- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
attle
üzenetére
Szia!
Még reggel kipróbáltam miután hazaértem melóból. Feltételezem jól csináltam, mert mind a 4 alkalommal ahányszor próbáltam ugyanazt az eredményt kaptam, és mivel a visszajelzés eltért a szokásostól, ezért gondolom mégiscsak csináltam valamit
Tehát a lényeg, hogy valahányszor ECN 000000 hibakódot kaptam. Én nem tudom ez mit jelent, de feltételezem az, hogy nincs hiba. Egyébként a kijelző minden egyes alkalommal visszaváltott kilóméterszámlálásra, de gondolom azért mert nem volt mit listáznia. Azért vagyok talán bizonytalan a teszt kivitelezésében, mert negyedjére, de már harmadjára is, azért nem tudtam tövig nyomni a fékpedált
de gondolom a lényeg az, hogy be legyen nyomva.
Coolant level check hibám is van folyton, ezek szerint ezt sem detektálta, bár nem tudom, hogy ezt kellene e, de lehet, hogy mivel ez csak egy figyelmeztetés, így nem minősül hibakódnak. Itt is cseréltem már szenzort, igaz nem gyárit vettem bele, hanem Febi-t, de nem tűnt el. A csatlakozót ha rövidre zárom akkor eltűnik. Létezik, hogy a tartály lenne a rossz? Lehet a csatlakozás is kontaktos, de azt a gyári csatit nem jöttem rá, hogy lehetne szétszedni.Egyébként a kollégám ránézett reggel hibakódolvasóval, és a jobb első, nem is tudom, mi a hivatalos megnevezés, kerékforgás érzékelő szenzor (gondolom ABS jeladó) jelével van a baj, szóval a pedálteszt most elbukott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tehát a lényeg, hogy valahányszor ECN 000000 hibakódot kaptam. Én nem tudom ez mit jelent, de feltételezem az, hogy nincs hiba. Egyébként a kijelző minden egyes alkalommal visszaváltott kilóméterszámlálásra, de gondolom azért mert nem volt mit listáznia. Azért vagyok talán bizonytalan a teszt kivitelezésében, mert negyedjére, de már harmadjára is, azért nem tudtam tövig nyomni a fékpedált