Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz trassher #44955 üzenetére

Hát nem tudom. Én a mi 1.6 -os 8 szeleps F astránkat 80 alatt nem rakom 5 -ösbe soha az is biztos. Négyesbe is csak 50-60 körül. A 8 szelep miatt elfogadható 50-60 körül, és hiába tenném lejjebb, akkor se indulna úgy húdenagyon meg.
    A dohc ecotec ötöst városban meg gyorsan kell elfelejteni... négyesbe 70-80 nál pont jó, hármasba 50-60 nál megint pont jó. Ilyenkor pörög 2800 körül, ahol már van valami erő féleség. Na nem a multkori tárgyalt dinamika, de olyan jó érzés már. Ha igazán dinamikusan akarok valamit akkor 4000 -ig tuti elpörgetem és folyamatos haladás közben sem engedem 3500 alá az k*** élet ;]
    Persze ezt csak egy kis melengetés után, még szívó moci esetén is. ..És emiatt, ilyen felhasználás mellett, 10 ezrenkénti mocsokpiszokdrága turbódízelbe is való az (egyik) legjobb olajjal, kis bemelegítéssel előtte, egyáltalán nincs lelkiismeretfurdalásom. Ezt tudni kell, tudja is, nincs is gond. :K
    És itt a topikban "tanultak", meg úgy mindenhol olvasottak alapján szerintem így kapja meg a lehető legjobb "kezelést".

BigBlackDog az a hangos F astra az nem 8 szelepes? Azok bőgnek, azok még tudták mi a jó ;] Meg akkoriban még talán kevésbé volt divat ez a jajistenem mi lesz ha 20 utcával odébb felébred a hangszigetelt szobában a kutya :DDD

Új hozzászólás Aktív témák