- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Notebook hibák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Protezis
üzenetére
Közben megtaláltam hogy kell. Itt leírják: [link]
Leírok néhány tapasztalatot: a gyártó választó menüben tényleg rá kell keresni az "Edifier"-re, hogy megjelenjen a listában. Az ezt követő képernyőn először összezavarodtam, nem a felületen nyomtam meg a power gombot, hanem a TV távirányítóján, és akkor lekapcsolt a TV..
Miután rájöttem hogy a felületen lévő kis szürke "Power" gombot kell nyomkodni, első 6-7 alkalommal egyáltalán nem is csinált semmit, utána találta csak meg azt a bizonyos beállítást ami működik a hangszórókkal. Már kezdtem azt hinni hogy nem fog működni, aztán egyszer csak összejött! Először tévesen a bemenet váltás jelet találta meg, de ugye mivel a felület azt kéri hogy a power jelet találd meg, ezért azon én még eggyel tovább léptem, és akkor lett jó.És most tényleg tudom a hangerőt szabályozni a TV távirányítójával. Hát ez iszonyat. Jól eldugták ezt a beállítást

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miután rájöttem hogy a felületen lévő kis szürke "Power" gombot kell nyomkodni, első 6-7 alkalommal egyáltalán nem is csinált semmit, utána találta csak meg azt a bizonyos beállítást ami működik a hangszórókkal. Már kezdtem azt hinni hogy nem fog működni, aztán egyszer csak összejött! Először tévesen a bemenet váltás jelet találta meg, de ugye mivel a felület azt kéri hogy a power jelet találd meg, ezért azon én még eggyel tovább léptem, és akkor lett jó.
Vhiktor