Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Na de itt most nem kínai vs. prémium hanem budget vs. budget összehasonlítás van.
Szerintem egy Barum semmivel nem jobb pl. egy Nankangnál.Én a saját tapasztalataimból indulok ki, volt prémiumom is (GY, Pirelli, Yokohama, illetve középkatos Fulda, Kumho, Nokian) meg budget is, budget kevesebb, de ha előrelátóan közlekedsz és nem 6-7-8kilóra jut egy lóerő illetve pénzbe se mindegy hogy 80000 vagy 45 egy 14 vagy 15ös szett akkor igen is megfelelő utána járással jó lehet az olcsó is. Ilyenkor szoktak jönni a saját/másik élete nem ér meg pár tízezret szöveggel, de aki nem a legjobb gumit veszi magának az automatikusan gyilkos? Akkor miért a többi márkát miért nem tiltják be?
Én inkább tartok 4-5-10méterrel nagyobb távolságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest