fejfájás, hányinger, szemszúrás, minden ami kell. Az S25 Edge-ben pedig ugyanaz a panel van.
Komolyan mondom, hogy a Samsung direkt szivatja a népet egészségügyileg
Szóval a Signature csak jobb lehet annál, de még én se találtam pontos PWM infót róla.
-
CapriBoy
tag
Ultra luxus az egy kicsi túlzás szerintem.
-
DrKapocs
őstag
Ahogyan ghiottone fórumtárs írta, az nem az lesz. Az a képfrissítés értéke. A PWM egy másik érték. Csodálkoznék, ha nem ~750 Hz körüli érték lenne egyébként. Az összes Moto ilyesmi értéket ad. Sőt, a G86 Power 930 Hz. Vicces lenne, hogy egy G szériás tud ennyit, egy Signature pedig nem (ami 4-szer annyiba kerül). Én még sehol nem találok PWM értéket hozzá.
-
DS39
nagyúr
válasz
ghiottone
üzenetére
notebookcheck.net
Itt "show restrictions" és be tudod írni az adott típust. -
mQWeXgsf
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Arra használj Opera böngészőt, az betördeli a szöveget.
-
ghiottone
nagyúr
Lőttem pár képet a telóval: [link]
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem tetszik az Edge 50 Ultra szélessége. Nekem elég széles. Mindegy, attól még jól sikerült ez a Signature és az 50 Ultrához képest rengeteget fejlődött. Szinte minden téren rengeteget.
-
-
phDani
csendes tag
‘Tisza felület” Várom a narancsszínű iPhone 17 Pro Max tesztet.
-
mhydas99
őstag
Az elso Motorola ami az edge 40 utan meg tetszene is javitva annak gyengesegeit majdnem minden fronton, egyedul 2 dolog az, ami miatt nem vennem:
-Szoftver es annak illetve a frissiteseknek a hektikussaga, baltaval faragottsaga,
-A vekonyabb meret miatt teljesen indokolatlan az 8 gen 5, a sima 8 elitetel meg a kevesbe hatekony hutessel egyutt is ugyanezt a teljesitmenyt hozna, olcsobb gyartasi koltsegek mellett ... -
realist
őstag
Egy 76,4mm széles mobil, hogyan tekinthető kecsesnek? Ez a szélesség a legtöbb ember kéz méretéhez már zavaró.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
kbyte1024
üzenetére
Aha aha jaja - legalább én már fogtam ilyen telefont, veled ellentétben te zseni!
Fejben meg nálad van a gond, hogy kanapéról osztod az észt - nulla tapasztalattal.
Így nem csoda, hogy nem érted mitől luxus a kivitelezése ennek a készüléknek...
Zártam veled a diskurzust zsenikém - további kellemes vergődést!
-
Kristof997
csendes tag
"Tisza felület, hasznos extrák"
Már megint ez a fránya politika. 🤣
-
Gábor-KJ
őstag
-
Csak tudnám hogy ez mitől ultra prémium,meg luxus izé,mert semmi hú de nagy dolog nincs benne.
-
ghiottone
nagyúr
Én már nem kockázatok. Amúgy kapott rögtön egy majd 500 megás frissítést a bekapcsoláskor. Pixel 8 Pron emlékszem volt kiadásakor, vagy utána, hogy 480hzen volt a pwm a 240 helyett - aztán jött a novemberi vagy a decemberi frissítés és el is tűnt. Lehet megoldja, de ha most nem jó, nem hiszem, hogy később javítják. Oppo Find X9 + X8 Pro is volt nálam, azt se birtam, pedig jónak kellett volna lennie...
-
janeszgol
félisten
Nekem nagyon tetszik ez a Signature. Edge 50 Ultrám van, de ahhoz képest is óriási az előrelépés kijelzőben, kamerában, hardverben. Bitang jó.
Vagy ezt veszek idén vagy egy Honor Magic 8 Prot előfizetéshez. -
tms+
senior tag
Nekem alapvetően tetszenek a Motorola készülékek, egy ideje szemezek velük. Tetszenek a színek, az anyagok, a formák. Ugyanakkor érdekes módon az idei G szériában jobban tetszenek a mobiljaik, mint az Edge modellek, vagy a Signature, valahogy a G szériásaké idén szebb szerintem, vagy az Edge 50 Neo idejében is szebbek voltak.
Két dolog tartott vissza eddig a Motorolától: a kamera és a szoftveres támogatás. A kamera úgy néz ki, hogy ezen a szinten kezd megoldódni.
Szurkolok nekik.
-
ghiottone
nagyúr
A "csúszós" polimer hátlapot nem értem. Itt van a kezemben, de nekem nem tűnik az Olive verzió annak, pont hogy végre jobban megmarad a kezemben tok nélkül, mint az üveg hátlapos Magic7 Pro, amit jóval hamarabb ejteném el.
Amúgy Ultra prémiumnak nem mondanám, nem is 500 felett kezd a teló. De csúcskészülék szerintem per pillanat a Motorolától és maradhatott volna Edge 70 Ultra nyugodtan.
1 dolgot viszont megemlítek - aki érzékeny pwm-re, az próbálja ki a telefont előtte, mert nálam hiába kapcsolom be a villódzás csökkentő módot - ami számomra jó volt az Edge 70-en, Edge 60 Pron, Edge 50 Ultrán - pár perc után már fáj a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Edge 50 egy darab nincs, max. ajánlat van Moto alkalmazásra. De ezen kívül semmi reklám
Tesztelem és remélem hogy jó lesz, így sem tragikus persze. Samsung gyilkolta rendesen, Honor Magic 6Pro eddig a legjobb a szememnek.
Bár manapság bármi lehetséges.