Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Létezik, hogy nagyon észrevehetően jót tett ~300km pályázás (abból 150 elég húzós 4000 fölötti, nem ritkán 5000 rpm környéke és 150kmh min
, a másik 150 ben volt sok lassúzás is dehát az is egyenletes 80kmh legrosszabb esetben is 3500 rpm) egy amúgy virgonc és szerintem nagyon is jó tartományban használt autónak? Városban használom igen nyilván, de azért messze nem úgy mint amit sokan városnak hívnak, hanem külváros, autópálya bevezető stb.. Nem tűnt fel, hogy el lenne lustulva, de most mióta ezt megjártam mintha valami megszállta volna 
Declare persze, hogy észreveszed. Nincs olyan, hogy nem veszed észre, aki azt mondja az önámít vagy hazudik. Persze ahogy írtad is a mérték nem mindegy egyáltalán

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Bundle topik
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Egyszerű kávé topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, a másik 150 ben volt sok lassúzás is dehát az is egyenletes 80kmh legrosszabb esetben is 3500 rpm) egy amúgy virgonc és szerintem nagyon is jó tartományban használt autónak? Városban használom igen nyilván, de azért messze nem úgy mint amit sokan városnak hívnak, hanem külváros, autópálya bevezető stb.. Nem tűnt fel, hogy el lenne lustulva, de most mióta ezt megjártam mintha valami megszállta volna