Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Én nem akarok meggyőzni senkit!
A váltót nem lehet összehasonlítani a motorral. Van pár fogaskerék+pár csapágy, oszt heló. Annyira nem precíz dolog, mint egy motor. A ''leüllepedés'' dolog az ugye nem komoly gondolat? Ha állsz pár órát, akkor lehet leülepszik valami, de ha ott a forró olajat egy csomó fogaskerék folyamatosan fröcsköli össze vissza, akkor nem hiszem, hogy bármi is le bírna üllepedni. Ez nem akvárium, meg állóvíz!
Egyébként van benne egy mágneses csavar (nem tom melyik) ami összeszedi a fémreszeléket. Nekem mutatta a szerelőm és hát volt rajta nem kevés motyesz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux haladóknak
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként van benne egy mágneses csavar (nem tom melyik) ami összeszedi a fémreszeléket. Nekem mutatta a szerelőm és hát volt rajta nem kevés motyesz.