Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
-
Malfroy
aktív tag
-
hyppo!
tag
válasz Black Dragon #99396 üzenetére
Teljesen igazad van!
Egy autóval is lehet úgy bánni mint egy munkas autóval, de sok hála nem lesz benne. -
Black Dragon
addikt
Szerintem a többiek csak azt próbálják mondani, hogy természetesen úgy nézed ahogy szeretnéd, de ha esetleg lenne belőle a későbbiekben beégés vagy más probléma, akkor ugyan mondhatod azt, hogy rossz konstrukció vagy a tv van érted, de ez nem fog változtatni a beégés tárgyán, mert az szinte biztos, hogy nem fogják gariban cserélni, így kénytelen leszel egy újat venni, ha zavarni fog. Szóval ez inkább csak egy óva intés akar lenni mint okoskodás, rosszakarás.
De én megértem az álláspontodat, mindenki úgy használja az eszközeit ahogy szeretné vagy ahogy neki jó, tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
Ezzel egyet értek. Hdr és dolby vision esetében kell is maximum (nem is szabad lejjebb venni), sdrnel necces egyedül és ott nem is néz ki jól.l, bár ez is ízlés kérdése.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz szkutyi #99392 üzenetére
Pontosan nagyon instabil a panel és nem csak hdr esetében hanem sdr esetében is, még kis fényerő mellett is.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
szkutyi
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
dropi
aktív tag
válasz Pro Koryak #99389 üzenetére
Engedjük ezt el. Sima tévéadástól ezek már nem égnek be. Ráadásul azért még mindig a használati tárgyak vannak értem, nem én értük.
Plusz, ha én a sima menüből be tudok állítani bármilyen opciót, ami rendeltetésszerű használat (tévé nézése, nem állókép) tönkre tudja tenni, akkor az egy rossz konstrukció.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
válasz Quadgame94 #99387 üzenetére
Jah ez nekem is mindig fura. Nekem SDR is max fenyerőn megy éjjel-napal, HDR pláne, és nélha még mindig úgy vagyok vele, hogy nem lenne baj, ha több lenne
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz makoveizs #99382 üzenetére
Film képmódot válaszd ki.
-
Csandi
őstag
válasz makoveizs #99382 üzenetére
Netflixen feltételezem mikor HDR content-et nézel akkor a TV is átvált HDR módra. Mondanám, hogy vedd lejjebb a HDR fényerőt, de azt alapvetően maxon szokás tartani (legalábbis LG-n, Samsung nem tudom) mivel pont az a lényeg, hogy nem az egész képernyő világít magas fényerőn csak ahol a jelenetekben a fényforrások vannak, a többi pedig sötét
-
makoveizs
csendes tag
Sziasztok!
SAMSUNG 65S90C-m van, a Netflix esetén valami extra fényerőt ad rá, mit állítsak át?
Kellene egy kis segítség.
Tv adás normális fényerővel jön, de ez kiégeti a szemem este. Elég zavaró.
Köszi a választ! -
Johny26
tag
Sziasztok. 65-ös Samsung S90c ma érkezett meg és egy órája üzemel. A kijelző jobb alsó sarkában 5-6 pixel villog sajnos. :/ Mit lehetne tenni? Vagy ez már menthetetlen?
-
alaves
addikt
S90C/1420.9 fw/factory reset másfél hete USB-ről: az eddig is kiváló kép még egy kicsivel jobb lett (látható különbség), eddig SDR-nél tapasztaltam (HDR-t még nem néztem).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Swami
senior tag
válasz Black Dragon #99370 üzenetére
S90C- re jött ma frissítés, de csak a térhatást illetve a Q-Harmony-t említi, képet sajnos nem. T-PTMCDEUC-1420.9
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Black Dragon
addikt
Akinek esetleg S95D-je lenne, annak mondanám, hogy kb 1 hete jött ki az 1106-os firmware frissítés és az SDR kép, tehát mondhatni mindegyik tv adás fényévekkel szebb lett! Avs fórumon próbáltam még utánajárni mi változott még, de konkrétabb infót nem találtam, gondolom egyéb hibajavítások voltak.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz makoss #99366 üzenetére
G3-al csak a G4 azonos.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz makoss #99364 üzenetére
Igen. Bár talán a g4-ből már van talpas változat is.
-
makoss
veterán
Üdv!
Jól tudom, hogy az LG OLED "G" sorozata talp nélküli?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
félisten
válasz gorgocska #99357 üzenetére
Itt [link] találsz róla tesztet a C3 hoz nézve, ami azárt kb 25 -30% kal drágább ebben a méretben. összeségében ezért az árért szerintem jó vétel,3 év LG garival,de csak akkor ha a B3 által nyújtott alacsonyabb fényerő elég neked.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Farkassacred
őstag
válasz Quadgame94 #99355 üzenetére
Sikerült végül megoldanom, de jól elrejtették azért ezt a beállítást.
Beallítások - Rendszer - További beállítások - kezdőlap beállítások - és itt az első opciónál lehet kiválasztani ahogyan szeretnénk. Meglett, ez a lényeg. Egyébként imádom ezt a tévét, úgy tűnik nem véletlen vesznek ennyien lg oledet.
Köszi a segítséget, így hogy beállítottam azt amit írtál felettem már csak egy távirányítóra van szükségem.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
junkpod
veterán
válasz Pro Koryak #99359 üzenetére
kedvemre való volna ha kedvesebben szólnál hozzám
A beton hátlapon mit lehet tesztelni szerinted? Az áráról még egy betűt sem írtam.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
válasz Pro Koryak #99308 üzenetére
Április 1 van ma? Egyedi kézzel készült beton hátlapos tv? Édes jó istenem...!
Box's don't touch!
-
Quadgame94
őstag
válasz Farkassacred #99349 üzenetére
Beltéri és a többi HDMi be van állítva rendesen? Nekem Box, TV, PS5 is rá van kötve C2-re. Tök mindegy mit használtam előtte az jön be amit éppen bekapcsolok. Ha jól vannak beállítva tehát a HDMI pc módban van a box meg beltéri akkor mennie kell. Apósomék LG 50NANO76-jukat én állítottam be. Telekom tv box. Az jön be rögtön bekapcsolásnál. Semmit se állítottam extrán.
-
alaves
addikt
C3:
G3:
S90C:
S95D:
A G3/S90C hasonló glossy részleges tükröződés-mentesítéssel. Az S95D matt.
A tükröződés sok összetevő befolyásolja: TV-n megjelenő kép fényerőssége, környezeti fény ereje- szöge, stb.
Mindenkinek más a megfelelő, nekem pl. ezek közül a C3-asé a legjobb, mert hiába tükröződik jobban, de kifelé is az engedi át legszebben a képet.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Lameh
csendes újonc
válasz Sisco2 #99344 üzenetére
Nem volt alkalmam kipróbálni a G3-at, mert 77 colban egyszerűen már elérhetetlen sajnos. G4 ára meg irreális.
Nagyobb a fényereje a C3-nál a G3/4-nek és MLA panel....ami nem tudom a tükröződés szempontjából megkülönbözteti-e a C és a G szériát, de ha tippelnem kellene, akkor IGEN.Aki látott már G és C szériás LG-t is felhasználási környezetben, meg tudja ezt válaszolni Sisco2-nek?
-
Farkassacred
őstag
-
Malfroy
aktív tag
válasz Farkassacred #99349 üzenetére
Csak ennyi bajod legyen a tévével hogy két gombot meg kell nyomnod a távirányítóján Ez is azt mutatja hogy a kényelem határtalan
[ Szerkesztve ]
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
Farkassacred
őstag
Sziasztok.
Egy Lg oled c3 tévével vannak gondjaim. Miért nem jegyzi meg a készülék, hogy utoljára melyik hdmi-t használtam a kikapcsolás előtt? Bekapcsoláskor nem vált át a yettel tv-re (ő is be volna kapcsolva, de próbáltam ki be kapcsolással is a boxon, viszont sajnos akkor sem reagált rá..), pedig a sony oled tévém egyből átkapcsol bekapcsoláskor arra a hdmi-re amin használtam legutóbb. Egy idős szomszédnál is ez volt a probléma pár hónapja, nem tudtam rájönni hogy hogy lehet rávenni az automata átkapcsolásra.. Marhára zavaró mindig manuálisan átváltani..
Viszont.. Kb semmiben sem jobb a Sony a80k tv-m a mostani lg c3-hoz képest. Sőt a kijelző még fényesebb is.. A hang, a menü gyorsasága, az alkalmazások teljesen megegyeznek. Tehát ebben az árkategóriában semmi értelme + pénzt fizetni a nevesebb" márkának. Nagyon max a 900+ kategóriáknál lehetnek különbségek.
A válaszokat meg a kérdésemhez előre is köszi, szép estét.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Yodamest #99346 üzenetére
B. Abszolút nem logikus. Magasabb fényerő mellett méghamarabb előjön.
-
Squirrel
őstag
Otthon is adnak G4 mellé soundbart? Itt adnak egy DS95TR-t. Az nem egy belépő szint, csak nekem nem kell, van min hallgatni a tv-t.
-
Yodamest
veterán
válasz Yodamest #99178 üzenetére
"Nézzük a Sárkányok Házát és van benne egy hosszabb sötét jelenet, amikor lakomáznak a kastélyban. Megint előjött ez, ami kezdetektől zavar, hogy 1-2 perc után annyira lesötétíti magától a jelenetet, hogy konkrétan semmit nem látni."
Erre a problémára írtam korábban, hogy az intelligens képmód megszűntette, de közben sejthető volt, hogy nem maga a képmód csinálja, hanem inkább azon belül egy adott beállítás.Nos, végeztem egy kis tesztelést, a contrast enchancerre gyakanodtam, így visszállítottam mindent filmmaker módra és csak annyit változtattam, hogy a contrast enhancert bekapcsoltam. (mindegy, hogy low vagy high) A probléma így is megszűnik, a tv nem csinálja az automatikus lesötétítést, szóval ez így a legjobb kombináció.
Két lehetőség maradt:
A. Most akkor vagy konkrétan a contrast enhancer nem hagyja megtörténni a dimmelést.
B. Vagy pedig szimplán csak a fényerőhöz van köze, tehát mivel a default filmmaker módnak elég sötét a képe, így ott ezért lép életbe a további sötétítés (logikus?), de magasabb fényerőt használva ez a probléma amúgy is megszűnne.Most számomra mindegy, hogy A vagy B, mert amúgy is sokkal jobb a kép contrast enhancerrel, de aki ezzel a dimmelés gonddal küzd, ezek valamelyikét próbálja meg.
-
Fricko1
lelkes újonc
Sziasztok! Original 65B3 hoz nem volt csomagolva a 4db csavar a talp felfogatáshoz…. Kézikönyvben nincs benne milyen kell hozzá. Szombat este persze már nincs support. Tudja valaki hányas csavar, milyen menetes kell hozzá? Kb.4 mm átmérőjű a süllyesztett anyája. nyilván elrohannék obi-ba megvenni. Köszi
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz ako001 #99342 üzenetére
Nézd meg a tesztem.
-
ako001
aktív tag
Sziasztok!
65" Philips 65OLED819, erről valakinek van tapasztalata?
Nagy világos nappaliban használnám,filmezésre,+ps5.
Vagy a PHILIPS 65OLED937-en gondolkodom, és akkor lehet meg úsznám a soundbart Bár ez ha jól tudom tavalyi modell."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Lameh
csendes újonc
Itt is megosztom röviden a tapasztalatom a Samu vs LG OLED-ről, nálam a világos nappalihoz egyértelműen a Samsung S90C nyert az LG C3 sokkal jobban tükröződő képernyőjével szemben! Sötétben is ha egy lámpa (ami nem a TV mögött van) ég, már eléggé zavaró volt a C3-nál, az S90C-vel nincs ilyen gond!
A G3-nak szívesen adtam volna még egy esélyt, de a keresett méretben már sehol nem találtam belőle az elmúlt hónapban.
-
Lameh
csendes újonc
válasz Laraxior #99325 üzenetére
Hát én megtartottam, új építésű tház tárolójában volt a 65-ös Samu QLED doboza, most, hogy megjött helyette az OLED, fel is hoztam, hogy becsomagolom és viszem vidékre: tele volt egérsz@rr@al.... szóval erről ennyit. Kuka és majd simán a hátára fektetem a csomagtartóban valami szivacsra és kitámasztgatom...
Vagy zárt tárolóba érdemes tárolni vagy nejlonnal körbetekerni, mint a rutinosabb ismerőseim!
-
Swami
senior tag
válasz Quadgame94 #99336 üzenetére
A 65-ös meg másfél milla és 3 éve adták ki... Az 1 TB-os felvételi lehetőség biztos nem ér ennyit. Akkor vajon mi?
[kép]Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Swami
senior tag
válasz Pro Koryak #99308 üzenetére
Eddig is horror drága volt a Loewe, de majd most aztán!!! 😀
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
alaves
addikt
Ha a C2-nél segített a TCP/GSR off az ABL-t javítani, akkor lehet hogy a 32GS95UE-B-nél is jó lesz. De lehet fw hiba is.
S90C-nél (HDMI-PC/játék mód/win10) SDR-ben csutka fényerőn, csúcsfény: magas esetén sem látom az ABL-t (word teljes fehér lap tálcáról fel/le). HDR-nél (szintén csutka fényerőn, csúcsfény: magas) egy nagyon kicsit látszik, jelentéktelen (ABL:SDR:0,057; HDR:0,100).
Igazad van elnéztem, nem 10x-es az ABL különbség. Az rtings mérőszámai (0,01 a láthatóság) szerint pl. a 27GS95QE-B (SDR:0,017; HDR:0,055) vs. C2 (SDR:0,053; HDR:0,053). HDR-nél kb. azonos.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Gicz
addikt
válasz Squirrel #99329 üzenetére
Nekem is így volt sokáig, garázsban a polc tetején fektetve, pont elfértem alatta fejjel. 65" nem 83, de én költözés miatt tartottam meg, hogy ha kell, akkor abba visszatéve biztonságban szállítható lesz majd. Vagy pl eladáshoz is jól jön, ha majd elhatározom, hogy jöhet egy 77G3-4-5 majd a 65c2 helyett.
42c2 dobozt pl kidobtam, mert az sztem anélkül is szállítható kocsiban probléma nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Squirrel
őstag
Ez a bajom, majd 2 meteres doboz, 26 centi vastag, ötletem sincs, hova tegyem. Azon gondolkozom, felteszem a garázsban a plafonra 4 kampóval. Máshova nem tudom ...
-
Vhiktor
Topikgazda
Youtubeon van róla videó, de csak saját felelősségre.
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Ti megtartjátok a tv-k dobozát? Nekem a kiterjesztett garanciához (lg g4 oled 6 evre - lg 2 év, online cég +4) kérik a doboz megtartását. Hova a francba tegyem a 83 colos tévé dobozát??
-
Gicz
addikt
-
veterán
Köszi a tippeket, de ez nem megoldás sajnos, hanem csak más nézőpont. Én ezt szeretem és nem akarok rajta változtatni, mert az előző oled ami igaz QD volt nem volt ilyen gondom és a C2-vél sem ez volt a gond, mert ott ki tudtam kapcsolni. A kérdés tehát az, hogy a woled az ezek szerint nem nekem való, mert ilyen megkötései vannak vagy ki küszöbölhető?
Vhiktor ahogy írta lehet a szerviz távirányító megoldása lehet a dolognak, de az sem biztos, hogy teljesen megszünteti?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Gicz
addikt
Ez csak megszokás kérdése hidd el. Minden héten vedd le egy tizest a fényerőt.
Én 42C2-n home officeolok, és utána gaming. SDR-ben gaming módban, munka közben 15-20-as oled brightnessel elvagyok, minimális szoba sötétítéssel.
A saját PC-m hez 30-as oled brightness van állítva ott sokkal kevesebb a statikus tartalom. Játék közben meg HDR 100-as fényerőn.
-
veterán
válasz Quadgame94 #99317 üzenetére
Megbocsátok.
Lehet, hogy sok, de nekem ez a kényelmes és ehhez vagyok szokva. A Samsung még nagyobb fényerőn ment és azon sem nagyon váltottam az SDR módot, szinte soha. Bár az "kalibrált" volt. Böngészés, játék stb mind fixen annyin ment (85%) annál a monitornal. Ennél elég a 80% is, de ez a sötétedés ki kerget a világból már két nap alatt..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
veterán
válasz Vhiktor #99314 üzenetére
Arra gondolok, hogy folyamatosan el sötétíti a képernyőt, ha más ablakot nyitok meg más színekkel vagy akár csak, ha a háttér van ott is látszik, hogy sötétít egyet rajta. Samsung esetén ilyen nem volt, a QD ennyivel másabb lenne?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Vhiktor
Topikgazda
Igen, jó hozzá.
-
Vhiktor
Topikgazda
Igaz, csak a GSR és TPC kapcsolható ki, de azt kipróbálhatja.
-
veterán
válasz alaves #99311 üzenetére
Hát ez elég sok kompromisszum lenne fényerő tekintetében, amit nem igazán áldoznék be érte. Jelenleg 80% fényerő van, de a csucsfenyero az Magas beállításon üzemel.
Volt C2-m amit monitornak használtam és amiben ki lett iktatva a dolog. Az is kb ilyen volt ahogy viselkedett és nem 10x több.
Ugyan olyan szerviz távirányító jó lehet hozzá, mint a TV-khez is vagy van más módja?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
alaves
addikt
válasz Vhiktor #99310 üzenetére
Szerintem a fórumtárs az ABL-re gondolt, amely - ha jól tudom - szerviz menüből sem kapcsolható ki (mint a TV-knél), az ASBL viszont kikapcsolható.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
Sehogy. A 'csúcsfényerő: ki' esetén kevésbé látszik az ABL. SDR-ben pedig minél alacsonyabb a fényerő (100-120nit), annál kevésbé aktív az algoritmus. (Egyébként a TV-knél kb. 10-szer erősebb az ABL, ez a monitor kiváló ABL tekintetében.)
-
Vhiktor
Topikgazda
Szerviz menu.
A poén az, hogy pl az LG a broadcast tv-jében pl az EP5G-ben, ami kb egy C3 csak spéci funkciókkal kiegészítve a sima menüből kikapcsolhatóvá tette.......
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok.
Nem teljesen TV topic, de ettől jobb és relevánsabbat nem találtam, ahol tapasztalat is lehet hasonlóval. Szóval monitort cseréltem és a választásom az új LG monitorra esett. Nagyon bejön, de kalibrálás az tuti fog kelleni viszont ami égetőbb és idegesítőbb egyaránt az az ABL. Próbáltam az energia takarékos módot kikapcsolni, de továbbra is látható a dolog. A kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan tudom ki kapcsolni?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Pro Koryak
addikt
World's First Non-LG MLA OLED TV by Loewe
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Vhiktor #99305 üzenetére
Megnéztem Davinciben, van benne olyan jelenet ami a 4.000 nitet súrolja.
Van ami 1000 nit körül van:
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz hunspikey #99304 üzenetére
Megnéztem.
Az látszik, hogy a sony grading monitoron használja a waveform kijelzést, de arról valamiért annyira kis felbontású képet tett fel, hogy nem lehet kivenni mi van rajta.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
hunspikey
őstag
válasz Vhiktor #99303 üzenetére
Én csak annyit látok, hogy végre egy anyag ahol nincs értelme a tónusáthelyezésnek mivel csak ront rajta. Ez az első ilyen anyag. Eddig mindig sötétebb volt és élettelenebb ha nem volt bekapcsolva. Ezzel a demoval a filmmaker hibátlan fényes és gazdag - igazi jó cucc.
Sajnos nekem arról fogalmam sincs, hogy a youtube mit mond a tv-nek, tud-e egyáltalán 4000 nitet egy ennyi nitet tudó tv- bár ha megnézitek FOMO eredeti vedeóját ahol felhívta a figyelmem erre a demóra, ő ott az új 4000 nites Sony referencia monitorral teszteli és megvan a 4000 nit neki legalábbis.
Viktor erre rá tudnál nézni kérlek:
5:30-tól kezdődik a lényeg.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Quadgame94 #99300 üzenetére
Letöltöttem, nincs semmi metadata benne azon kívül hogy bt2020 színterre lett masterelve, szóval nem tudni róla semmit.
-
torma1981
veterán
válasz Quadgame94 #99300 üzenetére
Nem adja át. DV tartalmakat nem kezel. Letöltés nélkül nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest