Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Lomha 8V
üzenetére
[link]: "A mindennapi priusozáson edződött kötélidegeimmel 7,7 literes átlaggal nyomtam le a teszthetet, nagyobbrészt városban. Végig eco fokozatban, bekapcsolt automatikus motorleállító rendszerrel, ami egyébként hibátlan. Ez majdnem a másfélszerese az ígért fogyasztásnak (5,7),"
tehát az a Karotta, aki rendesen benne van az autóversenyzésben, vagyis tud vezetni, és beleszoktatta a lábát a priusos pedálkezelésbe, járt vele 5.7 helyett 7.7-tel. ha ugyanezt az autót odaadod valakinek, akinek nincs ilyen jó érzéke a forgalomhoz, vezetéshez, az nem fog 7.7-ből megállni vele, ez biztos.
egyértelműen mindenhol azt írják, hogy a downsizinggel nem lesz benzinmegtakarítás.
az insigniába 1.4-es turbó az az én szememben a downsizing egyik tipikus példája (a literes mondeó a másik). Szerintem egy ekkora autóba a 2 literes turbó se az igazi, de mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest