Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tixem

addikt

Ma este megörvendeztetett a kocsi. Parkolóba beálltam, leállítottam majd kivettem a kulcsot és húztam egyet a kormányon de nem zárta le középen. Mondom beakadt a kormányzár megint, kulcsot visszarakom - kihúzom mindig be szokott kattanni.

Hát nem. Elsőre bele se akart menni. Aztán nagy nehezen sikerült aprólékosan bejátszani, ekkor elkezdett sípolni. Úgy amikor gyújtással nyitva hagyja az ember az első ajtót. Mondom elindítom akkor az egész kimegy belőle. Nem indult be. Hiába forgattam a kulcsot semmi. Kulcs újra ki, újra be semmi. Fasza. Akkor úgy marad, már majdnem úgy hagytam amikor láttam, hogy a gyújtást meg rajta hagytam. Kulcs vissza, elfordít alaphelyzetbe, gyújtás továbbra is rajta.
    Ja, ekkora már a kormányzár újra működőképes volt, a kulcs kivételével lezárt középen és csak a kulcsot visszarakva tudtam feloldani.

Végponttól végpontig akárhogy forgattam nem vette le sehogy a gyújtást, még akkor sem ha kivettem a kulcsot. A vége az lett, hogy akkusaru lefelé.

Na ez mi lehet :F A kocsi indításgátlós G Astra. Zárbetét hiba, vagy mi ez? A kulcsban ez elem oké, kp-i zár működik méterekről is.

:R

Új hozzászólás Aktív témák