Hirdetés
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Ma este megörvendeztetett a kocsi. Parkolóba beálltam, leállítottam majd kivettem a kulcsot és húztam egyet a kormányon de nem zárta le középen. Mondom beakadt a kormányzár megint, kulcsot visszarakom - kihúzom mindig be szokott kattanni.
Hát nem. Elsőre bele se akart menni. Aztán nagy nehezen sikerült aprólékosan bejátszani, ekkor elkezdett sípolni. Úgy amikor gyújtással nyitva hagyja az ember az első ajtót. Mondom elindítom akkor az egész kimegy belőle. Nem indult be. Hiába forgattam a kulcsot semmi. Kulcs újra ki, újra be semmi. Fasza. Akkor úgy marad, már majdnem úgy hagytam amikor láttam, hogy a gyújtást meg rajta hagytam. Kulcs vissza, elfordít alaphelyzetbe, gyújtás továbbra is rajta.
Ja, ekkora már a kormányzár újra működőképes volt, a kulcs kivételével lezárt középen és csak a kulcsot visszarakva tudtam feloldani.Végponttól végpontig akárhogy forgattam nem vette le sehogy a gyújtást, még akkor sem ha kivettem a kulcsot. A vége az lett, hogy akkusaru lefelé.
Na ez mi lehet
A kocsi indításgátlós G Astra. Zárbetét hiba, vagy mi ez? A kulcsban ez elem oké, kp-i zár működik méterekről is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kocsi indításgátlós G Astra. Zárbetét hiba, vagy mi ez? A kulcsban ez elem oké, kp-i zár működik méterekről is.