Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
Én aktuális és átlagfogyasztás kijelzést, hátralévő km-t kapcsoltam be.
Azóta 1 literrel kevesebbel járok
Kicseréltük a belső váltóegységet is, mert eltörött 5 éve benne a rúgó és balról nem ugrott vissza középre, kérdezte is aki segített hogy milyen, mondtam, tök jó, azóta 1 literrel kevesebbet eszik.
Rá is csodálkozott erősen, mire leesett neki hogy szivatva van.
De amúgy tényleg kevesebbel eljárok vele mióta látom az infókat.
És amin meglepődtem, amiről csak azt olvastam hogy kevesebbet mutat mint a valós: az átlagfogyasztás pont annyit mutatott mint a teli tankolás után számított érték.
Igaz, csak egyszer ellenőriztem még.
Bekapcsoltam a sebesség kiírást is, de az nem jelent meg, pedig elvileg mentette rendben, mégsem találom.
@csoszogi mester, nálad van ilyen menüpont?Amit még hasznosnak tartanék, az a távirányítóval ablak-zárás - ezt nem találtam a programozható pontok között, hol van ha van ilyen?
2010-es, első szériás J Astra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest