Hirdetés
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WP14
őstag
válasz
bostone
üzenetére
Nem értek egyet a többiekkel. Az én értelmezésem szerint nem vetted, hanem örökölted, azaz pénzedbe sem került a papírokon kívül, átírási költségek.
Ha 200-250 ezret kell is ráköltened és akkor hibátlanná teszed vele az autót, féláron van egy jó géped, amit később akár el is adhatsz, de sokkal kedvezőbb áron, ugyanis 400-700 ezer közötti az értékük, természetesen állapottól függően. Egy hozzáértő szerelő nagyjából meg tudja becsülni, mekkora összegből tehető rendbe, ha jól értem munkára lenne, tehát az esztétika nem is annyira fontos tényező. Gondold át és utána cselekedj, ahogy jónak látod.(#74181) tutis Szerintem nem szerelői tévedések voltak, de ez mindegy már. Az ellenálláson milyen sérülés van, mit látsz? Mivel már lecserélted, így könnyebben van lehetőséged rá, hogy direkt feszültséget adj neki és ellenőrizd, hogy valóban nem működik, engem érdekel még mindig.

Jól tetted, hogy mindenki okulására leírtad a cég megnevezésével, remélem senki nem viszi oda az autóját!
A hőkapcsolót végül kicserélted, az is rossz volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest