Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
szia a gyári méreteket itt [link] megtalálod, vásárláskor nálam 185/65 R15-ös volt alapban téligumival, szintén 1.2-es moci, a nyárival annyit trükköztem, hogy midegyik paramétert egy kicsit áthágtam
így lett 195/50 R16-os. sokkal stabilabb kanyarban a kocsi, kisebb úthibákat meg sem érzek, bár a teljes útfelületen keresztben átfutó döccenőket nem szereti a gép, de gyárival sem.. menetteljesítmény: egyetértek Tacso-val. full dugóban 9körül eszik, csak hosszú utakon használva (Győr-Veszprém-Siófok) 5.5-6l környékét meg lehet csípni vele 90-110km/h-s sebességgel. dugómentes munkába járás, napi használat mellett 40literből 600Km-t elmegyek vele, általában 2000-3000-as fordulat között váltok, de a kihuzatás jót tesz neki (3500-4500), ezt furcsáltam, de rá kellett jönnöm, hogy ezt így tervezték! 
további örömök, hogy olcsó fenttartani, vezérműszíjat nem kell cserélned
, légszűrő 1.5k, olajszűrő 1k, benzinszürő 1k, pollenszürő 1.5k, én a gyári opel olajat használom 12-13ekm-enként csere 4l-8k (teljesen szintetikus, asszem 5w30-as). műszakira csak egy hátsó dobot kellett cserélnem utángyártott 11k. minden más rendben volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- EAFC 26
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így lett 195/50 R16-os. sokkal stabilabb kanyarban a kocsi, kisebb úthibákat meg sem érzek, bár a teljes útfelületen keresztben átfutó döccenőket nem szereti a gép, de gyárival sem.. menetteljesítmény: egyetértek Tacso-val. full dugóban 9körül eszik, csak hosszú utakon használva (Győr-Veszprém-Siófok) 5.5-6l környékét meg lehet csípni vele 90-110km/h-s sebességgel. dugómentes munkába járás, napi használat mellett 40literből 600Km-t elmegyek vele, általában 2000-3000-as fordulat között váltok, de a kihuzatás jót tesz neki (3500-4500), ezt furcsáltam, de rá kellett jönnöm, hogy ezt így tervezték!
, légszűrő 1.5k, olajszűrő 1k, benzinszürő 1k, pollenszürő 1.5k, én a gyári opel olajat használom 12-13ekm-enként csere 4l-8k (teljesen szintetikus, asszem 5w30-as). műszakira csak egy hátsó dobot kellett cserélnem utángyártott 11k. minden más rendben volt.