Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- TV antenna és jelerősítés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
user2
üzenetére
A dizájnnak van praktikum része is. Én anno kiakadtam azon, hogy a H Astra belterében egyetlen pohártartó sincs.

Anno amikor kijött a H Astra, akkor Opel-fanatikusként nekem a kedvenc autóm volt minden szempontból, imádtam a dizájnt. Aztán amikor a családban lett ilyen, s beleültem, akkor csak arra tudtam gondolni, hogy mi ez a szar.
Focus MK1 után.De anno az A Zafira is hasonló csalódás volt, de azzal úgy voltam, hogy biztos csak az az egy rossz. Viszont H Astrából HÁROM is van, két 1.4 twinport meg egy 1.6 VVT, számomra mindegyiket borzalom vezetni az 1-es Focusomhoz képest. Najó az 1.6-os az jó, van benne egy kis dinamika a 75 lovas Focusomhoz képest. Ja és anno Opel-fanatikusként Ford-hater voltam, egészen addig amíg megörököltem a Focust.

Új hozzászólás Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubuntu Linux
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Apple MacBook
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Focus MK1 után.